پلاگین که خیلی هست.نقل قول:
بیشترشون هم روی این فریمور کار میکنند.
اما پر کار برد ترینش همین ها هست که صفحه قبل برای یکی از دوستان گفتم.زیاد دنبال پلاگین نبودم.
پلاگین که خیلی هست.نقل قول:
بیشترشون هم روی این فریمور کار میکنند.
اما پر کار برد ترینش همین ها هست که صفحه قبل برای یکی از دوستان گفتم.زیاد دنبال پلاگین نبودم.
کسی این بازی رو تست کرده: Madden NFL 10
هنوز امیدی هست یا نه؟
علی جان من تمام مراحل رو طبق آموزش کپی خور کردن که خودت گذاشته بودی انجام دادم
ولی توی اون قسمت که باید میرفتی روی عکس آخری وقتی میرفتم روی عکس آخری جلی عکس نوشته بود unsupported data و هیچ اتفاقی هم نمافتاد یعنی دستگاه ریست نشد.و جلوی 5.03 checkhen ننوشت
ولی وقتی رفتم توی قسمت بازی ها اون برنامه CFWEاومده بود.منم واردش شدم و همه ی اون کار هایی رو که گفتی توی اون برنامه انجام دادم.الان جلوی 5.03 نوشته MHU بازی ها هم اجرا میشن.ولی وقتی میرم توی setting برنامه ی cfwe توی قسمت پلاگین هیچ پلاگینی رو پیدا نمیکنه و مینویسه No Plugins Detected
میخواستم ببینم اشکال کار کجاست
آیا فریمور رو اشتباه نصب کردم؟
یا پلاگینم اشکال داره؟؟
پلاگین گرفتن اسکرین شات رو ریختم
شاید اشکال از پلاگین باشه
خودت میتونی این پلاگین و نحوه ی قرار دادنشو بزاری برام
ممنونت میشم
همیشه کار ما رو راه میندازی
منتظرم...
من بازی g i joe : rise of cobra را گرفتم ولی وقتی میخام شروع کنم ارور میده و میگه the game could not be started
فکر میکنید بازی مشکل داره ؟
سلامنقل قول:
مگه خبر نداری این مشکلات بازی های جدیدو !!
این پست choory جان رو بخون متوجه میشی:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4069729&postcount=9384
آخه من از بازی های جدید g-force و tiger woods 10 را گرفتم و بدون هیچ مشکلی هم بازی کردم .نقل قول:
دوستان کسی بازی g i joe : rise of cobra روی psp فت تست کرده؟(گفتم چون نوع کپی خورش فرق داره شاید اجرا بشه!)
درضمن این بازی Madden NFL 10 هم همین مشکل رو داره یا نه؟
خوب همه ی بازی ها این مشکل رو ندارن کهنقل قول:
بعضی ها اینجوریه
دوستان توی patapon 1 اون مرحله که تو بیابون هست رو چی کار باید کنم؟؟
هی میرم جلو هی همشون آتیش میگیرن هی game over میشم.فک کنم مرحله 3 یا 4 هست.
بچه ها من هنوز به اینا نیازمندما.نقل قول:
کسی سیوای LOCO ROCO 2 تا اونجایی که باید با اون زن کله گنده مبارزه کنی رو نداره؟؟ با سیو medal of honor 2 تا 50% با midnight club la تا 10% رفته باشه رو اگه کسی داره بذاره؟؟
با تشکر از برو بچ
لطفا کمک کنید.
محتوای مخفی: بحث فرعی
گفتم که قبلش باطری را دربیار یا به صورت کامل خاموش کن سپس دستگاه را روشن کن.نقل قول:
البته مشکلی نیست شما فریمور مورد نظر را نصب کردید.(چون دستگاه از قبل کپی خور بوده CFWE باز شده)
در صورتی که دستگاه از حالت کپی خور در امد و فریمور 5.03 شد شما ابتدا باید عکس ها را لود کنی سپس CFWE تا دستگاه دوباره کپی خور شود.
در مورد پلاگین هم باید بگم که پلاگین را اشتباه نصب کردی که دستگاه نمیشناسه.
پلاگین گرفتن اسکرین شات را توی همین چند صفحه اخر برای یکی از دوستان گذاشتم از آن استفاده کن.
بازم سوالی بود در خدمتم.
ربطی به مدل psp و روش کپی خور کردن نداردنقل قول:
این بازی برای اجرا شدن به فریمور 5.55 احتیاج دارد.و روی فریمور های پایین تر اجرا نمیشود.
به دلیل اینکه فریمور 5.55 را هنوز کسی نتونسته هک کنه در نتیجه ازش هم نمیشه استفاده کرد.
بازی Madden NFL 10 را هم تا فردا تست میکنم خبرش را میدهم(دارم دانلود میکنم.)
به احتمال زیاد مشکل داره.چون توی بعضی ار فروم های خارجی بهش اشاره کرده اند.
علی جان
من وقتی اون پلاگین رو دان میکنم آنتی ویروسم به عنوان تروجان میشناستش و پاکش میکنه
میتونه خودت یه بازه دیگه آپ لود کنی بزاری
ممنونت میشم
Madden NFL 10 رو 5.50GEN اجرا مي شه ....
سلام دوستان
شاید براتون خنده دار باشه ولی من تازه تصمیم گرفتم یه دونه PSP بخرم. می خواستم بپرسم با 270 هزار تومن کدوم مدل رو بخرم بهتره؟؟ با توجه به اینکه PSP GO به نظر من ارزش نداره که بخرم چون نمیخوام برای دو تا ویژگی اضافه اینهمه پول اضافی بدم و از اون طرف منتظر کپی خور شدنش بمونم! بینPSP های 2000 و 3000 و پک های مختلفش بهترینش با توجه به بودجه ام کدومه؟؟
یه سوال دیگه هم دارم بازی هایی که روی دستگاه ریخته می شه رو می شه به مغازه ای سفارش داد و مثلا دستگاه رو بهش داد که بازی روش بریزه یا حتما خودمون باید بریزیم. با توجه به اینکه اینترنتم Dial Up هست و نمیتونم دانلود کنم.
ممنون از کمکتون
به به آقا جاوید چند وقتی نبودیننقل قول:
پس میشه امیدوار بود:27:
کجا میشه امیدوار بود؟!نقل قول:
پس میشه امیدوار بود
هر بازی کی میاد یه محدویتی داره
بازم باید صبر کنیم تا بازی بعدی بیاد
حتما محمد خان.نقل قول:
الان psp پسشم نیست.تا شب میرسه دستم رسید حتما واست آپلود میکنم.چون فایل ها داخل دستگاهم هست.
البته یک قسمت از پست زیر هم مربوط به همین پلاگین تهیه اسکرین شات هست که برای یکی از دوستان آپلود کردم.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4067532&postcount=9365
البته زیاد نباید خوشحال بشی.نقل قول:
چون فریمور 5.50gen فعلا فقط روی مدل های 1000 و 2000 های قدیمی (مادربورد های پایین تر ازta-088V3) که با پاندورا کپی خور میشدند نصب میشود.
سلام.نقل قول:
نه عزیز چرا خنده دار باشه؟هیچ وقت برای خرید کنسول دیر نیست.
اتفاقا داری کار درستی میکنی.
بین 2000 و 3000 با توجه به قیمت و کارایی من مدل 3000 را پیشنهاد میکنم.
مدل 2000 پک معمولی حدود 185-190
و مدل 3000 پک معمولی حدود 200 تومن (قیمت ها مربوط به تهران-معمولا شهرستان ها حدود 20-30 تومن گرون تر هستند)
به نظر من شما یک پک معمولی بگیر چون پک هایی که با یک بازی ارجینال باندل میشوند گرون تر هستند و ارزش بخرید ندارد.چون فقط به خاطر بازی ارجینال گرون تر هستند.
با توجه به بودجه ای هم که داری یک مموری 8 گیگ اصل (حدود 45-48 تومن) یا یک مموری 16 اصل (قیمت دقیق ندارم اما بین 70تا 85 هست)
بخری عالی هست.
خیلی از فروشگاه ها هستند که بازی ها psp را برای فروش دارند.قیمت هم معمولا بین 500 تا 1000 تومن هست.
ميشه بگين تم هاي ctf چه جوري بايد روي psp بريزيم.
شما ورژن فریمورت را بگو تا لینک آموزش مربوطه را واسط قرار دهم.نقل قول:
ممنون از جوابتون.:20:
من تهرانم از جمهوری بخرم بهتره دیگه؟؟
آهان!بعد به هک این فریمور 5.55 امیدی هست؟:44:نقل قول:
ربطی به مدل psp و روش کپی خور کردن ندارد
این بازی برای اجرا شدن به فریمور 5.55 احتیاج دارد.و روی فریمور های پایین تر اجرا نمیشود.
به دلیل اینکه فریمور 5.55 را هنوز کسی نتونسته هک کنه در نتیجه ازش هم نمیشه استفاده کرد.
بازی Madden NFL 10 را هم تا فردا تست میکنم خبرش را میدهم(دارم دانلود میکنم.)
به احتمال زیاد مشکل داره.چون توی بعضی ار فروم های خارجی بهش اشاره کرده اند.
این فریمور روی همه ی psp فت ها نصب میشه؟:23:نقل قول:
لبته زیاد نباید خوشحال بشی.
چون فریمور 5.50gen فعلا فقط روی مدل های 1000 و 2000 های قدیمی (ta-088V3) که با پاندورا کپی خور میشدند نصب میشود.
هورا....پس خوب شد من فت گرفتم!!!!:26:
منظورت از 2000 های قدیمی ، اسلیم میشه ؟نقل قول:
آره همون اسلیم با مادربورد قدیمی.نقل قول:
نه این 2000 ها با مادربورد جدید که با ChickHen کپی خور میشه ؟
بازی که روی 5.50Gen اجرا میشه رو کسی امتحان کرده که با 5.50MHU اجرا میشه یا نه ؟
دیگه اشتباه هست که به مدل 2000 بگیم اسلیم.چون مدل های 3000 هم با عنوان اسلیم تولید میشوند.نقل قول:
منظور از 2000 های قدیمی مدل هایی هست که دارای مادربورد های قبل از مدل TA-088 V3 باشند.
که این مدل های به راحتی با روش پاندورا و مجیک مموری کپی خور میشوند.
در صورتی که بازی با 5.50gen اجرا بشود باید با 5.50mhu هم اجرا شود.اماچون فریمور 5.50mhu دارای باگهای خیلی زیاد و ناجوری هست وهنوز هیچ آپدیتی براش منتشر نشده(واقعا اینجا هست که عظمت دارک آلکس معلوم میشخ.چون قبلا که فریمور ها را هک میکرد بعضی وقت ها به ساعت هم نمیکشید که آپدیت میداد بیرون و مشکلات جزیی را حل میکرد.اما این گروه های جدید :2:)نقل قول:
برای همین اگر کسی بخواد از فریمور 5.50 هک شده استفاده کنه فریمور 5.50GEN-b پیشنهاد میشود.
اگر یادت باشه همین فریمور 5.50 هم خیلی خیلی طول کشید تا تونستند هکش کنند(همه دیگه داشتن نا امید میشدند)نقل قول:
بعد از هک شدن 5.50 سونی سریع فریمور 5.51 را منتشر کرد.حالا هم فریمور 5.55 را داده بیرون که از لحاظ امنیتی قوی تر شده.
متاسفانه فعلا خبری ار هک شدن این فریمور نیست.
این سوال را باید دوستان تهرانی جواب دهدند.چون من اصفهان هستم.نقل قول:
اما من فروشگاه فتحی را بهت پیشنهاد میکنم که کارش نسبتا خیلی خوبه.آدرس میخواهی بگو پ.خ کنم.
من یک سوال داشتم.قیمت PSP 3000 و 2000 چنده؟اگر قیمت بازی هایش را هم بگین ممنون می شم:31:
نقل قول:
برای مطرح کردن سوال شما باید حداقل 10 صفحه آخر تاپیک را بخوانید در صورتی که به جواب سوالتون نرسیدید سوال بپرسید.
مطمئن هستم که این کار را نکرده اید چون اگر کرده بودید جواب 2 تا سوال راداخل پست زیر پیدا میکردید.
راستی تاپیک زیر برای قیمت گرفتن هستکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4088445&postcount=9458
راهـنمایی برای خرید کنسـول بازی + لیست قیمتها
داخل پست زیر هم که در تاپیک بالا دادم قیمت ها را ذکر کرده امکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
لطفا رعایت کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4086536&postcount=109
یک وقت مبادا این کارو بکنی!برو همون توپخونه بگرد ببین چی پیدا میکنی.یه مغازه هم نرو.همرو بگرد،چون به هر حال کسی تخفیف بهت نمیده.مبادا بری جمهوری!حداقل از 1 کیلومتری یگانه هم رد نشو!نقل قول:
من تهرانم از جمهوری بخرم بهتره دیگه؟؟
علی جان من هنوز منتظر اون پلاگین هستمنقل قول:
ممنون میشم بزاری
به نظر من یه تاپیک بزن برای پلاگین های پی اس پی اینطوری بهتر میشه
موفق باشی
متاسفانه هنوز psp یم به دستم نرسیده.:19:نقل قول:
برای همین هنوز نتونستم پلاگینی که میخواستی را قرار دهم و هم نتوانستم بازی Madden NFL 10 را تست کنم.:41:
شما به پست زیر مراجعه کن همین هفته پیش پلاگین را برای یکی از بچه ها آپ کردم.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4067532&postcount=9365
پلاگین های کاربردی انفدر نستند که ارزش تاپیک جداگانه داشته باشند.
علی جان توی اون پست که آدرسش رو داده بودی یه فایل بود دانلود کردمنقل قول:
ولی اون قسمت رو نداشت که کلید های ترکیبی رو انتخاب کرد
فقط 4 فایل بود سه تا تکست یکی هم نمیدونم چی بود این سه تا رو توی selplugin ریختم ولی خوب اون قسمت انتخاب کلید های ترکیبی پس چی؟؟؟
درسته اون قسمت انتخاب کلید ها را نداره.اما همین select+volup به نظر من بهترین کلید ها هستند.نقل قول:
دوستان psp من ورژنش 5.00 m33-6 است.
آیا میتونه بازی های جدید رو اجرا کنه اگه نه باید چیکار کنم؟
سلام به همه دوستان از جمله علی آقا
من در لود کردن save بعضی بازیا مثل من هانت2 یا هری پاتر 5 مشکل پیدا کردم که ارور file is curropted میده و بعد مینویسه
loading failed .دوستان لطفا کمک کنید. چجوری میشه اینو برطرف کرد ؟ چون وقتی نمیشه سیو رو لود کرد دیگه یعنی عملا
نمیشه بازی کرد.
ممنون
فعلا فقط دو تا بازی اومده که رو این فریمویر اجرا نمی شهنقل قول:
یکیش که G.I.Joe باشه باید فریمویرت 5.55 باشه که میتونی آپدیت کنی بعد دانگرید کنی که فکر نکنم به زحمتش بیارزه
یکی دیگه هم NFL maddan 10 که می تونی به 5.50gen آپدیت کنی
5.50gen موقته ؟و اگه آپگرید کنم دیگه مشکلی پیش نمیاد(یعنی داگرید دوباره به 5.00m33 )
نه دیگه نیازی به دانگرید نیستنقل قول:
ولی فکر کنم یه مشکلاتی داره که من دربارش نمی دونم
صبر کن آقا علی بیاد تا کامل توضیح بده چون من پی اس پیم با hen کپی خور می شه تا حالا با این فریمویر کار نکردم
سلام دوستان
امروز رفتم جمهوری تا یک psp بگریم یکی می گفت 3000 یگی می گفت 2000 و یکی دیگه می گفت 1000
حالا شما چی می گید؟؟؟؟
در ضمن می گفت 2000 و 3000 کپی خور دایم نیست ولی 2000 که پیشنهادش یکی از فروشنده ها بود می گفت با یک مموری کپی خورش میکنم و زمانی هم که مموری برداری اون می پره و باید دوباره با مموری کپی خورش کنی حالا اون مموری به قیمت 25 هزار تومان می فروشه الان داشتم تو سایت نگاه می کردم دیدم که انگار میشه اون مموری خودموم بسازم درسته?? حالا قاطی کردم کدام آموزش بخونم؟؟؟ امکانش هست آموزش ساختن این مموری هم بدهید؟؟
ممنون
منم قبلا این مشکل رو داشتمنقل قول:
رمتون اشکال داره.اگر گارانتی داره برید نشون بدید براتون عوضش کنند برای من گارانتی داشت عوضش کردند و دیگه هم این مشکل رو نداشتم که سیو هام پاک بشه
شما سعی کن قبل از اینکه چیزی رو بخری در موردش اطلاعات بگیری.نقل قول:
شما اطالاعات نداشتی اون یارو فروشنده هم داشته شما رو تیغ میزده.
تفاوت این سه مدل رو میتونی توی تاپیک های زیر بخونی
مقایسه ی پی اس پی 1000 با 2000
مقایسه ی پی اس پی 2000 با 3000نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=247081
به نظر من 3000 بگیر چون جدیدتره و ال سی دی بهتری هم داره نسبت به مدل های دیگه.در مورد اون کپی خور شدن هم باید بگم که شما اگر رم رو در بیاری از کپی خور بودن در نمیاد فقط در حالتی اتفاق میفته که شما پی اس پی رو طور کامل خاموش کنی یا باتری رو در بیاری که اون هم مشکلی نداره نیازی نیست اون رم 25000 تومنی رو بخری با آموزش های که دوستان قبلا گذاشتند میتونی توی رم خودت فایل های مربوط به کپی خور کردن رو بریزی و هر وقت که فریمورت پرید و دستگاه از حالت کپی خور بودن خارج شد خودت کپی خورش کنی.هر وقت پی اس پی رو گرفتی توی همین تاپیک خبر بده من یا دوستان کمکت میکنیمنقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291290
موفق باشی
الان تقریبا مدل 1000 و 2000 با مادربورد قدیمی(مادربورد های زیر ta-088 V3 ) که کپی خور دائم میشدند دیگه نوش گیر نمیاد.نقل قول:
همه psp های 2000 و 3000 موجود کپی خور موقت هستند که در صورتی که از حالت کپی خور خارج شوند کپی خور کردن مجددش بیش از 30 ثانیه طول نمیکشه و بسیار راحت هست.
بیشتر این فروشنده ها چیزی سرشون نمیشه و فقط بلد هستند دروغ بگویند.
واقعا جمله خنده داری بهت گفته و این نشون میده که این فروشنده هیچی سرش نمیشه.
بیشتر فروشنده ها تمام منابع اطلاعاتیشون از همین آموزش های اینجا و فروم BC هست و بیشترشون از آموزش ها و برنامه های اینجا استفاده میکنند و از ملت پول مفت میگیرند.نقل قول:
زمانی هم که مموری برداری اون می پره
به نظر من شما یک psp 3000 بخر (حدود 200 تومن) و یک مموری 4 گیگ اصل (حدود 28 تومن) یا مموری 8 گیگ اصل (حدود 47 تومن)
شما از طریق آموزش زیر راحت میتونی دستگاه را کپی خور کنی.
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
فقط موقع خرید حتما از مسیر زیر فریمور را چک کن که حتما حتما 5.03 به پایین باشد.(خود 5.03 هم باشه مشکلی نیست.) تا کپی خور بشود.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3872030&postcount=218
Settings=>System Settings=>System Information
سلام
من می تونم با وایرلس لب تاپ پی اس پی3000 رو به اینترنت وصل کنم؟
ممنون می شم اگه کمکم کنید.