بله هنوز میگم ، به یک دلیل ساده و منطقینقل قول:
شما بفرمایید این روتری که میفرمایید "10.143.255.202" توی این عکس کجاست؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا متوجه اشتباهت شدی؟؟
Printable View
بله هنوز میگم ، به یک دلیل ساده و منطقینقل قول:
حالا متوجه اشتباهت شدی؟؟
نه حرف من نه حرف شمانقل قول:
بله هنوز میگم ، به یک دلیل ساده و منطقی
آقای توسلی تو مخابرات هستن
ایشون تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو گفتند :
خود شما هم تو پست 9258 گفتیدنقل قول:
این آی پی مربوط به روترهای مرزی هستش
اگه منظورتون از شهرستان ، اصفهان باشه پس دوستمون سینا که ساکنه فولاد شهره توی تست هاش نباید اثری از این روتر باشه درسته ؟نقل قول:
روتر مابین دیتای اصفهان و شرکت ارتباطات زیر ساخت اصفهان است
منظور من روتر 217.210.0.115 بود نه این روتر که شما رویش زوم کردید دست از این لجبازی بیفایده بردارید ، این روتر هیچ ربطی به ترافیک کل استان ندارد
نقل قول:
من و آقای توسلی تو صفحه 926 داریم درباره 202. صحبت میکنیم و شما هم اومدی اون حرف رو زدی الان میگی منظورم روتر 217.210.0.115 بود !!!!!نقل قول:
منظور من روتر 217.210.0.115 بود نه این روتر که شما رویش زوم کردید دست از این لجبازی بیفایده بردارید ، این روتر هیچ ربطی به ترافیک کل استانندارد
آقای توسلی کارمند مخابراته و بهتر از شما میدونن چی به چیه البته اگه کارمند مخابرات نباشی :))))
آقای توسلی هم گفتند این روتر جزئ روتر های مرزی هست و فک نکنم روتر مربطو به یک شهرستان خاص جزء روترهای مرزی حساب بشه!!!!!!
من فکر کنم روتر های این رنج آی پی 10.143.255 مربوط میشن به انتقال پهنای باند مخابرات به شرکت های pap.نقل قول:
چون توی اون عکسی هم که آقای esfahanweb گذاشته این آی پی هست : 10.143.255.206
جداً متأسفم براتون یا این لجبازی بیهوده ، وقتی حرفی میزنم بر اساس واقعیات است نه مثل شما بر اساس لجبازی
هم جناب توسلی اشتباه کردند و هم جنابعالی ولی حاضر نیستید قبول کنید
اگر حرف شما درست بود باید مشترکین شهر اصفهان هم از این روتر رد میشدند که نمی شوند ، پس حرف شما اشتباه است و بحث تمام است
نقل قول:
اقا امروز گوگل و یاهو خطای HTTPS میدن برا کس دیگه هم اینطوری هست؟
با HTTP برم مشکلی به وجود میاد؟
الان میخوام برم میل مشکل دارم!
=================
جناب esfahanweb خواشمند است دست از سر این تایپیک هم بردارید روی اعصاب همه دارید راه میرید هیچ مشکلی هم حل نکردید باز اقای توسلی بعضی مشکلات رو قبول دارن و میگن کاری دستشون نیست ولی شما کلا منکر وجود مشکل حاد هستید در صورتیکه همه اینترنت مخابرات اصفهان مشکل هست
مگه اینترنت فقط تست سرعت هست که شما میزارید؟؟؟
نود درصد بچه های اینجا مشکلشون بیشتر چیزی غیر از سرعت هست
دوستم 512 داره باهاش کار میکردم عین هلو بود راحت میشد پخش انلاین ویدیو داشت اما ما سرعتون تا سه مگ باز هست سرعت دانلود هم بالای 300 هست ولی بال بال میزنیم یه صفحه باز بشه دیگه دیدن ویدیو پیش کش
از اون طرف هم اتفاقات عجیب و غریب هم زیاد اتفاق میافته
موفق باشید
لازم است شما هم مطلع باشید که پستهای شما و غرغرهاتون هم روی اعصاب بنده است :n09:
در کل اگر جنابعالی تستی برای کیفیت شبکه اینترنت بغیر از اسپید تست دارید لطفاً معرفی کنید تا دیگران هم استفاده بکنند
این هم که می فرمایید کل اینترنت مخابرات اصفهان هم مشکل است خیلی خیلی خنده دار بود :n02:
امیدوارم یاد بگیرید بجای غرغر کردن و متهم کردن دیگران یک کار مثبت و سازنده بکنید ، بنده در جای خودش دیگران را راهنمایی میکنم البته اگر توجه بکنند که معمولاً نمی کنند
یک تا اسپید تست هم میگذارم تا فضا به واقعیت نزدیکتر بشود
پاریس
نقل قول:
شما لطف برو تاپیک مربوطه 24ساعته اسپید تست قراره بده کسی هم کاری به شما نداره...شما کلا ثبات اخلاقی نداری اینقدر عصبی هستی که با 90درصد بچه های این تاپیک مشکل داری شما از اون دسته ادم هایی هستی که میگه 100کوچکتر از 1 هست ... کسی هم از شما درخواست نکرده بیای اینجا و غرغرهای افراد را بخوانی سازنده نیستی حداقل فنگ ننداز و شبانه روز به فکر تخریب جو تاپیک و کاربرها نباش... اگر منطقی بودی و یک کاربر با فرهنگ شک نکن تمام این بچه ها نظرت را تایید میکردند و میگفتم شما درست میگی نه برعکس...بجای اینکه شبانه روز انگشتت را بگیری سمت دیگران ببین خودت کجا هستی...نقل قول:
اقا کسی به شما گفته اینجا تست سرعت بذار؟؟؟
این تایپیک برا این هست که بچه ها سوالات و مشکلاتشون رو بگن و اگه کسی تونست حل کنه
خدا رو شکر شما که مشکلی نداری
تا حالا هم ندیدم مشکل کسی رو حل کنی هر کسی مشکلی گفت سریع اسپید تست میزارید میگید همه چیز عالی هست خوب همه چیز عالی هست دیگه گفتن نداره خوش به حالت که همه چیزت عالی هست!!!
یعنی الان پسن قبلی من که جواب دادی من چی گفته بودم که اسپید تست گذاشتی؟عشق گذاشتن تست سرعت داری؟
یعنی خدایش شدی اسپم این تایپیک هر موقع تایپیک یه چند صفحه یه دفعه میره جلو ادم میاد صفحات رو میخونه میبینه شما داری روی اعصاب یکی از کاربرا راه رفتی
جون هر کی دوست داری این تایپیک رو بیخیال شو
شما که به قول خودت کارمند مخابرات نیستی پس ما حرفتو قبول نداریم و نمیدونم یه شخصی مه کارمند مخابرات نیست چجوری با این قاطعیت حرف میزنه !!!نقل قول:
جداً متأسفم براتون یا این لجبازی بیهوده ، وقتی حرفی میزنم بر اساس واقعیات است نه مثل شما بر اساس لجبازی
منم برای شما متاسفم که ابنجوری سنگ مخابراتو به سینه میزنی در حالی که هیچ کاره اید توش (طبق گفته خودتون)!!!!
آقای توسلی کارمند مخابراته و فک کنم ایشون بهتر از شما بدونه این روتر مال کجا هستنقل قول:
هم جناب توسلی اشتباه کردند و هم جنابعالی ولی حاضر نیستید قبول کنید
آفا سینا اگه میشه شما که ساکنه فولاد شهری یه tracert یا pathping از چندتا سرور خارج از استان بذارید ببینیم این روتر 202. در مسیر شما هم قرار داره یا نهنقل قول:
اگر حرف شما درست بود باید مشترکین شهر اصفهان هم از این روتر رد میشدند که نمی شوند ، پس حرف شما اشتباه است و بحث تمام است
دوستان دیگه ای هم که ساکن شهرستان های دیگه استان هستند خواهشا بیان تست tracert و pathping را برا چندتا سرور خارج از استان بذارند تا ببینیم نتیجه چی میگه !!!!
کسی این مشکل رو نداره:
البته تست کردم مشکل فقط توی کروم و IE بود ولی فایر فاکس مشکل نداشت!!نقل قول:
اقا امروز گوگل و یاهو خطای HTTPS میدن برا کس دیگه هم اینطوری هست؟
با HTTP برم مشکلی به وجود میاد؟
الان میخوام برم میل مشکل دارم!
توی محل کارم اینجوری شده کار خاصی هم انجام ندادم 5 شنبه اخر وقت که میرفتم همه چیز اوکی بود الان امروز اول وقت اینجوری شده
من کاشان هستم ادرس یا ای پی بدید تست بزارمنقل قول:
شما دستور pathping رو بزنید و چون کامل شدن این دستور یه 4 5 دقیقه زمان میبره از همون قسمت اولش که روترهای موجود در مسیر رو مشخص میکنه عکس بگیرید و اینجا بذارید. ممنوننقل قول:
من کاشان هستم ادرس یا ای پی بدید تست بزارم
pathping aparat.com -n
pathping google.com -n
pathping 10.201.59.36 -n
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
خدمت شما
کد:Tracing route to aparat.com [46.224.3.183]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms 172.16.30.1
2 32 ms 32 ms 51 ms 10.138.0.70
3 33 ms 32 ms 32 ms 10.138.0.69
4 32 ms 33 ms 32 ms 10.140.0.81
5 32 ms 33 ms 32 ms 10.143.255.202
6 33 ms 33 ms 32 ms 217.219.0.115
7 39 ms 38 ms 39 ms 10.201.22.117
8 42 ms 38 ms 39 ms 10.201.22.122
9 * * * Request timed out.
10 40 ms 40 ms 39 ms 10.201.42.30
11 * 39 ms 39 ms 46.224.0.206
12 76 ms 77 ms 77 ms 46.224.3.183
کد:Tracing route to google.com [216.58.210.238]
over a maximum of 30 hops:
1 1 ms 1 ms 1 ms 172.16.30.1
2 * * 35 ms 10.138.0.70
3 33 ms 32 ms 32 ms 10.138.0.69
4 * 33 ms 33 ms 10.140.0.81
5 73 ms 33 ms 33 ms 10.143.255.202
6 33 ms 36 ms 33 ms 10.21.252.18
7 * * * Request timed out.
8 38 ms 42 ms 38 ms 10.22.32.1
9 * 45 ms 81 ms 10.21.22.97
10 39 ms 39 ms 39 ms 10.21.21.201
11 48 ms 40 ms 49 ms 10.21.21.69
12 151 ms 116 ms 120 ms 85.132.90.153
13 * * * Request timed out.
14 * 115 ms 115 ms 72.14.203.212
15 120 ms 121 ms 126 ms 72.14.238.133
16 115 ms 119 ms 117 ms 209.85.253.114
17 * 125 ms 138 ms 72.14.234.11
18 126 ms 128 ms 124 ms 72.14.232.77
19 137 ms 134 ms 131 ms 209.85.253.11
20 137 ms 138 ms 138 ms 66.249.94.47
21 177 ms 173 ms 180 ms 216.58.210.238
Trace complete.
کد:Tracing route to 10.201.59.36 over a maximum of 30 hops
1 <1 ms <1 ms <1 ms 172.16.30.1
2 * 34 ms 32 ms 10.138.0.70
3 39 ms 32 ms 31 ms 10.138.0.65
4 * 32 ms 32 ms 10.140.0.81
5 * * 32 ms 10.143.255.202
6 32 ms 70 ms 58 ms 10.143.255.49
7 * * 39 ms 10.201.22.117
8 68 ms 47 ms 46 ms 10.201.22.125
9 48 ms 39 ms 38 ms 10.201.42.106
10 * * * Request timed out.
11 83 ms 81 ms 121 ms 10.201.59.36
Trace complete.
سینا جان خیلی خیلی ممنون X
آقای اصفهان وب تست دوستمون سینا رو نگاه کن !!!!!
ساکن فولادشهرن و مسیرشون به سرور آپارات از 10.143.255.202 که شما میگید مال شهرستانه اصفهانه رد شده !!!!!!!
اینطور که از این قسمت حرف شما معلومه شما انگار میگی این روتر مخصوصه سپاهانشهره که دیگه واقعا خنده داره !!!!نقل قول:
داداش من کاری ندارم اقای اصفهان وب کلا منطقی کار نمیکنه همش مگیه مشکل از شماست مخابرات هم بهترین isp جهانه که هیچ مشکل نداره در حالی که کاملا مشکل از مخابرات هست و دقیقا همون روتز مشکل داره در حالی که حتی اقای توسلی هم تایید کردن.الان میاد میگه اون روتر مال کوچه شماست.:n02:من که شک ندارم مدیر بازاریابی مخابراته:n09:نقل قول:
اینکه فردی معلوم الحالی مثل شما که هر روز بدنبال فروختن سرویس وایرلس در این تاپیک است بخواهد بنده را از نظر اخلاقی چکاپ کند هم مضحک است و هم تهوع آور
این هم که شما دوست دارید سرویس مخابرات را تخریب کنید تا سرویس وایرلس بجایش بفروشید اظهر من الشمس است پس وقتم را برای صحبتهای مضحک شما تلف نمیکنم
در کل معتقدم انسانهایی که بجای حل کردن مشکلشان فقط غرغر می کنند و فحاشی می کنند انسانهای ضعیفی هستند حتی اگر اعضا خانواده ام باشند
انسان اگر مشکلی دارد باید تلاش بکند و مشکلش را حل بکند ؛ خودم هم در حال حاضر جایی هستم که فقط و فقط سرعت اینترنتش آرزوی شماست
اینکه شما تشریف می آورید و به من توهین می کند و می گویید "کسی به شما گفته اینجا تست سرعت بذار؟" نشانه مشکل شما با آزادی بیان است ، امیدوارم یکروز با کلاشینکف سراغم نیایی که چون توی تاپیک مخابرات اصفهان نظرت با من فرق میکرد باید بکشمت ، چون افرادی با تفکر شما فکر می کنند فقط و فقط هم عقیده ها با آنها حق زندگی و صحبت دارندنقل قول:
بنده به حرف شما و امثال شما اینجا نیامده ام که به حرف شما و امثال شما از اینجا بروم ، در خدمت شما هم هستم
خیلی قبلتر از شما و امثال شما در این تاپیک می نوشتم و انشاءالله خواهم نوشت ، شما هم اگر فکر می کنید نوشته های من ایرادی دارد می توانید به مدیریت گزارش کنید
برای خیلی از افراد این فروم هم راهنمایی کردم که اگر اجرا کرده باشند مشکلشان حل شده است الزامی هم ندارم که اینکار را بکنم چون کارمند مخابرات نیستم
نقل قول:
شما گویا مشکل پکت لاستت حل شده!!
اما اینکه می فرمایید من گفتم این روتر "10.143.255.202" مال شهرستان اصفهانه!!! من کجا چنین حرفی زدم؟؟ شما خوبی؟؟ عکسی که من گذاشتم را اصلاً دیدید؟
یکی از روترهای شهر اصفهان 10.143.255.206 است ، این روتری هم که شما بهش گیر دادی و با لجبازی کودکانه میخواهی اثبات کنید کل ترافیک استان(!!!!) ازش رد می شود فقط و فقط یک روتر مخابرات شهرستان است و نه شهر اصفهان
اگر هم شهامتش را دارید لطفاً تماس بگیرید با دیتای اصفهان و بپرسید این روتر 10.143.255.202 مال کجاست ، بعد شهامتش را داشته باش و جواب را اینجا بگو
باز هم اگر روی این قضیه اصرار بکنید فقط و فقط برخورد کودکانه را با موضوع نشان می دهید ، اینکه شما چی درباره این 10.143.255.202 فکر می کنید نه جایش را در واقعیت عوض می کند و نه وظیفه ای که در شبکه دارد
نقل قول:
نقل قول:
شما گویا مشکل پکت لاستت حل شده!!
اما اینکه می فرمایید من گفتم این روتر "10.143.255.202" مال شهرستان اصفهانه!!! من کجا چنین حرفی زدم؟؟ شما خوبی؟؟ عکسی که من گذاشتم را اصلاً دیدید؟
یکی از روترهای شهر اصفهان 10.143.255.206 است ، این روتری هم که شما بهش گیر دادی و با لجبازی کودکانه میخواهی اثبات کنید کل ترافیک استان(!!!!) ازش رد می شود فقط و فقط یک روتر مخابرات شهرستان است و نه شهر اصفهان
اگر هم شهامتش را دارید لطفاً تماس بگیرید با دیتای اصفهان و بپرسید این روتر 10.143.255.202 مال کجاست ، بعد شهامتش را داشته باش و جواب را اینجا بگو
باز هم اگر روی این قضیه اصرار بکنید فقط و فقط برخورد کودکانه را با موضوع نشان می دهید ، اینکه شما چی درباره این 10.143.255.202 فکر می کنید نه جایش را در واقعیت عوض می کند و نه وظیفه ای که در شبکه دارد
مشکل پکت لاسه من به خودم مربوطه و به مخابرات نه به تو که هیچ کاره ای و هیچ کاری بلد نیستی جز طرفداری از مخابرات و اگه واقعا تو مخابرات هستی که دیگه بدتر چون هیچ گامی برای حل این مشکل برنداشته ای !!!!
شما اول بگو منظورت از شهرستان چیه ؟؟؟ اگه منظورت اصفهان نیست پس سپاهانشهره منظورت ؟؟؟!!!!
اگه منظورت سپاهانشهره پس تستای آقا سینا که ساکن فولاد شهره و از این روتر رد شده چی میگه ؟؟؟؟؟؟
اگه من با لجبازی کودکانه میخوام ثابت کنم این روتر مربوط به استانه شما با لجبازیه احمقانه و کاملا احمقانه میخوای بگی این روتر ماله سپاهانشهره و مخابرات اصفهان مشکلی نداره
اصرار من برای اینکه بگم این روتر مال استانه نه سپاهانشهر اینه که مشکل پکت لاس مربوط به لینک بین این روتر و روتر بعدیش میشه و اول باید مکان این روتر مشخص بشه که کجاس که شما میخوای بگی این روتر ماله سپاهانشهره و در نتیجه فقط مشکل از سپاهانشهره نه کل شهر یا استان اصفهان
همین الانم تست پکت لاس رو دوباره میذارم فقط و فقط برای آگهی بقیه کاربران
15 درصد از پکت لاس مربوط به لینک بین این روتر و روتر بعدیش میشه !!!!!
این تیکه حرفت خیلی جالبه و من یاد بچه 5 6 ساله ها میندازهنقل قول:
ودم هم در حال حاضر جایی هستم که فقط و فقط سرعت اینترنتش آرزوی شماست
منم یه ماشین کنترلی دارم انقد خوبه =))))))
دوستان عزیز و قدیمی تاپیک لطفا جواب این شخص را ندید فقط و فقط قصد برهم زدن آرامش و منحرف کردن موضوع تاپیک را دارد ...
من برای آخرین بار سعی میکنم به شما کمک کنم تا مشکلت حل بشود
1- بزرگوار این که این روتر توی فلان اتاق است یا توی فلان راک است یا توی فلان مرکز است مشکل شما نیست اینکه چرا مابین این روتر و روتر بعدی پکت لاست وجود دارد مشکل شماست
2- شما باید زنگ بزنید و نه به پشتیبانی بلکه به جایی که قبلاً گفتم ، تا زمانیکه صدای اعتراض مشترک بلند نشود هیچکس حتی بالاترین مدیر هم کاری نمی کند
3- طبق اصول وضوابط پــدافند غیر عامل هیچ فردی در مخابرات ایران حق ندارد مکان فیزیکی دقیق تجهیزات زیرساختی را به افراد خارج از سازمان بگویید ، اصرار شما هم بر اینکه مکان فیزیکی این روتر را بدانید کار اشتباهی است ، اگر قرار بود هرکسی مکان فیزیکی تجهیزات زیرساختی را بداند که سنگ روی سنگ بند نمی شد ،بیشتر از این هم قضیه را باز نمی کنم
4- بله ، منظور من از شهرستان شهرهایی بغیر از مرکز استان یعنی خود شهر اصفهان است ، در شبکه مخابرات هم ممکن است یک یا چند شهرستان را از روی یک روتر عبور بدهند
5- دعوا هم نداریم ، فکر میکنی با فحش دادن به من و مخابرات مشکل پکت لاست حل می شود؟؟؟ ده صفحه فحش بده ، اگر حل شد من هم میروم یک تاپیک میزنم و توش به اوباما فحش میدهم شاید دلار ارزان شد :n09:
کاملاً موافقم ، چرا وسط پستهای مربوط به فروش سرویس وایرلس و افشای چهره پنهان و کندسرعت مخابرات یکنفر اسپید تست از مخابرات بگذارد، خیلی کار زشت وبدی است نباید مزاحم کسب دیگران شد:n02: :n02: :n02:نقل قول:
نقل قول:
چرا به ایشون تهمت میزنی ایشون فقط گفتن سرویس وایرلس گرفتن و خیلی کیفیتش خوبه که عموما سرویسهای وایرلس کیفیت عالی دارن و پینگشون هم فوق العادست.شما رو مخی که داری از مخابرات طرفداری میکنی در حالی که 90 درصد دارن می نالن و همش هم میگی مشکل از شماست.شما از کجا میدونی مشکل از اوناست شاید فقط سرویس شما خوب باشه دلیل نمیشه که از بقیه هم خوب باشه.راستی چند حقوق میگیری؟؟؟؟؟
کاملاً موافقم ، چرا وسط پستهای مربوط به فروش سرویس وایرلس و افشای چهره پنهان و کندسرعت مخابرات یکنفر اسپید تست از مخابرات بگذارد، خیلی کار زشت وبدی است نباید مزاحم کسب دیگران شد:n02: :n02: :n02:[/QUOTE]
باز شما از کرمان آمدی اینجا؟؟؟خوبی؟؟ باز دوباره نمیخوای نسخه بپیچی؟؟
]نقل قول:
اره اومدم.ممنون.داداش شما داری کاملا مخالف با اون چیزی که بچه های اینجا میگن حرف میزنی و میخوای بگی مخابرات هیچ مشکل نداره.ولی نمیدونم چرا همه می نالن و فقط از شما خوبه.نقل قول:
و یه سوال مخابرات هیچ مشکلی نداره و مشکل از طرف مشترکین درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(ح ما جواب بدین)
مخابرات استان اصفهان 280،000 مشترک دارد ، تعداد معترضین اینجا حداکثر چقدر است 10 نفر؟ 100 نفر؟؟ 1000نفر؟؟نقل قول:
از نظر مدیریتی حتی اگر 5000 نفر هم ناراضی باشند باز هم کیفیت سرویس عالی برآورد میشود
هیچ کسی مجبور نیست این پست را بخواند! فقط در جهت ارام کردن جو تاپیک!!
تا ان جایی که من اطلاع دارم هدف انجمن ها تبادل نظر است نه اجبار دیگران به هم عقیده شدن.
من خودم با سرویس ای دی اس ال مخابرات واقعا مشکل دارم. با مخابرات کار کردم و با روند انجام کار در مخابرات اصفهان اشنایی دارم. با شرکتی همکاری می کنم که توی زمینه ارائه وایرلس به شرکت ها و مجموعه ها فعالیت داره . خودم هم با اجازتون مهندس کامپیوتر هستم بیشتر در زمینه شبکه و برنامه نویسه فعالیت دارم. هیچ وقت کاری که کامل بلد نباشه و ندانم ایا توانایی انجامش را دارم با نه انجام نمی دهم.
این همه حرف بی ربط را گفتم که فقط مقدمه ای باشه برای این موضوع: هر کسی ازاده بیاد از مشکلات و خوبی های سرویس مخابرات بگه. اما این که با طرفداری مشکوک و دعوا کردن و توهین به دیگر کاربران بخواهید روند این کار را به هم بریزید خیلی جالب نیست.
اخه برادر من شما از سرویس راضی هستی اوکی دستش درد نکنه چرا هر بار میایی 4 5 تا تست اسپید می گذاری؟ برای شما فقط سرعت اهمیت داره؟ همان طور که خودتون اطلاع دارید کیفیت اینترنت فقط سرعت نیست! من خودم از سرعت اینترنت مخابرات راضی هستم. اما فقط برای دانلود شبانه از ان استفاده می کنم.
اخه این که یک نفر از استان دیگر امده در تاپیک شرکت کرده خلاف قوانین انجمن است؟ خیر!! شما حق ندارید کلانتر بازی در بیارید!
از لحاظ اماری نه راضی بودن شما دلیل خوب بودن سرویس مخابرات می شه نا بی اطلاعی مشترکان دیگر از سرویس با کیفیت! نه ناراضی بودن درصدی ار کاربران این سایت از سرویس های مخابرات دلیل بد بودن ان!
شما مدام میای امار و اطلاعات از مخابرات می گذاری بعد میای میگی هیچ ارتباطی با مخابرات نداری! خوب اگر واقعا هدف کمک کردن است یا بی خیال خاص بودن بشد و اگر اطلاعاتی دارید که ممکنه به درد مشترکین بخوره در یک یا چند پست به اشتراک بگذارید یا مثل ان اقایی که گویا از پشتیبان های مخابرات هستن و دارن واقعا کمک می کنند وارد میدان بشوید و کمک کنید!
خوب بریم سراغ هم عقیده های خودم:
بابا دعوا نداریم که من خودم اعصابم داغونه از این اینترنت داغون! وقت نکردم خودم برم انتن بزنم روی پشت بام از اینترنتی که پولش را دادم و شب ها استفاده نمی شود استفاده کنم! کارمند های شرکت هم از بس ازشون کار کشیدم اصلا دلم نمی یاد خارج ساعات اداری بکشونموش برای نصب انتن منزل!
اخه اینترنت وایرلس به درد هر کسی نمی خوره برای همه تجویز می کنید! اصلا برای یک سری افراد توجیه مالی نداره برای یک سری افراد هم اصلا نمی دونند اینترنت خوب یعنی چی! فکر می کنن این که یک صفحه باید ۲ ۳ بار رفرش بشه تا باز بشه جزو طراحی اینترنت و مرورگر ها است!
(اگر اینترنت بالای ۱۰ مگ اختصاصی نیاز داشتید یا مشتری پیدا کردی خبرم کن تلفن تماش شرکت را بدهم برای خرید! :دی چی کار کنم شرکت خرج داره! )
پیشنهاد می کنم در پست های بعدی فقط مشکلات را بگید تاپیک را به چت روم تبدیل نکنید! چون هم باعث شلوغی تاپیک می شود هم باعت منحرف شدن مبحث و جلو گیری از به نتیجه رسیدن!
بازم هم پیشنهاد می کنم اگر مشکلی دارید قبل یا بعد از عنوان کردن مشکل در همون پست کلا ان مشکل و نتایج ان را توضیح بدید مثلا پکت لاس چیه؟ چرا بده؟ چه مشکلاتی ایجاد می کنه؟ از کجا بفهمم این مورد در اینترنت من وجود دارده و ...! می دونم خیلی کار زیاد می شه . خود من وقت این کار را ندارم. :( اما باعث می شود افرادی که زیاد وارد نیستن هم بفهمن این مشکل را دارن و خود ان ها هم به وجود این مشکل اعتراض کنند!!! :دی
در هر صورت قصد توهین و ... نداشتم فقط می خواستم این جو بد که توی این تاپیک ایجاد شده درست بشه! ممکنه یکم بی مورد انتقاد کرده باشم اما خوب جملات را تا اخر بخونید اخر جملات اهمیتشون بیشتره!!
+ املا من زیاد جالب نیست اگر غلط املایی دیدید بگید اصلاح کنم!
نظر شخصی بنده که هیچ کاره هم هستم اینه که
این انجمن در راستای اطلاع رسانی و کمک به حل کردن مشکل همدیگه ایجاد شده
ما کنار هم هستیم و اعتراضی هم که میکنیم با این که میدونیم نه مشکلمون حل میشه
نه گوش شنوایی برای مشکلمون پیدا میشه بازم سعی میکنیم راه حل بدیم و کمک کنیم
به نظر حقیر همه دوستان دست از زیر سوال بردن همدیگه برداریم و بیاییم با همدلی
و همبستگی اگر هم اعتراضی داریم پشت هم باشیم و اعتراض کنیم ...
اگه کسی اینترنتش خوبه دلیل نمیشه از بقیه خوب باشه و بر عکس .
همین که بتونیم کمک حال همدیگه باشیم و همدیگه رو درک کنیم به نظر من مرهمی است
بر این آشفته بازار اینترنت ایران .
یکدنیا سپاس:n16:
داداش حرف حق من کاملا موافقم کاملا صحیح امیدوارم که رعایت بشه داداش اصفهان وب اولا امیدوارم از سرویست لذت ببری دوما از دوستان استدعا دارم هر کاری برای حل مشکل از دستشون برمیاد بکنن حالا اگه کارمند مخابرات هم باشی بلاخره یه شغله شریفه گناهم نیست امیدوارم تو این تاپیک حداقل دوستان خالصانه به هم کمک کنن اقای اصفهان وب و سایر دوستان اگه از هر کدوم از حرفام ناراحت شدین معذرت می خوام کلا نباید جو تاپیک خراب شه امیدوارم با هم مشکلات رو حل کنیم.ممنون از همهنقل قول:
دوست عزیز ممنونم از نوشته های زیبای شما...تا همین یک ماه پیش در این تاپیک نه به کسی بی احترامی شده بود و نه بحث به موضوعات بی ارزش کشیده شده بود...نقل قول:
شخصی که قبل ورود یک سرویس کاملا بی ارزش به اسم مخابرات تبلیغات راه می اندازد از تمام جزییات مخابرات افراد خبر دارد اما به دروغ کاربرها را گمراه میکند که نه کارمند مخابرات است نه شرکت ایکس وقتی ادم صادق نیست قطعا کاربرهای دیگر هم هیچ حس خوبی به اون شخص ندارد...وقتی چندین بار به بنده تهمت میزند و حاضر نیست پاسخگو باشد قطعا برای کمک اینجا نیامده...
در مورد سرویس وایرلس بگم همه دوستان میدانند من چند ماه تمام isp های وایرلس اصفهان تست کردم تا جایگزین مخابرات کنم باید هم وقتی یک نفر اسم اپلود بالا و کیفیت مناسب میخواد پیشنهاد بدهم نه اینکه فخر فروشی کنم بگم من جایی هستم که خیلی از شما ها آرزوتونه...
امیدوارم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه...کسی اینجا نیاز به ترول مخابرات نداره.
ضمن احترام کامل به صحبتهای جناب Mr. M.S.R
بنده هیچ پاسخی به پستهای و صحبتهای بعدی نخواهم داد فقط و فقط بعضی صحبتها را بولد میکنم که مشخص شد چه کسانی در حال توهین کردن و مسموم کرد فضا هستند
نقل قول:
سلام
دوستان چرا تست من اینجوری میشه؟
(البته بگم الان نیم ساعت هت پای کامیپوتر هستم چند بار نت قطع و وصل شد ولی طول مدتی که تست رو انجام داد اینترنت قطع نشد و البته بعد از اون هم فعلا که قطع نشده!!
محتوای مخفی: نتیجه تست
سلام دوستان عزیز
خواهش می کنم اگه با هم بحث می کنید احترام همدیگر را رعایت کنید.
فروم محلی برای تبادل نظر هست ، سعی کنیم نظرمون هرچی هست فقط بازگو کنیم اگه نظرمون درست باشه خوانندگان می پذیرند.
الکی برای اثبات به هم دیگر از بحث مفید به سمتِ جدلِ بی حاصل نریم.
همونطور که همه گفتند اگر یکی سرویسش خوبِ دلیل نیست که همه همونطور باشند و اگه یکی سرویسش بده دلیلی بر بد بودن کلِ مخابرات نیست.
اما مشت نمونه خروار هست.
بنده خودم با ارفاق دوماه میشه مشترک مخابرات شدم.(10 بهمن میشه دو ماه)
زمانی که میخواستم از پارس بیام مخابرات خیلی خیلی ناراحت بودم زیرا اونقدری که از مخابرات بد شنیده بودم از هیچ جای دیگه بد نشنیده بودم.
و اینم بگم انتخاب آخرم مخابرات بود و چون هیچ شرکتی نبود که شبانه رایگان داشته باشه(پارس و شاتل صبانت هیچ ، فن آوا هم تو منطقه ما نیست.)
در نهایت با اکراه تمام رفتم مخابرات گرفتم.
در طولِ این یک ماه و اندی جز همون یک قطعی سراسری و اون روزی که بعد ازظهر وضع اون قدرداغون بود که انجمن به زور باز میشد مشکلِ کلی دیگه نبود.
جملاتی که در زیر میگم صرفاً تجربیات بنده و نظرات شخصی هست ، دلیلی نداره درست باشه.
مخابرات به نظرم از هر نظر برای دانلود عالی هست به خصوص دانلود شبانه و من مشکلی از نظر سرعت دانلود احساس نکردم.
ولی مشکلی که مخابرات داره همون طور که اکثر بچه ها روش اتفاق نظر دارند عدم ثبات و پینگ و پکت لاست و تایم اوت هست به خصوص در زمان اوج ترافیک.
مثلاً در طولِ چند هفته اول از ساعت حدود 6 تا 10 یا 11 شب واقعا وضع بد بود و پینگ خیلی بالا میرفت.
چند هفته بعد وضع بهتر شد یعنی تاخیری حس نمیشد ولی مجدداً تو این دو هفته بعدازظهر ها وضع بد میشه.(یک ایمیل به سختی میشه چک کرد.)
در نهایت اگر مخابرات بتونه خودش را به ثبات برسونه و در زمانِ اوج هم کیفیت مناسبی داشته باشه سرویس دهنده خوبی است ، البته فارغ از پشتیبانی که کلاً وضعیت جالبی نداره و خیلی با حالت نرمال فاصله داره.
و اینم بگم مخابرات اصلاً به اون بدی که شنیده بودم نیست و در حالِ حاضر من از این شرکت رضایت 60% دارم زیرا نیازهام که وبگردی و دانلود شبانه(میانگین شبی 1 گیگ) بوده را برطرف کرده و مشکلِ خاصی جز همون که گفتم احساس نکردم.
موفق باشید.
شرمنده طولانی شد.:n16:
منم دقیقا وضعیت شما دارم و از پارس اومدم. ولی پارس تخلیه نکردم. رو خط دیگه نت مخابرات گرفتم. دیدم میشه پایبند مخابرات بود درخواست تخلیه پارس دادم. تموم نکات ضعف و قوت که گفتی قبول دارم. من نمره 80 می دم یعنی همون 80 درصد رضایت.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان چرا تست من اینجوری میشه؟
وجود ستاره در دستورات pathping و trcert هم میتونه نشاندهنده ی request time out باشه و هم اینکه در اون روتری که علامت * جلوش میاد برای اینکه ip ش معاون نشه ، پروتکل icmp رو بستند یا محدود کردند.
تو دستور pathping اگر روتری در وسط مسیر هر 3 بسته ارسالی رو drop کنه دیگه سراغ روتر بعدی نمیره و شروع میکنه میزان پکت لاس تا اون روتر را اندازه بگیره
ولی دستور tracert اگر روتر یا روترهایی این وسط هر 3 بسته رو drop کنه (3 عدد *) با اضافه کردن 1 واحد به ttl بسته بعث میشه بسته به روتر بعدی برسه و در نتیجه مسیر کامل مبذا تا مقصد رو با این دستور میشه فهمید که البته گفتم ممکنه بعضی از این روتر ها برای مشخص نشدن ip شون پروتکا icmp رو بسته باشند که باعث میشه علامت * بوجود بیاد.
پ.ن: توضیحاتم کمی ناقص و ایتداییه چون توضیح کاملش یکم مفصل میشه
شما این دفعه دستور tracert رو برای اون سایت ها امتحان کنید ببینیم این روتر بین مبدا تا مقصد وجود داره یا نه.
برای اینکه سرعت trace هم بیشتر بشه با سوئیچ d- از دستور استفاده کنید به این شکل :
خیلی ممنونکد:tracert -d aparat.com
وضعیت تست من داغونه؟
محتوای مخفی: تست
خیلی ممنون بابت تستی که گذاشتیدنقل قول:
روی اون روتری که تو گام 5 قرار داره احتمالا icmp ر و بستند چون تو هر 3 تا تست ip شو نشون نداده. وضعیت تستتون هم زیاد بد نیست و دقیقتر میخواین متوجه بشید یه ping بزنید بعد از 1 دقه stop کنید ببینید چند درصد پکت لاس داشتید.
توی تست های شما نشون میده از روتر 202. بسته ها رد نمیشه و این روتر در مسیر شما قرار نداره.
چه جالب!!!
نقل قول:
میدونه فرق من و شما چیه ؟؟؟نقل قول:
من شهامتش رو دارم و گفتم تست کاشان از این روتر عبور نمیکنه ولی شما اول اومدی گفتی ماله سپاهانشهره بعد که سینا تست گذاشت گفتی ماله چندتا شهرستانه و اینطوری حرفتو تصحیح کردی:
حرفمو اینطوری تصحیح میکنم :نقل قول:
4- بله ، منظور من از شهرستان شهرهایی بغیر از مرکز استان یعنی خود شهر اصفهان است ، در شبکه مخابرات هم ممکن است یک یا چند شهرستان را از روی یک روتر عبور بدهند
امسیر ارتباطی اکثر مشترکین مخابرات استان به خارج از استان از این روتر رد میشه یا حداقلش اینه که مسیر ارتباطی مشترکین جنوب شهر اصفهان(مثلا کوی امام جعفر صادق) و جنوب استان از این روتر عبور میکنه
دوستان مخابرات ما یه ترفندی پیاده کرده که تو ساعات رایگان سر ساعت مشخصی مثلا ساعت 2:30 یا 3:00 لینک میپره کسی میدونه از چه طریقی چنین کاری رو انجام میده؟