هيدينگ چيه حداقل يكي رو بگين كه بتونه بياد
پس منم ميگم كاپلو يا فرگوسن
خب معلومه اينا نميتونن بيان
فقط مورينيو
هيدينگ چيه حداقل يكي رو بگين كه بتونه بياد
پس منم ميگم كاپلو يا فرگوسن
خب معلومه اينا نميتونن بيان
فقط مورينيو
مورینیو توی این چند سال چیکار کرده ؟؟؟نقل قول:
فقط مورينيو
چلسی رو با اون همه بازیکن باهاش چندتا مقام گرفت ؟
اینتر هم 2-3 سال قهرمان شده بود امسال هم با بهترین بازیکنای لیگ ایتالیا شاهکار نکرده که قهرمان شده.
نه این جوری نگاه نکن ! 2 بار بشت سر هم قهرمان انگلیس شدن ( درست گفتم آیا ؟؟ : دی ) اون منچستر تا وقتی مورینیو بود هیچ کاری نتونست بکنه ! ولی وقتی رفت بعد از اون اسکولاری اومد ! اسکولاری رو که همه می شناسیم و قدرتش رو می دونیم چه قدره ! ولی اون کاری که مورینیو می کرد رو نتونست ادامه بده ! مورینیو تاکتیک های زیادی رو به خوبی اجرا می کنه ! توی ایتالیا هم که اوول شده ! فقط بد شانسی اوورد به منچستر خورد ! منچستری که ارستال رو ترکوند ! ( و همین طور ارسن ونگر رو ) و قدرت اینتر اصلا قابل مقایسه با منچستر نیست ! بس مربی هر چه قدر هم بزرگ باشه نمی تونست جلوی منچستر با روحیه بگیره !نقل قول:
مورینیو توی این چند سال چیکار کرده ؟؟؟
چلسی رو با اون همه بازیکن باهاش چندتا مقام گرفت ؟
اینتر هم 2-3 سال قهرمان شده بود امسال هم با بهترین بازیکنای لیگ ایتالیا شاهکار نکرده که قهرمان شده.
سلام دوستان گلم... یه مدت نبودم... خب میاتوویچ رفت خب شد. خودش میدونست پرز بیاد پرتش میکنه بیرون خودش رفت دیگه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه:31:
مورینیو هم در کل ادم جال و دوست داشتنیه:31:
نقل قول:در تکمیل جوابت:نقل قول:
مورینیو همیشه تو قهرمانان اروپا حضور داشت! شاخ هم بود
اکثرا با بد شانسی و داوری حذف میشدن! اصلا انگار چلسی نفرین شده هست!
یه بار اومد لیگ ایتالیا، قهرمان شد.
تازه، شما بازیکنای اینتر رو بزار جلو منچستر: رونی، رونالدو، توز، اسکلز، گیگز، فردیناند. همه جای زمین بهترین ها رو داره.
تیمی که بهترین بازیکن اروپا رو داره، بازی برگشت هم تو زمین خودش هست، معلومه شانس بیشتری داره...
تازه همه چی فوتبال به مربی و بازیکن نیست! خیلی چیزهای دیگه که کلا میشه ازش به عنوان شانس نام برد دخیله که این خودش جزء زیبایی های فوتبال هست...
رئیس باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که آقای خاص خاطرنشان کرده که به هدف پیوستن به رئال این تیم را ترک نخواهد کرد.
سایت گل: روز گذشته مطبوعات اسپانیایی در گزارشهایی منتشر کردند که ژوزه مورینیو یکی از گزینه های مطرح برای جانشینی خوان ده راموس می باشد ولی ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، بلافاصله پس از انتشار این خبر، آن را تکذیب کرده است. فلورنتینو پرس، این مربی پرتغالی را به عنوان یکی از گزینه های مربی گری باشگاه برنابئو در نظر دارد.
ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه نرآتزوری بلافاصه پس از انتشار این خبر، جلسه ای با مورینیو در دفتر مرکزی باشگاه برگزار کرد. و پس از آن گفت:« شایعاتی که در تیم مادریدی منتشر می شود، به سرعت به گوش ما می رسد.ولی مربی ما در صحبتهایی خاطرنشان کرده که نمی خواهد شهر میلان را ترک کند.و بار دیگر شما هم می توانید از خودش سوال کنید.»
موراتی در ادامه در مورد اخراج روبرتو موراتی در تابستان گذشته، و آمدن مربی سابق چلسی به این تیم،در پاسخ به سوالی در مورد اینکه ممکن است مانچی بازگردد، به شوخی گفت:« آیا ما فقط با مانچینی قرار داد داشتیم؟ باید بپرسم»
ستاره برزیل، پیغامی را برای تمام تیمهایی که خواهان جذب او هستند ارسال کرده و از آنجا که او تصمیم دارد در میلان باقی بماند، این پیغام، پیغامی ناامید کننده برای آنها خواهد بود.
سایت گل: کاکا،ستاره باشگاه میلان به رغم تمام شایعاتی که به گوش می رسد،در نظر ندارد تا تیم باشگاهی اش را ترک کند. این روزها تمام مطبوعات اسپانیایی از انتقال کاکابه رئال مادرید صحبت می کنند و روزنامه های AS و مارکا، در خبرهایشان حضور این ستاره برزیلی در برنابئو را یکی از وعده های تبلیغاتی فلورنتینو پرس بر می شمارند.ولی سران باشگاه ایتالیایی و مدیربرنامه های این بازیکن برزیلی ، این اخبار را شایعه می نامند.
البته پس از صحبتهای چهارشنبه شب سیلیو برلوسکونی در مورد احتمال به فروش رساندن این ستاره ارزشمند،نگرانی هایی ایجاد شد ولی خود کاکا درگفت و گو با کانال میلان اعلام کرد:« من به همه گفته ام که قصد ترک میلان را ندارم و از این تیم جدا نخواهم شد.» بسیاری افراد معتقدند که با انتخاب فلورنتینو پرس به سمت ریاست باشگاه مادریدی، کاکا نیز به رئال خواهد پیوست ولی این ستاره برزیلی با رد این شایعات ، خیال همه را راحت نموده است.
ای بابا ما هم که اصلا شانس نداریم!
داره عشوه می آد !!! آخر نقل و انتقالات که تو تیمه ماست ! :21:نقل قول:
سیب زیمینی چند ؟! : دی
اگه گاس هیدینگ زودتر میومد اونوقت منچستر رو فر میداد.:27:نقل قول:
چون واقعا قوی هست این سرمربی....امکانش هست امسال روسیه بیاد واسه اول الی دومی چون جام اروپا رو که دیدید چیکار کرد.....واقعا ترکونده بود.
موضوغ بین ونگر و مورینیوهه ! گاس هیدینک لوس بازی در میاره باشگاهی کار نمی کنه !
مورینیو تو مصابحه با SKy گفت احتمال حضورش در اینتر 99.9 درصد است و رفتن به رئال 0.01 درصد!نقل قول:
اه!!! یه حسی بهم میگه آخرشم هیچکدوم از این ستاره ها به رئال نمیان توی این خبرایی که دارید مینویسید این طور به نظر میرسه که هر باشگاهی تمایل شدید به نگه داشتن بازیکن یا سرمربی ستاره خودش هست
بابا آخه به کی بگم من همون رئال کهکشانی قبلیمو میخوام:19:
البته مگه ما خودمون ابنو معرفی نکردیم ؟؟؟ : دینقل قول:
مورینیو تو مصابحه SKy گفت احتمال حضورش در اینتر 99.9 درصد است و رفتن به رئال 0.01 درصد!
حس خوبی ندارم اصلا !!!!!!
منم همین طور ! احساس میکنم فائوبرت فصل بعد ثابت بازی خواهد کرد !نقل قول:
من احساس میکنم فائوبرت هم میفروشن بعد میبنن هیشکی نمیاد مجبور میشن با بهادر عبدی قرار داد ببندن..!
به گزارش RmadridFC: مسئولان رئال مادرید قصد دارند مایکون را به سانتیگو برنابو بیاورند اما آنچلوتی او را در استمفورد بریج می خواهد...
به نوشته روزنامه گاتزتا دلوسپورت مسئولان اینتر قصد دارند مایکون را در لیست فروش خود قرار دهند و این موضوع باعث شده دو تیم چلسی و رئال برای جذب این بازیکن با هم رقابت کنند.مسئولان باشگاه اسپانیایی پیش از این نیز خواهان جذب مایکن بودند و سال گذشته برای جذب این بازیکن به اینتری ها پیشنهاد دادند که سران نراتزوری با این انتقال مخالفت کردند.
اما این بار رئالی ها قصد دارند رقم 25 میلیون یورویی درخواستی اینتر برای فروش این مدافع 27 ساله را بپردازند تا او را به سانتیگو برنابو ببرند.از طرف دیگر مایکن در لیست خرید های تابستانی کارلو آنچلوتی سرمربی فعلی میلان که به احتمال فراوان تابستان هدایت چلسی را بر عهده می گیرد قرار دارد.
مایکن تا به حال هیچ تمایلی نسبت به ترک اینتر از خود نشان نداده و حتی در فوریه گذشته قراردادش را با این تیم تا سال 2013 تمدید کرد.مایکن از ماه مارس تا به حال به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران حال برای اینتر به میدان نرفته است.
به گزارش RmadridFC: ستاره پرتغالی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی از رئال مادرید و بارسلونا می گوید.
کریستیانو رونالدو در صحبتهایی خاطرنشان کرده که رئال مادرید درفصل بعد تیم خارق العاده ای خواهد شد ولی واقعا برایش مهم نیست که دررختکن این تیم چه اتفاقاتی رخ می دهد.این در حالی است که در طول این مدت شایعاتی متعددی در رابطه با پیوستن این ستاره به رئال به گوش می رسید ولی کریس در گفت و گویی با Antena3 این موضوع را مورد بررسی قرار داده است:«مطمئنم که در صورت روی کار آمدن پرس،او تیمی خارق العاده خواهد ساخت و در حال حاضر من در منچسترهستم و برایم مهم نیست که دررئال چه می گذرد. تنها نکته مهم برای من آینده منچستر دررقابتهای فصل بعد است.»
او در ادامه با اشاره به اینکه ترجیح می دهد از شایعات فاصله بگیرد گفت:« در خانه ما روزنامه یافت نمی شود، یعنی ما روزنامه خریداری نمی کنیم ولی در اسپانیا شرایط سخت تر است، چرا که روزنامه ها تماما در مورد این مسائل صحبت می کنند.من ترجیح می دهم تا ازاین امور فاصله گرفته و با آرامش کارم را دنبال کرده و بهترین بازی هایم را به نمایش بگذارم.»
کریس در ادامه در مورد مصاف مهم منچستر یونایتد مقابل بارسلونا در فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:«من کاملا برروی دیدار فینال تمرکز کرده است و اصلا نگران این نیستم که چه اتفاقاتی برای من ، هم تیمی هایم و مربی تیم رخ خواهد داد و اصلا نگران حال حاضر نیستم. این فینال، فینال رویایی هواداران است، چرا که همیشه دوست داشته اند این دو تیم را در فینال ببینند، دو تیمی که بهترین تیمهای اروپا هستند، نه فقط به این دلیل که در فینال حاضرند، بلکه به خاطر فوتبالی که دررقابتهای این فصل به نمایش گذاشتیم و جوایزی که کسب کرده ایم.بارسلونا تیم فوق العاده ای است که فوتبالی زیبا را به نمایش می گذارد ولی ما باید بدانیم که بارسا فقط مسی نیست و اتوئو که گلهای زیادی به ثمررسانده ، در کنار آنری ،چابی و اینیستا نیز در این تیم هستند و فقط نباید در مورد یک بازیکن خاص صحبت کرد.»
سایت گل: الان خوندم که رئال مادرید رسما هرگونه تلاش برای جذب ستاره ی منچستر یونایتد را که طی چند ساعت گذشته در بسیاری از خبرگزاری ها درج شده را رد کرد. این باشگاه همچنین هر گونه پیش قرارداد بین رونالدو و رئال و حتی موکل وی را رد کرد. ضمن اینکه تایید کرد که فصل پیش تلاش بسیاری جهت جذب وی صورت گرفت اما باشگاه منچستر یونایتد بطور واضح این انتقال را رد کرد.
بهتر شد! خوشم نمیاد ازش!
حداقل امیدوارم ریبری و کاکا بیان !
اره!!منم همینطور!نقل قول:
بهتر شد! خوشم نمیاد ازش!
کاکا هم نمیاد!نقل قول:
حداقل امیدوارم ریبری و کاکا بیان !
من که میگم پاشیم بریم داوطلب شیم برا فصل بعد بازی کنیم !
بابا همیشه شایعه زیاده... به خدا زوده که الان چه امید وار شد چه نا امید!
این احمد هم که نیست اصلا ! :دی
احمد غیبت کبری کرده !! : دی
نه، احتمالش هست بیاد. میلان وعضش خیلی خرابه!!!نقل قول:
من پایتم: دینقل قول:
ما میریم تو قلب دفاع! شما ها کجا میرین؟
صد در صد! کلا نباید زیاد در باره ی بازیکنایی که میخوایم بحث راه بندازیم! باید یهو بریم سراغش و فیتیله پیچش کنیم!نقل قول:
اما چشمه همه، به نقل و انتقالات رئال مادرید هست! همیشه اینطوری بوده...
امروز به من تو یاهو PM داد، اما نبودم...نقل قول:
عادتشه: دی اما بعد که اومد تنبیهش میکنیم! باید اینجا رو جارو بزنه!!!:31:
(الان بنمون میکنن )
چی پشت سر من غیبت میکنید
بابا من هستم همیشه هم انلاینم
میام اخبارو میخونم اگه مشکلی چیزی بود خودمو قاطی میکنم ولی خوب این چند روزه چندان خبر خوشحال کننده ای نبودش که پست بدم اما تاپیک رو به شدت دنبال میکنم .
حالا که اینطور شد منم یه خبر دیگه واستون میذارم:
خوان انیوا
یکی از سه گزینه برای ریاست باشگاه که رسما اعلام امادگی کرده بود 24 ساعت بعد از اعلان امادگیش کناره گیری خودشو از انتخابات ریاست باشگاه رئال اعلام کرد.
حال با توجه به این عمل احتمال پیروزی پرز کبیر بیش از پیش گشته گرچه پیشتر هم بیش بود.
در هر حال
از همین الان پیروزی پرز رو تبریک میگم.
اگر پرز هیچ کاری واس باشگاه نکنه و نتونه بازیگنهای خوبی بیاره لا اقلش کاری میکنه که باشگاه تو پول غرق شه.
احمد جان خودش تو پولاش غرق شه ! باشگاه بازیکن میخواد ! البته من که بعید میدونم اتفاق خاصی بیفته !
باید دعا کنیم که رتبه ی والنسیا بیاد پایین تو جدول تا حداقل ویا بیادش ! باید صبر کرد تا ببینیم چی میشه !
رئال مادرید 80 میلیون یورو برای جذب کاکا پیشنهاد داد!
رسما یا غیر رسمیش رو دیگه نمیدونم. سایت گل نوشته...
مورینیو و وینگر هم طی صحبت هایی، بار دیگه بر عزم خودشون برای حضور در تیم حال حاضر خودشون تاکید کردن.
اگه بازیکن خوب جدید نتونن بخرن مجبوریم زیدان رو بفرستیم تو زمین!
ریبری رو فک کنم بتونن بگیرن
کاکا: به رئال نمی روم
ستاره برزیل، پیغامی را برای تمام تیمهایی که خواهان جذب او هستند ارسال کرده و از آنجا که او تصمیم دارد در میلان باقی بماند، این پیغام، پیغامی ناامید کننده برای آنها خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: کاکا،ستاره باشگاه میلان به رغم تمام شایعاتی که به گوش می رسد،در نظر ندارد تا تیم باشگاهی اش را ترک کند. این روزها تمام مطبوعات اسپانیایی از انتقال کاکابه رئال مادرید صحبت می کنند و روزنامه های AS و مارکا، در خبرهایشان حضور این ستاره برزیلی در برنابئو را یکی از وعده های تبلیغاتی فلورنتینو پرس بر می شمارند.ولی سران باشگاه ایتالیایی و مدیربرنامه های این بازیکن برزیلی ، این اخبار را شایعه می نامند.
البته پس از صحبتهای چهارشنبه شب سیلیو برلوسکونی در مورد احتمال به فروش رساندن این ستاره ارزشمند،نگرانی هایی ایجاد شد ولی خود کاکا درگفت و گو با کانال میلان اعلام کرد:« من به همه گفته ام که قصد ترک میلان را ندارم و از این تیم جدا نخواهم شد.» بسیاری افراد معتقدند که با انتخاب فلورنتینو پرس به سمت ریاست باشگاه مادریدی، کاکا نیز به رئال خواهد پیوست ولی این ستاره برزیلی با رد این شایعات ، خیال همه را راحت نموده است.
اون احساسم دوباره شدید تر شد !
دیگه بول فقط مهم نیس ! اون موقع رئال خیلی سطحش از نظر مالی از بقیه ی باشگاه ها بیشتر بود !
هیگواین باز به تیم ملی دعوت نشد! بیچاره 20 تا گل زد واسه رئال تو این فصل
این مارادونا هم که گیر داده به دامادش! ( آگوئرو)
هر چی بیشتر عشوه بیاد معلوم میشه اون ور یه خبرایی هست ! : دی
این کاکا میاد رئال ! ببینین دیگه !
ریبری هم میاد !
اما رونالدو نه !
احمد جان شتر ها در فراق تو بی تابی می کنند ! : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: ستاره خط میانی باشگاه رئال مادرید بار دیگر توسط مربی اسپانیایی از لیست بازیکنان فراخوانده شده حذف شد.
خوان ده راموس، مربی رئال مادرید بار دیگر گوتی را از لیست بازیکنان فراخوانده رئال برای دیدار حساس فردا شب مقابل رئال مایورکا بیرون گذاشته است. گوتی به تازگی از مصدومیت رها شده و وب سایت رسمی باشگاه مادریدی اعلام کرده که این بازیکن بنا به تصمیم کادر فنی در لیست بازیکنان فراخوانده قرار نگرفته است.
هنوز مشخص نیست که آینده گوتی در تابستان امسال به چه ترتیب خواهد بود ولی این رفتار گویای آن است که گوتی شاید بازیهای آخرش در رختکن برنابئو را تجربه کرده است. این در حالی است که بسیاری معتقدند که او تابستان امسال مادرید را ترک کرده و برزیل مقصد احتمالی او خواهد بود.
در حالی که گوتی در خارج از ترکیب تیم مادریدی قرار دارد ، ولایوس، ستاره جوان تیم پایه ای باشگاه مادریدی، در لیست بازیکنان رئال قرار گرفته و ممکن است برای دقایقی هم که شده برای تیم مادریدی به میدان برود. در این میان گابریل هاینتزه، وزلی اسنایدر، فرناندو گاگو و میشل سالگادو همگی مصدوم هستند و نمی توانند برای رئال به میدان بروند.
لیست بازیکنان فراخوانده شده به ترکیب رئال برای دیدار مقابل مایورکا بدین ترتیب است: کاسیاس، دودک، سرخیو راموس ،کاناوارو، مارسلو، فائوبرت، تورس، ولایوس، لاسانا دیارا، روبن، درنته، پارخو، فان در فارت ، خاوی گارسیا، رائول، ساویولا ، هونتلار و ایگواین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: پس از آنکه تلاشهای پرس برای به خدمت گرفتن گزینه های اصلی اش برای مربی گری رئال، به یاس مبدل شد، مربی دانمارکی می تواند بهترین گزینه برای مربی گری تیم پرس باشد.
فلورنتینو پرس ، نامزد ریاست باشگاه مادریدی همچنان به دنبال مربی ایده آلی برای تیم رویایی اش می باشد و پس از پاسخ منفی ونگر به پیشنهاد او به سراغ مورینیو رفت ولی آقای خاص نیز ترجیح داده که در میلان بماند و آنچلوتی نیز که تنها به انگلیس می اندیشد.
پس از پاسخهای منفی پی در پی برای پرس، او گزینه دیگری را در ذهن دارد و این گزینه کسی نیست به جز میشل لادروپ دانمارکی. این مربی دانمارکی به نظر گزینه ایده آلی برای نشستن برروی نیمکت مربی گری ورزشگاه سانتیاگو برنابئو در فصل آینده می رسد.
پرونده کاری تهاجمی و حضور در ترکیب تیم رئال به عنوان بازیکن و اشتیاق و انگیزه های فراوانش برای بازگشت به روزهای اوج،او را مبدل به یکی از گزینه های ایده آل لیست پرس کرده است.
به علاوه از جمله نقطه ضعف های او می تواند به تجربه کم حضور برروی نیمکت تیمهای تراز اول اشاره کرد که ممکن است همان اتفاقی که در زمان مربی گری بیسنته دل بوسکه در دوران مدیریت فلورنتینو پرس درتیم مادریدی رخ داد، مجدا اتفاق بیفتد. ظاهرا پرس نخستین تماسهایش را با مربی دانمارکی برقرار کرده و لادروپ نیز از پروژه ای که به او پیشنهاد شده راضی و خوشنود به نظر می رسد.