داداش این خبر به عنوان جک مطرح شده اونجا اومدی کپی پیست کردی :n02:نقل قول:
Printable View
داداش این خبر به عنوان جک مطرح شده اونجا اومدی کپی پیست کردی :n02:نقل قول:
دوستان اون برنامه ای که گذاشته بودین برای شناسایی بهتر joystick توسط بازی رو دوباره بذارین خواهشا ادرسشو.
این دسته من مشکل نداره اما تو بازی به راست جهت نمیگیره برا شوت زدن!
دروازبان هم که کلا فقط میتونه به وسط شوت بزنه! فقط برا من اینجوریه یا برا همست؟
واسه دفاع وقتی توپ دست حریف هستش با مربع زدن میتونی پرس چند نفره کنی و با خود دکمه X میتونی تک نفره پرس کنی ولی بهترین حالت دفاع کردن اینه که بازیکن حریف رو پرس کنید بعد با شوک سمت راست حالا اگه سمت چپ یا راست شما بود شما هم با بالا و پائین زدن دکمه شوک حریف رو تنه بزنید و راحت میتونید توپ رو بگیریدنقل قول:
سایت یوتوب ...... هستش و گرنه کلیپ اموزشی زیاد اومده که باعث میشه جذاب تر و حرفه ای تر بشه بازی واستون تا جائی که بتونم لینک مستقیم و اموزش گیر میارم میزارم واسه دوستان حرفه ای :n01:
اگه دسته بازیت شوک دار هستش با شوک سمت راست میتونی چپ و راست کنی مسیر توپ رو شایدم از تو ستینگ بازی فلش راست واسه دسته بازیت تعریف نیست و گرنه نباید مشکلی داشته باشینقل قول:
نه دروازبان میتونه هر جای بخواد شوت بزنه با شوک سمت راست تغییر میدی جهت رو و با شوک سمت چپ میزان بالا و پائین بودن توپ رو تنظیم میکنی :n01:
دوستان میشه بگین کجا گیم پلی بهتر شده من خودم از 2008 پی اس بازی می کنم نمی دونم چطور میگین بازی بهتر شده و گیم پلی عالی است والا من که اصلا نتونستم بازی کنم با این تغییر گیم پلی مسخره ای که کونامی انجام داده.اصلا نمیشه یک ثانیه توپو نگه داشت تا میای بجنبی اومدن توپو از زیر پات درآوردن این یه مورد خیلی آزار دهنده است واسه من:n22:
اره بازی جذابه چون تازه تو این نسخه با ارامش خاص و کلا با بازی با تمام بازیکنای تیمت میتونی هر کسی رو شکست بدی واقعا تو این نسخه باید حرفه ای شد تا بتونی از زیر فشار حملات حریف با چندتا پاس تیکی تاکا راحت خلاص بشی چیزی که تو نسخه های قبلی اصلا به فکرش نبودیم و فقط کارمون تو عمق و تمام گللللللللللللللنقل قول:
خدائیش بازی جذابه حداقل چند دست بازی کنید و هر دفعه نوع چیدن دسته بازی رو تغییر بدین مثلا از حالت Basic بزارین Advance یا کنترل تیم رو بزارین مانوئل که بیشتر بازی دستتون بیاد و بدونید با چه روشی میتونید بهتر بازی کنید خلاصه بهترین نسخه ای Pes رو شاهدیم چون تمام بازیکنای تیم تو باخت و برد نقش اساسی دارن :n01:
گفتم و هنوز میگم واسه این نسخه که از حالت ارکید بودن در اومده باید کلا از فضای نسخه های قبلی بیای بیرون خوب وفتی تو نسخه های قبلی همه رو دریبل میزدی و زیاد پاس کاری نمیکردین بایدم از گیم پلی به این نرمی و رونی ناله کنید مجبورین وقتی حریف پرس میکنه تنهای برین جلو خوب عین واقعیت بازی کنید با ارامش پاس کاری کنید تا ارامش تیم حریف رو از بین ببرین و بتونید موقعیت خلق کنید واسه بازیکنای تیمتوننقل قول:
کلا تو این گیم پلی میخوای بازی کنی و گل بزنی پاس کاری + تعویض منطقه بازی + جابجای بازیکنای بدون توپ تو عمق با شوک و سلکت کردن و سانتر یا پاس تو عمق و ............ هر چی مد نطرتون هستش میتونید به گل برسید :n01:
ولی باید واسه این نسخه که خیلی سایتهای خارجی دارن بهش بها میدن بخصوص کاربرای فیفا که تازه میگن فوتبال طبیعی خودشو کونامی داده بیرون شماها تازه دارین ایراد میگیرن شایدم حق با شما باشه هر کسی خوشش نمیاد که حرفه ای و واقعی بازی کنه بهتره برگرده به همون نسخه های قبلی چون این نسخه اگه جذبش بشی معتاد کننده هستش اگه ازش بیزار بشی باید قید نسخه های بعدی هم که میاد رو بزنی پس پیش بسوی حرفه ای شدن :n12:
شما واسه اینکه بازیکنتون تندتر بره و 100 متر رو بکنه و خودشو از حریف جدا کنه دکمه سرعت یا همون R1 رو تند تند بزنید چون وقتی بازیکن حریف بهتون میرسه دستتون یا پیرهن بازیکنتون رو میگیره پس سعی کنید وقتی توپ زیر پای بازیکنای سرعتی هستش و نفس دارن حتما R 1 رو تند تند بزنید حتمانقل قول:
بله بخاطر همینه سیستم واسه این موتور گرافیکی ضعیفه کونامی باید پسوند نکست جن رو میذاشت روی بازی تا همه به فکر اپدیت سیستم میبودن خدائی این بازی روی اخرین گرافیک اونم بخصوص گرافیک از داخل خود ویندوز اصلا یه چیز دیگه ای رو شاهد هستیننقل قول:
شما با این سیستم روی Low هم بازی کنید بازم افت فریم و لگ دارین بهتره به فکر اپدیت سیستم یا کنسول باشین :n01:
منم قبول دارم بازی بهتر شده ولی خب ایراد هایی هم داره که انکارشون نکنیم بهتره!نقل قول:
موقعی که دارین با دروازه بان تک به تک میشین کافیه اینکارو بکنین تا توپو بندازه جلو و دروازه بان خیلی راحت بیاد توپ رو بگیره
اگه قسمت آموزش ها هم دوستان رفته باشن وقتی یه بازیکن با شما تنه به تنه میشه میتونین r رو به اطراف بچرخونین که سعی کن بازیکن رو کنار بزنه،که البته موقیتتون رو بیشتر مواقع خراب میکنه!