شما سیم یه اپراتور دیگه رو بندازه ازت می پرسه و کد انلاک ورژن 2 رو بزن جواب نداد ورژن بعدی رو بزننقل قول:
Printable View
شما سیم یه اپراتور دیگه رو بندازه ازت می پرسه و کد انلاک ورژن 2 رو بزن جواب نداد ورژن بعدی رو بزننقل قول:
ممنونم دوست عزیز منظورتون از کد انلاک ورژن دو فلش کد هستش ؟ منظورتون از کد ورژن بعدی کدوم کد هستش؟نقل قول:
در مورد آپدیتfirmware مودم E3372s قبل از آپدیت کردن باید آنلاکش کنم ؟ آخرین ورژن firmware E3372s لطفا قرار بدین ممنون می شم
تو منطقه ما از سایت ایرانسل چک کردم 4G و4.5G رو پوشش میده روی گوشی خودم 4G در بعضی از نقاط خونه 4خط و در اتاق بنده 3 خط آنتن میده اما با مودم E3372s فقط رو 3G قفل کرده و 4G رو از تنظیمات انتخاب میکنم Faile میشه (شناسایی نمیشه) بنظر شما با آپدیت firmware این مشکل برطرف میشه؟
برای فعال سازی اینترنت ایرانسل باید سیم کارت رو از داخل گوشی شارژ کنم ؟
ممنون، منظور از کد آنلاک ورژن 2 فلش کد هستش که از سایت/tools.texby.c0m/unlock-codes/huawei گرفتم ؟ (کد آنلاکی که من از اون سایت دریافت کردم خیلی راحت انجام شد این مسئله باعث خراب شدن مودم نشه؟ اگر راه بهتری به غیر از اون سایت هست رو معرفی کنید)
برای آپدیت frimware باید اول آنلاک کنم بعد frimware رو آپدیت کنم؟ لطفاَ آخرین ورژن frimware E3372s رو فرار بدین ممنون میشم
سلام اقا مودم 3372 رو با اخرین اپدیت که گزاشته بودید اپدیت کردم اوکی شد ولی برنامه ltewatch دیگه مودم رو نمیشناسه . راه حل چیه ؟نقل قول:
توی قسمت pasword حتما تیک require log in رو بزنیدنقل قول:
نداره این گزینه رو که ! فقط کادر ادرس و پسورد هستنقل قول:
نقل قول:
منظورتون توی مودم بود. اوکی شد . ممنون
دوستان براي نمايش باند و فركانس روي ٣٣٧٢
روي وين xp پيغام هايي به شماره ١٠ و ١١ ميده
كسي توانسته روي xp آبديت كنه دانگل رو مخصوصا تغيير وب يو آي رو
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان
تو مودم دی لینک 953 چجوری میشه ببینیم سیگنال چه قدره؟
سلام
سیم کارت همراه اول گذاشتم رو دانگل 3372 انلاک شده- بسته نامحدود شبانه همراه اول میگیرم
الان مشکلم اینه که بعد از چند گیگ دانلود ، اینترنت قطع میشه و صفحه خود مودم هم بالا نمیاد و برای حل کردنش حتما باید مودم رو از usb جدا کنم و دوباره بزنم
همچین مشکلی رو شما هم داشتین؟؟