نه اتفاقا بیست نت روی همه دی ان اس ها 100 تا 150 تا افزایش پینگ هست، روی سرورهای اروپا مثلا اگه قبلا 220 بود الان شده 350 پینگ سرورهای آمریکا و کانادا هم به مرز 500 رسیده :n03:
Printable View
نه اتفاقا بیست نت روی همه دی ان اس ها 100 تا 150 تا افزایش پینگ هست، روی سرورهای اروپا مثلا اگه قبلا 220 بود الان شده 350 پینگ سرورهای آمریکا و کانادا هم به مرز 500 رسیده :n03:
بعد از اینکه آی اس پی های مختلف مثل های وب و مخابرات و کوفت و زهر مار مرکز مدرس و پس زدن ، به ناچار برگشتم به همون شاتل!
فقط این دفعه تغییر سرویس دادم و نامحدود نگرفتم که حداقل 30 تومن الکی پول و دور نریزم!
موفق باشید :n02:
پینگ 10 12 رو خوب شده ... قبلا 250 تا 300 بود .... توو این مدت حتی شبانه هم افزایش پینگ ندارم .... تک کانکشن هم خوبه ... سرویس 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان: من امروز عضو این سایت شدم.میخواستم اینترنت مخابرات 512 بگیرم.میخواستم ببینم پینگش واسه بازی مخصوصا دوتا چجوریه؟:n06:در ضمن خونه ما سعدیه هست.راستی 2گیگ ماهانه واسه بازی کافی هست یا نه؟ :n13:
ممنون:n16:
2گیگ که فکر کنم کم باشه!نقل قول:
اگر برای بازی dota2 میخوای که خیلی کمه.این بازی ساعتی 80 مگ میخوره.یعنی با 2 گیگ میتونی 22-23 ساعت بازی کنی ... کمه !!!نقل قول:
نه تو گارنا میخوام بازی کنم:n27::n02: من خطمون pcm هست گفتن فردا نرمال میشه میخواستم بدونم مودم واسه نت مخابراتی چی خوبه :n13:قیمتش هم بگید :راستی چجوری از اونایی ک جواب دادن تشکر کنم
بچه ها میخواستم شما راهنماییم کنید. من شاید 1 ماه دیگه شیراز باشم باید برگردم دانشگاه. نت مخابراتی میخوام بگیرم.واسه بازی کدوم تعرفه رو انتخاب کنم.:n16:راستی واسه نصب و راه اندازی با خریدن مودم از خود مخابرات میان؟؟؟:n02: ممنون
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
۱ مگا بیت بر ثانیه 4گیگ یا 8گیگ
اره
راستی این تعرفه های حجمی و سراسری و اقتصادی که تو سایت بیست نت زده چه فرقی دارن و کدومشون بهتره واسه من با اون شرایط:n02: ببخشید دیگه تعداد سوالاتم زیاد شد:n12:
در کمال تعجب پینگ بیست نت از ساعت 5 بعد از ظهر تا الان خیلی عالی شده بدون هیچ تایم اوت
:n02::n18::n20:
تایید می شه وضعیت پینگ بیست نت خیلی خوب شده
مال من هنوز داغونه
جواب نمیدید؟؟:n03:نقل قول:
کدوم خیر ندیده ای نت منو چش زد :n24: بعد 12 روز نتم به فاگ رفت ... بالاخره این شتریه که در خونه همه میخوابه :n08: روحانی مچکریم :n16:
بیست نت امروز دو مرتبه حول و حوش 11:30 تا 1:30 قطع بود.
اول یه نیم ساعت شد.بعد اومد.بعد یه ساعت قطع شد.
بله درسته بعد از قطعی هم پینگها دوباره افتضاح شده 8.8.8.8 بالای 450 و 4.2.2.4 هم تا 400 خدا لعنتشون کنه روز به روز داره داغون تر میشهنقل قول:
شما ک میگید بیست نت پینگش داغونه نتتون چنده؟:n27: منم میخوام بدونم
پینگ وابسته به سرعت نیست!نقل قول:
یعنی پینگ 128 با پینگ 1مگ با هم برابر هست!! خب منم میخوام بازی کنم پینگ برام مهمه در نتیجه 128 با 1 مگ فرقی نداره برام؟؟؟؟؟ درسته؟؟:n13:نقل قول:
پینگشو میدونم یکی هست ولی برای لود شدن بازی 128 دیرتر جواب میده احتمالا!مگر اینکه بازی مورد نظر سبک باشهنقل قول:
فکرنکنم اینطوری باشه چون خودم دیدم ک پینگ128 خیلی با 1مگ فرق داشته مخصوصا تو بازی:n04:نقل قول:
دوست عزیز پینگ 2 اینترنت یکی 2 مگ و دیگری 128 که یک فاصله با مرکز مخابراتی دارن ، یه نوع مودم استفاده می کنن، از یه شرکت نت گرفتن و از یه سرور دی ان اس مشخص استفاده میکنن با هم یکی هست!!!! پینگ هیچ ربطی به سرعت نداره!!!( البته اگه برا بازی میگین هر بازی یه حداقل سرعتی لازم داره تا به خاطر سرعت کم مشکل لتنسی پیش نیاد)نقل قول:
سرعت نت مشخص کننده اینه که یه فایل چقدر طول میکشه تا از سرور به سیستم شما و یا از سیستم شما به سروری در اینترنت منتقل بشه اما پینگ مدت زمانی هست که طول میکشه سرور درخواست شما رو بگیره و به اون پاسخ بده!!!! به عوامل مختلفی بستگی داره مثل:
1- از چه شرکتی نت گرفتین
2- فاصله مودم تا مرکز مخابراتی
3- میزان نویز خط
4- DNS سرور
5- فاصله مرکز مخابراتی تا دی ان اس و فاصله دی ان اس تا سروری که شما بهش وصل میشین
6- ساختار و زیربنای نت کشور
7- فایروال
8- ......
دیشب یه جوری نت من قطع شد تا همین الان توش موندم...
من توی Steam و hon آنلاین بودم.وسط بازی hon از بازی خارج شد و رفت توی منوی اصلی و دیگه هم وصل نشد.ولی قسمت چت کار میکرد. استیم هم وارد بازی dota نمیشد ( ارور اینترنت میداد ) ولی قسمت چت کار میکرد.
هیچ سایتی رو هم نمیتونستم باز کنم .... چه طوری ؟
اگه اینترنت قطعه همه جا باید قطع باشه ! اگه وصله همه جا باید وصل باشه !
نمیدونم اصلا.
نت امروز فاجعست تو شیراز . لعنت به باعث و بانیش.
دوستان میخوام از اسیاتک بیام بیرون پشتیبانی میگه باید حضوری بیای فرم پر کنی و کار ملی هم میخواد !!!!!!
از طرفی هم فقط صبح تا ظهر هست منم اصلا صبح ها نیستم باید چکار کنم ؟؟؟
TAPATALK
غلط کردهنقل قول:
زنگ بزن تهران ببین کاری نمیتونه بکنه
زنگ بزن تنظیم مقررات بپرس ایا واقعا باید حضوری رفت؟
مسئول جمع اوری خ ابیاری خانوم کبیری فکر کنم هست
دوستان ای دی یاهو من دی اکتیو شده کسی میتونه با ترفند اکتیو کنه اینفو هم ندارم!
مرکز مدرس نیم ساعته قطع هست!بقیه مرکز دوستان مشکلی ندارند؟!
چرا برای من چند ساعت قطع بودنقل قول:
رفتم حضوری کلکش رو کندم به همراه یک مقدار سر و صدا ...:n02:نقل قول:
حضوری خیلی خوش برخوردتر هستند تا پشت تلفن ....
خداحافظ اسیاتک بعد از 4-5 سال ...
از دوستانی که مرکز مدرس هستند کسی میاد بریم مرکز مدرس ملاقات مردمی با رئیس مرکز روزهای زوج ساعت 10-12 ببینم میشه یه خط بجز 740 که فیبر هست گرفت یا نه/کسی نمیاد؟!
آقا بیست نت پینگش تریکیده باز؟
صبا نت هم سیستم کم کردن سرعت رو فعال کرد اشغال حدود یک ماه هر چی دانلود بره بالاتر از سیستمشون خطت روی پهنای باند کمتری بسته میشه
همه چیز زیر سر این شاتل گور به گور شده هست اون این کارها را میکنه بقیه ISP ها هم یاد میگیرن!نقل قول:
هر وقت گفتی بریمنقل قول:
یکی دو نفر دیگه هم فکر کنم مرکز مدرس بودن!تکمیل بشه ظرفیت بریم سر رئیس مرکز هوار بشیم.دی:نقل قول:
اعلام کنید میاید یا نه بقیه دوستان!
مخابرات نامحدود چطوره ؟ سرعت شبانه
سلام دوستان. مرکز ما مخابرات دستغیب هست معالی آبادیم میخواستم بپرسم سرویس دهنده خوب سراغ دارید؟ ما چند سالی آسیاتک داشتیم ولی 12 روزیه خیلی افتضاح شده و قطعی هم زیاد داریم دیگه روانی شدم زنگم که میزنم میگن مشکلی نیست فیکسه. سپاس
نمیدونم روی چه حسابی ساعت حول و حوش 1 و 1:15 که میشه این نت من میره تو کما !
قطع میشه .. یه 10-15 دقیقه میره .... بعد میاد ... 10 دقیقه دیگه به مدت بیشتری قطع میشه.همش دو مرتبه ای هست ....
دوستان من 7 ام سرویس مخابرات ام فعال شد.الان تا 31 محاسبه میشه و میاد روی قبض بعدی.
حالا من که یه ماهه فعال کردم.پس فردا 31 ام هست و دوره اش تموم میشه.باز باید فعال کنم یا خودش تا وقتی درخواست تغییر یا جمع اوری ندی اتوماتیک تمدید میشه ؟؟
اگه درخواست تغییر داشته باشم باید تماس بگیر پشتیبانی یا قسمتی توی سایت داره....
لپ کلام : الان من میخوام همین 512 بمونه.باید چی کار کنم...:n02:
الان توی این 1 روزی که وصل شده 62 گیگ استفاده کردم.تازه همش هم دانلود نذاشتم....
چقدر حرف زدم..همش هم عین هم.