[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجت جان خسته نباشی
ممنون بابت اخبار
مطمئن نيستم اما...
كريمى: شايد يك روز به درد تيم ملى خوردم
كلافه است و اينكه هر روز بايد درباره نرفتن اش به تيم ملى توضيح بدهد، او را خسته تر كرده. آنقدر كه شايد همين روزها او كه مى گويند به جاى خون، يخ در رگ هايش جارى است، طاقت اش طاق شود و با يك حرف تلخ به داستان خودش وتيم ملى پايان بدهد. اين بى طاقتى را مى شود در حرف هايش حس كرد و بايد ديد اين داستان تا كى فوتبال ايران را به سايه خواهد برد و آيا بالاخره كريمى به حضور در تيم ملى رضايت مى دهد ... او در اين باره با برنا صحبت كرده...
مثل اينكه تصميم ات براى بازى نكردن در تيم ملى قطعى است
واقعاً نمى دانم چرا بعد از همه بازى ها در مورد تيم ملى و اينكه برمى گردم يا نه، بايد توضيح بدهم. يك بار براى هميشه اعلام كردم كه به خاطر بعضى شرايط حاضر نيستم دوباره پيراهن ملى را بر تن كنم.
چه شرايطى
نمى دانم چرا همه فكر مى كنند نبودن كريمى براى تيم ملى فاجعه است، در حالى كه بازيكنان جوان زيادى در ليگ برتر نشان داده اند كه توانايى بالايى دارند و به خاطر انگيزه بيشترى كه نسبت به من دارند مى توانند مهره هاى تأثيرگذارترى از على كريمى و خيلى هاى ديگر باشند.
اما با عملكردت در اين چند هفته نشان دادى كه هنوز يكى از بهترين هاى ايران و حتى آسيا هستى.
با نگاهى كارشناسى به بازى هاى ليگ مى توان بازيكنان زيادى پيدا كرد كه خيلى بهتر و مفيدتر از على كريمى هستند و مى توانند در تيم ملى خودشان را نشان دهند.
ولى قبول كن كه اختلافت با دايى را نمى توان در اين تصميم ناديده گرفت.
با على دايى اختلاف نظر دارم، مثل همه كسانى كه به نوعى با هم رابطه دارند اما بازهم تأكيد مى كنم كه به خاطر شناختى كه از توانايى فعلى خودم دارم، نمى خواهم به تيم ملى برگردم.
مى خواهى بگويى افت كرده اى و آن هم در حالى كه در اين چند هفته همه تحسينت مى كنند.
بازى كردن برابر تيم هاى ليگ برترى با رقبايى كه براى رسيدن به جام جهانى با تمام پتانسيل به ميدان مى آيند، زمين تا آسمان فرق مى كند. باز هم تأكيد مى كنم كه فقط به دليل حد آمادگى فعلى ام، نمى خواهم تيم ملى را همراهى كنم.
يعنى واقعاً اين انصراف هيچ ارتباطى به مشكلاتى كه با دايى دارى ندارد
من نمى دانم در اين چند وقت از كدام اختلاف حرف زده مى شود، من با دايى مشكلى نداشته و ندارم و حتى در اردوى اردبيل هم دعوتش را قبول كردم.
اما خاطرات جام جهانى هم هنوز فراموش نشده!
در جام جهانى هم مشكل خاصى نبود البته قبول دارم كه تيم ملى اعزامى به آلمان حرف و حديث هاى زيادى داشت اما همه آن اتفاقات به گذشته مربوط مى شود و نبايد اتفاق هاى فعلى را به آن زمان ربط داد.
اين حرف ها يعنى ديگر كسى منتظر حضور على كريمى در تيم ملى نباشد!
من براى هميشه از تيم ملى خداحافظى كرده ام و مثل هر ايرانى براى راهيابى به جام جهانى آرزوى موفقيت مى كنم. اميدوارم على دايى و بازيكنانش روز به روز شرايط بهترى به دست آورند.
كريم باقرى هم قبلاً براى هميشه از تيم ملى خداحافظى كرده بود.
كريم در حال حاضر بهترين دوران فوتبالى اش را سپرى مى كند و حالا كه مى تواند نقطه ضعفى از ضعف هاى موجود در تيم ملى را برطرف كند، تصميم گرفته بعد از هشت سال پيراهن ملى را بپوشد و در راه رسيدن به جام جهانى به فوتبال ايران كمك كند.
امكان دارد تو هم روزى به اين نتيجه برسى كه به درد تيم ملى مى خورى
هر امكانى وجود دارد، شايد يك روز احساس كردم به درد تيم ملى مى خورم، آن وقت با جان و دل، همه تلاشم را براى موفق شدن انجام مى دهم البته با توجه به بازيكنان جوانى كه در ليگ برتر هستند، گمان نمى كنم آن روز برسد.
از اين بحث بگذريم... پرسپوليس با چه راهكارى از بحران خارج شد
اعتقاد چندانى به اين ندارم كه تيم ما در بحران قرار گرفته بود، باخت حتى در دو بازى پى در پى براى هر تيم بزرگ و پرستاره اى ممكن است رخ دهد البته خوشحالم كه با شكست دادن تيم هاى برق و سپاهان، هم اعتماد به نفس لازم را به دست آورديم و هم اينكه هواداران مان را راضى كرديم.
بازى با سپاهان چطور بود
اين سخت ترين بازى من در شش هفته اى بود كه در ليگ برتر به ميدان رفته ام، پرسپوليس با اين برد نشان داد كه از هر لحاظ آماده است و اگر در ادامه ليگ با اتفاقى غيرقابل پيش بينى مواجه نشويم مى توانيم به راحتى قهرمان ليگ برتر شويم.
البته مشكلاتى هم در پرسپوليس ديده مى شود!
هيچ تيمى را نمى توانيد پيدا كنيد كه مشكلى نداشته باشد، اميدوارم در هفته هاى بعد هماهنگ تر شويم تا بتوانيم با حداقل ضعف به رويارويى با حريفان بپردازيم.
سپاهان بايد در ليگ قهرمانان آسيا بازى كند، آنها مى توانند براى فوتبال ايران نتيجه خوبى بگيرند
همانطور كه گفتم آنها سخت ترين حريف ما بودند و از بازيكنان جوان و البته تكنيكى خوبى در تركيب خود بهره مى برند، شك نكنيد كه سپاهان يكى از مدعيان اصلى قهرمانى در ليگ برتر است و مى تواند حرف هاى زيادى براى گفتن داشته باشد.
برای منم دقیقا همین اومدنقل قول:
چرا ؟
-------
بازم بابت اخبار از همه تشکر میکنم
[:40::40::40:SIZE="3"]پرسپولیس[/SIZE]:40::40::40:
حجت دمت گرم بابت اخبار !
مگه غیر از تقلید کاره دیگه ای هم بلدند ؟ :27:نقل قول:
نمی دونم مکانیزم این کارتون چیه ولی بیائید بقیه طرح هام را هم بگم تا بهتر تقلید کنید .
برای منم اومد ...نقل قول:
بعد پستم حذف شده و اينم زيرش
کلکل،اسپم،پست بیهوده و... ممنوع و تکرار آن موجب محرومیت است
فك كنم مدير محترم فراموش كردن اينجا پست ها شمارش نميشه!
در ضمن تشكر بابت اخباري كه دوستان قرار ميدن رو تا موقعي كه تو فروم فعاليت ميكنم ادامه ميدم!
سلام به همه
از توره چه خبر؟بازی بعدی کجا و ساعت چنده!؟
برای منم اومد اونم 6 تا :18:
خلاصه مطلب به اخطار گوش فرا داده و بحث و کل کل نکنید و اسپم نپرانید و بحث نکنید :31::31:
بقیه مطالب را دیگه نمی نویسم 6 خط نوشته بودم ولی بهتره دیدم پاک کنم خودتون می دونید چرا :31:
اینم بخاطر اینکه اسپم نباشه->
برگزاري تمرين در حضور مديرعامل
هواداران پرسپوليس خواستار برخورد قاطع با توره شدند
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز در زمين شماره 2 باشگاه راه آهن و در حضور مديرعامل باشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 35/10 (با 35 دقيقه تاخير) آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، حركات سرعتي، ارسال پاس هاي كوتاه و بلند، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه پرداختند.
در مرحله بعد به دو تيم تقسيم شدند و گروه اول زير نظر قطبي به فوتبال در يك نيمه زمين مشغول شدند و گروه دوم زير نظر پيرواني به حفظ توپ و پرسينگ پرداختند. سپس دو گروه جاي خود را با يكديگر عوض كردند.
حمله به دفاع پايان بخش تمرين امروز پرسپوليس بود.
* بازيكنان 30 دقيقه پيش از تمرين در رختكن شنونده اظهارات قطبي بودند.
*داريوش مصطفوي با حضور در اكباتان، 30 دقيقه پاياني تمرين را از نزديك نظاره كرد. وي در پايان با نفرات تيم نيز گفت و گو كرد.
* حدود 100 هوادار از نزديك نظارهگر تمرين بودند و شديدا اعضاي تيم را تشويق كردند. آنها عليه يك روزنامه ورزشي به دليل موضع مخالف با پرسپوليس نيز شعار دادند.
* ابراهيم توره، علي كريمي، مسعود زارعي، الونگ الونگ، حميد علي عسگر و محمود خوردبين در محل تمرين حضور نداشتند.
* آتسو به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين كرد.
* ايوان پتروويچ با لباس شخصي در محل تمرين حاضر شد و پس از كسب اجازه از قطبي اكباتان را ترك كرد.
* دروازه بانان زير نظر ماركو تمرين كردند و عابدزاده در 40 دقيقه پاياني در زمين حاضر شد.
* محمد منصوري در جريان تمرين با عليرضا حقيقي به طور لفظي درگير شد كه اين مشكل با عذرخواهي وي پايان يافت.
* قطبي امروز زوج ديكارمو و عليرضا نيكبخت واحدي در خط حمله را مورد امتحان قرار داد.
* در پايان تمرين هواداران از مدير عامل پرسپوليس خواستند در خصوص غيبتهاي غيرموجه توره با قدرت برخورد كند.
* تمرين ساعت 12 به پايان رسيد.
* در پايان تمرين اعلام شد پاداش پيروزي مقابل سپاهان فردا پرداخت مي شود.
بازگشت به ميدان پس از 2 ماه
زارعي: از فردا به صورت سبك تمرين مي كنم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از فردا در محل تمرينات حاضر مي شوم تا نرم دويدن را آغاز كنم.
مسعود زارعي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: خبر دوري چهارماههام از ميادين كذب است و از شنيدن اين خبر متعجب شدم.
وي افزود: براي برگزاري تمرينات انفرادي با هماهنگي با پزشكم از فردا در تمرينات پرسپوليس حاضر ميشوم تا نرم دويدن را شروع كنم.
زارعي ادامه داد: همچنين بايد زير نظر يك متخصص به فيزيوتراپي بپردازم. حداقل دو ماه ديگر مي توانم بازي كنم، البته پس از جلسه زرينه با جراحم قطعيتر ميتوان نظر داد.
بازتاب پيروزي پرسپوليس در سايت گل
به نوشته سايت فوتبال گل، پرسپوليس تهران روز يكشنبه در دوازدهمين هفته از رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي ايران، سپاهان را با نتيجه ۲-۳در ورزشگاه آزادي مغلوب كرد.
به گزارش اين سايت، در ديداري كه تكرار آخرين مسابقه سرنوشت ساز فصل قبل بود، كريم باقري در دقيقه ۱۷با دريافت يك توپ بلند از سپهر حيدري ، با ضربه سر آن را وارد دروازه سپاهان كرد و پرسپوليس را پيش انداخت.
عماد رضا مهاجم سپاهان نيز با به ثمررساندن دو گل، هواداران پرسپوليس را ساكت كرد.
گل نخست وي در دقيقه ۲۸حاصل اشتباه دسته جمعي مدافعان و دروازه بان پرسپوليس بود كه يك توپ سرگردان را وارد دروازه خالي كرد.
گل ميافزايد: رضا شش دقيقه ديگر دروازه پرسپوليس را مجددا باز كرد. وي پاس بلندي در محوطه جريمه دريافت كرد و با عبور از نبي الله باقري ها مدافع پرسپوليس، توپش را فراتر از دستهاي مهدي واعظي به تور دروازه دوخت عليرضا واحدي نيكبخت در آخرين ثانيههاي نيمه نخست گل تساوي را زد. او در يك لحظه خود را بدون هيچ مدافعي در محوطه جريمه سپاهان يافت و براحتي توپ را بالاي سر رحمان احمدي دروازه بان حريف فرستاد.
نيكبخت در دقيقه ۶۳با يك شوت فوقالعاده از خارج از محوطه جريمه سپاهان، برتري پرسپوليس را رقم زد. تيم مهمان، پرسپوليس را تحت فشار قرار داد اما با اخراج هادي عقيلي در دقيقه ۷۶كه كارت زرد دوم را هم دريافت كرده بود، كاري نميتوانست بكند.
محسن تركي داور مسابقه، كارت زرد دوم را به خاطر تمارض عقيلي كه اميدوار بود يك پنالتي بگيرد، نشان داد.
دي كارمو مهاجم برزيلي پرسپوليس نيز دو موقعيت بسيار خوب گل را در نيمه دوم از دست داد.
با اين نتيجه، پرسپوليس با ۲۱امتياز به رتبه سوم جدول رده بندي صعود كرد و سپاهان با ۱۴امتياز در رده دهم باقي ماند.
گفت و گوي هافبك ناراضي با قطبي و مصطفوي
انتقال علوي به پاس همدان در نيم فصل قطعي شد
خبرگزاري فارس: هافبك نيمكت نشين تيم فوتبال پرسپوليس تهران در پايان نيم فصل ليگ برتر به پاس همدان منتقل مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد علوي كه در فصل جاري فرصت زيادي براي حضور در ميدان نيافته است، در خصوص جدايي از پرسپوليس با افشين قطبي و داريوش مصطفوي گفت و گو كرد.
هافبك سابق تيم ملي مذاكرات لازم با مسئولان پاس همدان را انجام داده و قرار است بار ديگر به اين تيم بازگردد.
علوي به شدت از نيمكت نشيني در پرسپوليس ناراحت است و قطبي نيز اعتقادي به وي ندارد.
اين بازيكن امروز در تمرين نسبت به عدم حضور در بازي ها به قطبي اعتراض كرد.
در گفت و گو با فارس
قطبي: رقيب سرسخت استقلال براي قهرماني در نيمفصل هستيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: استقلال براي قهرماني در نيمفصل رقيب بسيار سرسختي به نام پرسپوليس دارد.
افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد آخرين شرايط تيم پرسپوليس سخن گفت:
فارس: تصور پيروزي برابر سپاهان را داشتيد؟
بله.مطمئن بودم و در مصاحبههاي قبل از بازي بارها اين مسئله را اعلام كردم، چون به تيم خودم اعتماد و اعتقاد دارم، هر چند همواره بايد به شكست هم انديشيد چون پايان تمام بازي هاي زيبا، پيروزي نيست.
فارس: شكست با وجود بازي زيبا چه حسي دارد؟
بسيار تلخ است. اصلي ترين دليل ناراحتي ام از شكست هاي اخير همين بود. حداقل 50 دقيقه زيبا و بين المللي بازي كرديم و فرصت هاي بسياري بوجود آورده و گل هم زديم؛ اما در پايان با دريافت گل هاي معمولي از كسب نتيجه بازمانديم.
فارس: تمام بازيهاي پرسپوليس در اين فصل را بينالمللي ميدانيد؟
بله، چون بازيكنان با كيفيت و خوبي داريم كه بسياري از آنها را با 2 مدافع نمي توانند مهار كنند.
فارس: منظورتان كريمي و باقري است؟
آنها و ساير بازيكنان، چون هر بازيكني كه در پرسپوليس بازي ميكند، هرگز به راحتي به اين پيراهن نرسيده است و براي رسيدن به هدفش موانع بزرگي را پشت سر گذاشته است.
فارس: سپاهان را نسبت به گذشته چگونه تيمي ديديد؟
مثل فصل قبل با كيفيت و بينالمللي. يكي از بهترين تيمهاي ايران است و جزو قطبهاي بزرگ فوتبال ايران و حتي آسيا محسوب ميشود.
فارس: يعني تغييري با گذشته نداشت؟
تغيير خاصي نديدم. حتي بازيكنان بزرگ ديگري از تيمهاي خوب ليگ ايران را جذب كرده است. تنها تغيير به تفكرات كادر فني مربوط است.
فارس: يعني سپاهان با فيرات بهتر شده است؟
هرگز عادت ندارم در باره مربيان ديگر اظهار نظر كنم يا بدنبال مقايسه آنها باشم. هر مربي سبك خاص خودش را داشته و هيچكس حق ندارد به همتاي خود بياحترامي كند. تنها يك نكته مي گويم و آن اينكه قدرت سپاهان همانند فصل گذشته به پرسپوليس چربش نداشت.
فارس: از عملكرد خط دفاعي راضي بوديد؟
همانطور كه در نشست مطبوعاتي گفتم تغيير سيستم در پيروزي مقابل سپاهان براي ما بسيار ضروري و مفيد بود كه خوشبختانه به نتيجه لازم هم رسيديم.
فارس: چرا از ابتداي بازي با سيستم 2-4-4 بازي نكرديد؟
اول بايد تيم حريف را نسبت به سال گذشته آناليز و بررسي ميكردم، بعد در نيمه دوم كه نيمه مربيان است ضربه خودم را به سپاهان ميزدم. حضور دي كارمو در خط حمله باعث شد تا سپاهان نتواند بي محابا به سمت دروازه ما حمله ور شود.
فارس: اما باز هم در امر گلزني موفق نبوديد؟
متاسفانه بله چون معتقدم با 4 گل ميتوانستيم سپاهان را شكست دهيم.
فارس: دليلش چيست؟
در فوتبال ايران وقتي يك تيم به گل مي رسد رو به بازي احساسي مي آورد. تمام تلاش من اين است كه اين نقيصه را حداقل در پرسپوليس برطرف كنم.
فارس: ضعف ديكارمو در گلزني و غيبت توره چقدر تاثير گذار است؟
توره بدون شك ميتوانست تاثيرگذار باشد چون بازيكن خوب و با تكنيكي بود؛ اما حركت غيرحرفهاي او واقعا همه را متعجب كرد.
فارس: و ديكارمو؟
سعي ميكنيم از لحاظ روحي وي را بار ديگر آماده كنيم. بايد بستري فراهم شود كه اين بازيكن در كنار غيرت و تلاش خود با كمك بازيكنان بزرگي مثل كريمي، نيكبخت و باقري موثر ظاهر شده و به قول من به مردم يعني زدن 10 گل در ليگ برتر جامعه عمل بپوشاند.
فارس: بازي مقابل مقاومت سپاسي را چگونه ميبينيد؟
ديدارهاي خارج از خانه خيلي سختتر است. از سوي ديگر بازيكنان تيم هاي شهرستاني با انگيزه خاصي مقابل پرسپوليس و استقلال بازي مي كنند تا ره چند ساله را در عرض 2 ساعت بپيمايند و براي حضور در اين تيم ها خود را نشان دهند. مقاومت سپاسي تيم جوان و بازيكن سازي است و بازيكناني خلاق و سرعتي دارد. بايد بايد با تدابيري كه در دو بازي گذشته به ميدان رفتيم در مقابل آنها ايستادگي كنيم. نبايد فراموش كرد سرمربي اين تيم نيز فردي با تجربه به نام غلام پيرواني است.
فارس: نبود علي كريمي تاثيري در بازي شما دارد؟
بله. قطعا همانطور كه از عدم حضور باقري صدمه ديديم؛ اما مطمئن هستم بازيكنان با انگيزه ديگر جاي او را پر ميكنند.
فارس: و اگر مصدوميت كريمي طولاني مدت باشد؟
اينگونه نيست. با توجه به صحبتي كه با پزشكان باشگاه داشتم كريمي را بعد از بازي مقابل مقاومت سپاسي در اختيار داريم.
فارس: 4 ماه به آغاز مسابقات ليگ قهرمانان آسيا باقي است. آمادگي لازم را داريد؟
بله؛ اما در بازيهاي آتي بين المللي تر خواهيم شد تا به خواسته خود رسيده و پرسپوليس را در آسيا قهرمان كنيم.
فارس: فشردگي مسابقات براي شما مشكل ساز نيست؟
خير، اين قانون فوتبال است و بايد بازيكنان به صورت حرفهاي در خدمت تيم باشند. خود را براي اين بازيهاي فشرده كه بسيار سخت و طاقتفرسا است آماده كردهايم.
فارس: نيكبخت پس از گلزني شما را در آغوش گرفت؛ اما هنوز خيلي ها متقاعد نشده اند كه با هم مشكلي نداريد.
مربي نيستم كه بر روي بينظميها سرپوش بگذارم و اگر مشكلي بود برخورد مي كردم. پس بايد قبول كرد كه مشكلي وجود ندارد. نيكبخت بازيكن خوب و خلاقي است و معتقدم جايگاهش در فوتبال ايران بايد بالاتر از انتظارش باشد، چون هر بازيكني شرايط وي را ندارد.
فارس: چه شرايطي؟
او به شدت محبوب است. صداي تشويق انگيزه هر بازيكني را چند برابر مي كند. كسب محبوبت سخت است و نيكبخت بايد قدر اين محبوبيت كه شايسته اش است را به خوبي بداند.
فارس: بازي هاي استقلال را نگاه ميكنيد؟
بله. بازي روز گذشته اين تيم برابر پيكان را ديدم چون براي خودم برنامه ريزي هاي دارم و استقلال را يك تيم مدعي ميدانم؛ اما آنها راحت نميتوانند قهرمان نيم فصل شوند و بايد پرسپوليس را رقيب سرسختي بدانند كه كوتاه نميآيد.
فارس: مي گويند بازيكنان امروز قصد تمرين نداشتند. چه دليلي داشت؟
اگر قرار بود اتفاقي رخ دهد تمرين نكرده و يا قبل از حضور مصطفوي تمرين را شروع نميكرديم. پيش از تمرين صحبت خوبي انجام داديم و مشكلي وجود ندارد. به هر حال وظيفه من رسيدگي به امور فني است و مباحث ديگر به مصطفوي مربوط مي شود.
فارس: آيا امكان عدم حضور پرسپوليس در شيراز وجود دارد؟
چرا بايد چنين اتفاقي رخ دهد؟ مشكلي در اين زمينه وجود ندارد. اميدوارم روز خوبي در شيراز مقابل همشهري هايم داشته باشم.
در گفت و گو با فارس
برهاني: نبايد غيرمنصفانه از دي كارمو انتقاد شود
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: كارشناسان بايد نيمه پر ليوان را ببينند و نسبت به دي كارمو انتقاد منصفانه داشته باشند.
آرش برهاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد اينكه مهاجم پرسپوليس را در عدم گلزني به وي تشبيه كرده اند، اظهار داشت: فكر ميكنم دي كارمو همانند سال گذشته من دچار عدم اعتماد به نفس شده است؛ اما نبايد به او فشار آورد.
وي افزود: سال قبل در شش هفته اول چهار به گل ثمر رساندم؛ اما به قدري انتقاد غير منصفانه شد كه ديگر نتوانستم گلزني كنم.
اين بازيكنان ادامه داد: به نظرم اين راه درست نيست كه يك بازيكن را اين همه مورد انتقاد قرار دهند. او موقعيت هاي خوبي را از دست داده است؛ اما توانست براي خود موقعيت خلق كند و مهم هم همين مسئله است.
برهاني تصريح كرد: بازي در تيم هاي پرسپوليس و استقلال سخت است، شايد يك بازيكن به لحاظ فني خوب باشد؛ اما در زمين كارايي ندارد. بايد به بازيكنان در اين دو تيم زمان داد تا با شرايط آشنا شوند به خصوص كه در اين دو تيم توقعات بالا است.
نشست 45 دقيقهاي با بازيكنان و مربيان
مصطفوي: مشكلي براي پرداخت قراردادها وجود ندارد
قطبي: تيم حرفهيي بايد حرفهيي عمل كند
در پي خبرهايي مبني بر عدم پرداخت به موقع طلب بازيكنان و مربيان پرسپوليس از سوي اين باشگاه، داريوش مصطفوي گفت: مشكل خاصي در پرداخت قرارداد بازيكنان و مربيان پرسپوليس وجود ندارد و با صحبتهايي كه امروز (سهشنبه) با آنها داشتهام، همه مسايل حل شد.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري د انشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه پيش از تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس شنيده ميشد كه برخي از بازيكنان اين تيم به دليل پرداخت نشدن بخشي از مبالغ قراردادها و پاداشهايشان قصد حضور در تمرينات پرسپوليس را ندارند و اين مشكل را از طريق افشين قطبي به مديريت باشگاه اعلام كردهاند، داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس صبح امروز در محل تمرينات اين تيم حاضر شد و پس از پايان تمرين به مدت 45 دقيقه با بازيكنان و مربيان اين تيم جلسه خصوصي داشت.
مصطفوي در اين باره به خبرنگار ايسنا گفت: هيچ مشكلي بابت پرداخت مطالبات بازيكنان و قرارداد مربيان وجود ندارد. من هميشه به استقبال مشكلات و مسايل مختلف ميروم، امروز هم آمدم تا با آنها گفتوگو كرده و بگويم هيچ مشكلي در اين زمينه به وجود نخواهد آمد و آنها تمامي مطالباتشان را دريافت خواهند كرد.
مصطفوي افزود: از جمع كل كادر تيم پرسپوليس تنها بخشهايي از مبالغ قرارداد افشين پيرواني، پرويز كماسي و ماركو و همچنين 5 بازيكن تيم پرداخت نشده كه به زودي اين كار انجام ميشود و مربيان و بازيكنان نيز مشكلي با اين قضيه ندارند. در مقطع فعلي نوبت دوم پرداختهاي بازيكنان سر رسيده كه پيش از اين موعد من آمدهام تا بگويم مشكلي وجود نخواهد داشت و آنها از اين بابت هيچ نگراني نداشته باشند.
مصطفوي همچنين دربارهي آخرين وضعيت ابراهيم توره نيز به ايسنا گفت: ما شنيدهايم كه او شب گذشته در تهران بوده است. به هر حال بايد صبر كنيم تا او پا پيش بگذارد و مشكلات را بررسي و حل كنيم.
همچنين افشين قطبي سرمربي تيم پرسپوليس نيز در رابطه با پرداخت قرارداد بازيكنان و جلسهي امروز مصطفوي با اعضاي تيم به ايسنا گفت: اين مسايل تماما به مديريت باشگاه پرسپوليس برميگردد اما، من تنها به آنها و هيات مديرهي اين تيم ميگويم كه وقتي تيمي قرار است حرفهاي بازي كند، بايد مسايلي كه مربوط به باشگاه و قراردادهاي بازيكنان ميشود نيز به طور حرفهاي باشد. يك باشگاه حرفهاي مثل پرسپوليس بايد در چارچوب قراردادهايش عمل كند و باعث به وجود آمدن مشكلات مختلف نشود.
مصطفوي دربارهي اين اظهارنظر قطبي نيز خاطرنشان كرد: بالاخره مربيان حرفهاي بايد پيش از بروز هرگونه مشكلي به مديريت باشگاه و دست اندركاران امر هشدارهاي لازم را بدهند تا مشكلاتي هر چند كوچك باعث به حاشيه رفتن تيم و نگراني بازيكنان و هواداران نشود.
"توره" در تهران است!
ديدار مهاجم پرسپوليس با مصطفوي
در حالي كه مسوولان باشگاه پرسپوليس در آفريقا به دنبال ابراهيم توره بودند، مهاجم پرسپوليس در تهران حضور دارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه با موافقت مديرعامل باشگاه پرسپوليس ابراهيم توره هفتهي گذشته براي مرخصي چهار روزه به سنگال رفته بود، پس از به پايان رسيدن اين زمان خبري از مهاجم آفريقايي پرسپوليس نشد تا اينكه در رسانهها عنوان شد كه اين مهاجم قصد بازگشت به ايران را ندارد و از سنگال به يك تيم اماراتي خواهد پيوست.
با وجود اين خبر توره در حال حاضر در تهران به سر ميبرد و مديرعامل باشگاه پرسپوليس پذيرفته كه اين مهاجم در جلسهاي حاضر شود تا دلايل غيبت غير موجهش را اعلام كند.
براساس تصميم باشگاه پرسپوليس با توجه به وضعيت خط حملهي اين تيم و شرايط حساس پرسپوليس در ليگ برتر و مسابقات پيش رو در رقابتهاي ليگ حرفهاي آسيا جدايي ابراهيم توره و كنار گذاشتن او از فهرست تيم منتفي است و او پس از موجه كردن غيبتش ميتواند به همراه ساير بازيكنان در تمرينات پرسپوليس شركت كند.
تحريم تمرين با صحبتهاي "قطبي" منتفي شد!
اعتراض بازيكنان پرسپوليس به عدم تعهدات مالي باشگاه
در حالي كه امروز صبح بازيكنان پرسپوليس به دليل مشكلات مالي قصد حضور در تمرينات را نداشتند، با وساطت افشين قطبي بازيكنان حاضر شدند در تمرينات شركت كنند.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازيكنان پرسپوليس امروز براي انجام دومين جلسهي تمرين خود پس از بازي با سپاهان در ورزشگاه راهآهن حاضر شدند، آنها كه به دليل مشكلات مالي و پرداخت نشدن دستمزدشان قصد شركت در تمرينات را نداشتند كه با وساطت قطبي حاضر شدند در تمرينات شركت كنند.
قطبي در ابتداي تمرين به صورت خصوصي 30 دقيقه با بازيكنان صحبت كرد و با توجه به صحبتهايش با داريوش مصطفوي به بازيكنان قول داد كه مشكلات مالي ظرف چند روز آينده حل شود. با اين حال علي كريمي به دليل مصدوميت همچنان غايب بزرگ تمرينات پرسپوليس است. ضمن آن كه ايوان پتروويچ هم با لباس شخصي در تمرينات امروز صبح حاضر شد و پس از دقايقي تمرين را ترك كرد!
محمود خوردبين نيز يكي ديگر از غايبان تمرين پرسپوليس بود كه به دليل شركت در همايش ليگ حرفهاي آسيا به مالزي سفر كرده است.
احمدرضا عابدزاده هم پس از گذشت دقايقي از تمرين پرسپوليس و با پوشيدن لباس ورزشي تنها نظارهگر تمرينات دروازهبانهاي پرسپوليس بود.
داريوش مصطفوي هم امروز با حضور در تمرينات پرسپوليس از آخرين وضعيت تيم مطلع شد و در صحبتي با بازيكنان با تشريح آخرين اقدامات باشگاه پرسپوليس براي حل مشكلات مالي به آنها قول داد تا چند روز آينده بدهيهاي باشگاه به بازيكنان پرداخت خوا هد شد.
اعضاي هيات مديره در خصوص توره تصميم مي گيرند
خبرگزاري فوتبال ايران – جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس روز شنبه برگزار خواهد شد و در اين جلسه پيرامون مهاجم متخلف سرخ ها تصميم گيري خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، جلسه هيأتمديره پرسپوليس به احتمال بسيار زياد در روز شنبه هفته آينده برگزار خواهد شد. بحث مسائل مالي ، پيگيري موضوع توره و مسائل جاري باشگاه در اين جلسه مورد بررسي اعضاي هيأتمديره قرار خواهد گرفت. اعضاي هيات مديره در خصوص برخورد با ابراهيم توره و تنبيه اين بازيكن تصميم گيري خواهند كرد
به دليل سفر محمود خوردبين به مالزي؛ پرسپوليس شايد بدون سرپرست بماند
به احتمال فراوان تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار مقابل مقاومت سپاسي شيراز محمود خوردبين سرپرست خود را به همراه ندارد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)،محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه براي حضور درهمايش كنفدراسيون فوتبال آسيا به كشور مالزي سفر كرده است، به احتمال فراوان در ديدار اين تيم مقابل مقاومت سپاسي شيراز روي نيمكت اين تيم حضور نخواهد داشت. البته خومردبين فرداشب(چهارشنبه) به ايران باز خواهد گشت اما به احتمال فراوان به شيراز سفر نمي كند و پرسپوليس سرپرست خود را در اين ديدار به همراه نخواهد داشت و يك نفر ديگر به طور موقت كار سرپرستي تيم را بر عهده خواهد گرفت.
در حاشيه تمرين صبح امروز پرسپوليس؛ مصطفوي با بازيكنان ديدار كرد
در شرايطي كه محمود خوردبين به مالزي سفر كرده است، داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران در تمرين صبح امروز حضور و با بازيكنان اين تيم گفت و گو كرد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)،داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران به طورناگهاني و بدون هماهنگي در تمرين صبح امروز(سه شنبه) تيم فوتبال پرسپوليس حضور پيدا كرد و دقايق با بازيكنان اين تيم گفت و گو كرد.تمرين امروز بازيكنان پرسپوليس از ساعت 10 الي 12 به طول انجاميد و داريوش مصطفوي نيز قبل از شروع تمرين دقايقي با بازيكنان اين تيم به گفت و گو پرداخت و از انها خواست تا در ديدار هاي آينده نيز روند پيروزي هاي خود را حفظ كنند