نگران نباشید درک میکنیم که minebaz و mobgamer قادر نیستن که یک سرورو نگه دارن که سرور ساختن هم بلد نیستند و سرورشون رو ما ساختیم با 12 نفر اعضای تیم هاشون نتونستند یک سرورو اداره کنند به زودی هم off میشه و bluegamers میاد:n05:
AMIR NEWS:n12:
Printable View
نگران نباشید درک میکنیم که minebaz و mobgamer قادر نیستن که یک سرورو نگه دارن که سرور ساختن هم بلد نیستند و سرورشون رو ما ساختیم با 12 نفر اعضای تیم هاشون نتونستند یک سرورو اداره کنند به زودی هم off میشه و bluegamers میاد:n05:
AMIR NEWS:n12:
من واقعا موندم این چه وضه سروره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سروره چت روم که نیست.این L_Lachance قبلا هم دزدی کرده بود هرچی به JFM گفتم میگفت مدرک لازمه.
دوستان Ip هی موجود رو پ.خ کنید
سرور minebaz off شد و شما دوست عزیز چون عکس رو میشود photoshop کرد گفتند و شما حق ندارید اینطور عکس ها که توش از این حرفا هست را اینجا بذارید
و مشکل از سرور اینا بوده که نمیتونستند اداره کنند وگرنه سرور ما chat records داره کسی حرفی بزنه به راحتی معلوم میشود
با تشکر از این دوست عزیز :n18:نقل قول:
بله سرور CreeperCraft هم به سرور های ماینکرفت روی هاماچی پیوست و بزودی وب اختصاصی آن هم کامل می شود
قابل توجه به کاربران عزیز ... استفاده از هرگونه کد تقلب مجازات دارد ... :n24: باتشکر از شما ... :n06:
من پچم 1.2.3 چطوری پچ کنم بازی رو خاحش میکنم راهنمایی کنید؟!!!!!؟:n28:
من پچم 1.2.3 چطوری پچ کنم بازی رو خاحش میکنم راهنمایی کنید؟!!!!!؟
من پچم 1.2.3 چطوری پچ کنم بازی رو خاه
ش میکنم راهنمایی کنید؟!!!!!؟
دوست عزیز شما نباید هر چند دقیقه یه پست بدید , بار اول دوستان پستتون رو خوندن و اگه کسی جوابتونو بلد باشه جواب میده.از دادن پست های پشت سر هم پرهیز کنید.
ببخشید.:n16:
/