این ping که شما می گیر به هیچ دردی نمی خوره
کافیه به جای پینگ کردن 4.2.2.2 چند سرور رو پینگ کنیدتا ببینید بالای 600-700 هستش
البته خوب تریس کنید متوجه می شید مشکل کار کجاست ولی در هر صورت فعلا که سرویس دهی هر دو شرکت اندیشه و پارس آنلاین بسیار ضعیفه
Printable View
این ping که شما می گیر به هیچ دردی نمی خوره
کافیه به جای پینگ کردن 4.2.2.2 چند سرور رو پینگ کنیدتا ببینید بالای 600-700 هستش
البته خوب تریس کنید متوجه می شید مشکل کار کجاست ولی در هر صورت فعلا که سرویس دهی هر دو شرکت اندیشه و پارس آنلاین بسیار ضعیفه
پینگ اندیشه افتضاح هست.چی میگید زیر 200 هست باید رو سرور سایتها تست کنید نه دی ان اس ولید خود اندیشه
آقا دو روزه این پارس وی گوشی تلفن رو جواب نمیده شماره فیش رو بخونم براش.
الانه که قطع بشم.
کسی نداره شماره جدید اینا رو؟؟؟
نمودن ما رو لامصبا
شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دانلود از همون لینک Viperm جان :31: :
شاتل .سرویس 2 مگ. خط 5.
سلام دیشب رفتم از سایت اندیشه تغییر سرعت دادم و 256 2 گیگ گرفتم!:41:
اما سرعتش افتضاحه!:2:سرعت دانلود با IDM لحظه ای به بالای 100 تا 120 میرسه ولی اکثرا حدود 70 میچرخه! یعنی هیچ فرقی بین 128 نامحدود و 256 محدود از نظر وب گردی ندیدم! هر دو افتضاحا:2:
پینگ هم بر خلاف 128 نامحدود که قبلا داشتم حدود 1000 شده!:18:
ولی عجب گندی زده این اندیشه! تا حالا هرگز اینجوری نبوده! از مخابرات هم عمرا مشکلی نداره اگه داشت شاتل و ... هم مشکل داشتن که ندارن!:21: من حداقل برای 15 نفر از اندیشه سرویس میگیرم، اگه اندیشه تا آخر این ماه درست نشه رفتیم که رفتیم!:12:
اوضاع دامون نت و گیلانت و.... چطوره؟
دوستان خواهشا بیان و با IDM و ... تست بزارن تا یکم روشن شیم!:10:
ممنون
60 درصد مقصر اندیشست وگرنه چرا پینگ شاتل مشکل ندارهنقل قول:
اینا همش بهانست
شما که میدونی مشکل چیه چرا نمیگی؟
این پینگ اگه درست نشه بازی تعزیله پینگ 180-200 هست یهو میره 800 -900 معلومه دارن یه گندی میزنن بهش :2:
این آمارو داشته باشید:
سرور بازی بتلفیلد آنلاین 200-250 هست الان و خوبه و مشکلی نیست و همین واسه من کافیه ولی یهو میره میشه 800-900 و بقیه رو نگاه کنید افتضاح :
ای بابا.. شاتلیای 2 مگ بیان بگن سرعت دانلود ساعت 1 به بعد چنده, تو روزشو نخواستیم :دی...
نقل قول:
بستگی به سرور داره اما عموما بعد 2 زیر 120 نیست. از ساعت 1 تا 2 هم بستگی به شبش داره . ممکنه بالای 120 باشه یا ممکنه مثل بعضی 5 شنبه ها بیاد رو 70 80 . کلا اگه دانلود باز باشی رو 3.5 گیگ دانلود میتونی حساب باز کنی حد اقل و تو بد ترین شرایط!
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
نقل قول:
دوووستااان! ججججججججججججوووونه هرکی که میپرستید میخواین تست بذارین یه تست دانلود با IDM هم بذارین! به خدا این تستایی که میذارید هیچ اطلاع درستی به کاربر های این فروم نمیده. این شد برا صدمین بار که داریم میگیم اینو!
با تشکر فراوان از توجه دوستان
نقل قول:
من صد بار تا حالا گفتم که اگه تست میخوان بذارن لطف کنن با IDM بذارن که یه فایده ای داشته باشه!!! حاجی شمام بگو شاید حرفت بیشتر ا ما خریدار داشته باشه! من که به خدا خسته شدم از بس گفتم تست بدون IDM هیچ فایده ای برا کار برا نداره و هیچیو نمیشه مقایسه کرد. مثلا تو چند تا پست قبلی کاملا تفاوت سرعت 128 و 2 مگ من و viperm توی روز مشخص شده! اینجوری آدم از کمیت و کیفیت سرویس ها بهتر آگاه میشه. اگه دوستان آی پی های سرور های بازی هار و هم اعلام کنن که تست پینگشون و با سرویس های خودمون بذاریم که دیگه عالی میشه! دوستان لطفا همه همکاری کنید.
با تشکر
پینگ تست 4 آی پی ای که دوستان لطف کردن و معرفی کردن
شاتل .سرویس 2 مگ. خط 5.
با تشکر
امروز از صبح چراغ مودم چشمک میزد و 2 دقیقه روشن می موند و کانکت میشدم و دوباره چراغش خاموش میشد!:grrr:
دیگه رفته بود رو اعصابم! فقط دوست دارم زنگ بزنین اندیشه ببینین میتوننین بگیرین یا نه؟ سرکاریه! برای بک تماس ساده باید 100 بار تماس بگیری که 90 بارش اشغاله و اون 10 بار باقی مونده هم که میگیره باید 10 دقیق صبر کنی تا وصل شه که 5 بارش وصل نمیشه!
آخرش هم یکی میاد شررور میگه میره! و کارت راه نمیفته!:25:
خداییش پارسال اندیشه اینجوری نبود، سرعتش 230 بود و پینگ هم حدود 300 بود و نوسانش هم خیلی کم بود! اصلا هم قطعی و... نداشت! یعنی من پارسال کلا 1 بار زنگ زدم اندیشه ولی الان ماهی 20 دفعه مجور میشی زنگ بزنی!:9:
الان که سرعت داغونه و کلا پله ای میره بالا، مثلا اولش 40 تا 55 هست و بعد میشه 60 تا 75 و بعدش هم 80 تا 100 و یک لحظه هم میشه 110 تا 120 و دوباره میاد 80! تازه در شرایط خوبش! بعضی اوقات از 120 میاد تا 0 و دوباره میاد 40 و یعنی برای یه دانلود 5 دقیقه ای کلا اعداد 0 تا 120 رو به صورت تصادفی میبینی!:23:
قطعی داره!:2: کانکت نمیشه!:2: پینگ بالا هست!:2: پشتیبانی صفره!:2:
بعید میدونم به این زودی اوضاع درست شه! وای به حاله تابستون! البته ممکنه شرکت برای تبلیغ به صورت یک ماهه سرعت سرویسا رو ببره بالا و بعد که مشترهاشو گرفت ، دوباره بیاره پایین!
256 محدود مرکز 722 اندیشه!
دوستان گرامی و محترم، لطفا فقط تست با( IDM (Internet Download Manager بگذارید، باقی تست ها ارزش مقایسه کردن ندارند!
نقل قول:
دمت گرم داداش. دوستان به حرف ما که عنایتی نداشتید حد اقل حرف این دوست عزیز مارو زمین نندازید
با تشکر
سلامنقل قول:
آقا می شه یه زحمتی بکشی trace رو هم بذاری؟؟ممنون
نقل قول:
اين كه گفتي چي هست ؟ :31:
باتشکر از شما بابت گذاشتن تست پینگنقل قول:
اندیشه هم تا مدتی پیش مشکلی نداشت
معلوم نیست با کدوم ارگان :46: درحال بده بستان هستن که دارن رو ما تست میکنن :13:
واسه trc هم تو cmd یا run تایپ کنید:
این حالو روز پینگ من:کد:tracert -d 212.26.144.9
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2::2::2::2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:
بازی آنلاین تعطیل
ممنوننقل قول:
اما ip های مربوط به trace کامل نیفتاده که بدونیم از کجا زمان بالا میره.
بچه ها امروز خیلی ضایع شدم، دوستم چند وقت پیش یوزر و پسورد اکانت ADSL خودشو داده بود به من برای یه کاری تا اینکه امروز میخواستم اکانت خودم رو به صورت آنلاین شارژ کنم ولی چون حجم اکانتم تموم شده بود حتی از CRM هم نمی شد آنلاین شارژ کنم تا اینکه به این فکر افتادم برای یه چند لحظه با یوزر پسورد اکانت دوستم کانکت بشم بعد که اکانت خودم رو شارژ کردم بیام بیرون ولی بعد از شارژ کردن آنلاین اکانت خودم دیگه یادم رفت از اکانت دوستم دیسکانکت بشم همینجوری از ظهر تا همین یک ساعت پیش وصل بودم؛ اونم که تو این مدت می دید نمیتونه وصل بشه زنگید اندیشه و اندیشه بهش گفت یکی با اکانتت 9 ساعته که آنلاینه ! البته قبلش زنگ زده بود به من و گفته بود وصل نمیشه و علت رو جویا شده بود... منم با اطمینان گفتم نه من از اکانتت اصلاً استفاده نمی کنم ! حالا قضیه اینجوری شده فقط میخوام بدونم اندیشه شماره تلفن من رو بهش داده و من باید اعتراف کنم ؟ یا اینکه شماره رو نمیتونه در بیاره؟!
دوستان میخوام ADSL بگیرم
خط 5 در رشت کدوم شرکت کیفیت خوبی میده ؟ شاتل ، اندیشه یا پارس انلاین و ... ؟
میخوام مودم وایرلس بگیرم تا بتونم از طریق موبایل و لپ تاپ هم از ADSL استفاده کنم ... مارکش مهمه ؟ پیشنهاد شما چیه ؟
ممنون
تمام این مواردی که پرسیدی در اولین مرحله به میزان پولی بستگی داره که میخوای خرج کنی و سطح کیفیتی که دنبالشی و در مرحله ی دوم نوع استفادت از اینترنت(شب کاری یا فقط روز-خوره ی دانلودی یا نه بیشتر کارت وب گردیه و چیزهایی از این قسم...) !نقل قول:
بچه ها امروز خیلی ضایع شدم، دوستم چند وقت پیش یوزر و پسورد اکانت ADSL خودشو داده بود به من برای یه کاری تا اینکه امروز میخواستم اکانت خودم رو به صورت آنلاین شارژ کنم ولی چون حجم اکانتم تموم شده بود حتی از CRM هم نمی شد آنلاین شارژ کنم تا اینکه به این فکر افتادم برای یه چند لحظه با یوزر پسورد اکانت دوستم کانکت بشم بعد که اکانت خودم رو شارژ کردم بیام بیرون ولی بعد از شارژ کردن آنلاین اکانت خودم دیگه یادم رفت از اکانت دوستم دیسکانکت بشم همینجوری از ظهر تا همین یک ساعت پیش وصل بودم؛ اونم که تو این مدت می دید نمیتونه وصل بشه زنگید اندیشه و اندیشه بهش گفت یکی با اکانتت 9 ساعته که آنلاینه ! البته قبلش زنگ زده بود به من و گفته بود وصل نمیشه و علت رو جویا شده بود... منم با اطمینان گفتم نه من از اکانتت اصلاً استفاده نمی کنم ! حالا قضیه اینجوری شده فقط میخوام بدونم اندیشه شماره تلفن من رو بهش داده و من باید اعتراف کنم ؟ یا اینکه شماره رو نمیتونه در بیاره؟!
من 4 تا سرور دارم که ازشون با اندیشه پینگ گرفتم سرور اول من تو دیتا سنتر نت دایرکت آلمان هست سرور دوم تو دیتا سنتر اتلانتیک تو امریکا و اون 2 تای اخر توی دیتاسنتر بزرگ سینگل آپ امریکا
پینگ فوق العاده گندو افتضاح اندیشه رو خواهش میکنم ببینید
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
اندیشه تو اکانتینگ میتونه مک ادرس شما رو ببینه و همچنین ای پی که استفاده میکردید و حتی شماره تلفنتون رو.اما نگران نباشید اندیشه دراین جور موقع ها تلفنپخش نمیکنه اگر دوستتون درخواست میداد میتونستن خط شما رو دیسکانکت کنن از مرکز و رمزو تغییر بدن که دوستتون به سرور وصل بشهنقل قول:
اتفاقاً بعد از قطع شدن و چک کردن Username خودم متوجه شدم... یعنی اونا قطع کردن. حالا چی؟!نقل قول:
خیلی راحت شماره شما رو دارن و می دونن که شما وصل شدینقل قول:
ولی به دوستت نمی دن شماره رو
نقل قول:
بله دوست گرامی اندیشه شما رو دیسکانکت کرد.هیچی عزیز.یه بار دوبار کاریت ندارن.اگه ببینن زیاد دارن یوزر بنده خدارو استفاده میکنن و بیچاره داد داره سرچ میزنن تلفنتو پیدا میکنن اول سرویستو قطع میکنن بعد به جرم جاسوسی و استفاده از اطلاعات محرمانه دیگران اقدام به بهره برداری نماید از 1 تا 5 سال مجازات براش در نظر گرفته شده باید تشریف ببری دادگاه.این نوع جرم هارو جرائو اینترنتی داره خفن رسیدگی میکنه
نقل قول:
سلام شماره رو که می تونه دربیاره اما معمولش اینه که شماره رو نمی دن و یوزر آنلاین رو DC می کنن و پسورد رو هم عوض میکنن.
اینم trace همون آی پی ای که دوست عزیزمون داد:نقل قول:
شاتل. سرویس 2 مگ. خط 5.
کارم بیشتر دانلود هستش و روز بیشتر کار دارم ... قیمت مهم نیست و کیفیت ارجحهنقل قول:
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
دوستان مودم بی سیم ADSL چه مارک هایی رو میشناسید و سازگار با ISP های رشت هستند؟
الان اندیشه مودم بی سیم رو 65 هزارتومان میده ولی شاتل نوع دیگری داره که 95 هزارتومان میده
نقل قول:
سرویسArt 3 یا Art 4 از شاتل ماهی 53000 تومن و ماهی 43000 تومن. اگرم سرعت کمتری برا دانلودت میخوای سرویس 128 نا محدود از اندیشه15500 تومن که البته اینجوری وبگردیت با مشکل روبه رو میشه.خودمم خط 5 هستم. در ضمن اندیشه تو مرکز 5 راه اندازیش دیرتر انجام میشه و باید انتظارم بکشی عموما. مودم هم اگه محدودیت مالی نداری Zyxel بهترین برند چینی هستش برای مودم وایرلس . در ضمن این 95 تومنی که گفتین قیمت مودم در تهران هستش. تو شاتل رشت 89 تومن قیمتش. مودم خودم Zyxel wireless است.
شرکت شاتل شماره برای مشاوره داره ؟ ایا وایرلس هم میده ؟ به شهرستانها ؟ و ادرسش تو رشت کجاست دقیقا ؟ بریم حضوری صحبت کنیم ؟
zyxel یه برند سنگاپوریه و در زمینه بردها و تجهیزات مخابراتی و اینترنتی فعالیت های گسترده ای دارهنقل قول:
می تونید از سایتش اطلاعات کافی رو بدست بیارید
در ضمن این مودم رو اندیشه با قیمت 85 هزار تومان ارائه می دهکد:www.zyxel.com
بهترین کار اینه شما بری پیش دوستت و اعتراف کنی تا بعدها دچار عذاب وجدان نشی :11: و بهش بگی که شیطون گولت زده :4: اینجوری دوستیتون هم به هم نمی خوره :10:نقل قول:
اوه آقا چه قدر پلیسی کردی داستان رونقل قول:
نوشته شده توسط ;6055557
لابد بعدش هم براش حکم اعدام می برن و انجمن حمایت از حقوق بشر اسمش رو اعلام می کنه و اخبار voa دربارش صحبت می کنه و فیس بوک و بالاترین و جرس و ... دربارش می نویسن و کمپین حمایت و ...
خلاصه آخرش هم یه صبح جمعه بدون اطلاع وکیل و خانواده اش اعدام میشه .
:31::31::31::31::31:
Zyxel یک برند تایوانی(چينتايپه) است که از 1989 هم شروع به کار کرده. جزو 10 برند برتر تایوان هم هست که هشتمین سهامدار تجاری بزرگ جمهوری چین هم محسوب میشه . من اگه از چیزی اطلاع نداشته باشم اصولا دربارش نظر نمیدم. حالا برا اینکه خیالتم راحت شه تو همین سایتی که خودت دادی برو و تاریخچه ی کمپانیو ببین :31:نقل قول:
نقل قول:کد:www.shatel.ir
Deleted!!!
درسته تایوان بود که اشتباهی نوشتم سنگاپور منظورم تایوان بودنقل قول:
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااام
الام انتظار دارین خیلی خوشحال باشم که مثلا adsl گرفتم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بدک نیستا ولی انتظارم از adsl این نبود! دیر صفحه میاره
حالا این اندیشه هم بامن پدرکشتگی داره اون از دادن پورتش که 1 ماه طول کشید اینم از نتش که تا واسه من فعال شد پینکش رفت فضا!!!!
باز هم شکر...!
آخرش اون کتابرو مینویسم اسمش اینه: «در اندیشه adsl »
هم اسم اندیشه روشه هم adslیکی بگه این پینک چیه جانداره ؟تو جیب جا میشه؟
چجوری باید بدونم چقدره؟؟
درود و خسته نباشيد خدمت همه ی دوستان عزيز :40:
دوستانمنيهنظرميخواستمازتونکهخيلیخيلیمهمهواسمبهنتيجهدرستبرسم!
من يه اينترنت خوب واسه بازی انلاين ميخوام که پينگشم خوب باشه نسبت به انديشه سبز خزر، فقط هم کانتر استريک بازی ميکنم، انديشه هم که همش لگه و ميره رو اعصاب آدم!! :47::angry:
يه يک سالی ميشه از انديشه اينترنت ميگيرم که تو سرور بازی پينگ 70-100 نوسان داره، يکی از بچه ها,)تو رشت نه(، از خدمات فناوا استفاده ميکنه که تو بازی پينگش 40-50 هستش (يا کمتر) راستش ميخوام خطمو از انديشه جم کنم و از فناوا سرويس بگيرم! :exclamati
حالاکسیهستشتورشتکهازفناوااينترنتبگيرهوکانترانلاينبازیکنه؟يااطلاعاتشتواينزمينهبلاباشه؟
)*راستی پينگ بازی با پينگنت فرق ميکنه؟(
همونطورکهگفتمواسمخيلیمهمهکهبهنتيجهدرستبرسم.
ممنونميشماگهکمکمکنين :45:
بدرود :11:
دوست عزیز من نمیدونم فن آوا تو رشت اومده یا نه ولی اینکه پینگت بین 70-100 هست اگه سرور ایرانی باشه که باید بین 40-50 یا کمتر باشه(درحالت طبیعی)و تو سرور خارجی هم معمولا100-ماشاا...در هر صورت شما ip سروری که توش بازی میکنی+کدوم خطی رو اینجا بزار تا دوستانی که شاتل دارن تست کنن و اگه دیدی بهتره جمع کن برو چون شاتل از لحاظ پینگ خیلی با ثباته، ولی یه نصیحت از بردار بزرگت بشنو :21: این کانتر رو ولن کن بیا battlefield2 زندگی کن واسه خودت :27:نقل قول: