-
كلمنته: گفته بودم منجي باسك نيستم
------------------------------------------------
خاوير كلمنته مربي تازه وارد اتلتيك بيلبائو پس از شكست سنگين مردانش مقابل آلاوس گفت: "گفته بودم من منجي باسك نيستم."
وي گفت: ما خيلي بد شروع كرديم و بازيكنانمان خيلي عصبي و عجيب بازي مي كردند. آلاوس خيلي بهتر از ما ظاهر شد و حق مسلم آنها پيروزي بود. ما در نيمه دوم 3 شانس مسلم گلزني را فقط بخاطر عدم كنترل روي اعصاب خود از دست داديم. ما باز هم شكست خورديم و اين را مي پذيرم.اتلتيك بيلبائو از سال 1928 تاكنون هنوز به حق مسلم خود در فوتبال اسپانيا نرسيده است و مشكلات سياسي باسك هميشه بر سر راه اين تيم سنگ اندازي كرده. ما بايد ياد بگيريم كه چگونه بازي كنيم نه اينكه چگونه به بهانه فوتبال به اهداف سياسي خود برسيم. مردان من سمبل بمب گذاري در اسپانيا هستند و اعصاب همه از اين بابت خرد است. نه نه، دو گل به ما زد و هر دو گل روي يك حركت مشابه صورت گرفت.
-
سرنوشت آلن تا 48 ساعت آينده مشخص خواهد شد
-----------------------------------------------------
مقامات باشگاه پورتسموث از عملكردهاي اخير آلن پرين، سرمربي تيم، ابراز نارضايتي كردند.
پرين به دنبال شكست 3 بر صفر پورتسموث برابر ليورپول بعنوان بدترين سرمربي در تاريخ پامپي ها شناخته شد.
ميلان مانداريك، رئيس باشگاه پورتسموث اظهار داشت: "طي جلسه فوق العاده اي كه تا 48 ساعت ديگر برگزار خواهيم كرد، تكليف پرين مشخص خواهد شد، اما در حال حاضر به اين علت كه احساس خوب و مساعدي ندارم نمي توانم قضاوت درستي كنم چون اين تصميم گيري اهميت زيادي در آينده باشگاه دارد."
وي افزود: در حال حاضر پس از شكست از ليورپول ، جايگاه ما آن چيزي نيست كه بايد باشد، همچنين شكست در مسابقات خانگي سبب شد كه در قعر جدول جاي داشته باشيم، بنابراين براي جلوگيري از اين روند بايد فكري اساسي كنيم.
-
ركورد رايکارد در ميان مربيان تاريخ بارسا
-------------------
پيروزي 3 بر صفر بارسلونا جدا از تمام ويژگي هاي با ارزش خود، ركوردي تاريخي را نصيب فرانك رايكارد مربي جوان و موفق بارسلونا ساخت.
رايكارد در عرض 3 سال، 2 بار در برنابئو به پيروزي دست پيدا كرده است. از زمان مربيگري روما فورنس كه توانسته رئال مادريد را در برنابئو شكست دهد اين رکورد بي نظير بوده است. پيروزي بارسلونا در آن ديدار مديون گ لهاي زيباي كلايورت و ژاوي بود.
پس از آن شب باشكوه تيم فرانكي، در فصل جاري هم براي دومين بار، در برنابئو، 3 امتياز شيرين كسب كرد. خوسه پلاناس، خوسپ نوخس، انريكه فرناندس، روكه اولسن، ويك بوكينگهام، رنيوس ميشلس، لائورينورويس، اودولاتك، تري ونبلس ، يوهان كرايوف و لوييس ونگان مربياني بوده اند كه هر يك ، موفق به شكست رئال مادريد شده اند اما هيچ كدام از عدد يك تجاوز نكرده اند. پيروزي پرگل مردان ونبلس، در فصل 74-73 با 3 گل و پيروزي تاريخي مردان ميشلس با 5 گل از لحاظ تعداد گل همچنان ركوردار است.
-
ريكلمه براي جدال با يونايتد دعوت نشد
-------------------------------------------
خوان رومان ريكلمه ستاره آرژانتيني ويارئال بخاطر مصدوميت جدال با يونايتد رااز دست داد.
ريكلمه در ليست ويارئال دعوت نشد و براي استراحتي دست كم 2 هفته اي راهي بيمارستان شد.
او به شدت از ناحيه كشاله ران در جريان تمرينات يكشنبه بعد از ظهر آسيب ديد تا در يكي از بازي هاي مهم و سرنوشت ساز، هم تيمي هاي خود را همراهي نكند. ديه گو فورلان و آنتونيو گوايره نيز مصدوم هستند و ويا رئال بدون 3 ستاره اصلي خود در اولترافورد منچستريونايتد، كار بسياري سختي را در پيش خواهد داشت. منابع آگاه خبري از مصدوميت سطحي كيكه آلوارس نيز خبر مي دهند. ويارئال از صعود به مرحله بعدي اطمينان دارد اما بايددر زمين منچستريونايتد امتياز كسب كند.
-
منچيني: 3 امتياز خيلي مهم بود
------------------------------------------
روبرتو منچيني از پيروزي 2 بر صفر برابر پارما خوشحال است و اذعان مي كند اين 3 امتياز براي آنها خيلي مهم واساسي بود.
مربي جوان اينتر كه با اين پيروزي تا حدودي از شر انتقادات خلاص مي شود بعد از پايان مسابقه با پارما در مه آتزابه خبرنگاران گفت: اين پيروزي خيلي مهم بود چون بعد از 3 مسابقه بدون برد نياز به آن داشتيم. من به * فكر نمي كنم و برايم بهبودي تيم مهم است. بازي خوب آغاز نكرديم، در نيمه اول خيلي كم صاحب موقعيت شديم و درنيمه دوم بهتر شديم اما باز هم خيلي خوب نبوديم به هر حال تغيير سبک بازي به سودمان تمام شد.
در مورد آدريانو هم بايد يگويم او خيلي خوب بود و مثل بقيه تلاش كرد. ما بازي به بازي بهتر مي شويم و در اين شرايط به يوونتوس هم فكر نمي كنم.
-
تبريك پراندلي به توني
----------------------------------
چزاره پراندلي مربي موفق فيورنتينا كه از بابت برتري شاگردانش مقابل ميلا پرقدرت خيلي خوشحال بود به لوكاتوني بابت 2 گلي كه زد تبريك گفت.
پس از يك فصل خانه نشيني و مراقبت از همسر بيمار، پراندلي با مربيگري در فيورنتينا يكبار ديگر شايستگي هايش را به معرض نمايش گذاشت.
مربي فلورانسي پس از شكست ميلان گفت: من بازيكنان فوق العاده اي دارم كه براي يك مربي بهترين هديه دنيا هستند. سربازان من سزاوار اين پيروزي بودند، پس از يك هفته تعطيلي آنها با قدرت و انرژي فوق العاده اي باز گشتند و اين خيلي مهم است.
ما برابر ميلان بازي خوبي انجام داديم و اكنون با آنها در امتياز مساوي هستيم. وي پس از لوكاتوني تشكر كرد و افزود: بازيكني كه در 12 بازي 15 گل مي زند شگفت آور است و من به او تبريك مي گويم. او يك مهاجم خوب و بي نظير است كه من هميشه به دنبالش بودم.
-
جيلاردينو از داور ناراضي است
-----------------------------------------
آلبرتو جيلاردينو در بازي مقابل فيورنتينا 2 گل زد اما داور يكي را به دليل خطا مردود اعلام كرد و همين مساله باعث نارضايتي مهاجم جوان ميلان شده است.
گلزن ملي پوش ميلان در بازي حساس روز يكشنبه برابر فيورنتينا 2 بار بازي را به تساوي كشاند اما پاسكواله رودومونتي داور اين مسابقه بنا به راي كمك خود گل دوم جيلاردينو را مردود اعلام كرد.
مهاجم جوان روسونري بعداز اين ديدار كه با نتيجه 3 بر يك به سود ميزبان بلورانس به پايان رسيد گفت: اين تصميم به هيچ وجه درست نبود چون هيچ خطايي مرتكب نشدم. ما مقابل يك تيم بزرگ كه خيلي سخت گل مي خورد بازي كرديم اما داور با اشتباهات خود تيم را از نظر رواني دچار مشكل كرد. او يك پنالتي هم برايمان نگرفت تا فيورنتينا به پيروزي برسد.
-
توني: روز بسيارزيبايي بود
-----------------------------
لوكا توني مهاجم ملي پوش فيورنتينا با زدن 2 گل مقابل ميلان 15 گله شد و با اختلاف 6گل نسبت به ترزه گه گلزن فرانسوي يووه در صدر جدول باقي ماند.
برترين گلزن اين فصل سري a ستاره ديدار فيورنتينا با ميلان بود و توانست 2 گل حياتي در اين بازي به ثمر برساند.
توني پس از اتمام مسابقه گفت: ما سزاوار اين برد بوديم. چون قويتر از ميلان بازي كرديم و از ابتدا تا انتهاي بازي براي زدن گل تلاش كرديم و هرگز عقب نكشيديم. امروز يك روز بسيار زيبا براي من بود چرا كه در يك بازي بزرگ 3 بر يك به پيروزي رسيديم. فكر نمي كنم اين برد مشكوك بود يا اينكه فاصله من با گل مردود شده جيلاردينو خيلي دوربود اما تصور مي كنم در آنجا خطايي صورت گرفت. رسيدن به اين جايگاه، در جدول رده بندي يك رويا بود.
-
سرمربي سابق بايرن مونيخ:
با رفتن به منچستر موافقم
------------------------------------
اوتمار هيتسفلد مربي سابق تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان از دريافت پيشنهاد مربيگري در تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس خبر داد.
هيتسفلد كه از هجده ماه پيش همزمان با ترك تيم بايرن در ژانويه 2004 در هيچ تيمي فعاليت نمي كند ضمن اعلام خبر فوق در مصاحبه اي اظهار داشت: مي خواهم به دنياي فوتبال باز گردم معتقدم تابستان آينده زمان بسيار مناسبي براي شروع فعاليت هايم خواهد بود.
وي در ادامه تاكيد كرد: با توجه به اينكه همسرم با رفتن من به منچستر مخالفتي ندارد فكر مي كنم پيشنهاد جديد مسولين باشگاه منچستريونايتد مبني بر فعاليت من به عنوان مربي جديدبه جاي الكس فرگوسن مربي اسكاتلندي بسيار مناسب است.
لازم به ذكر است، هيتسفلد يكي از بارزترين نامزدهاي مربيگري در تيم ملي آلمان پس از مسابقات جام جهاني آلمان خواهد بود.
-
رايكارد: بارسلونا منتظر آنري است
-------------------------------------
فرانك رايكارد، مربي تيم بارسلونا معتقد است كه مي تواند در بين ستارگان خود جايي براي تيه ري آنري كاپيتان آرسنال پيدا كند.
پس از شكست روز شنبه رئال مادريد در سانتياگو برنابو، خبرنگاري از مادريد اين سوال را از مقامات بارسا پرسيد كه آيا با وجود بازيكناني چون رونالدينو، اتوئو و مسي، جايگاهي براي آنري باقي مي ماند؟
رئيس باشگاه نيز با فرود آوردن سرو زدن لبخند پاسخ مثبت داد و رايكارد نيز افزود: بازي بسيار زيبا و توام با پيروزي ما برابر تيمي مطرح چون رئال مادريد باعث شگفت خيلي ها شد و شايد كسي باور نمي كرد كه بازي با چنين نتيجه اي (سه بر صفر) به پايان برسد.
رايكارد در خاتمه گفت: سبك بازي بسيار زيبا و پيروزي درخشان ماهر بازيكني را براي پيوستن به بارسلونا تحريك مي كند و ما نيز خواهان جمع آوري بهترين بازيكنان براي درخشان ترين پيروزي هاي آينده خود هستيم و فكر نمي كنم بازيكني چون آنري نيز توان چشم پوشي از بارسلونا را داشته باشد.