چیرای جالب میشنوم . :n02::n04:نقل قول:
هر کس ادعایی داره باید اثبات کنه ! .
Printable View
چیرای جالب میشنوم . :n02::n04:نقل قول:
هر کس ادعایی داره باید اثبات کنه ! .
واقعا مسخره است!!!..... من تا حالا با کسی بازی نکردم که تست کنم فقط با سی پی یو بازی کردم که در بازی با سی پی یو چیزی که هست اینه که بعضی موقع تیم حریف ضعیفه و بعضی موقع ها قوییه این مورد در مورد سی پی یو رو صد در صد مطمعنم چون توی ورژن های قبلی هم همینطوری بود برایم من توی 2015 هم همینطوره شما آیا این تجربه رو در بازی با سی پی یو داشتید؟......... اون نکته هم که شما در مورد دسته اول گفتید باید گفت دیگه نوبره!!!!!!نقل قول:
مرسی...
همچین چیزی رو که نمی شه اثبات کرد!!!!!!!! این دوستمون تجربه شون رو گفتن باید دید که آیا افراد دیگه هم همچین تجربه ای داشتن یا نه؟ اگه برای دیگران هم این مسئله صدق کنه خوب میشه گفت عمومیت داره اگه دیگران این تجربه رو نداشتن باز باید گفت بازی مشکل داره چون که این دوستمون احتمال زیاد خالی که نمی بندن حتما این تجربه رو داشتن که میگن البته خدا وکیلی همونطور که توی پست دیگه گفتم این دیگه نوبره و واقعا مسخره ست... فقط در حالتی که این دوستمون بخواد ادعا کنه که بله 100% برای همه همینطور هست باید اثبات کنه که فکر نمی کنم کسی همچین ادعایی کنه چونکه همچین چیزی رو باید همه اونهایی که بازی کردن تجربه شون رو بگن که بشه یه آماری گرفت.....نقل قول:
سوال اینکه این مشکلات مربوط به چی میشه؟ مربوط به موتور بازی هست؟ البته من در مورد ساخت بازی که هیچ دانشی ندارم ولی اگه دوستان می دونند یه توضیحی در این مورد بدن.
شما در مورد بازی با سی پی یو تجربه ای که من توی پست بالا گفتم رو داشتید؟
مرسی...
افا یه توضیح کامل میدین ؟نقل قول:
من توی فروم پی ای اس ادیت که رفتم. نوشته بود برای ورژن 2.51 باشد 2.50 رو نصب کرده باشیم قبلش. و برای 2.50 هم باشد یکی ثبل از اون نصب کرده باشیم.
یه توضیح میدین چجوریه ؟ نمیشه مثلا پچی که نصبه رو پاک کنیم و همین پچ 2.51 رو بریزیم ؟ ( پچ من اولین پچیه که گلاکسی داد بیرون. همون اوایل بازی
یه نکته دیگه اینکه آیا پچ 2.51 بریزم. نثل و انتقالات زمستانی رو کامل داره ؟
ممنون
با دوستتون توی منزل بازی کنید و هر دوتاتون یک تیم رو بردارید
میتونم بگم خیلی مشهوده
ما تا حالا میذاشتیم به حساب خراب بودن دسته و ... و حتی سبک بازی
اما اون روز چون هر دو یک سبک بازی داشتیم ( پاس های توی عمق بلند ) کاملا مشهود بود
حتی یکی دیدم توی همین تاپیک اشاره کرده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه روز اولم نیست pes میزنم و میدونم دارم چی میگم :n06:نقل قول:
من و دوستم با ایکس باکس 2015 را بازی میکنیم و در ۹۰مواقع تیمی که home هست بازی را میبره.
و به طور محسوسی قوی تره.
چجوری میشه تنظیم اش کرد تیم ها برابر باشن؟
شما صحیح میفرماییدنقل قول:
نمی دونم کجا دیدم ولی یه جا خونده بودم که تیم میزبان در PES 2015 از روحیه بالاتری برخورداره و قدرتمند تره
چنین چیزی کمی مشهود هستش ولی شاید یه نوعی تلقین باشه...ولی من خودم هم تو دسته 1 کنترل بهتری دارم و به نظر میاد کسی که دسته دو ور میداره و مهمانه دفاعش باز تر هستش
کرک آنلاین جدید نیومد؟
این به منم ثابت شد !نقل قول:
اول دسته اول گرفتم بازی سازی کردم عالی پاس های عالی موقعیت عالی!
بعد دسته 2 گرفتم همون دقیقه اول حریف پاس عمق داد دفاع هام جا موندن و مجبور شدم خطا کنم و اخراج شدم ... ادامه اون بازی خیلی سخت بود از مهاجم هام تو عمق نمیرفتن عقب کشیده بودن هیچکاری نمیکردن اصلا هر کاری کردم نشد! پاس ها همه بی رمق ... مونده بودم چرا اینطوری بازی میکنن! :n15:
دوباره دست یک رو گرفتم... چه پاس های عمیق که نمیدادم ... تیم دفاعش غول شده بود ... جنگده سریع ... مهاجم ها میکشدن عقب بازیسازی میکردن ... سانت های رو به جلویی که میکردم همه یا میرفت رو سر مهاجم (که دقیقا چند قدمی دروازه بود!) یا دقیقا میرفت جلو پاشون... ! خودم باورم نمیشد!!
اومدم تو این تاپیک، این قضیه دسته 1 رو خوندم و همین الانم بهم ثابت شد! :n02:
واقعا نامردی ... اگه بخوان مثه واقعیت باشه، چنین چیزی بازم چرته ... مگر اینکه بازی رفت و برگشت باشه
گزینه ای تو تنظیمات نیست این رو غیرفعال کنیم؟
کسی نکته ای نداره واسه قسمت Bal یا مستر لیگ؟؟بیکام ا لجند با دروازه بان خیلی سخته کسی نکته ای نمیدونه بگه!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk