من هرموقع ميام اينجا وحيدگيم پست هاي 10-20 خطي ميزاره واقعا عاليه !
اينجا آموزش بازي حرفه اي هم هستش ؟
Printable View
شما باید در قسمت My team بازیکن مورد نظر خودت رو انتخاب کنی بعد گزینه Place on loan list را انتخاب میکنی بعدش اگه تیمی بازیکنت رو خواست بهت پیشنهاد میده و بعد میتونی قبول کنی.نقل قول:
اگه میشه طریقه قرض دادن رو بگید
برای فورواد چپ به نظر من میتونی از رونالدو یا هیگوئن و رائول و یا کاکا استفاده کنی البته در صورتی که در سیستم 4 3 3 شما گوشه هات ss باشند نه wf . اگه مثلا یک RWF و یک LWF داری واقعا داری اشتباه می کنی چون مثلا بازیکنی مثل رائول فقط چپ بازی می کنه و همین طور هیگوئن فقط راست بازی می کنه.ولی اگه از قسمت Edit Position پست اونها را به SS تغییر بدی دیگه فرق نداره که بازیکن سمت مورد علاقه اش راست باشه یا چپ. فکر کنم امتحان کردی که مثلا یه بازیکن که فقط چپ بازی می کنه را گذاشتی راست میانگین بازیکن خیلی پایین اومده و بعد از بازی هم بازیکن ناراحت میشه. کلا من بهت 2 2 4 و یا سیستم 3 3 4 که بارسلونا بازی میکنه رو بهت پیشنهاد می کنم.نقل قول:
برای فروارد چپ چکار کنم بنزما رو گذاشتم پشت سر رائول ولی هنوز سیستم همونه 3-2-1-4
رائول و بنزما فروارد البته چون فعلا چپ خوب ندارم بنزما پشت سر رائل بازی می کنه و راست هم رونالدو که خیلی خوب بازی می کنه
در مورد ضربه کاشته ها قلق خاصی داره و من بهت پیشنهاد می کنم تمرین برو و آن قدر امتحان کن تا استاد بشی.نقل قول:
چرا اینقدر شوتها محکم و از بالای دروازه بیرون میره 95 درصد شوتها مخصوصا پشت محوطه جریمه با اختلاف زیاد از بالای دروازه میره بیرون
کرنر هم خوب زده نمی شه ( کرنرها رو با کاکا میزنم )
ضربات ایستگاهی هم یا از بالای دروازه میره بیرون یا به دفاع برخورد می کنه( رونالدو)
در مورد شوت من خودم بیشتر گل هام شوت از راه دور است و به نظر من شوت زدن خیلی راحت است.شاید شما زیاد شوت را نگه میداری و یا موقع درستی شوت نمیزنی.در ضمن حتما موقع شوت زدن بهش جهت بده.
مخالفم تا ابد هم تمرین ضربه آزاد زنی بکنی با این PES 2010 نمی تونی استاد بشی چون کاملا شوت ها و ضربات Random هستند شما برای اینکه به حرف من برسی می تونی توپ رو درست وسط زمین قرار بدی شوت رو تا ته پر کن دفعات مختلف توپ به مسیر های خاصی می ره ممکن زود فرود بیاد و ممکنه دروازبان بگیره یک بار هم برام پیش اومده که از بالای دروازه بیرون رفته ساده بگم ضربه آزاد قلق خاصی نداره قلق خاص رو PES 2009 داشت نه PES 2010نقل قول:
در مورد ضربه کاشته ها قلق خاصی داره و من بهت پیشنهاد می کنم تمرین برو و آن قدر امتحان کن تا استاد بشی.
در مورد شوت من خودم بیشتر گل هام شوت از راه دور است و به نظر من شوت زدن خیلی راحت است.شاید شما زیاد شوت را نگه میداری و یا موقع درستی شوت نمیزنی.در ضمن حتما موقع شوت زدن بهش جهت بده.
البته من با ضربه کاشته ها تا حدودی موافق هستم.من توی شماره های قبلی استاد ضربه کاشته بودم ولی توی این شماره خیلی خوب نمی زنم ولی جالب هست که خود کامپیوتر با حتی بازیکنان معمولی هم ضربه کاشته های عالی میزنه. در مورد ضربه کاشته من یک پیشنهاد دارم.به جای اینکه شما یه راست ضربه کاشته بزنید که شانس خیلی کم هست می تونید ضربه کاشته دو نفری بزنید یعنی یه نفر پاس بده و نفر بعد با آخرین قدرت بزنه.البته اون کسی شوت میزنه باید قدرت شوتش بالا باشه.من با لمپارد بیشتر ضربه کاشته هام گل میشه.نقل قول:
ولی در مورد شوت باور کنین که سخت نیست و برای شوت نیاز به تمرین ندارید.اگه واقعا زیاد بازی رو برید دیگه شوت زدن عادی می شه.مثلا من با بازیکنانی مثل لمپارد-کاکا-رونی-اگر- گورکوف-دروگبا-اسین-رونالدو-هیگوئن و ... گلهای زیادی از راه دور زدم. البته شما توی یه بازی شاید حداقل 10 تا 15 شوت بزنید که صد در صد همشون گل نمیشه.اگه توی فوتبال واقعی هم نگاه کنید مثلا بازیکنان مثل لمپارد یا رونالدو که استاد شوت هستند ولی شوتهای بد زیادی هم می زنند.
خواهش می کنم دوست عزیز.در مورد بازی حرفه ای میشه منظورت رو بگی چیه؟نقل قول:
ایا body balance در رشد فرد در become a legend تاثیر داره؟در کل چه چیز های باعث میشن که رشد فرد بیشتر بشه؟لطفا جواب بدید.با تشکر
آقا جون من اون نرم افزار رو قرار بدید :19:
کلا body balance روی قدرت بدنی و همین طور روی قدرت شوت تاثیر داره و باعث رشد بازیکن در این زمینه میشه.در مورد Become a legend من خیلی اونو نمی رم و زیاد نمیتونم توضیح بدم ولی فقط بگم که کلا پیشرفت سخته در این قسمت و حتی اگر پیشرفت کنید خیلی طول میکشه که یک بازیکن خیلی خوب بشید.البته این جوری نیست که اصلا در هیچ صورتی بازیکن خوبی نشید ولی باید وقت زیادی بگذارید.ولی اگه در مرود مسترلیگ بخوای می تونم توضیح بدم که چه جوری پیشرفت بهتری داشته باشی.نقل قول:
نرافزار چی؟نقل قول:
آقا جون من اون نرم افزار رو قرار بدید
من الان 18 سالمه و در حالی که باید رشدم خیلی باشه ولی سرعتم و سرعت دریبلم دیگه بهشون امتیاز رشد بیشتر که اونم مربوط به بازی که کردی هست نمیده.شما میتونی یگس چرا اینجوری شده؟نقل قول:
برای سرعت دریبل هم شما باید گزینه Speed رو زیاد کنی.کلا باید قید یک چیز رو بزنی و نمیتونی همه چیزها رو با هم زیاد کنی.من به شما دو پیشنهاد می کنم.یکی اینکه یا قید این قسمت رو بزن و اگه مسترلیگ بازی نمیکنی اونو بازی کن که خیلی نسبت به این قسمت افسانه شدن بهتر است و اگه کمک خواستی من میتونم کمکت کنم.یا اینکه شما میتونی نرم افزار زیاد کردن خصوصیات این قسمت را دانلود کنی که البته شاید یه جوری تقلب بشه ولی شما میتونی خصوصیات بازیکن خودت رو فقط اولش تا یه حدود معمولی بذاری و بعد پیشرفت کنی که این جوری بهتره ولی این نرم افزار هم خودش یه مشکلاتی داره.
به نظر من become a legend بهتر و باحال تر از مستر لیگ.با تشکرنقل قول:
این 2010 چرا این جوریه؟! من ترکیب تیمم رو که ذخیره میکنم بعد که دوباره میخام کپی کنم فقط چیدمان بازیکنان اجرا میشه و دوباره باید دست به تعویض بزنم!
خیلی برام وقت گیره! کسی نمیتونه کمک کنه؟
من تا حالا این کار رو امتحان نکردم ولی دلیلش شاید این باشه که اون ترکیبی که سیو کردین بازیکنان کمی متفاوت از بازیکنان فعلی شما باشند که البته می تونه دلیلش این نباشه و یکی از مشکلات بازی باشه.من به شما پیشنهاد می کنم شما از بخش Assisted Settings گزینه Lineup رو انتخاب کن و در این گزینه شماره 2 رو فعال کن که در این صورت خود کامپیوتر به طور اتوماتیک بهترین ترکیب رو می چینه که بیشتر وقت ها ترکیب خوبی است.نقل قول:
بدترين چيز تو بازي فوتبال همين بدست اوردن قلقه واين راندوم بودن ضربات ايستگاهي به نظرم يه ويژگي خيلي خوبيه كه به بازي اضافه شده. معني نداره چپو راست توپا برن تو گل وبازي تكراري بشهنقل قول:
فراموش نكنيم در بازي فوتبال قلق = باگ بزرگ
سلام خدمت دوستان گرامی
این 2010 واسه چی پنالتی هاش این جوریه ؟
مگه زدن اینم قلق داره ؟
اگه Patch 1.03 Konami رو نصب كني مشكلت حل ميشه،از اينجا ميتوني دانلود كنينقل قول:
کد:http://www.pes-patch.com/2009/12/pes-2010-update-1-3.html
كرك 1.03 رو هم از اينجا ميتوني بگيري به اسم Pro Evolution Soccer 2010 v1.03 [US] No-DVD/Fixed EXE
کد:http://gcw.ucyber.net/games/pc_pro_evolution_soccer_2010.shtml
بچه ها هنوز پچ درست حسابی و کاملی نیومده؟
این گیمینگ اکسس هم که هیچی درست حسابی نداده بیرون
نقل قول:
ضربات ایستگاهی هم یا از بالای دروازه میره بیرون یا به دفاع برخورد می کنه( رونالدو)
نقل قول:
در مورد ضربه کاشته ها قلق خاصی داره و من بهت پیشنهاد می کنم تمرین برو و آن قدر امتحان کن تا استاد بشی.
نقل قول:
مخالفم تا ابد هم تمرین ضربه آزاد زنی بکنی با این PES 2010 نمی تونی استاد بشی چون کاملا شوت ها و ضربات Random هستند شما برای اینکه به حرف من برسی می تونی توپ رو درست وسط زمین قرار بدی شوت رو تا ته پر کن دفعات مختلف توپ به مسیر های خاصی می ره ممکن زود فرود بیاد و ممکنه دروازبان بگیره یک بار هم برام پیش اومده که از بالای دروازه بیرون رفته ساده بگم ضربه آزاد قلق خاصی نداره قلق خاص رو PES 2009 داشت نه PES 2010
نقل قول:
البته من با ضربه کاشته ها تا حدودی موافق هستم.من توی شماره های قبلی استاد ضربه کاشته بودم ولی توی این شماره خیلی خوب نمی زنم ولی جالب هست که خود کامپیوتر با حتی بازیکنان معمولی هم ضربه کاشته های عالی میزنه. در مورد ضربه کاشته من یک پیشنهاد دارم.به جای اینکه شما یه راست ضربه کاشته بزنید که شانس خیلی کم هست می تونید ضربه کاشته دو نفری بزنید یعنی یه نفر پاس بده و نفر بعد با آخرین قدرت بزنه.البته اون کسی شوت میزنه باید قدرت شوتش بالا باشه.من با لمپارد بیشتر ضربه کاشته هام گل میشه.
این هم فیلم آموزش زدن ضربه ی آزاد که از فواصل و زاویه های مختلف آموزش داده میشه.نقل قول:
بدترين چيز تو بازي فوتبال همين بدست اوردن قلقه واين راندوم بودن ضربات ايستگاهي به نظرم يه ويژگي خيلي خوبيه كه به بازي اضافه شده. معني نداره چپو راست توپا برن تو گل وبازي تكراري بشه
فراموش نكنيم در بازي فوتبال قلق = باگ بزرگ
کد:http://www.multiupload.com/U47NSVIHDP
پچ های مهم و معروف این نسخه بازی تقریبا اینا هستن البته پچ SM رو هم باید اضافه کنیم که بر مبنای فوتبال ایتالیا طراحی شده .نقل قول:
شما باید بر حسب نیازت یک پچو انتخاب کنی ( بیشتر مستر لیگ مد نظره ) :
پچ کوکا کولا برای فوتبال انگلیس طراحی شده ( لیگ دسته یک انگلیس به همین نام معروفه )
پچ PESEDIT که الان شماره 1.5 منتشر شده برای لیگ آلمان طراحی شده .
و پچ SM PATCH که الان آخرین نسخش 3.9.1 هستش برای فوتبال ایتالیا ساخته شده .
توی این پچها لیگ دسته یک و دسته دو طراحی شده و اسم تیمها , لیگها , بازیکنان , چنت ها , ترکیب تیمها , بعضا چهره ها , آخرین نقل و انتقالات , ترکیب اصلی و فرمیشن بعضی از تیمها , پیراهن درست و اصلی تمام تیمها , آرم تمام باشگاهها , چهره درست بعضی از بازیکنان که در دیفالت بازی نیست و چند مورد دیگه درست و دقیق طراحی شده .
..........................
کد:http://www.sendspace.com/file/1z8s3l
زیاد نگران نباش چون اگه به تعداد انگشت های یک دست شما پنالتی زده باشی خیلی هنر کردی:20: چون خیلی پنالتی کم گرفته میشه و داوری نسبتا بدی داره.نقل قول:
راستی دوستان نظرات خودتون در مورد قسمت دوم آموزش مسترلیگ که میخوام بنویسم بگید. من دقیقا نمی دونم دوستان در چه موردی بیشتر مشکل دارند.همون طوری که گفتم بخش دوم درباره Team Office است.اگه میشه بگید بیشتر در مورد چی بنویسم.
سلام
من با رونالدو دارم به شدت به مشکل می خورم.بعد از هر بازی هی یه پیغامهایی میداد رفتم به قسمت dosser این پیغام اومده بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قبلاً هم مشکل ایجاد کرده بود که با عوض کردن پستش تا حدی برطرف شد اما ...
خواهشاً سریعتر جواب بدید تا یهو از دستم نپره
متشکر
دوست عزیز شما آن قدر با بازیکن بد رفتار کردی که اون نوار ناراحتی بازیکن پر شده. در چند مورد بازیکن ناراحت میشه مثل:نقل قول:
توی لیست فروش قرار دادن بازیکن- زیاد بازی دادن به بازیکن و خسته شدن بیش از حد بازیکن- توی بازی قرار ندادن بازیکن( با توجه که رونالدو بازیکن خیلی خوبیه و بهترین بازیکن تیمت هست شما حتی اگر یک بازی هم اونو نذاری توی ترکیب ناراحت میشه و به اون نوار ناراحتی اضافه میشه)- توی پست تخصصی قرار ندادن بازیکن- اخراج کردن بازیکنان دیگر که در این صورت همه بازیکنان یکمی ناراحت میشن.
سلام.
اول خسته نباشید به وحید گیم(خوش اومدی) که اینجوری که بوش میاد دارای اطلاعاتیست بس زیاد به به به....
دوم سوال ما رو هم جواب بده (تشکر):
اگر میتونی یه لیست از بازیکنا تو پستهای مختلف که تو مستر لیگ سرعت رشدشون بالاست بزار یه لیست 30 نفری اگر میشه.(آخه میدونی من از اون موقع تا حالا ساکر بازی میکنم مخصوصا Wining Eleven 4 ولی تا حالا مسترلیگ رو به صورت Develop بازی نکرده بودم ولی حالا میبینم که اگر این مورد فعال باشه حالش بیشتره.).
بازم متشکرم.
حسین جون میتونی چهره این پپ گواردیولا رو بزاری خیلی تو کفشم:31:
ببخشید دوست عزیز برات میذارم اونی که گفتی .فردا میذارم الان متاسفانه نمیتونم.اگه لیست دیگه هم می خوای حتما بگو.
:18: من موندم دیگه به چه ساز رونالدو برقصم.درسته یه مدت گذاشته بودمش تو پست غیر تخصصیش اما حالا آوردم تقریباً نزدیک مرکز زمین با رول AM.اکثر بازی ها هم بازی میدمش یعنی بازی نشده که بازی نکنه چون قدرت بدیش خوب شده.نقل قول:
اما خودم فکر می کنم هنوز از پستش ناراضیه.
این فرمیشن منه تقریباً:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید.............نقل قول:
من با این نرم افـــزار (PRO-EVO Editing Studio 2010) وقتی تغییراتی که توی Become A legend انجام دادم می خوام سیوش کنم این ارور رو میده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه راهنماییم کنین تا این مشکل حل بشه ؟؟؟
لـطـفــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــا" جوابم رو بدین
kitserver و editor نصب کردم 1 به 1 مرحل رفتم فقط editor باز مکنم نوشته پوشه به نام pes2010 option file باز کن تو مسیر save konami چیکار کنم فایلی به اسم اون نیست؟ راستی گذاشتن تاتو مثل گذاشتن فیسه؟نقل قول:
میشه برای پنالتی زدن یه اموزش برای ما بزارید؟(میدونم سوالم مبتدیانه هستش ولی هر کاری میکنم همش میره اوت)
من که تو پنالتیا همش میزنم وسط همنش هم گل میشه:31:نقل قول:
سلام
کسی اسم واقعی اینا رو بلده...تیم ایرانه :
KIRICAS
HOSSADONI
AGADIY
DAGAKA
AZUGHARI
NEGODAZEN
TELMBARAK
SHARGUI
KHLOSNERI
GONREDORI
BOGODANI
TAYRGER
BEZASOO
SAMREDORI
HENBORI
DONA
MARZALI
MAQUELWEID
HARANOFI
MAGANUCHI
KAQUETZ
ZANIERO
HATENHEIS
عجب اسمایه عجیب غریبی...مثه قیافهاشونه...
پچم نمیشه بریزم چون X360 دارم...
مرسی
دوست عزیز شما اول باید دکمه شوت رو خیلی کم نگه داری (در حد یه ضربه اروم مثلا یه ثانیه) بعدش تو اخرین لحظه که بازیکن به توپ نزدیک شد و میخواد ضربه به زنه بهش جهت بدی...اگه دوربین پایین بود که کلید چپ یا راستو میزنی اگرم دوربین از بالا نشون میده مثه وسط بازی کلید Up و Down حکم همون چپ و راستو داره ...امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کرده باشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موفق باشید.
نقل قول:RAHMATI
HOSSEINI
AGHILI
KAEBI
ASHJARI
NEKOUNAM
TEYMOURIAN
SHOJAEI
KHALATBARI
G. REZAEI
BORHANI
TALEBLOO
BENGAR
S. REZAEI
HEYDARI
S. ZAREH
M. ZAREH
MAHDAVIKIA
HAJSAFI
MADANCHI
KARIMI
ZANDI
HASHEMIAN
سلام، بفرمایید:نقل قول:
KIRICAS : RAHMATI
HOSSADONI : HOSSEINI
AGADIY : AGHILI
DAGAKA : KAEBI
AZUGHARI : ASHJARI
NEGODAZEN : NEKOUNAM
TELMBARAK : TEYMOURIAN
SHARGUI : SHOJAEI
KHLOSNERI : KHALATBARI
GONREDORI : G. REZAEI
BOGODANI : BORHANI
TAYRGER : TALEBLOO
BEZASOO : BENGAR
SAMREDORI : S. REZAEI
HENBORI : HEYDARI
DONA : SATAR ZARE
MARZALI : MAZIAR ZARE
MAQUELWEID : MAHDAVIKIA
HARANOFI : HAJISAFI
MAGANUCHI : MADANCHI
KAQUETZ : KARIMI
ZANIERO : ZANDI
HATENHEIS : HASHEMIAN
در ضمن در لینک زیر هم پچ برای X360 هست هم برای PS3 که حسین جان قبلا گذاشته بودند.نقل قول:
پچم نمیشه بریزم چون X360 دارم...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4571369&postcount=2670
آموزش تصویری:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4316935&postcount=26
من هر کاری میکنم بازیکنای بزرگ به تیمم نمیان
با تاتنهام قهرمان اروپا ،لیگ برتر و اف ای کاپ هم شدم .پول زیادی هم دارم
ولی هر بازیکن بزرگی رو که در لیست قرار میدم مینویسه ..chance amost zero
دیگه اعصابم ریخته به هم
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
مرسی...نحوه استفادش واسه x360 بگید لطفا.نقل قول:
PES_2010_Editor_v1.8.1 چهجوری راش بندازم وقتی open میکنم هیچی نیست؟
ممنونمنقل قول:
انجامش دادم و کاملا جواب داد
شما باید علت نارضایتی بازیکن رو بفهمی چیه . مربی تیم توی تصویری که صفحه قبل گذاشته بودی گفته این بازیکن صبرش از اینکه ازش درست استفاده نمیشه به سر اومده .نقل قول:
نباید میزاشتی کار به اینجا بکشه . اگه میتونی یک عکس از همین صفحه وضعیت بازیکن مربوط به هفته های قبل بزار تا از روی نظرات مربی علت نارضایتی این بازیکن رو بشه فهمید .
همونطوریکه یکی از بچه ها گفت نارضایتی یک بازیکن علتهای مختلفی داره مثلا توی نمونه زیر گفته شده به نظر میرسه آهنگ رشد و پیشرفت این بازیکن متوقف شده و گفته این بازیکن شدیدا احتیاج به استراحت داره .
با وجود خستگی انباشته ( خط آبی رنگ ) من از این بازیکن زیاد کار کشیدم بنابراین قاعدتا باید نسبت به وضعیتش اعتراض کنه .
اعتبار باشگاه هم در نقل و انتقال مهمه توی راهنمای بازی جزئیات گفته شده . من با بارسا تقریبا تمام بازیکنان بزرگو تونستم جذب کنم .نقل قول:
من خودم کنسول ندارم باید از اونایی که xbox دارن بپرسی اما در کل چند راه برای انتقال داده ها وجود داره یک راهش استفاده از کابل Data Migration ماکروسافته . یک راه دیگه اتصال کنسول به کامپیوتر از طریق کابل sata و استفاده از xplorer360 هستش .نقل قول:
کنسول شما کدوم ریجنه ؟ این پچ فقط مال uk و euro هستش . البته پچ های دیگه ای هم وجود داره .
توی انجمن کنسولها بچه ها کمکت میکنن .
دوست عزیز شما هر چی مهاجم خوب هست توی دنیا خریدی و میخوای همشون رو بذاری توی ترکیب اصلی.اصلا این سیستمی که شما گذاشتی باور کنید هیچ تیمی توی دنیا نمیذاره.شما حداقل باید یکی دو تا از این مهاجم ها رو یا بیرون بذاری یا اونارو بفروشی. من هم خودم طرفدار مهاجم های زیادی در فوتبال هستم ولی این دلیل نیمشه که همشون رو توی یه تیم داشته باشم. اگر این جوری باشه باید از سیستم جدید 8-1-1 استفاده کنیم:31::31::31:نقل قول:
من موندم دیگه به چه ساز رونالدو برقصم.درسته یه مدت گذاشته بودمش تو پست غیر تخصصیش اما حالا آوردم تقریباً نزدیک مرکز زمین با رول AM.اکثر بازی ها هم بازی میدمش یعنی بازی نشده که بازی نکنه چون قدرت بدیش خوب شده.
اما خودم فکر می کنم هنوز از پستش ناراضیه.
این فرمیشن منه تقریباً:
دوست عزیز شما باید یا رونالدو رو مهاجم نوک بذاری و یا هافبک گوشه و یا مهاجم گوشه و مهاجم دوم.در غیر این صورت توی هیچ پستی نمی تونه بازی کنه. اگر دقت کنید در سیستم 3-3-4 شما باید 3 تا هافبک وسط تخصصی داشته باشی که یک نفر از اونا باید حداقل دفاعی باشه. شما فقط یک نفر هافبک وسط میذاری که باور کن توی هیج جایی این سیستم پذیرفته نیست. من خودم رئال رو باسیستم 2-4-4 می رفتم که در آن دو تا هافبک دفاعی میذاشتم و دو تا هافبک گوشه میذاشتم و دو تا مهاجم که یه نفر مهاجم دوم و یه نفر مهاجم نوک بود.این سیستم برای رئال به نظر من انعطاف پذیر است. چون من بعضی وقت ها رونالدو رو میذاشتم هافبک گوشه و بعضی وقت ها هم مهاجم نوک میذاشتم که در هر دو پست خیلی خوب بازی می کرد.حتی موقعی که مهاجم نوک میذاشتم بهتر بازی می کرد چون رونالدو همه قابلیتهای یه مهاجم نوک خوب رو داره. به نظر من شما که این قدر خرج مهاجم های گران قیمت مثل مسی و رونی کردی میتونی هافبک های بازیساز و خلاقی مثل گورکوف(بوردو)-فابرگاس-ژاوی-اینیستا-جرارد-لمپارد رو بخری.
در ضمن دوستان می تونید منو وحید صدا کنید و حتما لازم نیست وحید گیم بگید:20: