سینماهای شرکت مارشال هست.فکر کنم با 300 یا 400 تومن بتونی بگیری.نقل قول:
Printable View
سینماهای شرکت مارشال هست.فکر کنم با 300 یا 400 تومن بتونی بگیری.نقل قول:
داوود جان فیلم بلوری تری دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو میخوام. چند به ما میدی؟
ایمیل بزنید در خدمت هستمنقل قول:
سلام دوباره! دارم میرم تهران برای خرید سیستم. قصد دارم دو مورد یکی فوکال برد و یکی هم جامو 426 رو تست کنم و هرکدوم به نظرم بهتر بود بگیرم. ولی با آکوستیک تماس گرفتم متاسفانه گفتن جامو 426 ندارن و 428 موجود هست. و میگفت تفاوت کلاس دارن و تفاوتشون فقط بلندی صدا نیست. ضمنا 428 مقداری گرونتر هم هست. حالا به نظرتون تفاوتشون چیه و آیا میشه گفت که 426 صدای شفاف تری داره و موسیقایی تره؟ آمپلی فایر هم گفتم که دنون نمیخوام و یاماها یا مرنتز یا پایونیر برام کنار بذاره. در مورد ساب چی؟ کسی اطلاعی داره؟ SVS / JL Audio / فوکال / یاماها / جامو ... کدوم؟ زیادم گرون نباشه. بیش از 1.5 برای ساب هزینه نمیکنم و بیشتر از 1.5 هم برای آمپ هزینه نمیکنم. ممنون
سلامنقل قول:
جامو 426 و 428 هر دو از سرس 400 جامو هستند و تو یک کلاس.بله درسته و 426 موزیکال تر هستش ولی این دلیلی بر بد بودن 428 نیست.
تمام برندهایی که نام بردی ساب های خوبی دارند.تصمیم با شماست.اگر بلندگوهاتون جامو انتخاب کردید ساب هم جامو 260 انتخاب کنید.
سلام میخواستم بدونم بین باندهای پایونیر rs33 ,rs77,es33,aj823 کدومشون باکیفیت ترن و تفکیک صدای بهتری دارن؟واسه یک سالن 40 متری میخوام اولویتم موسیقی بعد فیلم.و اینکه فرق سری rs33,rs77,es33 چیه؟
فیلم بلوری نسخه uk بهتره یا us
قیمت بلوری Pioneer BDP-450 چندهست؟
در اکثر موارد us تصویر بهتری دارهنقل قول:
با مدیر این سایت مشورت کنید
htcenter.ir
یه سینمای خانگی Sony E985 داریم تلویزیون و ماهواره خلاصه همه چی از اون پخش میشه. الان یه مدته صداش به طور کلی اومده پایین. یعنی مثلا قبلا تا 15 هم نمی تونستی بلندش کنی الان باید رو 25 تا 27 باشه(آخرش 33 هست) کسی نمیدونه علت چیه؟
سلام رایان جان جواب منو نمیدی؟در ضمن اگه بخوام بلتدگوهای es33 یا سری اندرو جونز پایونیر رو با امپ دنون x500 ست کنم بهتره یا امپ پایونیر؟
سلامنقل قول:
ستی که خود نمایندگی پایونیر در نظر گرفته خیلی خوبه.
احتمال داره شما توی تنظیمات گزینه ای دستکاری کردی مثلا حالت شب فعال کرده باشی.اگر نمیدونی مشکل از کجاست احتمالا با ریست کردن دستگاه مشکلت حل بشه.نقل قول:
سیستم من دوتا بلندگوی ایستاده داره که یکیش کنار دیواره. موقع گوش دادن به موسیقی صدای بلندگویی که کنار دیواره بلندتر از اون یکیه. آیا مشکل از بلندگوهه یا بودن کنار دیوار؟
ممنون از جوابت رایان جان این ست نسبت به جامو 426 و428 چطوره؟در ضمن جامو 428 احتیاج به ساب جدا داره یا باسش کافیه؟نقل قول:
ست ارزنده ایه.جامو صدای اروپایی داره و پایونیر صدای ژاپنی.برای افکت پایونیر پیشنهاد میدم و برای موزیک جامو.ببین اولویت با کدومش هست برات.نقل قول:
هر سیستم سینمایی نیاز به ساب جداگانه داره.
