پست منو که تو هوا پاک کرد:31: واقعا سرعتmarichka قابل تحسین:31:نقل قول:
اوه اوه! marichka داره پست ها رو پاک می کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پست منو که تو هوا پاک کرد:31: واقعا سرعتmarichka قابل تحسین:31:نقل قول:
اوه اوه! marichka داره پست ها رو پاک می کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست های منم اون شاخ بازی ها را پاک کرد!
میگم دوستان من که کنکور زبان از دستم پرید....
توی رشته ی ریاضی،واسه انتخاب رشته،چیزی نیست توی مایه های زبان باشه؟
حس میکنم سوالام یکم خنده دار شد و لی به بزرگیه خودتون ببخشید
:31:
چرا, مدیریت هستش! مدیریت عین زبان هست فقط زبونش فارسیه ها!نقل قول:
نه رشته ی مرتبط با زبان نداریم تو ریاضی... من که چیزی به ذهنم نمیرسه .
ولی این اصلن درست نیست.نقل قول:
اون وقت ادبیات غیر استاندارد میشه.تو کنکور داره کل آموخته های 4 سال درس خوندن محک زده میشه.پس باید یه جوری سوال بدن که کل اونا سنجیده بشه نه یه بخشی اش.مثلن اینکه سوالای ترکیبی میدن تو بعضی درسا خوبه.چون میشه فهمید طرف مباحث رو طوری یاد گرفته که اگه ترکیب بشن هم باز اشتباه میکنه یا نه.
اما اینکه میاد از شیوه بلاغی سوال میدن هیچ فایده ای نداره جز اینکه سال بعد هی مشاورا و معلما بگن همه ی کتابو حفظ کنید پارسال از زیر پونز سوال اومد.
جدن الان یه حس خیلی بد نسبت به طراحای سوالای امسال پیدا کردم.درست مثل حسی که نسبت به badman ِ فیلم ها دارم.
مدیریت ....نقل قول:
چرا, مدیریت هستش! مدیریت عین زبان هست فقط زبونش فارسیه ها!
فک کنم تا حدودی
مثلا یکی از دوستام میگفت برای مدیریت هتلداری باید فرانسه و انگلیش میخوندیم !!
البته نرفت ولی یه تحقیقی کرده بود ....
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
راستی ی ی ی این شیوه بلاغی چی بود تو سوالای ادبیات کنکور ریاضی؟؟؟؟
من نزدم
اصلا همچین چیزی ندیدم
داریم همچین موضوعی رو تو کتاب؟؟
مشکل اینجاست که کم چیزی تو کنکوری پیدا میشه که درست باشهنقل قول:
ولی این اصلن درست نیست.
مثلا خود ادبیات باید اکثر سوالاتش در مورد رابطه ی اشعار باشه
بابا ما کللی چیز قشنگ تو ادبیات خوندیم ولی هیچ کدوم رو توی کنکور ندیدیم...
کاش توی سوالاتشون جای چندین سوال تکراری و گیج کننده،سوالات متنوع میدادن که آدم کیف کنه وقتی جواب میده
امممم...نقل قول:
مدیریت ....
فک کنم تا حدودی
مثلا یکی از دوستام میگفت برای مدیریت هتلداری باید فرانسه و انگلیش میخوندیم !!
البته نرفت ولی یه تحقیقی کرده بود ....
پس مترجمی و اینا فقط مال رشته ی زبانه؟
نه دیگه اینجوری اگر بخوای کتاب را حفظ کنی که ...نقل قول:
مثلا شعری را از مولانا انتخاب میکنن که معنی واژه را تو شعر توضیح میده , بعدش جای یکی از واژگان را خالی میکنن که باید با استفاده از بیت های قبلی که تو در دست داری و کلمات دور و بر بیایی و واژه صحیح را انتخاب کنی .
cloze test دیدی چه جور ! اینم اینجوری میشه و باید کاربرد واژه را بدانیم نه علکی خر خونی و حفظی .
من اینجوری موافقم چون اینجوری با سواد میشیم ولی از ما که دیگه گذشت ! برای آیندگان خوب است!
منم میخواستم همینو بگم بچه ها چرا اینجوری باهم حرف میزنید خب؟ یکم مهربانانه تر :دی روحیه بدید ;)
تو زبان فارسی 3 توی یکی از این بیاموزیم ها گفته اینو.نقل قول:
تو زبان فارسی قبلنم ترتیب اجزای جمله رعایت میشد.اینکه فاعل باشه مفعول باشه و ... اما خب بعضی ها اومدن بنا به سلیقه اجزای جمله رو جا به جا کردن.به این جابه جای میگن شیوه ی بلاغی.
نگاه کن تو گروه زبان فقط میتوانی مترجمی و ادبیات و دبیری را برداری . حالا ممکنه انگلیسی نباشه و ژاپنی را انتخاب کنی یا اسپانیایی و...نقل قول:
با سال 88 حدود 400 تا 500 میاری انشاا... که امسال سخت تر بوده و رتبه ت بهتر می شه:46:نقل قول:
فکر نکنم . امسال راحتتر بود و رتبه اش بدتر میشه!نقل قول:
ولی آخه هر ابتکاری الزامن بهترین ابتکار نیست.اینکه تو زبان یه تیپ سوال هست دلیل نمیشه تو ادبیات هم بخوان اجراش کنن که.نقل قول:
اینکه سوالای قرابت جوندار بدن خیلی بهتر از اینه که بخوان اینطور ابتکار به خرج بدن.مثلن تو تست ادبیات ریاضی امسال اونی که توش اضافه ی تشبیهی میخواست با اینکه جدید بود ولی افتضاح بود اگه کسی توضیحات معلمشو حفظ کرده بود میفهمید بنات نبات و چی و چی و چی همه اضافه ی تشبیهی اند بی اونکه اصلن بدونه اضافهی تشبیهی واقعن چیه.
ادبیات باید اول درست یاد داده بشه،درست کار بشه بعد اینطور آزمون گرفته بشه.اگه خوب کار بشه خوب هم نتیجه میده.
مثلن همون تارک که تو لغتا بود. واقعن بی انصافی بود.شاید یکی مثل من که تذکره رو خونده،که تو مقالات شمس اینو دیده بتونه بفهمه اما یه دانش آموز که فقط کتاب درسی رو دیده چی؟
[QUOTE][/QUOتو زبان فارسی 3 توی یکی از این بیاموزیم ها گفته اینو.
تو زبان فارسی قبلنم ترتیب اجزای جمله رعایت میشد.اینکه فاعل باشه مفعول باشه و ... اما خب بعضی ها اومدن بنا به سلیقه اجزای جمله رو جا به جا کردن.به این جابه جای میگن شیوه ی بلاغی.TE]
ممنون . من از زبان فارسی متنفرم . فقط یه قسمتائی که میدونستم سوال میاد هر سال خوندم .
من خودم ادبیات انگلیسی رو خیلی دوست دارم ، اگه پایه ای میام :دینقل قول:
من اون اول سال این سوالو داشتم تست حل میکردم دیدم از بس بی ربط بود سرتیتره به آیه داشتم شاخ در میاوردم برا همین یادم بود و درست زدم کلا سولای دین و زندگی رو جوری میدن که نباید به عقل و منطقت اعتماد کنی:27::27:نقل قول:
می گن زمستون می گذره اما...امید خان ، بالاخره یه روز کارنامه ها میاد یه روز نتایج نهایی میاد بالاخره هر کی می ره دنبال زندگی خودش 10 سال بعد مطمئننا همه مون به این روزا می خندیم بله می خندیم به این روزامون به این استرس کشیدانامون ولی مهم اینه که ما یادمون می مونه تو یه همچین روزایی کی بود که به ما روحیه می داد و کمک مون می کرد که کمتر احساس نارحتی کنیم و در عوض کی بود که....چرا دلت می خواد تو قلب یه نفر، یه کسی که شاید الان تو هر ثانیه هزار بار می میره زنده می شه خاطره ی بدی از خودت به جا بذاری سعی کن با بچه های این فروم مهربون باشی اگه نمی تونی روحیه بدی لااقل تضعیف روحیه نکن اصلا تو اسمت امیده باید اینجا بیشتر از همه به بچه ها امید بدینقل قول:
آره دیگه منفی شد:31:نقل قول:
آخه از تکنیک ده بیست سی چل استفاده کردم!
خودم یه ذره فکر میکردم شاید 10-15 میتونستم بزنم ولی حسش نبود
امسال زبان تخصصی راحت تر بود که ایشون هم خیلی خوب زده تخصصیشو .نقل قول:
فکر نکنم . امسال راحتتر بود و رتبه اش بدتر میشه!
حرف بیربط و ندونسته نزنید ....... .
من پارسال با این درصدا 502 منطقه2 شدمنقل قول:
ادبیات60
عربی 80
دینی 50!!!
زبان عمومی96
اختصاصی 50
اختصاصیتو بالا زدی .فکر کنم بشه
اگه واقعا زبان دوست داری و استعدادشم داری به خاطر پول خودتو تلف نکن چون الان هیچ رشته ای بازار کار تضمین شده به اون معنی نداره همه چی برمی گرده به قدرت ابتکار و خلاقیت و کیفیت کار افراد اونایی که تو حوزه ی کاری شون شاخن در آمد دارن و بقیه نه؟مثلا تو الان یه موسسه زبان خاص بزنی نمی تونی درآمد خوبی داشته باشی؟ مثلا می تونی بیایی یه مهدکودک زبان انگلیسی بزنی بگی ما از بدو تولد به بچه ها زبان یاد می دیم تا زبان مادری شون انگلیسی باشه اون وقت می دونی چقدر استقبال می شه از این کار (البته بماند که خود این موضوع جای تاسف داره) در حالیکه اگه یه مهندس باشی که الکی فقط واحدای درسی رو پاس کرده بدون هیچ علاقه و احساسی عمرا بتونی درآمد آنچنانی داشته باشی...البته من از وضعیت شما توی ریاضی و علایق تون در مورد رشته های تحصیلی خبر ندارم و نظرمو در حالت کلی گفتم :20:نقل قول:
[QUOTE=Masoud-Susa;5137933]قبلا پرسیدم کسی جواب نداد....
این رشته های خاص جریانشون چیه که تو سایت سنجش زده؟
اگه انتخابشون کنیم جزو اون 100 انتخاب رشتمون قرار میگیرن یا نه؟[/QUO
نه ربطی به اون 100 انتخابت نداره اگه قبول بشی می تونی بری اگه نه هم دوست نداشتی می تونی نری
بزن امتحانش ضرر نداره من انتخاب کردم:27::27:
بابا کار و پول چیه... بری رشته های فضایی بعدش بزنی تو کار تلسکوپ و تحقیقات فیزیکی و نجومی... عمراً یه قرون درآمد داشته باشی... اصلاً کل کیف و حالش به همینه... هر از چند گاهیم میری یه کلاسی مزرعه ای چیزی کار میکنی یه پولی میزنی به جیب بعدش برمیگردی همون نوک کوه تو فضا.....نقل قول:
زن و بچه ـم چیز شری بیش نیستن... وقتی نداشته باشی یه قرونم بسته واسه زندگیت.... واللللا...... زن و بچه به چه دردی میخورن...؟؟؟ به جای اینکه 70 سال جون بکنید آخرشم هیچی نداشته باشید و بیکار با یه عالمه مرض و به فجیع ترین شکل ممکن بمیرید، از زندگی لذت ببرید و به رشته و موضوعی که واقعاً بهش علاقه دارید بپردازید تا زندگی واقعی رو بفهمید....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا به نظر من طراح ها می دونستن که سوال ایراد داره فقط می خواستن اعصاب بچه ها رو خورد کنند مثل من :41:
سر ریاضی تا این سوالو دیدم بهم ریختمنقل قول:
راستی ی ی ی این شیوه بلاغی چی بود تو سوالای ادبیات کنکور ریاضی؟؟؟؟
من نزدم
اصلا همچین چیزی ندیدم
داریم همچین موضوعی رو تو کتاب؟؟
سر زبان که دوباره دیدمش
خیلیییییی ریلکس گفتم
eeeeeeeeeeeeeeeee باز این سوالهههههه:31:
لا اقل این دفعه آشنا بود!!!
ایکاش کنکور زبان قبل ریاضی بود:41:
با این درصدا میشه مترجمی یا ادبیات منطقه 2 جائی قبول شد؟نقل قول:
کنکور 88(ریاضی) که هی میگفتن چقدر سخته به نظر من آب خوردن بود. با برنامه تخمین رتبه رتبم شد 4هزارو خوردی... اما این 89 نابودم کرد. لعنتی.
میدونستی این تصویری که گذاشتی دروغ هستش ( فضانورد )
آره اینم من تا یه حدی هستم ولی فقط تا یه حدی اگه یه کاری رو بهش علاقه داشته باشی بهتر می تونی پیشرفت کنی ولی من اینم قبول دارم که اگه تو یه کاری مدام شکست بخوری و سرخورده شی هر چقدرم علاقه داشته باشی بالاخره دلسرد می شی ازشنقل قول:
مورد دومم ببخشیدا خیلیم دل تون بخواد :46:
سلام
بچه ها حالم بده در حد تیم ملییییییییییییییییییییییی ییی
امروز ما خارج کشور کنکور ریاضی داشتیم دیگه؟؟!!!
بچه ها سوالای ایران سخت بود قبول دارم خودم دیروز دیدم ولی اینجاااااااا واییییییییییییی
خدا شاهده ریاضیش از مالایرانم سخت تر بودش
اعصابم خورده در حد تیم ملی با هر کی هم حرف زدم نتونسته ارومم کنه
عمومیامونم سخت بود من نمیدونم اینا چی فک کردن واقعا؟/
چرا در نظر نمیگیرن ما خارج از کشوریمممممممم
اههههههههههههههههههههههه
فقط من نمیدونم همه منطقه 3 ها بد دادن یا من گگند زدم کس اینجا خبر ندارههه؟؟
دستت درد نکنه , روحیه دادی به من .نقل قول:
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
یادم میاد دیشب میخواستین برید وزارتخانه و مدرک سراسری و رشته خوب و... حالا مبینم میخواید برید مترجمی و ادبیات اونم انگلیسی !
جالبه ! خیلی جالبه!
چرا پاک میکنید...؟ نگم...؟ بگم...؟ جواب ندم...؟ خوب عوضش میکنم...!
محیط واقعیه... (ببینید من چه بچه خوبیم!) :20:نقل قول:
البته فضانوردش مونتاژیه... :دی
خارج سهمیه جداگانه داره ؟! ... چطوری هست مقایسه خارج با داخل ؟!نقل قول:
مگه منطقه بندی هم هست خارج ؟
سلام بر همگی خوش باشید
من کنکور ریاضی شرکت کردم باید بگم که من این قدر بد زدم که فکر کنم سازمان سنجش خودش شخصا منو میفرسته سربازی :31:
ادبیات :30
عربی :زیر 10
زیان :زیر 10
ریاضی : بین 10 تا 20
فیزیک بین 10 تا 15
ولی شیمی : 100 میزنم شایدم 120 یا 130 زدم :31: شوخی کردم بین 65 تا 80 میزنم:46:
فکر کنم مامور بفرستن درخونم بگیرنم چون که زدم کنکورشون رو داغون کردم حوزه رو ریختیم با بچه ها بهم:31:
خوب واسه شما میشه شوهر و بچه... :31:نقل قول:
نه سهميه جدا نداره همون منطقه 3 من خلرجو ميدونم بيشترا بد داديم ميخوام بدونم كنكور واسه منطقه 3 ايران جه جوري بوده؟
کنکور خارج کشور کلاً سوالاتش از داخل سخت تره مخصوصاً ریاضیش که به شدت سخته.نقل قول:
نقل قول:
اونایی که 3 بار کنکور دادن واقعا..ا....
من حاضرم رشتمو که مهندسی عمران روزانه اونم اراکه رو به بهترین قیمت واگذار کنم برم سربازی...
یه مشت جوون مردمو 4 سال الکی به بازی میگیرن فقط...
ببین اینجا پست ندی کسی بهت نمیگه که گنگی !!!!
بچه ها الان که بعد کنکور و اون جو و نظرات اولیه گذشته نظرتون راجع به ریاضیش چیه
یادتونه 2 3 ماه پیش گفتم ریاضیش مثه 85 بعد 4سال تکرار میشه سخت میاد :دی :دی