سلام. برای تغییر Direction استایل های Word وقتی وارد قسمت Modify می شم، گزینه Direction غیر فعال هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه طور می شه، Direction استایل رو تغییر داد؟
Printable View
سلام. برای تغییر Direction استایل های Word وقتی وارد قسمت Modify می شم، گزینه Direction غیر فعال هست.
چه طور می شه، Direction استایل رو تغییر داد؟
کسی از دوستان نمی دونه چطور می تونم اینکد فایل رو عوض کنم تا بجای دایره و مربع و یه سری حروف بی معنی اصل فایل درست بشه
فقط با سکشن بندی میشه اینکارها رو کرد.نقل قول:
مثلا شما متنی داری که باید صفحه ی اول هر فصل نه شماره صفحه داشته باشه نه سرآیند(هدر). شما هر فصل رو سکشن میزنی و از قسمت تغییر سرآیند، تیک Different First Page رو میذاری.
روش سکشن بندی هم چندین بار گفته شده قبلا.
نقل قول:نقل قول:تا جایی که من میدونم دیگه نمیشه کاریش کرد، موقع ذخیره ی کاراکترهای غیر ANSI مثل همین Unicode UTF-8 که ما استفاده میکنیم برای فارسی، در صورت اشتباه انتخاب کردن انکودینگ، کاراکترها به نوع ANSI تبدیل میشن و از اونجایی که UTF-8 کاراکترهای ANSI رو هم ساپورت میکنه، دیگه نمیشه برش گردوند.نقل قول:
شما نمیتونید کاری کنید براش...
یه روشهایی هست که میشه بصورت دستی تبدیل کرد ولی خیلی سخته و شما باید کدهای هگزادسیکمال مربوط به هر کاراکتر رو در دو انکودینگ بدونید و مثلا تشخیص بدید که مثلا کاراکتر § مربوط به چی هست... شاید کاراکتر Line Break باشه...شایدم یه چیز دیگه باشه. در کل خیلی سخته.
روی عدد ساخته شده توسط Caption راست کلیک کنید و Edit Field...نقل قول:
رو بزنید. یه صفحه باز میشه، به قسمتی که کد در اون هست، مثلا:
کد زیر رو اضافه کنید:
تا بشه مثل این مثلا:کد:\# (#)
باید درست بشه طبق چیزی که گفته شده... اگر سوییچهای دیگه مثل ARABIC *\ بود، ممکنه فیلد ارور بده، بهتره پاکش کنید ARABIC *\ رو.
مطمئنی که لیست بود؟ آخه ممکنه Tab زده باشه و کاراکتر Bullet رو گذاشته باشه اونجا، مثلا • • •نقل قول:
در مورد سوال دوم هم تو سربرگ Review میتونید از گزینه ی Compare استفاده کنید. خیلی دقیق نشون میده تغییرات رو.
احتمالا استایل به یک Style دیگه مثلا Normal بستگی داره، مثلا:نقل قول:
اگر دقت کنید بالای این گزینه نوشته شده که کاراکترها و تنظیمات پاراگراف لینک شده هستن به نرمال. بنابراین، هر تغییری در اون، باعث تغییر در استایل های لینک شده میشه.
ببخشید چون من دارم پایان نامه تایپ میکنم بازم یه سوال برام پیش اومده
اگه بخوام توی کپشن دهی به شکل ها و جدول ها شماره فصل و بعد شماره شکل اون فصل نوشته بشه چیکار بکنم؟
مثلا برای شکل چهارم فصل دوم اینطوری بشه:
شکل 2-4:
دقیقا به همون ترتیب بالا که بعدش : هم بیاد
چیکار کنم؟
و سوال دوم ، اگه بخوام فاصله بین خطوط رو 10 میلی متر بذارم، توی پنجره پاراگراف ، Multiple رو باید چند بذارم؟؟
منتظر جوابتون هستم ، ممنون
سلام دوستان
امکان Drag and Drop متن واسه ورد 2010 من غیر فعال شده
یعنی مثلاً توی متن اگه از ابتدا تا انتهای کلمه یا جمله رو هایلایت کنم، نمیتونم با موس بگیرم و اون کلمه و جمله رو بکشم جای دیگهای از پاراگراف ...
این امکان قبلاً وجود داشت
چه جوری میشه دوباره فعالش کرد؟
سلام.نقل قول:
اون دو نقطه یا هر فرمت دیگه ای که هست رو همون طور که پست قبلی گفتم باید تغییر بدید، با یه تغییر کوچیک در کد اضافه شونده:
روی عدد ساخته شده توسط Caption راست کلیک کنید و Edit Field...
رو بزنید. یه صفحه باز میشه، به قسمتی که کد در اون هست، مثلا:
کد زیر رو اضافه کنید:
اگر سوییچهای دیگه مثل ARABIC *\ بود، ممکنه فیلد ارور بده، بهتره پاکش کنید ARABIC *\ رو.کد:\# #:
سوییچ #\ برای قالب بندی عدد حاصل از کد هست... # هم به جای عددی هست که اونجا قرار میگیره. میتونید هر جور که خواستید تغییرش بدید، مثلا :(#) #\
در مورد سوال دوم هم میتونید خود 10mm رو بنویسید، خودش تبدیل میکنه، ولی بصورت پوینت میشه 2.36
ورد من 2013 هست... ولی فکر نکنم فرق خاصی بکنه، از قسمت Options به قسمت زیر برید و تیک رو بذارید:نقل قول:
سلام من وقتی از یک فایل ورد دیگه متن ها را کپی میکیم و تو اون یکی ورد میریزم پرنتزها ) نوشته ( میشه نمیشه یک کار کرد درست paste شوند ؟
سلام
یه سوال ؟
با چه نرم افزار یا سایتی میشه یه عکس که حاوی نوشته هست رو به ورد تبدیل کرد
البته این رو هم بگم که می خوام از فرمت فارسی هم پشتیبانی کنه ! :n02:
خدمت شما آقا بهنام
تبدیل عکس به متن واسه دانجشویان زرنگ و اهل پژوهش:n02:
[PHP]http://www.tarfandestan.com/452-convent-images-to-text.html[/PHP]
فونت فارسی رو مشکل داره عزیز !نقل قول:
این بستگی داره که چینش حروف تو مبدا و مقصد چجوره. همونطور باید باشن.نقل قول:
یعنی چینش RTL (برای زبانهایی که از راست به چپ نوشته میشن) هم در مبدا و مقصد یکسان باشه، یا LTR.
شما وقتی متن رو Paste کردی، یکبار هر حالت رو امتحان کن ببین، یعنی وقتی متن رو Paste کردی، یکبار دکمه سمت راستی و یکبار سمت چپی رو بزن ببین درست میشه یا نه:
معمولا زبان فارسی در نرم افزارهای OCR خیلی بد تبدیل میشه، تا حدی که آدم رو پشیمون میکنه.نقل قول:
بهتره عکس رو کپی کنید و متن رو خودتون با نرم افزارهای ویرایش عکس، روش بنویسید. نمیدونم دقیقا میخواید چیکار کنید.
نه منظوره من این بود یه عکس که روش نوشته هست که اون نوشته رو می خوام جدا کنم و بزارم تو وردنقل قول:
یعنی نیام دوباره اون نوشته هایی که تو عکس هست رو ، دوباره بیام تو ورد بنویسم ! :n02:
آقا من باید پروژه ارائه بدم میخواستم بدونم یک صفحه رو چجوری باید پاک کنم مثلا صفحه 85 و 86 من خالی است ولی میخوام پاکش کنم و توش فقط boarder هست.
سلام دوستان، من هر بار که فایل ورود پروژمو باز می کنم هر بار به صورت رندم انتهای بعضی از پاراگراف ها برای خودش کلی فاصله اضافه میشه که این سسب می شه تا نظم پاراگراف بهم بخوره، مثلا همون فایل و تو اداره با ورد 2013 درست می کنم و می بینم که کلیه پاراگراف ها سالمند بعد همون رو می برم خونه با همون ورد 2013 باز می کنم می بینم جاهای جدیدی ( در انتهای پاراگراف) برای خودش فاصله اضافه شده حتی شده که تو یه کامپیوتر وقتی همون فایل یکبار می بندم و بعد دوباره باز می کنم جاهایی جدیدی اینطوری بشه خیلی دارم کلافه می شم هر بار مجبورم کللی از وقتمو صرف مترب کردن همینها بزارم و باز می بینم که درست نمیشه، ممنون می شم اگه کمکم کنید
با سلام
میشه یک کاری کرد که این خطوط سبز و قرمز رنگ که زیر بعضی نوشته ها هستن برای کسی که میخواهیم فایل word را به اون بدهیم نشان ندهد ؟؟
با سلام
دوستان چطور میشه روی یک فایل ورد طوری رمز گذاشت که نشه متنی رو از روش کپی کرد و در جایی دیگه پیست کرد؟!
من الان پسوورد که میخوام بزارم یکی داره برای باز کردن فایل و یکی هم برای مودیفای کردنش... حالا آیا میشه رمزی گذاشت و علاوه بر مودیفای کردن نزاره کسی که این فایل دستش هست متنی رو از توی فایل کپی کنه و مثلا یه جایی پیست کنه؟!
با پاک کردن محتویات هر صفحه، باید پاک بشه. مشکلی مشکلی هست؟ حتما چیزی توی صفحه هست که پاک نمیشه... جدا از Border یا Header یا Footerنقل قول:
برای ایجاد پاراگراف از چی استفاده میکنید؟ همون Enter خالی؟نقل قول:
شاید برای Justify کردن Space میزنید و اینجوری میشه.
بهترین راه تنظیم Style ها هست. اگر Style ها درست تنظیم بشن. میشه گفت هیچوقت این مشکل پیش نمیاد.
سلام. یکبار دکمه ی F7 رو بزنید و همه ی موارد رو Ignore کنید.نقل قول:
یا اینکه از تنظیمات، ارورهای املایی و دستوری رو خاموش کنید.
فکر نکنم بشه. ولی میتونید فایل Word رو با یه فرمت دیگه ذخیره کنید... مثلا عکسش کنید :n02:نقل قول:
پس این پسوررد گذاشتن عملا هیچ کاربردی نداره دیگه نه؟! یارو میاد کلا فایلو کپی میکنه و بعد هرکاری حال کرد میکنه!!!!نقل قول:
ممنون از راهنماییتون امام باید خدمتتون عرض کنم که برای ایجاد پاراگراف من از اینتر استفاده می کنم مشکل من اینه برای مثال در انتهای یک پاراگراف به علت وجود فاصله های فراوان نظم بهم خورده میشه ( اصلا بفرض مثال من خودم اون اسپیس ها رو زدم) حالا وقتی میام اون فاصله های اصافی رو پاک میکنم و فایل اصلاح شده رو سیو می کنم چرا وقتی وردمو می بندم و دوباره بازش می کنم می بینم دوباره برای خودش کلی فاصله ایجاد شده تو متن تازه جالب تر ابنکه هر بار تو یه پاراگراف به صورت رندم این اتفاق میفته ، واقعا دارم دیوانه می شم!!؟:n03::n03::n13::n13:نقل قول:
پسورد برای باز کردن فکر کنم هست... یا مدیفای.نقل قول:
اگر متن رو بتونه ببینه، راحت هم کپیش میکنه. حالا موضوع چیه که اینقدر حساس شدید؟
آدم فقط بهتره بنویسه، کپی با ذکر منبع بلامانع است... یعنی از خداش هم باشه یکی متنش رو کپی کنه.
البته فکر میکنم بعضی نرم افزارها بتونن خوب کد کنن کاراکترها رو که موقع کپی، دهن طرف سرویس بشه :n02:
شما از Align خاصی استفاده میکنین؟ یعنی چینش سمت چپ، وسط یا راست هست؟ یا Justify؟نقل قول:
جاستیفی هستش
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
جاستیفی هستش، برای شما چند صفحه رو پیوست کردم
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
یک فایل ورد دارم که فقط در این فایل پاورقی ها چسبیده به انتهای متن است البته این فایل را خودم ایجاد کرده ام
یعنی اگر متن این صفحه فقط 5 سطر باشد، پاورقی دقیقا بعد از این پنج سطر شروع شده است.
علت آن را اگر می دانید لطف بفرمایید
در ضمن برای برگرداندن آن به پایین صفحه چکار باید کرد
با تشکر فراوان
من که گفتم سطر نه لیست D:نقل قول:
مطمئنی که لیست بود؟ آخه ممکنه Tab زده باشه و کاراکتر Bullet رو گذاشته باشه اونجا، مثلا • • •
منم تب زدم ولی جلوش بولت رو نزاشت! تو کتاب که زده بود :-?
سلام دوستان
فهرست مطالبم به این شکل در اومده چیکار کنم
و اینکه هیچ اولویت بندی داخل فهرست نیست یعنی همه ی هدینگ ها در یک راستا قرار گرفتند و جلو و عقب نیستند
ممنون پیشاپیش:n16:
سلام متن شما مشکل خیلی داره...نقل قول:
چندتاش رو بگم:
1) شماره گذاری معادله ها و تصاویر بهتره با Caption باشه و بصورت اتوماتیک نه عدد.
2) استایل Normal رو درست تنظیم نکرید و هر جای متن که خواستید قالب رو تنظیم کردید.
3) برای ایجاد فاصله و قرار دادن متن در دوطرف خط، بهتره از Center استفاده کنید و فاصله ها با Tab زده بشه نه Space. چون Tab منعطف تره و ستون به ستون تنظیم میکنه.
4) برای هدینگ ها مناسب تر هست که که یه مقداری فاصله بیشتری داده بشه. یعنی عمق هدینگ 2 نسبت به 1 بیشتر باشه.
- اعداد درون متن(نه معادله) برای شما فارسی هستن یا انگلیسی؟
این گزینه رو عوض کنید، درست میشه:نقل قول:
محتوای مخفی: تنظیمات
گفتم که، بولت یه کاراکتره، اینم کاراکتر بولت •نقل قول:
قبل از هر جمله از تو Insert > Symbol یکی وارد کن، بگردی پیداش میکنی، یا همین بولت بالا رو کپی کن. :n02:
سلام.نقل قول:
اون فاصله ها بعضی اوقات پیش میاد و اگر استایل ها درست تنظیم باشن با چندتا فاصله پاک کردن و ... و نهایتا یه آپدیت بزنید باید درست بشه، به هر حال تنظیماتش از اینجاس:
محتوای مخفی: تنظیمات
با سلام
من دارم پایان نامه ام رو مینویسم
1 سال پیش توی همین سایت یکی از بچه ها، فیلمی گذاشته بود که برای اونایی بود که میخوان پایان نامه بنویسن،
من طبق اون فیلم از 1 سال پیش تنظیمات رو انجام دادم (توی ورد 2010)
جدیدا ورد 2013 ریختم و شروع کردم ب نوشتن ولی وقتی از هدینگ ها میخوام استفاده کنم ک قبلا تنظیم کرده بودم، موقعی که نیم فاصله (با کنترل + فاصله) میزنم فونت رو عوض میکنه، و مجبورم با کلیدهای کنترل و شیفت و 2 نیم فاصله بزنم تا فونت عوض نشه، ولی توی متن همون کنترل + فاصله، بدون هیچ مشکلی کار میکنه چیکار کنم مشکلم حل شه؟
ضمنا توی اون فیلم وقتی توی متن روی مثلا (شکل 2-3) دابل کلیک میکردی میرفت روی شکل 2-3، اینو متوجه نشدم چطوری میشه انجام داد؟
همچنین توی اون فیلم نگفته بود ک چطوری باید وقتی برای شکل عنوان میزاری و یه شکل یا جدول از دو قسمت الف و ب تشکیل شده بود، الف و ب رو چطوری باید بفهمونی تا خودش تنظیم کنه؟ اینو من خودم دستی مینویسم
یعنی جدول 3-2-الف
جدول 3-2-ب
caption الف و ب رو نمیتونه بفهمه و باید الف و ب رو خودم دستی اضافه کنم
سه تا سوال پرسیدم ببخشید زیاد شد
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام به همه دوستان
من باید یه جدول طراحی کنم که 77 تا ستون داره (دفتر هزینه و درآمد) ولی وقت ایجاد جدول می گه باید کمتر از 63 ستون باشه.
راه حل مشکل چیه ؟
من اولین دفعه است که این جور جدولها رو طراحی می کنم واگه تجربیاتی در مورد طراحی اونها دارید و با من درمیون بذارید ممنون میشم
میتونی از Excel استفاده کنی ولی جالبه من با LibreOffice Writer این مشکل رو ندارم:n02:نقل قول:
کلا به نظر من ورد 2013 یه سری مشکلاتی داره که تو ورد 2010 نیست. مثلا اینکه شما اگر پاراگراف رو Justify کنید، در صورت گرفتن خروجی PDF به جای کشیدن متن، در بعضی مواقع بین کلمات فضای خالی قرار میده.نقل قول:
من همیشه نیم فاصله رو با ترکیب Ctrl+Shift+4 میزنم. عادت کردم ولی میتونید کاراکتر نیم فاصله رو از تو Insert > Symbol پیدا کنید و خودتون یه Shortcut Key بهش Assign کنید. مثلا بذارید Ctrl+Space
اون مورد دومی که میگید قابلیت Cross Reference هست. از سربرگ Insert.
تو قسمت 2 نوع چیزی که میخواید ارجاع بدید رو انتخاب میکنید، مثلا Figure برای مورد شما میشه.
تو قسمت 3، اون چیزی که برای ارجاع باید نمایش داده بشه(مثل متن هایپرلینک) رو انتخاب میکنید.
تو قسمت 4 هم تمام موارد قابل قبول انتخاب شده از بخش 1 (مثلا لیستی از عکسها) هم نشون میده که مورد مد نظرتون رو انتخاب میکنید.
نهایتا هم Insert میزنید.
برای مورد سوم هم موقع وارد کردن Caption باید از بخش Numbering... تنظیماتش رو فعال کنید، یه چیزی تو مایه های زیر:
سلام ورد قابلیت اضافه کردن بیش از 63 ستون در هر ردیف رو نداره.نقل قول:
اینجور جدول ها رو باید با اکسل بسازید. خیلی منعطف تر هست اکسل.
سلام
ممنون ک جواب دادید
ولی برای مورد 1 ک فرمودید، نیم فاصله رو ctrl+space تنظیم کردم و توی متن مشکلی نداره فقط توی تیترها ک از هدینگ استفاده میکنم وقتی نیم فاصله میزنم (با ctrl+space)، فونت رو عوض میکنه!!
اونو چیکار کنم؟
یعنی ورد 2010 بریزم درست میشه و بهتره؟ فونت ها بهم نمیریزه اگه 2010 بریزم؟ فونت های پایان نامه ام بهم نریزه بد بخت شم.
سلام
من آفیس 2010 نصب کردم.بعد هربار سیستم رو ری استارت میکردم و آفیس رو باز میکردم شبیه عکس زیر configuration processمیومدو باز نمیشد
حالا هم وقتی میخوام آنیستالش کنم نمیتونم. با هر ابزای میخوام آنیستالش کنم سیستم ریستارت میشه!
ممنون میشم کمک کنید
سلامنقل قول:
فکر کنم شما باید بلوتوث آفیس رو غیر فعال کنی تا درست شه
از توی option برو توی بخش add-Ins
اونجا بگرد بلوتوث رو پیدا کن و disable کن ببین درست میشه
ممنوننقل قول:
ولی اصلا آفیس بالا نمیاد!
با سلام مجدد
تو ورد امکان چرخاندن جدول هست؟ مثلا یه جدول با 10ستون و 6 سطر درست کردی بتونی اونو بچرخونی بشه 6ستون و 10 سطر.
همچنین امکانی تو ورد هست؟
با نرم افزار your unistaller میتونی از ریشه پاک کنینقل قول:
بعدش دوباره نصب کن
ایشالا ک حل میشه
سلام دوبارهنقل قول:
احتمالا استایل هدینگ رو برای فارسی و انگلیسی درست تنظیم نکردید یا فونتی که برای هدینگ انتخاب کردید، نیم فاصله نداره و ورد فونت رو به Times New Roman عوض میکنه :n26:
شما فونت ها رو در فایل ذخیره کنید...
فونت ها برای ویندوز هستن نه آفیس، مشکلی پیش نمیاد اگر همون فونت ها نصب باشه :n01:
سلامنقل قول:
گوگل کنید مشکل خودتون رو، چندین روش وجود داره، مثلا این یکیش:
سلام:نقل قول:
تو ورد نیست ولی تو اکسل هست.
میشه جدول رو کامل کپی کرد تو اکسل و اینکار رو انجام داد و بعد برگردوندش تو ورد. :n16:
سلام در فایل ورد عناوین رو با یک استایل خاص تنظیم کردم که همگی دارای فونت اندازه خاص باشن
اما کلیه عناوینی که قبلا تایپ کردم همگی با حروف کوچیک هستن می خوام همه عناوینی که نوشتم حرف اولشان فقط بزرگ باشد
یه روش اینه که دونه دونه عناوین رو انتخاب کنم و با کلید Aa در ورد حرف اولشان را بزرگ کنم اما این خیلی طولانیه تنظیمی در ورد هست که در قسمت استایل بتوان اعمال کرد که کلیه عناوین را حروف اولشان را بزرگ کند؟
گاهی موقع سیو کردن با پیام زیر مواجه میشم علت چیست و راه حل؟ مرسی
این چرا این شکلیه ! چپ تو راست کن ! :n02:نقل قول:
آها. التنکسیشن :n02:نقل قول:
گفتم که، بولت یه کاراکتره، اینم کاراکتر بولت •
قبل از هر جمله از تو Insert > Symbol یکی وارد کن، بگردی پیداش میکنی، یا همین بولت بالا رو کپی کن. :n02:
داوش میگما چرا متون انگلیسی جاستیفی نمیشه؟! :n13:
سلامنقل قول:
روی استایل مورد نظر(مثلا Heading 1) راست کلیک بزنید و گزینه ی سوم که Select data باشد رو انتخاب کنید و اون تنظیمات حروف بزرگ رو اعمال کنید:
چون تنظیمات Capital یه چیز کلی هست تو استایل ها قرارش ندادن.
مورد دوم هم احتمالا بخاطر این هست که متن رو مستقیما در یک فایل dotm که شامل Template میشه نوشتید. در صورتی که وقتی نیاز به استفاده از یک Template خاص هست، باید یکبار فایل Template رو اجرا کنید، بعدش بدون هیچ دستکاری خاصی، ابتدا یه Save as docx بگیرید و سند خالی رو دستکاری کنید.
Justify Medium و High میشه ولی تقریبا بی معنی هست، چون کاراکترهای ناپیوسته(مثل زبان لاتین) یه اندازه ی مشخصی دارن و تنها کاراکتر منعطفش فضای خالی هست.نمیشه مثلا از مــــــــ در زبان لاتین استفاده کرد و E رو کشید.نقل قول: