---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
اومده ولی فعلا نگرفتمنقل قول:
مغازه تموم کرده بود
Printable View
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
اومده ولی فعلا نگرفتمنقل قول:
مغازه تموم کرده بود
بچه ها تو pes 12 میشه کاری کرد که هر تیم سه لباس داشته باشه که بشه هر کدومشو انتخاب کرد ؟
تو pes6 یادمه با کیت سرور میشد لباس سوم تیمها رو اضافه کرد
سلام
لطفا این پچ 1.01 با 1.02 رو لینک دانلودش رو بدید تا بتونم انلاین بازی کنم
همه کارشو کردم.
موقع لوگین میره تو یه صفح واسه دانلود پچ که فقط پچ1.02 هست.اونم که وقتی 1.01 نصب نباشه .نصب نمیشه.
اقا این بازی چرا اینطوریه ااااااااااااه
دو هفته نشسیم بازی کردیم مستر لیگو به امید اینکه ببریم یه تیم دیگه بگیردمون مربیش بشیم
اخر سر دیدیم باز ههمون تیم اولیمونو داده بهمون
بابا چه جوریه این مستر؟؟؟
من میخوام مربی یه تیم خو بشم
با سلام خدمت دوستان عزيز...من آخرين dlc ارائه شده توسط كونامي رو از سايت pesbaz دانلود و توي همون مسير كپي كردم...اما اسامي بازيكناي تيماي قديمي تغيري نكرد...ميسه بگين مشكل از كجاس؟ اگه اين dlc اسامي تيماي قديمي رو درست نميكنه پس راهش چيه؟ با تشكر
باید بری از قسمت Extra content این قابلیت رو بخری بعد بتونی با تیم اصلی بری .نقل قول:
دوستان سلام.
میگن هر چی سنگه پیش پای لنگه راست گفتن.
ما امدین از روش این دوستمون(زیاد کردن جی پی بویسله نرم افزار) استفاده کنیم.رفتیم توی سایتها دنبال این نرم افزار بلاخره گیرش اوردیم .
حالا که میخوام نصب کنم میگه باید net framworkنصب کنی .حال اگه دوستان یه راه ساده تر پیشنهاد بدن ممنون میشم.
اخه نمیخوام 48مگ بخاطر این نت فرامورک هدر بدم .:19:
بچه ها پچی برای لیگ برتر ایران هم اومده؟
حداقل استقلال؟
این سایت طراح بازیکنان و استادیوم و باشگاه های ایرانی.نقل قول:
[PHP]http://www.winsar.ir/[/PHP]
دوستان کسی نیست مشکل مارو حل کنه اخه دیگه نمیخوام این مستروبااین بازیکنها ادامه بدم .نقل قول:
نامیدم نکنید دمتون گرم....:20: