دوستان باند جلوي ماشينم سانت زدم دقيق 16.5 سانته.
حالا چي بگيرم كه زيره 50 وات باشه و با خوده ضبط درايو بشه!؟
بيس نميخام فقط صداي با كيفيت.
پيشاپيش ممنون :n16:
دوستان باند جلوي ماشينم سانت زدم دقيق 16.5 سانته.
حالا چي بگيرم كه زيره 50 وات باشه و با خوده ضبط درايو بشه!؟
بيس نميخام فقط صداي با كيفيت.
پيشاپيش ممنون :n16:
سلامنقل قول:
مبارک باشه ایشالله ولومش برات بچرخه:n02:
خوشحالم از اینکه مشکل فلش نداری . منم مثل شما هیچ مشکلی با فلش های مختلف ندارم ، سیلیکن و hp و adata و ridata هم امتحان کردم هیچ مشکلی نبوده.
چک کن ببین آمپلی فایر پخش رو حالت ON باشه
پنل رو میخوای برداری حواست باشه یک دفعه برنداری و یا ضربه نخوره .
نقل قول:
سلام
با همچین اسپیکری که میخوای نه به کیفیت می رسی نه bass
بهتره یه اسپیکری انتخاب کنی که قوی باشه و آمپلی خور
یا کامپاننت
اخه سيم كشي از امپ به جلو مكافات داره :n27:نقل قول:
فك كنم قيد استيج جلو رو بزنم بهتر باشه :n02:
آمپلی چی بستی روش ؟نقل قول:
یه آدرس یا تلفنی ازش بده شاید منم مشتریش شدم .
چه مکافاتی؟!؟!نقل قول:
10 تومن میدی به نصاب همچین برات نصب میکنه خودتم نمیفهمی کی تموم شد:n02:
اگه بتونی هم عقب و هم جلو رو ساپورت کنی که خیلی بهتره . رو کیفیت و بلندی صدا خیلی فرق داره
مرسی آقا حمید به لطف شما خوبیم
رو راستش 1073 رو گرفتم تقریبا 3 یا 4 هفته پیش 320 تومن البته با برچسب زاب از توپ خونه اولش ترسیدم که فیک باشه بعدش رفتم به چند نفر نشون دادم یکیشون که خیلی وارد بود البته شاگرد شما هم نمیشه گفت مفت خریدی حتما یا طرف خرید قبلش بوده یا اصلا توو باغ نبوده که چه خبره بازار به هر حال بازم قانع نشدم یه آمیلی که رو ماشین دوستم بود رو باز کردیم بستیم رو ماشینه خودم آمپیلی هم پایونیر 5500 بود ماشینم هم 111 هستش ، قسم خوردن نداره ولی این 1073 بی وجدان :n02: جوری بیس می زد که مو رو تنم سیخ شد و کلا دیگه فکر ساب رو از ذهنم بیرون کردم ، حال اگر زحمتی نیست تو رنج 400 تومن یه آمپیلی پدر مادر دار می خام 2 کانال هم بود اشکالی نداره چون با این 1073 ها دیگه ساب لازم ندارم .
دوستان در راستاي سوال بالام يه چند تا مدل پيدا كردم و دوستان هم معرفي كردن تو برندهاي مختلف :نقل قول:
دوستان یه آمپلیفایر تا 200 نهایت 300 معرفی کنید
کامپوننت : هرتز ESK 165
هدیونیت : کنوود 8019
رو 4 اهم 100 وات راحت بده دیگه ...
قيمت ندارم كسي قيمت اين دو تا رو داره ؟؟
سوني : gtr4a
فك كنم حدود 300 باشه قيمتش
هرتز : HE 4
قيمت اينو خودم در آوردم حدود 360 تا 390
DLS X-D40
اينم قيمت زدن 390
ميشه بين اينا يه مقايسه قيمتي و كيفيتي بكنيد بگيد كدوم خريدش بهتر هست ؟
آقا برای 1073 آمپ Infinity Reference 7541a
خوبه؟
اره خوبهنقل قول:
کیفیت سری قدیم 7541 بهتره...
راسی 1072 و 1073 هر دو خوبن هر کدومو پیدا کردی بخر ... 1072 باید یه 100 تومنی الان ارزون تر باشه
من از هر کدومشون یه جفت تو کمد دارم:n02:
من قیمت ندارمنقل قول:
فقط اینو بگم قطعا کنوودا سر ترن امپ سونی هم امپ خوبیه یه زمانی ارزون ترین امپ 4 کانال خوب بود!!
امپ کنوود واقعا صدای گرم خوبی دارن من توی مدتی که x41 داشتم خیلی ازش راضی بودم x4d هم صداشو با کامپ قدرتمند 608gti و پخش 7016 شنیدم یکی از بهترین صداهایی بود که شنیده بودم!!
اماااااااا
x41 به نوسان برق و گرما حساسه تو تابستون و گرما اذیت میکنه!! مخصوصا اگه یه ساب قدرتمندم داشته باشی که مصرف برقو میبره بالا اونخته که پروتکتا شروع میشه!
<br>نقل قول:
<br>
من از کرج گرفتم که متاسفانه تموم کرده ..چون نصابم وقتی صداشو شنید خواست بره بگیره که نداشت..برای من خیلی جالب بود خیلی خیلی این dls 1073 کم میشناختن مغازه دارا....با اینکه اینقدر کیفیت خوبی داره..آمپم hdp4 هرتز گرفتم من که خیلی راضیم قیمتش حدوده 800 یه مقدار بالاتر با گارانتی ایران هرتز اگه پیدا کنی اونم نایاب شده..خیلی جم و جور بر 206 خیلی مناسبه برقم که کم میگیره قدرتشم بالاس
سلام دوستان شب بخیر ..
بزرگان ما یه اقا پراید خریدیم یه سیستمه توپ میخوام.(هه اقا پراید:n08:)
سقفه پولم هم 100000 ت
باند و پخش و امپ میخوام در اینده نه چندان دور یه سابم اضافه میشه حالا
به نظره شما دوستان گلم من چیکار کنم.؟راهنمایم کنید
(اگه هم میدونید پولم کمه میتونم امپو بزاریم در مرحله بعدی)
سلام دوست عزیزم. سخت در اشتباهید.بعدا به حرفم بنده خواهید رسید.:n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
مبارکتون باشه.من هم میگم طرف حتما خرید قبل داشته چون الان بالای 420 هست این قول بی شاخ و دم.پس بخ عرائضم رسیدید؟تو ماشینهای هاچ بک بیداد میکنه این هیولا.شما مگنتش رو ملاحضه کنید شکل رخساره(:n02:خبر میدهد از سر درون.آره خدائیش BASS عالی و دقیقی داره
متاسفانه چیزی تو این رنج نمیتونید بخرید.مگه دست دوم. دنبال یه آمپ 5500 دست دوم باش براش اگر نمیخواید برای جلو در آینده چیزی اضافه کنید.
من هم با امیر جان موافقم. کن وود از همه بهتره.باید ببینم موجود هست قیمت بگیرم.نقل قول:
سری جدیدها خیر.نقل قول:
به سلامتی.امیدوارم خوب براتون بکوبه.نقل قول:
آقا حمید یعنی بدبخت شدم؟!آخه Infinity Reference 7541a خریدم!
چرا بده آخه؟
ببخشید قیمت 6994 پایونیر چنده؟
سلام به همگی.
کسی از دوستان تجربه استفاده از پخش پایونیر 6350 داشته؟از نظر کیفیت و پخش صدا چه طوری هست؟
یه دونه درحد و به قیمت به پستم خورده که اگه خوب هست برش دارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
احتمالا تو سایت ایسام نیستش؟!!!!!!!!!
در حد هست و تا برج 3 فکر کنم گارانتی داره
پخش خیلی خوبیه
سلام و ممنون محمد جان.
ضبط ماله یکی از مشتری های خودم هست که به علت داشتن تعدد خودرو از مرسدس S500 تا پراید 111 :n02: روی یکی از ماشینهای کم استفاده خودش نصب هست که حالا به خاطر فروش خودرو میخوام پخش رو ازش بگیرم.
از نظر کیفیت بیشتر مسئله D/A Converter 1-bit ذهن من رو مشغول کرده.
آره حمید جان واقعا به حرفت رسیدم به نظرت کنوود 7205 بگیرم می تونه 1073 رو کامل تغذیه کنه ؟ خیلی ممنون از زحمتهایی که برا همه می کشی
سلامنقل قول:
من حدود 1 ماهه که از خریدم میگذره و بعد از تنظیمی که با یکی از دوستانم به اتفاق انجام دادیم کاملا از صدا راضیم. تا الان هم نه کلیپ کرده نه مشکلی براش پیش اومده.
داره یه جفت کامپ آدیوسیستم MX165 و یه ساب Fusion دوازده اینچی رو درایو میکنه.
تنها مشکلی که من بهش برخوردم ظاهرا صدای زیر 40 هرتز رو نمیتونه بده به ساب (شایدم مشکل از سابمه) و ضمنا شیب کراس اوورش هم گفته 12 ولی فکر کنم کمتر از این حرفاس..
بدون شک مدل حرفه ای نیست و نقاط ضعف هم داره ولی (ضمن احترام به نظر همه بزرگواران) برای هزینه متوسط بنظرم انتخاب خوبیه.
کسی از دوستان نمیدونه؟نقل قول:
205 هزار توووووووووووووووووووووووو وماننقل قول:
سلام.نه بابا خدا نکنه بد بخت بشی.ببند انشاءالله مبارکتم باشه گلم.:n12:نقل قول:
1BIT بعید میدونم باشه احتمال 16 بوده 6 ش پریده:n02:نقل قول:
خدا رو شکر.نقل قول:
پخشتون Hi Volt هستش؟چون یکی از دوستان با پخش 2 ولتی با این آمپ به مشکل برخوردند(البته من هنوز قانع نشدم و مشکل رو یا از تنظیمات یا خود آمپ میدونم.) لذا روزه شک دار نمیگیرم و توصیه میکنم PRE Amp پخشتون رو چک بفرمائید.
قیمت 7205 رو چند داری؟کجا؟
احوال آقا مهدی گل.نبودید چند روز دل براتون تنگ شده بود.نقل قول:
مهدی جان تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکسهای سیستم رو حتما قرار بده و لطف کن از کیفیت صدا برامون یه Review بنویس.ممنون میشم.
باید قیمت بگیرم.فکر کنم حدود 200 باشه.ولی به نظر من اسپیکری انتخاب کنبد که تیوتر و سوپر تیوتر کمتری داشته باشه و نهایتا 3Way باشه.دلیلش هم این هست که تو ولومهای بالا صدا دچار Distortionنقل قول:
میشه.
آقا حمید به فکر ما باش
اسپیکر گرد که صدای زیاد داشته باشه و با کیفیت برای جلوی پراید مدل پایین:n09:
مثلا چه مدلی؟رشت قیمت گرفتم بین 220 تا 260؟نقل قول:
مرسی حمید جان ، پخشم پایونیر 7450 با خروجی 4 ولتی که داره فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاره ، 7205 رو هم قیمت ندارم ولی فکر کنم 170 وات می تونه خروجی بده که برای 1073 مناسبه و میتونه درایوش کنه می خاستم از این 7205 خیالم راحت بشه که اگر مناسب نیست به فکر چیزه دیگه ای باشم
ارادتمندم حمید جان، دل به دل راه داره :n12:نقل قول:
والا بودیم ولی بیشتر خواننده بودیم تا نویسنده:n06:
رو چشمم. حتما هم عکس میذارم هم نحوه تنظیم رو مینویسم ببینیم کار درست انجام شده یا نه.
دوستان سیستمی که برداشتمو مجبورم به خاطر نیاز مالی بفروشم اگه کسی خواست PM بده:n18:
اینم لینک های باند و آمپلی:»
کد:http://www.audiosystem-europe.com/ampX.html
کد:http://www.audiosystem-europe.com/coE.html
میخواستم ببینم ارزونترین ضبط پایونیری که فلش هم بخور کدوم مدله و میشه گشت پیدا کرد؟
مبارک باشه.نقل قول:
اگه4*150wخوب بتونه بده که با این قیمت انتخاب خیلی خوبیه.چون بعدا واسه جلو هم جا داره اضافه کنی به ساب هم که احتیاجی نیست جا هم که کم میگیره.
از پس 1073 خوب بر میاد؟خوب میتکونتش یا نه :n24:
ابرار جون پخشت چیه؟نقل قول:
آمپ چی دانی؟
چقدر برا هزینه کردن بنای؟بگو آقا حمید زاکون تا راهنمایی کونن:n16:
من که به شخصه کنوود 718 رو به 6994 ترجیح میدم بیسش باحال تره فکر کنم هم قیمت هم باشن:n12:
هم استانی قوربان آبرار.نقل قول:
نه امپ دارم و نه ساب ولی در آینده میگیرم.پخشم پایونیره.مدلش رو نمیدونم ولی از سری های اوله.فلش نمیخوره.کلا به کنوود هیچ علاقه ای ندارم.
والا من تجربه ای ندارم ولی دوستان میگفتن یکی از مزیت های آمپ دیجیتال اینه که تلورانس پایین تری داره مثلا 150 میتونی 140 راحت بگیرینقل قول:
من گین آمپلی و کم کردم گزاشتم رو وسط یعنی حدود 70 ..چون صدای سیستم و زیاد نمیکنم..ولی از همون ولوم 7..8 شروع میکنه به کوبوندن..من که راضیم ازش
نوکرمنقل قول:
چون تو آینده میخوای سیستمتو ارتقاع بدی پس رو خرید باند دقت کن که بعد پشیمون نشی
این چندتا رو من پیشنهاد میکنم اگه بتونی تو رشت پیدا کنی خیلی خوبه وجدانن صدای هیچکدومشونو نشنیدیدم فقط از رو تعریف دوستام میگم که باهاشون کار کردن چون کنوود دوست نداری اینارو گفتن تازه اینا برندای خیلی معتبری هم هستن به نظر شخصی خودم همه گزینه های پایین از 6994 بهتره:n16:
آقا حمید با تجربه هستن میدونن کدوم بهتره حتما راهنماییتون میکنن کدوم گزینه رو انتخاب کنین
حدود قیمتای اینارو از یه جا برات اینطوری متوجه شدم
P1693 240t
REF 9633i 220t
GTO-938 200t
GT6-69 200t
سلام حمید جان.نقل قول:
توی وبسایت پایونیر قسمت
Audioاینطوری زده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه شما در مورد این پخش و کیفیتش اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
ممنون.
اینو قبلا من و بقیه دوستان گفتیمنقل قول:
شما مطمعن باش همون 140 واتم نمیده!!
اون واتی که کارخونه گفته روی ولتاژ 14.4 هست که اکثرا ما تو ماشینامون افت ولتاژ داریم افت ولتاژ=کاهش توان امپ برای همینه گفته میشه توان امپ از اسپیکر بالا تر باشه
فقط یه سری امپای هلیکس و ادیسان هستن که مثلا ولتاژ امپشونو روی 12 ولت هم گفتن! یا مثلا دیجیتال دیزاین
اینم بگم گین ولوم نیست هیچ وقت هیچ وقت نباید تا اخر باز بشه .... یا اگر تا اخر باز بشه ولوم پخش نباید تا اخر بالا بره چون ولتاژ کلیپ میده و فاتحه اسپیکر خونده میشه
که بعضی از دوستانم ذوق میکنن که بله امپ ما اینقدر قوی بود که بلندگومونو سوزوند در حالی که ربطی نداره!!!
سلام
واسه ماشین قصد خرید سیستم صوتی ارزان قیمت دارم ، بودجه 200-300 تومان هست :n07:
پخش USB داشته باشه و بیشتر کیفیت میخوام داشته باشه و صداش هم خیلی کم نباشه ، در حدی که تو ماشین صداش بلند باشه ، بیرون نمیخوام بیاد صداش
ماشین هیچی نداره ، فقط تو دربهای جلو دو تا اسپیکر داره که البته کیفیت خوبی نداره
ماشین پیکان هست :n27:
اگه اینا رو داشته باشه خیلی بهتره:
USB از جلو و بدون دردسر و کابل و ...
ورودی 3.5mm برای اتصال به iPod و موبایل و پخش موزیک از موبایل و iPod و MP3 Player
اگه CD از پشت پنل وارد بشه بهتره
حتما پنل قابل جدا شدن باشه
*شنیدم بعضی از پخش ها آهنگ ها رو به ترتیبی که روی فلش کپی میشه پخش میکنه ، نمیخوام اینجوری باشه و به ترتیب حروف الفبا باشه و بشه از فولدرهای مختلف هم استفاده کرد
مرسی
با سلام خدمت همه دوستان علی الخصوص آقا حمید عزیز و تشکر بابت راهنماییشون
به پیشنهاد آقا حمید dls 960 رو انتخاب کردم و یه نو با گارانتی اصلی زاب از توپخونه خریدم
با آمپ 222 سونی بستمش به پخش pioneer p7500 ولی متاسفانه دیدم که انگار پنل پخشم ایراد پیدا کرده
هیچ یک از دکمه های روی پنل کار نمیکنه و فقط شروع به خوندن میکنه و ولوم کار میکنه:n03: واسه همین نتونستم حتی تنظیمش کنم تا صدای اسپیکرو گوش کنم (ولی همون بدون تنظیمش هم چیز خوبی به نظر میرسه:n02:)
الان دو تاسوال از اساتید بزرگوار دارم:
- آیا مطمئنا ایراد از پنله و اینکه ارزش درست کردن داره و کجا میتونم اینکارو کنم؟نمایندگی تو میرزا شیرازی؟
- یه دکمه ی on و off روی آمپلی هست که نوشته 80Hz، اینو روی on بزارم یا off؟ و اینکه پیچ تنظیم رو کجا بزارم؟ از نصف بیشتر بزارم به اسپیکر آسیب نمیزنه؟
سلام محمد. آخ آخ آخ،شرمنده دائما یادم میره.معذرت میخوام.چشم.نقل قول:
مثلا 6934 کن وود.نقل قول:
خب پس مشکلی نداره کامل درایو میشه.نقل قول:
ببین دوست عزیز آمپلیفایرهای دیجیتال برای ساب ووفر بهتره چون مصرف کمتری دارن. ولی به هیچ عنوان کیفیت صداشون به پای آمپلیفایرهای کلاس A/B و A نمیرسه.نقل قول:
برای تنظیم سیستم لطفا این تاپیک رو مطالعه بفرمائید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه کار نکردم ولی آخه DAC زیر 16 من ندیده بودم. اینم به احتمال قوی 16 هست.نقل قول:
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
مشکل مورد اول رو متاسفانه نمیدونم،بله تعمیرگاه مرکزیه پایونیر داخل خ میرزای شیرای پائین پمپ بنزین هستش.
در مورد سوال دوم،اگر کلید ON باشه یعنی کراس اوور آمپ رو فرکانس 80Hz فعال میباشدو با شیبی که طراحی شده و معمولا 12dB/Octave
فرکانسهای زیر 80 رو تضعیف میکنه.
منظور از پیچ تنظیم چیه؟هیلتر HPF پتانسیومتر داره ؟یا منظورتون گین یا لولو هست؟
دوستان امروز یه سری اطلاعات در مورد برند DLS کسب کردم،متاسفانه با توجه به افزایش شدید نرخ ارز و گرونی بیش از حد دیگه این برند وارد نمیشه و شرکت زاب کیش هم جمع شد. پس هرچی DLS از هر نوع جنسش آمپ ساب اسپیکر و... تو بازار هست دیگه بعدانی وجود نداره.
در مورد 1073 هم قیمت گرفتم که با رقم 435،000 تومن مواجه شدم.
در مورد دوستانی که این اسپیکر رو با قیمت پائینتر هم خردیدن شک نکنن که یا فروشنده آگاه نبوده و یا خرید قبل داشته و مثلا 350 تومن کلی براش سود داشته. ضمنا تقلبی این برند هم جائی دیده نشده و همگی ساخت تایوان هستند.
گفتم خدمت دوستان موضوع رو شفاف سازی کرده باشم.