ویلانووا: «باخت 4 بر صفر عادلانه نبود»
سرمربی تیم عنوان کرد که روز به روز احساس نیرومندی بیشتری می کند و قصد دارد که هدایت تیم را در فصل بعد هم به عهده بگیرد. او همچنین از بازیکنان و کادر مربیگری تیم و به خصوص جوردی رورا و آرلی آلتیمیرا به خاطر حمایت هایشان در زمان غیبت او قدردانی کرد.
او بر این باور است که بارسا همواره موظف است که برابر هواداران خود وارد میدان شود و نشان دهد که توانایی رقابت را دارد و باید باور داشت که می شود تا بایرن مونیخ را نیز شکست داد.
اتاق کنفرانس سیوتات اسپورتیووا پر ازدحام بود؛ چرا که خبرنگاران مشتاق بودند که ببینند تا تیتو ویلانووا چه مسائلی را در این کنفرانس خبری مطرح خواهد کرد. مربی تیم نسبت به وضعیت تیم بسیار خوشبین است و کاملاً صادقانه در مورد آینده نظر خود را ابراز کرد و گفت: «احساس نیرومندی و سلامتی می کنم و به دنبال ادامه کار خود هستم. پس از تمامی دشواری هایی که سپری کردم احساس خوبی دارم. به دلیل جلوگیری از عدم بازگشت بیماری، نتوانستم به سرعت به تیم بازگردم. ولی با گذشت هر روز، احساس بهتری دارم و بسیار مشاق بازگشت به باشگاه بودم».
او در مورد چگونگی ارتباط با تیم در زمانی که در نیویورک حضور داشت صحبت کرد: «به دلیل مصافت زیاد مشکلاتی بر سر راه ما بود. ولی زندگی روزمره من در نیویورک بسیار خوب بود و با بهره گیری از تکنولوژی های جدید می توانستم با تیم در ارتباط باشم» .لحظات سختی نیزوجود داشت، اما او هرگز به فکر تسلیم در برابر حوادث نیافتاد. ویلانووا گفت: «اگر حتی دو روز تعطیل بودم، نمی دانستم که چه کار باید انجام دهم. این کار برای من هیچ سنگینی نداشت و پزشکان هم بر این عقیده بودند که بهترین کاری می شود انجام داد، این است که مشغول به کار شوم».
یک مربی عالی
همچنین ویلانووا با بیان جملاتی به تمجید از کمک مربی خود پرداخت : «رورا و آلتیمیرا کاری مثال زدنی را در سطح بسیار بالایی به انجام رساندند. در هر جای دیگر، ادامه فعالیت تیم بدون سرمربی کار بسیار دشواری است. تصمیم بسیار سختی بر عهده باشگاه بود، ولی من آنرا پذیرفتم، هر چند که بازده باشگاه در این مدت بی نظیر بود. ما باید از این بازیکنان که توانسته اند جایگاه خود را در لالیگا حفظ کنند و برای ششمین سال پیاپی به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان راه یابند راضی باشیم و از آنها تشکر کنیم».
چالشی برابر باواریایی ها
همچنین تیتو ویلانووا مباحث فوتبالی را نیز در کنفرانس خبری خود مطرح کرد و مخصوصاً به شکست سنگین در آلیانس آرنا اشاره كرد: «قطعاً بایرن با توانی بینظیر پا به این مسابقه گذاشت و اگر چه ما بد بازی نکردیم ولی در فرم ایده آل خود نیز نبودیم. اما نتیجه 4-0 نیز نتیجه عادلانه ای نبود».
او اظهار كرد: «ما بارسا هستیم و وظیفه ماست که برابر هواداران خود نشان دهیم که فوتبال ما بر چه ارزشهایی پایه گذاری شده و به رقابت خود ادامه دهیم و سعی کنیم که پیروز شویم. باید به نظاره بنشینیم تا چه روی می دهد. باید با اعتماد به نفس بازی کنیم. می دانم که دشوار خواهد بود، ولی نمیخواهم که خود را از پیش بازنده بدانیم».
لالیگا، هر چه زودتر بهتر
ولی قبل از آن، بارسا می داند که می تواند قهرمانی لالیگا را هر چه زود تر قطعی کند. ویلانووا گفت: «مهم نیست که در تمامی دیدار های خود پیروز شویم ولی هرچه زودتر قهرمانی را کسب کنیم بهتر است. از خودمان انتظار دارم که قهرمانی را زود تر کسب کنیم» .
در واقع، با وجود اینکه وی پذیرفته که جا برای بهتر بودن وجود دارد، ولی از مسیری که لالیگا در حال طی کردن است، راضی است. او در این مورد گفت: «در لاليگا وضعيت بسیار خوبی داشته ایم. قطعاً می توان گفت که این دوره، قوی ترین دوره لالیگا بوده است و کسب امتیازات زیاد ثابت می کند که کارمان را درست انجام داده ایم. هر سال ما بروی فصل جاری تمرکز می کنیم و فکر نمی کنم دیگر شانسی برای بحث هایی که مطرح می شوند وجود داشته باشد. بهتر کردن این تیم کار آسانی نخواهد بود».
نگاهی به آینده
نام بازیکنان مختلفی در طول مصاحبه مطرح شد، ولی ویلانووا ترجیح داد که بیش از حد در این مورد بحث نکند. او گفت: «مهم ترین بخش این فصل به ما بستگی دارد و اکنون زمان آن نیست که بگوییم چه بازیکنی می رود و یا می آید».
در مورد دو عضو تیم، والدس و آبیدال، او چیزهایی برای گفتن داشت: « آبيدال برای بهبودی گام های خود را بر می دارد و تا کنون هم توانسته این کار را به خوبی انجام دهد.». همچنین او از دروازه بان تیم تشکر کرد و گفت: «من با این موضوع که او ماندن در تیم و یا رفتن از آن را انتخاب کند، مشکلی ندارم». والدس تا سال 2014 با بارسا قرارداد دارد و پیش از این گفته است که تمایلی به تمدید آن ندارد.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir