منظورت از هدست یعنی میکروقن داشته باشه ... از اینا که واسه کامپیوتر استفاده میکنن؟!نقل قول:
یا هدفون میخوای؟ (هدفونی که تو سوراخ گوش فروبره یا از این بزرگا که روی گوش رو میگیرن؟)
Printable View
منظورت از هدست یعنی میکروقن داشته باشه ... از اینا که واسه کامپیوتر استفاده میکنن؟!نقل قول:
یا هدفون میخوای؟ (هدفونی که تو سوراخ گوش فروبره یا از این بزرگا که روی گوش رو میگیرن؟)
بزرگ باشهنقل قول:
برای استفاده mp3 و mobile میخام
اگر چیز خوب هم پیدا کردید تا 120 تومن هم خوبه
خوب پس هدفون باشه ...نقل قول:
1. فقط ترنس گوش میدی ؟ (یه گزینه تو ذهنم هست که اگه زیاد موزیک متا و راک گوش نمیدی انتخاب خیلی خوبیه واست.)
3. واست فرقی نمیکنه که روی گوش رو بگیره یا دور گوش رو؟
چون اونایی که روی گوش رو میگیرن صدا بیشتر ه بیرون میره و از بیرون بیشتر صدا میشنوی وولی در عوض زمان بیشتری میتونی روی گوش بزاری بدون اینکه گوش اذیت بشه ...
اونایی هم که دور گوش رو میگیرن صدا کمتر میاد داخل و درز میکنه بیرون ... بعلاوه اینکه به دلیل این زمان تحملشون رو گوش کمتر میشه که گووش تو یه فضای تقریبا بسته قرار میگیره و کمی عرق میکنه و کمی هم تحت فشار بیشتری نسبت به مدل های روی گوش قرار میگیره
مثال شرایط اول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط 2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط 2 میخام :31:
پ.ن من برای ترنس + راک
با سلام.
من دنبال هدفون AKG K501 هستم.از دوستان کسی میدونه از کجا میتونم بخرم.
حداقل تو هیچ فروشگاه اینترنتی که محصول AKG رو میفروشه نتونستم پیداش کنم.
با تشکر
زنگ بزن به شرکت آواسان (وارد کننده محصول) اگه اون نتونه کمکت هیچ کس نمیتونه
ببین بهتر بود تمایلت رو یجورایی مشخص میکردی بیشتر به چه سمت و سویی هستی ...نقل قول:
چون این دوسبک اصلا با هم جور در نمیان ...
بزار مثال بزنم
مثلا کارای کریتیو یه بیس قوی تر نسبت به سایر برندها دارن و صدای گرمتری دارن ... و مثلا akg بیسش در حد کریتیو نیست ولی تفکیکش بهتر از کریتیوه که هر کدوم واسه یه سبکایی مناسبترن ... البته این تفاوت ها در اکثر یوزرها محسوس نیست ....
شما ببین نمایندگی شرکت زنهایزر تو خیابان جمهوری زنگ بزن ببین چه مدلهایی روی گوشی داره بعد بیا مطرح کن تا مقایسه کنیم ... شمارشو تو همین تاپیک میتونی پیدا کنی
از akg هم من نظرم روی سری k518 هستش حالا تفاوت k518le و k518dj رو من نمیدونم ...
از کریتیو هم زنگ بزن ببین این مدل creative live رو دارن ... این مدل کریتیو هم گزینه خوبیه ..
برای ترنس بیشتر میخام
518 le فقط تو رنگ با 518 تفاوت داره همیننقل قول:
اقا من بین le و dj گفتما !؟نقل قول:
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
همون کریتیو یا برو سمت زنهایزر ...نقل قول:
چراکه یحتمل احتمالات الزیاد بیس ای کا جی راضیت نخواهد کرد!