بخاطر بودن کنار دیواره.نقل قول:
سلام. من بالاخره یک فوکال سیب سفارش دادم و قراره فردا به دستم برسه. قیمت فوکال برد و فوکال سیب یکسان بود و فروشنده گفت فوکال سیب حجم صدای بیشتری داره. جامو 426 رو هم تست کردم. همراه این فوکال سیب یه آمپلی فایر هم سفارش دادم که البته هنوز وقت دارم تماس بگیرم و مدل درخواستی رو تغییر بدم. لطفا دوستان نظرشونو بگن: کدام امپ بهتره:
اینم لینک مقایسه ی ساید بای ساید هرسه شون:
سلام رایان جان بین امپ یاماها 477 و دنون x1000 کدوم برای موزیک بهتره؟احتمالا میخوام یا با جامو 606 ست کنم یا اندرو جونز پایونیر.راستی 923 پایونیر نسبت به اون دو تا چطوره؟اگه نخوام سابووفر بگیرم, میتونم از دو خروجی سابووفر امپ 923 به ووفرای 606 به صورت مجزا وصل کنم؟
کیفیت سابووفرو بهم میده تقریبا؟
راستی در مورد اسپیکرهای Canton هم ازش تعریف میکنن و میگن نسبت به قیمتش صدای بسیار خوبی داره. اینجا که متاسفانه چیزی در موردش گفته نشد و بیشتر مانور روی مارکهایی مثل جامو بود. یا لااقل اینطور بگیم که توی صفحاتی که من خوندم چیزی از کنتون نشنیدم
مبارک باشهنقل قول:
یاماها بگیر
تقریبا تو یه سطح هستند.ولی کلا دنون برای موزیک بهتره.نقل قول:
پایونیر صدای شارپ تری داره.
نمیتونید خروجی ساب به سوپر ووفرای 606 وصل کنی و باید یه ساب جداگونه بگیری.اگر بودجت نمیرسه یا کمی صبر کن و هروقت پول دستت اومد ساب هم به مجموعت اصافه کن یا برو سراغ جامو 426 و ساب 260 جامو.
بخاطر اینکه کنتون به راحتی گیر نمیاد و یادمه اون موقع ها هم که تو بازار بود مدل های خوبش وارد نشده بودند و میشد گفت مدل های ضعیفش تو بازار بود.و دلیل دیگه اینکه سری سینماییش فقط برای افکت طراحی میشه و تو موزیک چندان جالب نیست. الان نمیدونم چه مدل هاییش تو بازار هست.نقل قول:
جامو چینی شده؟ دیگه ساخت دانمارک نیست؟
چه ربطی داره ایفون که ملت خودشون براش میکشن ساخت چیننقل قول:
برند و متریال مال کجاست مهمه نه کی مونتاژ کرده
مدلهای مختلف کنتون رو فروشگاه ارمغان توی پاساژ شرکا داره. قیمت هاشم مناسبه. فروشنده میگفت از فوکال بهتره ولی خب حرف فروشنده ها به دلایلی که قبلا گفتم چندان نمیتونه ملاک باشه...نقل قول:
در مورد امپ هم بگم که بین اون 3تا خودم هم نظرم روی مدل یاماها هست. حرف اول رو توی امپ یاماها میزنه و بعد هم اونکیو و پایونیر و دنون و مرنتز. منتها این مدل یه به اصطلاح entry محسوب میشه و رویو هایی که توی سایت ها دیدم در مورد کاراییش توی فیلم بسیار خوب و توی صدا متوسط توصیف شده بود. منم که استفاده ی اصلیم موسیقی هست. آقای محمدپور شدیدا مخالف پایونیر هست!! و اصرار داره که امپ پایونیر برندارم، درحالیکه تمام سایتهای خارجی از پایونیر تعریف و تمجید میکنن و ضمنا اینکه این سه تا مدلی که نام بردم با وجود اینکه مدل پایونیر 300 هزار تومن ارزانتر از دو مدل دیگه هست ولی قدرت خروجی و امکانات و آپشن های بیشتری داره. خلاصه هنوز میتونم تماس بگیرم و یه دونه مثلا پایونیر 923 و یا یاماها 477 سفارش بدم. تاکید فروشنده روی دنون ایکس 1000 هست که نسبت به این مدلها قیمت بالایی داره. دنون ایکس 500 اگه موجود باشه شاید گزینه ی بهتری نسبت به ایکس 1000 باشه.
درسته به حرف فروشنده اعتماد نکنید.نقل قول:
درمورد آمپ هم نمیشه به قطع گفت کدوم بهتره.تمام مدل هایی که نام بردی جزو برندهای خوب دنیا هستند.و همشون تو سطح های مختلف تولیدات خوبی دارند.
اگر اولویت موسیقی داری دنون گزینه خیلی خوبی هست.مخالفت شدید آقای محمدپور برای آمپ های پایونیر به نظرم بی مورده.پایونیر تولیدات خوبی داره.
پایونیر اگرم در گذشته ضعیف بوده دیگه اینطور نیستنقل قول:
شما تحلیل 923 بخونید آقای برزین بهش 5 ستاره دادن
با تشکر از راهنمایی رایان عزیز بالاخره یک پکیج پایونیر اندرو جونز خریدم البته با امپ دنون x1000 فعلا بدون ستاپ فقط بلندگوهای جلو رو تست کردم فوق العاده بود ولی یک سوال داشتم.رایان جان سابووفری که روی این پکیج به من دادن ساب دوازده اینچی مدل تودوروکی بود ولی تو سایتهای خارجی مدل سابش هشت اینجیه که اصلا تو ایران مدل اسابووفر اصلی اندرو جونز نیست .ولی یک مدل هشت اینچی دیگه بود که از دوازدا اینچیه 150000 تومن ارزونتر بود حالا میخواستم بدونم ساب دوازده اینچی واسه این مدل بهتره یا هشت اینچی؟منطورم اینه که مدل دوازده اینچی صدا رو خراب نمیکنه؟
با تشکر از راهنمایی رایان عزیز بالاخره یک پکیج پایونیر اندرو جونز خریدم البته با امپ دنون x1000 فعلا بدون ستاپ فقط بلندگوهای جلو رو تست کردم فوق العاده بود ولی یک سوال داشتم.رایان جان سابووفری که روی این پکیج به من دادن ساب دوازده اینچی مدل تودوروکی بود ولی تو سایتهای خارجی مدل سابش هشت اینجیه که اصلا تو ایران مدل اسابووفر اصلی اندرو جونز نیست .ولی یک مدل هشت اینچی دیگه بود که از دوازدا اینچیه 150000 تومن ارزونتر بود حالا میخواستم بدونم ساب دوازده اینچی واسه این مدل بهتره یا هشت اینچی؟منطورم اینه که مدل دوازده اینچی صدا رو خراب نمیکنه؟
نقل قول:
بله اون بررسی رو قبلا خوندم. نوشته توی هم رده های خودش بهترینه.
به هرحال برای من امپ یاماها 377 ارسال شده. امکانات کمتری نسبت به بقیه مدلها داره ولی به قول آقای برزین یاماها حتی در مدلهای entry هم کیفیت خودشو حفظ میکنه.
یه نکته ی جالب اینه که در بعضی سایتها و وبلاگها دیدم که بعضی افراد فوکال سیب تهیه کرده بودن تحت تاثیر توصیه های آقای رایان و آقای محمدپور این کارو کرده بودن. در این میان آقای برزین هم توی این رنج قیمت طرفدار جامو 426 هست و اونو توصیه میکنه. من هنوز فوکال سیب خودم به همراه امپ یاماها 377 رو تست نکردم. تصورم این بود که یک ست موسیقایی گرفتم ولی دوستان گفتن که بیشتر یک ست سینمایی گرفتی! بهرحال اکثر افرادی که فوکال سیب گرفتن از خریدشون راضی ان. پلیر هم نگرفتم چون پلی استیشن 3 دارم و آقای برزین میگفتن که پلی استیشن 3 یک پخش کننده ی بلوری در رده ی خوب هست. کابل اچ دی ام آی که قبلا آقای محمدپور کابل اودیو مانستر همراه خرید فوکال سیب هدیه میدادن گفتن که دیگه این هدیه رو به خریداران نمیدیم! به زودی یه بررسی کوتاه از سیستمم اینجا قرار میدم
مبارک باشهنقل قول:
سابی که روی ست اندرو جونز هست یه ساب 12 اینچه
ولی توی ایران همه عادت دارن که دست تو همه چیز ببرن و همه چی انگولک کنن مثل تعویض ساب سیستم ها.
ساب سری تودوروکی هم ساب خوبیه.
ممنونم رایان جان اتفاقا ساب منم دقیقا همین سابیه که لینکشو دادی منظور من از ساب اصلی ,مدل sw-8mk هست که لینکشو واست میزارم.ظاهرا اینطور که معلومه این مجموعه رو تو خاور میانه با چند مدل سابووفر عرضه کردن.حالا کلا به نظرت 12 اینچی بهتره یا 8 اینچی؟نقل قول:
این لینکی که شما دادی سایت پایونیر آمریکاست.من لینک پایونیر استرالیا به شما دادم.نو سایت پایونیر خاورمیانه که اشاره ای هیچ سابی نکرده.محصولات آمریکا بیشتر وقتا با محصولات خاورمیانه و یا کل دنیا متفاوته.حتی گاهی اوقات محصول مشابه ولی با اسم مدل متفاوت اونجا معرفی میشه.کلا این آمریکایی ها دوس دارن خودشون خاص بدونن:n05:نقل قول:
ساب 12 اینچ برای فیلم بهتره به دلیل حجم بیشتر هوایی که جابجا می کنه و در نتیجه باعث تولید باس عمیق تر نسبت به ساب های با درایوهای کوچیک تر.
ولی اگه دقت کنی جنس ورنگ چوب مدل امریکایی با بقیه بلندگوها هماهنگه و مدل استرالیایی اصلا شباهت با بقیه نداره.به هر حال تو ایران که اون مدلش نیست و شما هم که میگی 12 اینچی بهتره پس شد توفیق اجباری دیگه:n02: در ضمن من بیشتر واسه موزیک میخوام ساب 12 اینچی دیتیل و جزییات و وضوح صدا رو از بین نمیبره؟نقل قول:
بستگی به موزیکی که گوش میکنی داره.تو یه سری موزیک ها ساب 12 اینچ بهتر هم جواب میده و تو بعضی از موزیک ها کلا ساب صدا خراب می کنه و ....نقل قول:
تو راک و متال و کلاسیک و کانتری اینا ساب کارو خراب میکند.
کلن ساب با فیلم بیشتر جواب میده تا موزیک.
ساب فقط برای پاپ و دنس و ترنس بد جور فاز میده
دوستان عزیز توجه کنید کابل های مانستر در بازار ایران فیک هستند.
قضیه از این قرار بوده که من و دو سه نفر از از بچه های دیگه ازین کابل خریدیم به قیمت 80 الی 100 هزار تومن و بعد از مدتی وقتی دیدیم که قیمت خارج از کشورش 200 الی 250 دلاره شک کردیم که شاید تقلبی باشه. با یه سرچ ساده مثل fake monster m2000 hdmi cable ده ها عکس و تصویر از کابل های فیک دیدیم انگار همه دنیا خبر داشتن غیر ما. خلاصه به هرکی گفتیم زیر بار نرفت. خلاصه ما ایمیل فرستادیم برای کمپانی. توی سایتشون یه بخشی دارن برای بررسی اصالت جنس. عکس گرفتیم ایمیل زدیم بعد از دو هفته جواب دادن و 100% تایید کردن که فیک و تقلبی هست.
شاید اینجوری این فروشنده های شارلاتان کمی به خودشون بیان و فکر نکنن یه جنس تقلبی فروختن و پول رو گرفتن قصر در رفتن.
در سایت رسمی شرکت Monster بخشی هست برای بررسی اصالت کالا و تشخیص کالاهای تقلبی و جعلی و فیک. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . یه آدرس ایمیل هم هست که کاربرا برای بررسی صحت و اصالت یه محصول ماونستر می تونن بهش ایمیل بزنن و کارشناسان شرکت درباره اون جنس نظر می دن که اون آدرس توی لینکی که گذاشتم هست.متاسفانه طبق تایید کارشناس کمپانی ماونستر کابلی که در ایران توسط فروشگاه آکوستیک فروخته شده تقلبی هست. اسکرین شات از مکاتبه ایمیل را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.
آدرس اینه که بهش ایمیل زدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
to: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
subject: counterfeit/real
Hello,
I'm Nader and I'm mailing you from Iran. in fact I recently bought a M2000 HD Monster HDMI cable for 25USD and I was wondering if it is a geniue or a counterfeit product. this product is sold by a local dealer named Hadi Mohammadpour who holds an store in Tehran city the capical of Iran. he is selling these cables in vast quantities and many audio/video hobysists have bought this product but we are anxious if they are any real or we've just wasted our coins. this is the seller information/detail:
AcousticHifi
No, 76 1th Floor
Bozorgmehr Passage
Jomhouris across Hafez
Tehran
Iran
I took some photos in detail of this product and I'm asking you to humbly check them and confirm if this is fake or real.
all best regards, Nader
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابی که سایت پشتیبانی ماونستر بعد از حدود یه هفته فرستاد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Good day,
Nader, it's absolutely a fake/counterfeit replica product and not real. Monster M2000 HDMI cable is a very preferential top-notch quality product with certain retail price. Only authorized dealers/resellers are obliged to sell this item. To make sure you are not wasting your money purchase only from authorized dealers listed in our website. We DO NOT HAVE any dealer nor reseller in Iran but you can still try nearest authorised provider in the area.
Sincerely,
Monster Cable Products, Inc.
455 Valley Drive,
Brisbane, CA 94005
Tel: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fax: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس من هم زیان کرده ام چون توی اسپند ماه ازش سه تا از این سیمها به بهای 80 تومن خریدم. در پاسخ به این گفته ی من که هر جا رفتم گفتند مانستر فیکش هست و اصلش پیدا نمیشه و اگه باشه بالای 200 - 300 تومنه گفت من خریدم از چند وقت پیشه که ارزون تر بود... چه خوش باور بودم:n03: