دوست عزیز توی pc میشناسه اما ps3 اسلیم ها usb3 نمیشناسه باید یه هاب بخرید از 3تومن هست به بالانقل قول:
Printable View
دوست عزیز توی pc میشناسه اما ps3 اسلیم ها usb3 نمیشناسه باید یه هاب بخرید از 3تومن هست به بالانقل قول:
سلام
دوستان من مولیتی من جدید ریختم ام نمیتونم از امکاناتش استفاده کنم تا میرم روش هنگ میکنه فقط فسمت گیم و نت ماد با فایل منجیر
راستی یه هارد ادابتوری 2ترابایت قیمت مناسب هم معرفی کنید
--------------------------------------------------
دوستان این بازی اجرا نمیشه میشه کمک کنید
SEGA.Mega.Drive.Ultimate.Collection.EUR.JB.PS3-PEMA
BLES-00475
من ميگم اين هارد usb3 رو ساپورت ميكنه در ضمن usb2 هم داره اينا هم هيچ من خودم ديدم بدون هيچ تبديل و چيزي هاردشو وصل كرد به ps3 اينم الكيه:31:نقل قول:
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
هارد ادابتوري 2TB سيگيت خوبه كه بين 110 تا 130 هست:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
منظورت این هارد؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرش عوض میشه.
اگه usb 3 بگیری باید یه سر دیگه واسش بگیری که usb 2 باشه 15 تومنی هزینشه.
اگرم usb 2 بگیری که برعکس!!! :20:
فكر نكنم چون تبديل نداشت مي دونم سيگيت بزار مدلشو ميپرسم بهتون ميگمنقل قول:
نقل قول:داداش ، من هارد اینترنال کنسولم خراب شده ...نقل قول:
در ضمن هك كنسولت ربطي نداره اون به هارد PS3 ربط داره كه اگه پاك نشده باشه مشكلي نداره[
یعنی ه ک خراب شده ؟؟؟
ه ک کنسول خراب نشدهنقل قول:
اگه هارد 2.5 اینچی 7200rpm لب تاپ منظورته بله ساپورت میشه فقط بعد نصب داخل کنسول باید فرمتش کنی
تو چي كار كردي :31: با اون ps3:31:نقل قول:
---------- Post added at 02:45 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
كسي نميدونه؟:31:نقل قول:
یحتمل تا 1ترا میتونی استفاده کنی ولی بهترین شرایط رو نهایت با 650 گیگ داری نه بیشترنقل قول:
سلام دوستان برای وصل شدن به psn باید ورژن دستگاه چند باشه؟؟؟
توی سایت خود سونی نوشته ، هر چه قدر که دوست دارید !نقل قول:
ولی در عین حال نوشته که سونی گارانتی نمیکنه که با هر هاردی کار کنه .کد:http://us.playstation.com/support/answer/index.htm?a_id=362
و در اینجا نوشته که تا 2 ترا رو ساپورت میکنه :
کد:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080111110422AAKX3mX
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:06 AM ----------
3.70نقل قول:
---------- Post added at 03:08 AM ---------- Previous post was at 03:06 AM ----------
اگر هارد لپتاپتون Serial ATA معروف به SATA باشه - بله میتونه .نقل قول:
یکی از دوستام روی PS3 اش SSD بسته :31:
---------- Post added at 03:09 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------
درایو خیلی وقته که هَک شده ولی چون هزینش خیلی زیاد میشه کسی انجامش نمیده .نقل قول:
زمانی که اعلام شد که درایوها هَک شدن ، شرکت اینتل که تامین کننده امنیت درایو های بلوری هست گفت انقدر هزینش زیاده که ما عین خیالمون هم نیست .
سلام خدمت تمام دوستان عزیز
من خودم هارد buffalo دارم وازش راضی هستم 1 ماه پیش گرفتم حدودا 110 هزار تومان ساخت ژاپن هستش
و گرانتی هم داره به نظر من واسه ps3 که گذاشتم روش خوب جواب داداه تا الان البته 500g رو گرفتم و usb 2
ممنون میشم نظرتون رو بگین در این باره البته سیگیت هم خوبه
باتشکر amir
امیدوارم شاد باشین
بچه ها روی usb من نوشته usb 3 compatible with usb 2 بنظر شما با برنامه میشه کاری کرد که usb2 ساپورت کنه
میخوام ببینم ps3 معمولی خوبه یا اسلیم ... در ضمن میخوام ببینم با هارد اکسترنال مثل هارد خوش خوب جواب میده یا نه ؟
چه هارد اکسترنالی خوبه ؟؟؟
معمولی دیگه تولید تمیشه ، و اسلیم مصرف برقش کمتره .نقل قول:
با توجه به اینکه چندین بار درباره هارد اکسترنال پرسیده میشه ، به نظر من بهترین هارد اکسترنال مناسب برای ps3 که به راحتی در بازار هم پیدا میشه سیگیت هست !!!
انتخاب اول سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable با آداپتر usb2 مزیت این هارد نسبت به مدل پایین 7200 دور بودن پلاتر و 16 مگابایت کش دارد. و در حجمهاي 500 و 750 گيگ موجوده !!!
لینک این مدل در سایت سازنده
انتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive با آداپتر usb2 این مدل 5200 یا 5400 دور هست و 8 مگ کش داره !!! و در حجمهاي 320 گيگ الي 1.5 ترا موجودهکد:http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/portable-drive/
لینک این مدل در سایت سازنده
نکته مهم این هست که این هارد با دونوع اینترفیس فروخته میشه usb2 یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین . ps3 اسلیم فقط با usb2 کار میکنه !!!کد:http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/portable-hard-drive
مثلا معني عكس زير (قسمت پايين گوشه سمت راست) اين هست كه هارد با كارتريج usb3 فروخته ميشه .
من مدل دومی رو با حجم 500 گیگ و با آداپتر usb2 رو خریدم 78 هزارتومن !!
انتهای این هاردها مثل عکس زیر قابل جدا شدنه و میتوان انواع اینترفیس رو استفاده کرد مثلا usb2 و usb3 و esata و firewire حتی میتونین با کندن کارتریج هم به طور مستقیم از ساتا هم استفاده کنین .
انواع کارتریج
البته خودش یه آداپتر یا کارتریج داره (بستگی به مدلش usb2 یا usb3) بلکه برای سایر اینترفیس ها باید جداگانه خریداری بشه.
سلام
من western digital 500gb usb 3 رو پرسیدم گفتن 85 تومان!!
حالا به نظر شما seagate رو باید گرون تر بگیرم یا ارزون تر؟ (مدل usb3 دومی)
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم اختلاف قیمت خیلی باشه ولی تا اونجایی که میدونم اصولا سیگیتها کمی ارزونتر از وسترن هستن .
WD به علت کیفیت بهتر ساخت قیمت بیشتری داره................
سيگيت بگير هر كي گرفته راضيه با ps3 هم هيچ مشكلي نداره:31:نقل قول:
كسي هارد 2TB وصل كرده به PS3 ؟
همون مدل دوم رو میگیرم سیگیت خیلی خوبه با ps3 هم همخونی داره. :20:
خوب ارزونتر باشه که خیلی بهتره.
بهتره که هارد یکترا رو بخری ، 500 گیگ کمه !!!نقل قول:
هاردم که 500 گیگ هست 21 تا بازی توش ریختم الان فقط 140 گیگ جای خالی داره !!!
500 كمه تو كه داري خرج ميكني يه ذره بيشتر خرج كن:31:نقل قول:
بچه ها روی usb من نوشته usb 3 compatible with usb 2 بنظر شما با برنامه میشه کاری کرد که usb2 ساپورت کنه
نقل قول:
خوب 1 ترابایت میگیرم ایرادی نداره.نقل قول:
آخه یه نفر به من گفت که هارد های 1 ترابایت زود خراب میشن اما همش حرف مفده.:13:
ضر زد :31: 1TB بگير حالشو ببر:5:نقل قول:
سلام
من میخواستم بدونم پلی 3 تا حالا هیچ نسخه ای -- نشده اگه بخرم کدوم رو بخرم و بازی هاش چقدره قیمتش رو میگم اورجینال و قیمت مو چنده؟
با سپاس
دوست من الان تمام مدل های PS3 به 2 صورت سخت افزاری و نرم افزاری هـک میشن..............نقل قول:
خرید PS3 به بودجه و نیاز شما بستگی داره..............
قیمت PSMove هم حدود 110 هستش،البته Starter Pack................
سلام.
بچه ها حالا که بازی های جدید قراره با 3.70 بیان و هکر ها هنوز تو ه ک 3.60 موندن باید چی کار کنیم؟
الان خبری از ه ک 3.60 نیست؟شما قصد دارین دارین چی کار کنین؟منظورم برای بازی های جدیده.
همه آپدیت کردن تو هم آپدیت کن خلاص :31:
دوستان یه سوال!
این PS EYE رو وصل کنی به PS3 بعد تو GT5 چیکار میشه کرد باش؟
هاردت چیه؟ روی پورت usb2 کامپیوترت میشناسه؟نقل قول:
شما یه هاب بگیری کار میده بهت
نقل قول:
سلام منم این سوال رو دارم؟؟؟ اومدم این سوال رو کنم دیدم شما کردی :31:
من تا آخر تابستون صبر میکنم اگه فریمور های بالاتر -- شد که شد.
اگه نشد ps3 رو میفروشم یه x360 میگیرم. :20:
اره.این تنها راه حلی هست که به ذهن من رسید.پس فعلا صبر میکنیم.نقل قول:
---------- Post added at 04:50 AM ---------- Previous post was at 04:48 AM ----------
دوست عزیز شما نفست از جای گرم بلند میشه ها.نقل قول:
من اگه توان خرید بازی اورجینال داشتم که اصلا هکش نمیکردم دستگاهو.من خودم عاشق اورجینال زدم ولی نمیتونم.
نقل قول:
همه ی ما دوست داریم اورجینال بازی کنیم اما بودجه ای که نیاز داره اجازه این کارو نمیده. :41:
به به عجب خبر خوبی :31:کد:http://www.ps3hax.net/2011/08/gitbrew-signing-pkgs-for-firmware-3-60-soon
خلاصش
نصب pkg روی 3.60+
حالا میخوام ببینم کی میخواد اپدیت کنه :biggrin:
سلام دوستان من یه چیزی شنیدم که شما هم در موردش بحث کردین میخوام ببینم واقعا راسته یا نه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! :18:
اینکه سونی میخواد بازی های جدیدو برای فریمور بالاتر عرضه کنه درسته؟!؟!؟!؟!؟ :18: :18: :18: :18:
این به این معنیه که دیکه ما با ps3 خداحافظی کنیم؟؟؟؟ :41: :41: :13: :19::2:
تورو خدا یه راه حل بگین چیکار کنیم بفروشیم xbax بگیریم؟
showtime 3.1.126
v3.1.126 CHANGELOGکد:http://ps3.dashhacks.com/system/files/showtime-3.1.126.g35e29.pkg
Adds new online plugin repository
Showtime Feature Overview
Supports 1080p
Playback of video and audio
Javascript plugins
Unified search
View photos and images in slideshow mode
Live TV streaming from Tvheadend
Spotify integration
بله درستهنقل قول:
میگن که میفروشن xbox میگیرن