از شیر مرغ تا جون آدمیزاد ... بدرد هم نمی خوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوباره تفلدت مفارکا باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد ... بدرد هم نمی خوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوباره تفلدت مفارکا باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال به نظر من توي بازار براي عيد هيچي واسه خريد نبود...... ببخشيدا ،انگار يه مشت آشغال آورده بودنند فروشنده ها،مخصوصا بازار پوشاك كه افتضاح بود..........
حالا فكر كنم اين نمايشگاه هم همينطور باشه......مسلما بهتر نيست.........
حرفای امین تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کلا به نظرم جالب نیست دمه عید خرید کنم
چون هرچی جنس بنجل هست که در طول سال کسی نخریده را به مشتری قالب می کنند.
راستی بچه ها کسی پیتزا گارنی خورده؟دوست دارید؟
نقل قول:
سلام
نه آخه مشكل اينجاست كه كلا امسال همه چيز بنجل بود........ البته به نظر بنده.......
ها؟اي كه اين آخر گفتي يعني چه؟:27: پيزتا گارني ؟؟؟؟؟؟؟؟:31: چي هس؟
ها:31: راسي سارينا نتايجتون را پس كي ميزنند؟؟بابا عيد شد.......... :5:
ميخوايم قبل عيد با قبوليت اينجا را بتركونيم:8::8::8:
سلام ژولي جوننقل قول:
رسيدن به خير
كجايي چند وقته
راستي همونطور كه دوستمون گفت برا چي هست اين نمايشگاه
نكنه برا خريد اجناس شب عيده
حالا كه ديگه مردم همه رو خريدن !!!
سلام مژگان جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد بنجلیجات هم درست می گی ... به قول امین امسال کلا مشکل داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا بریم واسمون بخر تا بخوریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام امین جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودم هم خیلی منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلص همشهری های گلم هم هستم مخصوصا امین جان .... خیلی دعا کنید واسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقانقل قول:
چند وقت پیش با بچه ها حرفش بود، همه همین را میگفتن.
البته در مورد لباس که ،ممنوعیت واردات پوشاک از ترکیه کار خودشو کرده....
سلام منم همین فکرو میکنم.نقل قول:
در تمام طول سال خرید میکنم، بجز شب عید. البته من بیشتر به خاطر تغییرات قیمتها..
ولی خوب همه بهم ایراد میکیرن که لباسای عیدت کو؟
ها آبجي دعات ميكنيم،پ چي چي!!!!!!!!!!!!! :46::46:نقل قول:
ضمنا خدمت دوستاني كه با DIAL UP به اينترنت وصل ميشوند:
شركت انديشمندان برق اصفهان براي عيد امسال،تخفيف ويژه اي براي استفاده از اينترنت گذاشته و براي دانشجويان گرامي،اين تخفيف بيشتر هست........
ميتونيد با اين شركت تماس بگيريد و از اين تخفيف استفاده كنيد........
اميدوارم كه همه دوستان هر چه زودتر به ADSL مجهز بشوند و از شر اين DIAL UP راحت بشوند..........:11::11:
خوش باشيد