:n02:نقل قول:
سلام عزیزم
اره اشتباه از من بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک بالا 30 روزه است.
این لینک بدون محدودیت :
Printable View
:n02:نقل قول:
سلام عزیزم
اره اشتباه از من بود .
لینک بالا 30 روزه است.
این لینک بدون محدودیت :
متاسفانه یا خوشبختانه باید بگویم ، شرکت کسپرسکی برای بدست آوردن سبکی در محصول اینترنت سکیوریتی 2014 ، خیلی چیزها رو از محصول خود گرفت !:n14:
دست گلش درد نکنه. دیگه زیادی حرفه ای بود. الان خیلی سبک و عالی شده.نقل قول:
فقط بیزحمت نحوه وارد کردن کلید رو در نسخه 2014 هم بگید خیلی ممنون میشم.
بنظر من خوب نیست تنظیمات عالی Application Control اینقدر محدود بشه ، د رمورد کی دادن من اطلاع ندارم ولی فعلا با این سریال تریال 90 روزه اکتیو بکن تا ببینم بعدا چه ترفندی میاد :نقل قول:
4GGYH-S7HEJ-QEGXT-4C88H
or
QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
سلام محمد جاننقل قول:
این نسخه هنوز پچ a رو دریافت نکرده و بخش trust application mode هنوز تو این نسخه نیست
شاید هم می خوان به صورت انلاین منتشر کنند تو فروم کسپر که هنوز دارن رو این پچ کار میکنن
من PURE 3.0 رو سیستمم ریختم یه مشکلی که دارم اینه که سرعت ایجاد کانکشن و دانلود تو IDM کم شده برای حل این مشکل باید چیکار کنم؟
سلام رفقا
من kis 2014 رو نصب کردم.ظاهرش که خیلی عالی شده فقط الان 2 چیز سئوال شده برام:
1- بازم آپدیتهاش ذخیره نمیشه بعد اسمش هم تو لیست kasper updater نیست.یعنی با این وضع فعلا آپدیت تعطیل ( چون نمیشه ازش بک آپ گرفت )
2- این چرا اینقدر ساده شده ، توی 2013 مثلا قسمت فول اسکن رو روی high میذاشتی بعدش باید 20 تا نتظیم دیگه اعمال میکردی تا واقعا فول بشه ولی توی این فقط اون نوار مخصوص رو بذاری روی High کافیه ، چیز دیگه نداره.
3- دوستانی که با کی دادن مشکل دارن فعلا وصل شن سرور خود کسپر 30 روز بهتون کی میده
4- دوستانی که میگن یه چیزایی ازش کم شده اگه نصب دارن رو سیستمشون بی زحمت بگن چه چیز نیست به 2013 حذف شده
( نظرتون رو در باره موردهای 1.2.4 بگین بیزحمت )
کاس÷ر خیلی سرعت کامپیوتر رو میگیره
مستقیما به سخت افزار سیستم بستگی داره.نقل قول:
برای خیلیا اصلا تاثیری بر عملکرد سیستم نداره.
مخصوصا نسخه 2014 که تاثیرش بر سیستم واقعا نامحسوس شده.
سریال برای شما اکتیو شد؟نقل قول: