آقا سوال دوم من رو جواب ندادین !!
کسی میدونه چطور میشه ملیت بازیکنهارو برای دعوت به تیم ملی تغییر داد؟ چون خوندم میشه همچین کاری کرد اما من همچین حالتی ندیدم !! (روی ایکس باکس بازی میکنم)
Printable View
آقا سوال دوم من رو جواب ندادین !!
کسی میدونه چطور میشه ملیت بازیکنهارو برای دعوت به تیم ملی تغییر داد؟ چون خوندم میشه همچین کاری کرد اما من همچین حالتی ندیدم !! (روی ایکس باکس بازی میکنم)
خوب عزیز من اونطوری که باید کلا قید خرید و قروش بازیکن رو زد . مثلا یه بازیکنت همینجوری میخواد بره و یا کلا مجبور میشی بفروشیش . یا توی یه پست بازیکن زیاد داری میخوای یکی دوتاشون رو بفروشی و توی پست دیگه بازیکن بخری . باید یه چیزی بعد از فروش اینا داشته باشی که باهاش جای خالی رو پر کنی ؟ اونطوری ممکنه با کمبود بازیکن مواجه بشی .نقل قول:
نقل قول:آقا سوال دوم من رو جواب ندادین !!
با سلام
من این پچ مودینگ وی رو نصبیدم امـــــا یکی در میون بازی کرش میکنه !!!
چجوری حلش کنـــــــــم ؟
من که همچین مشکلی ندارم . ولی بهتره از این فایل استفاده کنین ببینید مشکلتون حل میشه یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کسی زحمت جواب دادنو به خودش نمیده بابا ما هر چی سوال پرسیدیم یه نفرم جواب ندادنقل قول:
بچه های دیگه هم همین سوالو دارن یعنی هیچ کسی نمیدونه
لابد نمیدونن دیگه.نقل قول:
تيم محبوب من تو اين سري بلژيك هستش...راحتم با اين تيم..
دیگه اونطوریم نیست که گفتم نمیشه بازیکن فروخت رو strictنقل قول:
یه بودجه ای رو که باشگاه میده +بازیکنایی که واقعا نمیتونی باهاشون کار کنی رو هم میفروشی = خرید چند بازیکن جدید بدون افراط،
خیلی منطقیه مثل واقعیت که وقتی باشکاه با بازیکنش به مشکل میخوره مجبور به فروشش میشه
معاوضه هم که بدون سختی کار داری دیگه
ولی کلا برای کسانی که فلسفه کریر مهم نیست خرید و فروش الکی و زیاد بازیکن پیشنهاد میشه چون حداقل با سبک بازیکنای بیشتری آشنا میشن و درنهایت پیشرفت هم شاید بکنند
عالیه باژیکنقل قول:
هیچی کم نداره
قهرمان جهان کردمش
Mirallas و Hazard خیلی خوبن