واقعا ممنون توضیحاتتون خیلی کامل بود مخصوصا اینکه عکس هم قرار دادید واقعا ممنون.نقل قول:
Printable View
واقعا ممنون توضیحاتتون خیلی کامل بود مخصوصا اینکه عکس هم قرار دادید واقعا ممنون.نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
فقط یه نکته : وقتی که کارِتون با اون سایت هایی که تو اون ناحیه قرار میدین تموم شد ، بهتره که اون سایت را Remove کنید تا به حالت قبلی برگرده
چون توی Help نود 32 قید شده که
"آنتی ویروس این سایت هایی که در این ناحیه قرار بگیرن را اسکن نمیکنه و ممکنه ویروس از این سایت ها به سیستم وارد بشه"
پس هر موقع کاری با اون سایت ها ندارید ، بهتره که Remove کنید و اگر دوباره به اون سایت احتیاج پیدا کردین ، همین روال را تکرار کنید
موفق باشید
سلامنقل قول:
بله درسته
ولی اینم باید در نظر بگیرید که ، چرا آنتی ویروس اون سایت رو بلاک کرده.
نود 32 حتی سافت گذر رو هم بالاک میکنه ، چرا؟
چون لایسنس نود رو قرار میده و یا سرور آپدیت نود 32 داره ، مثل ایران ستاپ
نود 32 کلا اینترنتم قطع کرده بود سیستم اصلا کارت شبکه نمیشناخت هرچیم درایور نصب میکردم جواب نمیداد مجبور شدم نود پاک کنم تا درست شه الان هر کار میکنم نصب نمیشه ؟نمیدونم چکار کنم :n13:
با ESETUninstaller فایل قبلشم پاک میکنم بازم جواب نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم با
SUPERAntiSpyware
Malwarebytes' Anti-Malware
Kaspersky Virus Removal Tool
هم ویروس کشی کردم همه راهای که بنظرم بوده انجام دادم نصب همزمان چند انتی ویروس اگه ویروس باشه نتونه جلوش بگیره بازم جواب نمیده حتی Kaspersky هم میخوان نصب کنم نمیشه اخطار میده .دیگه موندم چکار کنم :n14:
نمیخوام ویندوز عوض کنم کلی برنامه دارم که حال نصب دوبارشون ندارم :n03:
سلامنقل قول:
با بهینه سازهای معروف یبار سیستم رو اسکن کنید ، ببنید چیش میشه
مثلا ccleaner یا tune up
بعد اینکه همیشه یادتون باشه ، برای پاک کردن آنتی ویروس ، از آنیستالرهای مخصوصش استفاده کنید ، اگه نداشت از یک آنیستالر قوی مثل advance unistaller
سلام" برای تکمیل فرمایش حمیدرضای ... عزیز :n02:نقل قول:
آنینستالر Advance Uninstaller بازم اثراتی از برنامه نصب شده قبلی بجا میذاره مثل پوشه خالی و... اما Revo Uninstaller Pro کامل محو میکنه. الان دارم.
خخخخخخخخخنقل قول:
محمد بیخیال شو ، اگه اینطوری بود که پیشنهاد نمیدادم پسر :n02:
در ادامه حذف برنامه ها میتونی فرایندش رو ادامه بدی ، بعد خودش لیست رجستری ها و پوشه ها و فایلهای اضافی رو برات لیست میکنه که میتونی همه رو تیک بزنی تا پاک کنه
بهترین برنامس به نظرم :n16:
من آنتی ویروس نود 32 ورژن 7 رو از سافت گذر دانلود کردم نصب و بروز رسانیم کردم تا همین لحظه اما جالبه الان روی سیستمم من هم نود 32 دارم هم مایکروسافت اسنشیال (ویندوزم 7 هست)روی لپ تاپمم همین نود رو دارم بدون مایکروسافت اسنشیال
حالا این نود هیچ ویروسی رو پیدا نمیکنه وقتی فلشم که از دانشگاه میزنم به سیستم اون مایکروسافت اسنشیالم کلی ویروس میشناسه تازه با وجود اینکه تو رنک آنتی ویروسا آخره اما این نود هیچی نمیشناسه و همش بعد از اسکن
مینویسه ERROR OPENING و تعداد detect thread هم صفره همشبنظرتون مشکل از چیه ؟ از نود ؟ ضمنا اینم بگم بروز رسانی این نود رو بطور دستی انجام میدم هر یک روز در میان
باسلام من نود 32 ورژن 7 نصب کردم اما وقتی که سیستم ریست میشه علامت مثلث قرمز میشه؟آپدیتم تا نصف میشه یهو قطع میشه ویتدوزم 8.1 هست.چکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04::n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n13:
سلامنقل قول:
مشکلش اینه که حالت realltime غیر فعال هست
وسط عکش رو نگاه کنید خودش گفته
start real - time file system protection
راستی زیر اون نوشته نارنجی ، اون رو هم بزنید تا فعال شه:
enable web access and anti .....
اینو یزنید بزارید فعال شه.بعد حتما آپدیت کنید نود 32 رو