هيچ كتابه ايده آلي برايه آرايه وجود نداره....آرايه يه جوريه جتما يه معلم عالي بايد درس بده با كتاب سخت ميشه نتيجه گرفت.....براي آموزش كتاب همايش ادبيات هامون سبطي خوبه براي تست هم الگو..نقل قول:
هيچ كتابه ايده آلي برايه آرايه وجود نداره....آرايه يه جوريه جتما يه معلم عالي بايد درس بده با كتاب سخت ميشه نتيجه گرفت.....براي آموزش كتاب همايش ادبيات هامون سبطي خوبه براي تست هم الگو..نقل قول:
سلام دوباره
من شیمی رو تا الان هیچی نخوندم.
نمیدونم چیکار کنم
به نظرتون سری کتابها هفت چیز از خیلی سبز چطوره ؟
تا الان فیزیکش اومده من خودم راضیم
گسسته و شیمی هم هفته آینده میادش.
اگه چیز کم حجم سراغ دارین بگین.
راستی یه سری کتابهایی هم همین خیلی سبز داره به اسم کم حجم و مقوی.
نظرتون دربارشون چیه ؟
کلا کتابای خیلی سبز رو کدوموشونو شما تایید میکنین ؟
برای شیمی سراغ چیزای کم حجم نرو اونا برای مرور مباحث مهم هستننقل قول:
شیمی کنکور رو باید کتابهای شیمی2و3 و پیش رو کامل و سطر به سطر نکته هاشونو بررسی کنی
علیرضا جان ممنون
برای فیزیک به نظرت خیلی سبز جامع بخرم که قیمتش 17 تومنه یا انرژی اتمی که قیمتش 45 تومن و چهار جلد هست ؟
در ضمن من آبی قلمچی پارسال رو از یکی از بچه ها گرفتم. به نظرات به درد میخوره ؟
برا دینی علیرضا صفحه های قبل گفتی که گاج خوبه
منظورت اینه که کلا گاج خوبه یا اول باید کتاب درسی رو خوندش
برای شیمی تو الان خیلی وقت داری و اینکه به جز خیلی سبز به مبتکران هم فکر کن.نقل قول:
يك سوال در مورد كتاب دين و زندگي جديد گاج دارم با توجه به اين كه منابع كنكور 92 كتابهاي درسي چاپ 89و90و91 مي باشد اما كتاب گاج تغييرات كتاب دين و زندگي
چاپ 90 به بعد رو اعمال كرده اينطور نشون ميده كه بعضي درسهاي مطابق با چاپ 89 حذف شده!و يك درس اضافه شده واقعا تعجب
اوره!چاپ 88 كتاب ديني 2 نوشته محتواي اين كتاب تا
پايان سال تحصيلي 90-89 تغييري نخواهد كرد!فكر نكنم الكي نوشته باشه تغييرات جديد كتابا هم تو ايه زياد تر بوده يعني عنوان درس
همونه ولي يك سري ايات تغيير داده شده و بعضا اضافه شده اميدوارم كه ديني 2 اينطور نباشه!
دینی 2 رو حتما باید 89 یا 89 به بعد بخونی دینی 2 چاپ 88 با چاپ 89 خیلی فرق داره. توی کتاب سوم هم تغیرات زیادی هست یه درس اضافه شده بهش حتی. کتاب پیش هم زیاد تغیر کرده امسال هم آیاتش هم محتوای درس هاشنقل قول:
کلا اگه کنکوری امسال هستی و کتاب گاج جدید رو گرفتی نگران هیچ چیزی نباش.
اهان!يعني كتاب درسي چاپ 88 كه نوشته محتواي اين كتاب تا پايان سال تحصيلي 90-89 تغيير نخواهد كرد كشكه!من رو حساب همين موضوع بود ابهامم در هر حال متشكرم.:11:نقل قول:
مطمعن هستین شما که نوشته کتاب تا پایان 89 عوض نمیشه ؟ اگه اینطور نوشته باشه دقیقا کشک هست بله.
راستی این فایل ویدئویی یا صوتی برنامه چند روز پیش گزینه جوان رو دانلود کنین به دردتون میخوره کارشناس دین و زندگی گزینه دو در مورد دین و زندگی کنکور صحبت کرده و اتفاقا به همین تغیر کتابها و مخصوصا کتاب دوم هم اشاره کرده و دقیق توضیح داده که چیکار باید کنن بچه ها.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی از عربی به زبان ساده ایاد فیلی استفاده کرده ؟ تاثیر داره ؟ همه نکاتو کامل گفته...؟؟
من داشتم اگه بخوای پایه ای کار کنی عالیه!!!!!!نقل قول:
خودم با اینکه تو عربی خیلی ضعیف نبودم اما تو مطالب سال اول یه خلا های آموزشی داشتم که به خوبی این پرش کرد.
باید ببینی عربیت تو چه سطحیه؟؟؟؟؟که روت تاثیر بذاره یا نه!
دوست عزيز
كتاب جامع خيلي سبز متاسفانه از پوشش كامل برخوردار نيست
شما كافيست ٢ جلد فيزيك تست پيش و يك جلد پايه نشر الگو را بخريد
جدا یکی از بهترین کتابایی که واسه کنکور خوندم و ازش خیلی راضیم وهنوزم به عنوان گنجینه دارمش همین کتاب البته من نسخه 3سال پیشو دارم الن باید ی جورایی کامل تر هم شده باشی من با این کتاب و استفاده از یک سری تکنیک ها در ازمون های ارشد 70 راحنت میزدم توصیه میکنم حتما بخر عالیس
[جدا یکی از بهترین کتابایی که واسه کنکور خوندم و ازش خیلی راضیم وهنوزم به عنوان گنجینه دارمش همین کتاب البته من نسخه 3سال پیشو دارم الن باید ی جورایی کامل تر هم شده باشی من با این کتاب و استفاده از یک سری تکنیک ها در ازمون های ارشد 70 راحنت میزدم توصیه میکنم حتما بخر عالیس
الان من دسترسی به کتابهای دینی و ادبیات دوم و سوم ندارم
باید بگردم دنبالشون (کلا هیچ کتابفروشی ندارشون) یا کتاب کمک اموزشی هست که جایگزین باشه ؟
این آبی قلمچی چرا تستای آزادش اینقدر سختر از سراسریشه ؟
بعدشم اکثر تستهاش مال بین سالای 60 تا 80 هست. این مساله عیب محسوب نمیشه ؟
فك كنم كتابه 30 سال رو ميگي؟ آره؟نقل قول:
اگه آره ...
1.كلا تستاي آزاد تويه درس رياضي از سراسري خيلي سختره(به خركاري نياز داره)
2. عيب محسوب ميشه....سوال نداره كه
برا دینی نگفتین که باید چکار کنم
کتابی هست که به جای کتابای اصلی بخونم ؟
نشر الگو خوبه یا گاج ؟
کلا من الان از عمومی ها فقط ادبیات و دینی رو میخوام بخونم.
اگه کسی چیز خوب سراغ داره بگه.
(این سوالو چند باره میپرسم اما کسی جواب نمیده خواشا اگه اطلاعاتی دارین بگین.)
من اینقدر که سوال پرسیدم دیگه روم نمیشه بپرسم:31:
یه چند تا کتاب هستن میخوام فردا بگیرمشون خواهشا دربارشون اگه چیز منفی یا مثبتی میدونین بگین.
هندسه 1 و 2 کم حجم و مقوی از انتشارات خیلی سبز
ریاضیات گسسته (اموزش و تست) از خیلی سبز
مجموعه پرسشهای چهارگزینه ای حسابان برای کنکور از انتشارات خیلی سبز
كتاب همگامان رو ميشه به جايه كتاب استفاده كردنقل قول:
براي ديني من گاج داشتم كه به نظرم خوب بود الگو رو نديدم
ادبيات هم كه 500 بار تو همين تايپيك يا راهنماي جزوات بحثش شده
هندسه سبز يكي از بدترين و مزخرف ترين و فرمول محورترين .و................ديگه چي بگم بدترين كتابي بود كه تو ساله كنكور ديدم....نقل قول:
گسسته ي سبز هم واقعا افتضاحه يه چيزي تو مايه هاي هندسه اش.خيلي بده. گسسته كه همه يا فار ميگيرن يا خوشخوان چه گيري دادي به سبز حالا؟
كلا مثه اينكه دوس داري خيلي سبز رو هان؟؟؟؟ ببين گـــــوله اين تبليغاش رو نخور خواشا اكثرشون چرت هستن...كتابي هم كه گفتي من ساله سوم دبيرستان بودم گرفتم اون موقع كه خيلي بيخود بود الان شايد تغيير داده باشن
ممنوننقل قول:
اما متاسفانه توی شهری که ما زندگی میکنیم فقط انتشارات گاج و قلمچی و خیلی سبز و مبتکران و به طور خیلی کم هم انتشارات الگو پیدا میشه.
فقط یه چیط دیگه تو الان برای دینی گاج سفید گرفتی دیگه درسته ؟
برا ادبیات هم همینو بگیرم ؟
البته گاج قیمتاش زیادی بالاس :31:
ولی اگه می ارزه میگیرم
اولا كه من كنكور دادم امسال تموم شد رفتوووونقل قول:
ادبيات گاج خوب نيست....
اگه زحمتي نيست پست هايه خوم رو يا بچه هايه يگه رو يه سرچ بكن....ابيات خيلي توضيح اره.....يه كتاب نيست كه....زبان فارسي املا لغت ارايه قرابت ...
خودت بگو واسه ادبیات و دینی یه چیزی تا شب برم بگیرم.
برا گسسته هم گاج سفید گرفتم.(فاز هرچی گشتم نبود)
]چقدر عجله داري داداش...مگه نگفتم گسسته همه يا خوشخوان ميگيرن يا فـــــــار؟ خوب از سايتش سفارش ميدادي يا از اين سايتايه اينترنتي...؟نقل قول:
ادبيات پيشنهاداي من ايناست:چ
لغت و املا:هامون سبطي (الگو هم خوبه) اگه بعدا هامون سبطي رو كامل خوندي املا ي خيلي سبز برايه تمرين بد نيست(اين كتاب ها رو همشو با هم نخر)
قرابت
:هامون خوبه الگو هم بد نيست
آرايه:همايش ادبيات نشر دريافت(مولف:هامون سبطي) .........»2 جلده اون جلديش كه توش آرايه داره+الگو
زبان فارسي:پنج بحث الگو
ديني پيشنها خاصي ندارم گاج و همگامان جفتشون خوبن
البته گاج سفید مال پارساله همسایمونه .ببینم اگه خوب نبود دیگه میگم یکی از بچه ها از تهران همون فار رو واسم پیدا کنه. راستی من آبی قلمچی گسسته رو هم دیدم بدک نبود.قرابت معنایی و لغت و املا رو از نشر الگو گرفتم. آرایه و زبان هم میگردم پیدا میکنم .اون کتابای خیلی سبز هم هیچ کدومو نگرفتم.به جز هندسه 1و2(پایه) . بازم تشکر میکنم ازت کمک کردی بهم.خدا نگهدارت باشه
سلامنقل قول:
مطمئن باش از خريد كتاب هندسه ي سبز پشيمون ميشي
به نظرم اصن لاشو هم باز نكن .....برو يه كتاب هندسه ي ديگه بخر مثه نشر دريافت يا الگو......
ديگه خود داني
Vali be nazare man khoshkhan ziad sathesh bala nist.نقل قول:
Nazare man ine albate.Kolan tala vase gosaste ketabe khub.man nadidam tala:41::41:
سلام بچه هافردا باید برم کتاب
بگیرم
واسه گسسته چه کتابی خوبه؟؟(گسسته جدید)
گسسته قديم و جديد مگه داريم!تغييرات داشته مگه!؟من كه نشنيدم و فكر نكنم تغييري كرده باشد!در هر حال خوشخوان به نظر من كه كفايت ميكنه جبر و گسسته رو كامل ميخوني.نقل قول:
من الان برا گسسته آبی قلمچی گرفتم به نظرم خوبه
گاج سفید پارسال رو هم دارم اما به نظرم قلمچی بهتره.خوشخوان هم یکی از بچه ها گرفته بود میگفت خوبه.
باید بری کتاب فروشی ببینی کدومش به دردت میخوره.
................................................
من هنوز نفهمیدم برا دینی باید چیکار کنم
واسه ادبیات هم از نشر الگو همه چیزشو گرفتم .
خواهشا برا دینی یه نفر خوب توضیح بده.
+
شیمی امسال معلممون ناجوره اصلا بیخیال جزوشم.
شیمی پایه هم چیزی زیاد بارم نیست.
اگه کتاب خوب میشناسین بگین که هم آموزش باشه و تست.
دوتسان واسه زیست چه کتابی خوبه؟تست و آموزشی
ریاضی تجربی چی؟
بچه ها واسه ترکیبیات سال دوم مبتکران خوبه به نظرتون؟؟
کلا کتابی سراغ دارین که آموزش ریاضی دوم باشه؟؟
من اصن صحبتي از سطح كتاب كردم؟ ضمنا سطح خوشخوان برايه كنكور خوبه در بعضي جاها بالاتر هم رفته...نقل قول:
فـــــــــار كتابه خوبيه (بارهعا بحثش شده و نتيجه همين كتاب بوده در درجه ي بعدي خوشخوان)نقل قول:
ببين يه نصيحت بشنو از من كان در آن نبود غرض....(يكي از شعراي راهنمايي بود فك كنم) انقدر دنباله اين كتاب اون كتاب نباش...به خدا يه روزي به حرف من ميرسي كه ديگه دير شدهنقل قول:
هي هر روز نيا اينجا بگو هنوز نميدونم كدومو بگيرم.....من گفتم ديني هم گاج خوبه هم همگامان همگامان كتاب رو جزوه كرده برايه كسي خوبه كه نميخواد از رو كتاب بخونه....
برايه شيمي هم مبتكران من واقعا راضي بودم بچه ها ميگفتن شيمي هاي فار هم خيلي خوبه. خودت بررسي كن ببين با كدوم راحتي
مبحثه تركيبيات كلش تو گسسته هست ديگه...اگهع كنكوري هستي يه كتاب گسسته درست حسابي بگير( فار يا خوشخوان)نقل قول:
زیست به سه بخش تقسیم میشه.نقل قول:
1-جانوری: اول همه ی کتاب سبز ها رو میخونی بعد اگه وقت داشتی 8000 تست ها و بعدش اگه حوصله داشتی بانک تست آرام فر
2-گیاهی:گیاهی تخته سیاه (همون آرام فر)
3-ژنتیک:اگه میخوای مفهومی بخونی کتاب سبز...اما اگه کلیت رو بلدی ژنتیک تخته سیاه
ریاضی تجربی تا پارسال که چیز دندون گیری نبود.امسال رو نمی دونم.ولی ریاضی گاج نقره کتاب خوبیه/....
تجربی هستی؟نقل قول:
واسه دیفرانسیل چی بگیرم؟؟
منظورم دیفرانسیل جدیده!؟
هم درسنامه هاش خوب باشه هم تست
نقل قول:
نه ریاضی ام
سلام من چند هفته دیگه واسه دانشگاه و برای درس کارآفرینی و پروزه در مقطع کاردانی ارایه دارم. موضوع من نوآوری و انواع آن هست. که نویسنده و نظریه پرداز اصلی آن شومپیتر هست. میشه منابع فارسی در این رابطه بهم معرفی کنید؟ خود استاد به من گفته تو گوگل سرچ کنی راحت پیدا میشه ولی هر چی تلاش کردم چیزه قابل توجهی ندیدم!
همین مبتکران شیمی که میگی خودش چند مدل داره یا گاچ لطفا بگو چه رنگی یا اینکه لینک ازشون بده.نقل قول:
دلیل عجله من هم اینه که تابستون هیچی نخوندم.
الان هم که هر روز میخونم باز خیلی عقبم.
هنوز حتی نمیدونم چیکار کنم.
اما اگه شما اذیت میشی دیگه سوال نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبتكران كتاب تستاش....كتابايه آموزشش به درد نميخورهنقل قول:
خيلي ها مثله تو هستن اينقدر نگران نباش...اگه هم نميدوني چيكار كني به اين سايت يه سري بزن مشاوره ي رايگان فك كنم به دردت بخوره
www.alirezael.ir