سلام . من می خوام هزینه اشتراک رو اینترنتی پرداخت کنم ولی شماره اشتراک رو فراموش کردم . صفحه مشترکین هم کار نمی کنه . صفحه مشترکین خرابه؟
حالا من چی کار کنم.:41:
Printable View
سلام . من می خوام هزینه اشتراک رو اینترنتی پرداخت کنم ولی شماره اشتراک رو فراموش کردم . صفحه مشترکین هم کار نمی کنه . صفحه مشترکین خرابه؟
حالا من چی کار کنم.:41:
دانلود شبانه خیلی افتضاح شده
اشتراک 2 مگ من بزور به 40 تا میرسه
امیدوارم موقتی باشه ؟!
بله موقتی تا 1 سال آینده اینطوری هست :31:نقل قول:
تا اونجایی که من یادم هست از اول امسال سرعت سرویس های بالای 512kb لیمیت شده و فعلا هم قصد بازکردنش رو ندارن .
اینکه جمعه ها رایگان هست درسته ؟
100 مگابایتی دانلود کردم ولی حجم کم نشده
دیشب با سرعت متوسط 110 تا 2.4 گیگ دانلود کردم.
سرعت 2 مگ - گرگان
من چندوقته دارم با متوسط سرعت 85 تا 90 هرشب 1.3گيگ دانلود ميكنم. روزا هم سرعتم بالاي 100 فيكسه
512 گيلان-لنگرود-درياسر-جنب رستوران خاطره- بن بست طاهري- منزل :38:
سلام به همه دیروز به جرگه مبین نتی های بدشانس پیوستم
اول بگم که سرویس آشغالیه البته فقط یکم نه بیشتر
خونه ما تا دکل تو نقشه ای که خود مبین نت داده کمتر از 700 متر فاصله داره با این حال چون طبقه همکف هستیم آنتن نداره حتی کنار پنجره کوچه که هیچی جلوش نیست ولی تو حیاط که دور تا دور ساختمونه 2 تا آنتن داره از 3 تا که سرعت دانلود تو روز با همون 2 تا به 120 تا 140 kbps میرسه با سرویس 512 یک ساله اما شب ها گوگل رو با صلوات باز میکنه چه برسه به دانلود
اینه که مجبوریم هر روز مودمو ببریم بزاریم تو حیاط زیر آفتاب تا به نت دسترسی داشته باشیم تا الان 7 جد و آبادم اومده جلو چشام ایشالله فردا هم هشتمیشون میاد زیارتشون میکنم
از تعریفات که بگذریم چند تا سوال داشتم
1- من چجوری میتونم حسابمو چک کنم منظورم اینه که یوزر و پسورد میخواد ( یوزر و پسودر همونایی هست که رو یه برچسب رو مودم هست نوشته شناسه اشتراک و رمز ؟ )
2- روی بسته مودم برچسب زدن سرویس 1 ساله 512 این یعنی بعد یه سال بازم میتونم سرویس جدید بگیرم یا نه ؟
راستی این طرح ویژه مگه نمیگن مودم رایگان اشتراک یکساله رایگان و ارسال رایگان پس این 210 هزار تومن پول ناقابل رو برا چی میگیرن ؟ نکنه برا خنده یا کمک به ایتام ؟:9:
دقیقا حالا اگه از مسائل سیاسی بگذریم زیر ساخت های اینترنت ایران مشکل داره و نمیتونه زیاد جواب مردمو بده شرکتا باید خودشون بیان زیر ساخت سازی کنند و برایشان هزینه داره برای همین بعضیاشون نمی کنند اونانییم که می کنند بسیار بد و کم
دقیقا حالا اگه از مسائل سیاسی بگذریم زیر ساخت های اینترنت ایران مشکل داره و نمیتونه زیاد جواب مردمو بده شرکتا باید خودشون بیان زیر ساخت سازی کنند و برایشان هزینه داره برای همین بعضیاشون نمی کنند اونانییم که می کنند بسیار بد و کمنقل قول:
آقايون يه رفيق من تو تهران منطقه الهيه سرعت دانلودش با 512 ميشه 270
سرعت من تو مازندران با 512 هست حدود 90-100
سرعت شبانه من 30 حدودا سرعت شبانه رفيق 70
من بهش ميگم اين سرعت برا 2 مگه باور نميكنه نظر شما چيه؟
آقايون يه رفيق من تو تهران منطقه الهيه سرعت دانلودش با 512 ميشه 270
سرعت من تو مازندران با 512 هست حدود 90-100
سرعت شبانه من 30 حدودا سرعت شبانه رفيق 70
من بهش ميگم اين سرعت برا 2 مگه باور نميكنه نظر شما چيه؟
در ضمن سرعت شبانه من چرا 30؟؟؟ خيلي افتضاحه براي شما دوستان بيشتره؟؟؟؟/
بابا ول کنید این مبین نت رو.
من که سرعت 500 کیلو هم بده نمیگیرم چون پایدار نیست و بعد ممکنه بره رو 10 .
کلا یه شرکت سالم پیدا نمیشه.اون از ایرانسل اونم از رایتل که میخواد 3g بیاره و اینم از مبین نت.
فقط باید منتظر واستیم تا مهلت 2 ساله برای گرفتن مجوز شروع کار سیستم 3g برای ایرانسل و همراه اول تموم شه و این دو وارد این رقابت بشن
سلام دوستان
من یه مودم داخلی وایمکس مبین نت دارم که تازه تمدید کردم اکانتمو اما وقتی مودم رو روشن می کنم 2 تا چراغ سبز چشمک زدن روشن میشن و بعد از چند ثانیه خاموش میشند و مدام این اتفاق تکرار میشه و چراغ ها ثابت نمی مونند. بارها و بارها به مرکز خدمات مبین نت زنگ زدم همش اشغال بود و کسی جواب نمی داد. و حالا اومدم اینجا ببینم شما دوستان عزیز می تونید منو راهنمایی کنید تا ببینم مشکل کجاست و می تونیم حلش کنیم؟
خیلی ممنون می شم کمکم کنید
شاید تنظیمات مودم رو دستکاری یا ریست کرده اید و مودم کانکت نمیشه
دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم و چندین بار از رفاتک اومدن اما مشکلم حل نشدهنقل قول:
سلام دوستان تصميم داشتم امروز ثبت نام كنم و سفارش بدم قبلش واسه مشاوره بيشتر يه زنگ زدم به اپراتور وصل شد اول اينكه طرف خيلي بي حال و آروم صحبت مي كرد طوري كه واقعا نشنيدم چي مي گفت چند بار هم بهش گفتم يه ذره بلندتر صحبت كنه ! رسيد تا جايي كه بهشون گفتم سرويس 2 مگ مي خوام سرعت دانلود چقدره بعد از كلي محاسبات گفت 500 به بالا ، گفتم والا كاربراي شما چيز ديگه اي مي گن همين يه جمله كافي بود تا آقا بيدار شد و با صداي بلند و نهايت خشم فرياد مي زد آقا قطع كن قطع كن اشتباه گرفتي اشتباه گرفتي برو آقا !!!
همين ديگه دوستان نتيجه ي مشاوره ي دوستانهي ما موقع خريد اين بود ما كه ديگه نخواستيم واقعا متاسفم ....
من بيشتر صفحه هاي قبل اين فروم رو خوندم اين جا دوستان سرعتشون از 30-40 شروع شده تا نهايتا 130 خود شما بگيد واقعا سرويس 2 مگتون بالاي 500 كيلو بايت سرعت دانلود داره ؟
و اما بزرگترين نتيجه ي اخلاقي اين پست : هميشه وقتي با اپراتوري مي خواهيد صحبت كنيد وقتي سيستم كد اپراتور رو قبل وصل شدن ميگه حتما به خاطر بسپاريد ....
سلام ...این 512 منه از ساری....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سرعت دانلود من به 150 هست...چیکار کنم؟
راستی من نمی تونم میزان مصرف خودم رو ببینم...با هر مرورگری تلاش کردم نشده...چیکار کنم؟
من 2 مگ دارم سرعت روزا 350 و سرعت متوسط شبانه 110
من 1mb با ترافیک 40 گیگ دارم سرعت بیشتر وقتها 20 یا 35 هست بعضی وقتها 7 بعضی وقتها 120 ....شبها 1 شب به بعد اصلا چیزی به اسم اینترنت ندارم....شکنجه دارم...کلا میخوام بر گردم به adsl
دوستان الان 5 شبي هست كه سرعت دانلود شبانه به طرز وحشتناكي داغون شده , من ميانگين هر شب بالاي 1.5 گيگ دانلود داشتم , ولي مثلا ديشب از ساعت 2 تا 8 فقط 200 مگابايت دانلود شد ! از اهوازم و سرويسم هم 1 مگ هست. خط هاي مودم هم 3 تا بودن قبل از اين جريان ولي شده 2 تا الان. كسي خبر داره كه چه بلايي سر اين مبين نت اومده ؟ اصلا قرار هست درست بشه يا نه ؟ تا اونجايي كه من شنيدم اكثر اهوازي ها سرعت شبانشون افت اساسي داشته.
از حدود نه شب تا 11 شب اختلال داشت! (تهران)
آیا از دوستان تا بحال کسی از سایت مبین شارژ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت و شارژ یا تمدید کرده ؟
دوستان بلاخره تبریک میگم شرکت ترکید یعنی ترکوندیم با تلاش شبانه دوستان بلاخره این کمپانی رو به خاک مالوندیم:27:
بدین وسلیه اعلام میگردد که برای روحی شاد این مرحومه ساعت 9 صبح فردا به قبرستان مراجعه کنید شام ناهار به خاطر عمق فاجعه داده نمیشود :9:
اون موقع باز میداد الان از 11 اصلا نمیده انتن:39:نقل قول:
از حدود نه شب تا 11 شب اختلال داشت! (تهران)
ساعت 12.45 شب با اختلال رویروست! :)
اهواز...سرویس 512 روزها سرعت دانلودم 100کیلو برثانیه..چند روزه 15% به قدرت سیگنالم اضافه شده کمی هم بیشتر(3چراغ روشن داشتم چهارمی هم روشن شده) ولی سرعت دانلود از 100 اومده رو 30الی20!!!!!!!!!!!!!!!!شبها عمرا به 10 برسه....این اتفاقات تو این 3 چار 5 روزه افتاده....با تشکر از زحمات شبانه روزی ابرکمپانی MOBINNET
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻟﻄﻔﺎ ﯾﮑﯽ ﻫﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺳﻮﺍﻻ ﯼ ﻣﻦ ﻭ ﺑﺪﻩ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺲ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻧﻘﺶ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ
با این کار مودم یکی از دوستام وای فایش به فنا رفت، نکن اینکارونقل قول:
بنده ی خدا منم 1 مگ دارم.یه فیلم 500 مگی رو تو 2 شب(12ساعت) تونستم دانلود کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
منم که آنتنم پره دقیقا وضعم مثل شماست.همه شرکتهای ایرانی دزدن چه مبین نت چه ایرانسل چه....نقل قول:
سرعت روزش درسته اما 2 مگ هم شبا سرعتش از20 تا بالا تر نمیرهنقل قول:
برو کلا هت رو بنداز هوا!سرعت شبانه من 10 تا 15 هستش:37:نقل قول:
صفحه مشترکین فقط با Enternet Explorer کار میکنهنقل قول:
یوزر و پسورد اولیه تمام کاربران کلمه ی user هستشنقل قول:
اون حجم ها الکیه,فردا میزنه پا حسابت!نقل قول:
شاید مودمت داره خودشو آپدیت میکنه.اکه اینجور باشه حداکثر نیم ساعت چشمک میزنه بعد درست میشهنقل قول:
من دو روز جنوب تهران بودم مودم رو هم برده بودم هچی آنتن نداشت مردم از بی اینترنتی:42:
قابل توجه همه ی دوستان مبین نتی:
بیایید همگی این چند روز زنگ بزنیم پشتیبانی(096790) و از سرعت پایین بنالیم شاید فرجی شد.اونا که موافقن دستها بالا:10:
دوستان مبين نت رو تحريم كنيد
استفاده نكنيد
نه دوست عزیز، الان چند روزه که این مسئله هست و درست نمیشه متاسفانه. نمی دونم چشه! اعصابمو داغون کرده این گرفتاری. خیلی هم به اینترنت پرسرعت نیاز دارم ولی چه کنم که مودم درست نمیشه که نمیشه. لطفا راهنمایی کنید.نقل قول: