IDM رو پاک کنید از روش زیر بدون کرک حتی برای ورژن 6 محصول میتونید استفاده کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
IDM رو پاک کنید از روش زیر بدون کرک حتی برای ورژن 6 محصول میتونید استفاده کنید.نقل قول:
دوستان من چند روز دیگه به کی احتیاج دارم،می تونین اینجا بذارین:11:
جدیدترین کی ها در آخرین پست های تاپیک زیر:نقل قول:
نه متوجه نشدید منظورم این است که همیشه و تا وقتی که اینترنت سکیوریتی متوقف شده است با دانلود با ای دی ام مشکلی ندارم
و مثل همیشه دانلود دارم اما وقتی اینترنت سکیوریتی فعال میشه موقع دانلود یه پیغامی میاد و اجازه دانلود بهم نمیده
بله متوجه شدم ، شما idm رو کرک کردید ، پچ ها md5 فایل اجرایی idm رو تغییر میدن ، به همین دلیل idm از لیست trusted خارج میشه ، اگه idm رو با روش بالا فعال کنید به طور اتوماتک وارد trusted میشه و با دانلود مشکلی نخواهد داشت.نقل قول:
راهه دیگه ای هم داره ،کسپرسکی رو باز کنید ، ستینگ رو بزنید ، قسمت app control حالا روی Setting کلیک کنید ، اینجا idm رو پیدا کنید و روش کلیک راست کنید و به گروه trusted منتقل کنید.
راه اول راه درستیه که معرفی کردم بهتره همان کارو کنید.
موفق باشید
دوست عزیز فکر کنم این پست مشکل داره،لطفا بازبینی کنیننقل قول:
مشکلی نداره ، همین الان آخرین پست اون تاپیک key جدید قرار داده شده.نقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
دادن پست بدون محتوا و بدون دلیل علمی و منطقی ممنوع
توهین هیچ توجیهی ندارد ....نقل قول:
++
- یک اخطار در کارنامه هر دو کاربر ثبت شد
- در صورت تکرار مجبورم که دسترسی دوستان به انجمن انتی ویروس رو قطع کنم
این گزینه در تنظیمات protectionکسپرسکی موجود هست واقع در web anti virusکه کاربر با فعال کردن این گزینه میتونه دامین هایی که درصد خطرناک و الوده بودن شان بالا هست را توسط کسپرسکی اجازه باز شدن بده یا اجازه بلوک شدن.
با فعال کردن این گزینه ها دامین هایی که پر خطر هستن در لیست کسپر وجود دارد و اگر کاربر خواست سایتی را با دامینی که در لیست کسپر هست باز کنه را با هشدا زرد رنگ کسپر مواجه میشه.
این گئو فیلتر طراحی شده است برای جلوگیری از دسترسی به وب سایت بر اساس متعلق بودن به حوزه منطقه ای که درصد الوده بودن دامین های این مناطق بالا هست. و این گزینه این اختیار را به کاربر میده که از ورود به سایت هایی که مربوط به این مناطق هست, جلو گیری کنه.
برای فعال کردن ان به این مسیر بروید.
و تیک گزینه
Enable filtering by regional domains
را فعال کنید و میتونید بر روی هر دامین کلیک کنید و نوع دسترسی ان را block یا allow یا prompt کنید.
block
بستن خودکار سایت توسط کسپر
allow
اجازه ورود شدن به سایت
prompt
سوالی کردن برای زمانی که میخواهید وارد سایتی بشوید که کسپر از شما سوال میکنه وارد بشوید یا نه
به عنوان مثال:
ممنوننقل قول:
اینم نحوه فعال کردن به صورت تصویر متحرک
اموزش تنظیمات کسپرسکی2011 به صورت pdf
دوستان هموطنوری که میدونید امیر اقا (karkas20) تویه یکی ازپست هاشون اموزش تنظیمات کسپرسکی در جهت بهبود عملکردش رو گزاشتن
بنده هم به خاطر اینکه نخواید دنبالش بگردین و.. این اموزشرو به صورت پی دی اف کردم و در اختیار دوستان قرار میدم
با اجازه از امیر :10:
لینک دانلود:یا:کد:http://up.--------.com/images/6h0vdwc99m1gekdpfphx.rar
:10:کد:http://www.enterupload.com/mrxi79c4viio/6h0vdwc99m1gekdpfphx.rar.html
همچنین برای مشاهده پست اصلی به این صفحه مراجعه کنید:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201416&page=921
از قسمت فایروال Allow ش کننقل قول:
گاهی اوقات هم idm توسط کسپر وارد لیست low restrictedنقل قول:
نوشته شده توسط mohamad_beauty [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متوجه نشدید منظورم این است که همیشه و تا وقتی که اینترنت سکیوریتی متوقف شده است با دانلود با ای دی ام مشکلی ندارم
و مثل همیشه دانلود دارم اما وقتی اینترنت سکیوریتی فعال میشه موقع دانلود یه پیغامی میاد و اجازه دانلود بهم نمیده
میشه که اجازه دسترسی به اینترنت توسط idm غیرفعال میشه و یا حتی اجرا نمیشه.
که شما باید وارد
setrings
app control
application
بشوید و idm را پیدا کرده و با کلیک راست کردن روی ان // ان را توسط move to group وارد گروه trus کنید این مشکل زمانی پیش میاد که idm که توسط پچی کرک بشه و این باعث میشود md5 ان تغییر کند و یک md5 جایگزین md5 اصلی بشه که از لیست سفید به لیست low rest منتقل بشه .
از 2012 خبری نیست؟
چرا فعلا نسخه بتا وجود داره .نقل قول:
و نسخه فاینال هم بیرون داده نشده.
اگر نسخه فاینال عرضه بشود حتما کاربران لینک دانلود را قرار میدن, برای دانلود.
اوایل تابستان فاینال میشه ;)نقل قول:
من با این مشکل مواجه شدم.
به هیچ عنوان نمیشه بهش key داد .قبلی هم حذف نمیشه .
خلاصه هیچ حرکتی نمیشه انجام داد
کد:http://www.4shared.com/file/ZT9WGOv_/untitled_2.html
باید ریمو شه مجددا نصب شه.نقل قول:
نسخه حتی المقدر آخرین ورژن باشه. 11.0.2.556
موفق باشید
برای اپدیت راهی هست که 100mb اپدیت نخواد .نقل قول:
اگر امروز و همین الان اپدیتش کنید 79 مگ اپدیت میخواد ساعت 9.45 و هیچ راه دیگه ای هم نداره مگر اینکه اپدیت افلاین انجام بدین و بخواید فقط دیتا بیس امروز رو اپدیت کنیدنقل قول:
با اجازه از drhaniballنقل قول:
دوست عزیز شما دو کی به نرم افزار دادید که باید یکی از کی ها را ریمو کنید مانند این عکس ها. و در صورت اینکه باز مشکل پا بر جا بود شما باید نسخه را ریمو کنید .محتوای مخفی: مشاهده عکس ها:
سلام
بچه ها من چند وقته safe mode رو تو کسپرم ندارم علتش چیه؟
اینم عکسش:
ممکنه به خاطر Key باشه؟
خیلی وقت هم دارمش و Block نشده
برم عوضش کنم ببینم درست میشه یا نه
سلامنقل قول:
روی ویندوزهای 64بیتی این گزینه غیرفعال میشه.
سیف ران اپ فقط روی ویندوز 32بیتی قابل اجرا هست.
سلام بر همگی
من KIS 2011 روی سیستمم نصب کردم اون هم در حالت trial. لطفا یک license معتبر به من معرفی کنید
ممنون
سلامنقل قول:
سوالتون مربوط به این تاپیک بود
و این پست رو ببینید
لطفا این مورد را برای اینترنت سکیورتی 2010 توضیح دهیدنقل قول:
چون من میخام ادرس یک سایت را به طور کامل بلکه کنم ولی بعضی از این گزینه ها که شما گفتید را پیدا نکردم
دوستان سلام
من قبلاً از نود32 استفاده می کردم و آن را Unistall کردم تا کسپر رو بریزم اما موقع نصب پیام می ده که Nod 32 می تونه با کسپر Conflict داشته باشه و باید اون را پاک کنید در صورتیکه من nod رو unistall کردم.
ممنون می شم دوستان راهنمائی کنند.
نقل قول:
سلام
به آدرس زیر برید و اون رو اجرا کنید ، به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5979340&postcount=9170
سلامنقل قول:
با Safe mode بیاین بالا و نرم افزار پیوست رو اجرا کنین و Unistall کنین.
ممنون خیلی وقت بود دنبال این نرم افزار می گشتمنقل قول:
البته تا اونجا که یادم میاد من قبلا که از این نرم افزار استفاده کردم در محیط خود ویندوز بود نه Safe mode
حتما باید در Safe mode اجرا کرد؟؟؟؟؟
این نرم افزار فقط همین یک ورژن و نسخه را داره و یا ورژن هایی دیگه ای هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز بله باید در سیف مد اجرا کنید.نقل قول:
فعلا ورژن دیگری موجود نیست.
پس از اجرا گزینه yروی کیبورد را قراربدید و پس از انجام عملیات از شما درخواست میکنه که برای ریمو کردن عدد 1را وارد کنید که باید روی کیبورد 1را بزنید و بعد از ان enter را فشاردهید تا نود ریموشود.
اگر بعد از عدد 1گزینه دیگر بود که عدد 2داشت باید عدد 2کیبورد را بزنید و بعد enterرا فشاردهید.
شاید برنامه درطول کار فقط از شما زدن عدد 1را کند.
وبعد از انجام کار و ریمو کامل باید عبارت successfully
را نمایش بده که برنامه باموفقیت توانسته نود را پاک کنه.
وپس از پایان عملیات پاک کردن نود.
میتونید باریستارت کردن سیستم وارد ویندوز شوید و انتی ویروس خود را نصب کنید.
Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition
این هم محصول جدیدی از کمپانی کسپرسکی هستش که 80 دلار قیمت داره!
برای اطلاعات بیشتر در رابطه با این نسخه به این لینک مراجعه نمایید:کد:http://www.kaspersky.com/kaspersky-internet-security-special-ferrari-edition
سلام
می تونید از لینک زیر لایسنس رایگان دریافت کنید
*اگرکسی از دوستان لینک دانلود را مستقیم کند ممنون میشم.کد:http://www.raymond.cc/blog/archives/2011/05/10/download-and-activate-kaspersky-security-suite-cbe-11/
*بعد از تمام شدن مدت سه ماه این لایسنس می تونید دوباره مسیر گفته شده را طی کنید و لایسنس رایگان دریافت کنید.
نقل قول:
مهندس اصلاً چیز جالبی نیست من به هیچ کس توصیه نمی کنم نصبش کنند چون داشتم و استفاده می کردم یا علی :11:
دوست عزیز خیلی ممنوننقل قول:
جواب داد و مشکل حل شد:11:
هیچ کس نمیدونه در کاسپراسکای چطور میشه سرور یک سایت خاص را به طور کامل توسط کاسپر بلوکه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام سرور را که فکر نکنم بشه بلاک کرد.نقل قول:
ولی سایت مورد نظر را چرا
یا حتی میشه دامین ها هم بلاک کرد.
فقط پست زیر را مشاهده کنید :
تا متوجه بشید چطوری یک سایت با دامین های مختلف را میشه بلاک کرد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6002708&postcount=9205
نسخه Kaspersky PURE v9.1.0.124 از محصولات کاسپرسکی را دانلود و نصب کرده ام.
برای فعال سازی چه باید کرد؟
غیر از تریال ریست راه دیگه ای برای فعال نگه داشتن آن (مثل کلید یا سریال) وجود ندارد؟
فعلا کی یا سریالی که به صورت مرتب بشود گیر اورد برای این نسخه نیست.نقل قول:
بهترین راه تریال ریستر هست و یا اینکه نسخه را شما بخرید.
راستش من کل اون تایپیک را قبلا مطالعه کرده بودم ولی اینکه یک سایت خاص را بلوکه کرد و یا اصلا یک سایت را که ویروسیه و کاسپر تشخیص نداد چطور میشه به کاسپر به عنوان سایت نا امن شناسوند چیزی دستگیرم نشدنقل قول:
من با این سایت
http://software-zyz8.co.cc چند روز پیش مواجه شدم که بعد بررسی ها معلوم شد ویروسیه
ولی کاسپر اصلا این سایتو ویروسی نشناخت
حالا من میخام یکی کامل توضیح کامل بده این سایت را چگونه به عنوان یک سایت ویروسی به کاسپر بشناسانم یا کلا بلوکش کنم تا دوباره اشتباهن بازش نکنم؟؟؟