این کارها دست پیمانکارهای مختلف ایرانسل هستند. کارکوچیکی نیست که دست یهنفر باشه و پله پله و شهر به شهر جلو برهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
این کارها دست پیمانکارهای مختلف ایرانسل هستند. کارکوچیکی نیست که دست یهنفر باشه و پله پله و شهر به شهر جلو برهنقل قول:
دوستان هیچ راهی برای تغییر پرووایدر نیست؟
خوشبحالتون:n02:نقل قول:
ولی به نظر من همین که یه زمان تقریبی بگه که کدوم مناطق تا چه تاریخی زیر پوشش میرن بهتره تا اینکه نقشه بزنه چون وقتی توی منطقه نسل سه باشی خب میری روش دیگه نقشه نیازی نیس
بله دست پیمانکارهای مختلف هست ولی این درست نیس که یه مناطق پوشش کامل بده یه جایی اصلا نسل دوم هم قطع باشه!!
حالا گیریم فردا بیاد و تعرفه هاشو بر اساس نسل سوم تغییر بده اونوقت تکلیف کسایی که هنوز نسل دوم هستن چی میشه؟یعنی باید پول نسل سوم رو برای نسل دوم بدن
خوب حتما استان شما پیمانکارش دیر شروع کرده یا مشکل تجهییزات داشتننقل قول:
وقتی تعرفه نسل سه بیاد تعرفه و شبکه نسل دو سرجاش هست و ربطی بهم ندارند
اولین شهری بودیم که ایرانسل 3g رو اونجا راه اندازی کرد ....:n02::n02::n05:در ضمن کل شهرم زیر پوشش هست به طور کامل
سعید استان خودمون زیر ساختش فاجعهنقل قول:
هیچیش درست نیست نه دی اس ال نه انتن دهی گوشی نه اینترنت نه ...
والا منم مثل شما بي اطلاعمنقل قول:
شما يه تماس با شماره 700 بگيري و ازشون سوال كني سريعتر و دقيقتر به جواب ميرسي
...
بنظر ميرسه ايرانسل اومده با يه دست چندتا هندونه برداره كه فعلا 2تاشو تونسته ولي تو بقيه ش گير كرده!!!
در بعضي شهرها كه مشكلات زيرساخت و پهناي باند دارن، ايرانسل اونجاها گير كرده ولي درشهري مثل تبريز
كه همه چيز از قبل آماده بوده خيلي سريع و راحت تونستن 3G راه بندازن و كار الان به 4G رسيده
اقا من اهل یاسوجم فکر کنم تا چند سال دیگه هم اینجا راه اندازی نشه :n28::n28::n28::n28: خوب به هر حال ما پول یه نسل بالاتر میدیم و از نسل قبلی استفاده میکنیم!مثلا پول ای دی ای جی 400 کیلوبیت میدیم از اینترنت 10کیلو بیت استفاده میکنیم...حالا پول اینترنت 20مگابیت بدیم 400کیلو بیت بیشتر نداریم:n28::n13:...تازه با اون حجم محدود مسخرشون که ادم هیچ کاری نمیشه بکنه....حالا اینا یه طرف پیامای تبلیغی و دزدیای تو روز روشنشون یه ططرف..میگن ایرانسل دقیقه ای 60 تومنه در حالی که من حساب کردم با احتساب مالیات شد 109 تومن با اون کیفیت تماس مسخرشون
منم گچسارانمنقل قول:
اول مراکز استان ها رو تجهیز میکنن
یاسوج رو خوب دارن بهش میرسن. همین روزاس که اونجا هم راه اندازی بشه
زیاد غصه نخور :n06:
تجهیز هم کنن به علت درخواست زیاد خیلی سرعت میاد پایین..تازه خیلی هم گرونهنقل قول:
منم گچسارانم:n06:
اول مراکز استان ها رو تجهیز میکنن
یاسوج رو خوب دارن بهش میرسن. همین روزاس که اونجا هم راه اندازی بشه
زیاد غصه نخور