مربی که باید از نوه اش اجازه بگیره مفتش گرونه من کاملا با صحبتهای Mohammad جان موافقم
Printable View
مربی که باید از نوه اش اجازه بگیره مفتش گرونه من کاملا با صحبتهای Mohammad جان موافقم
به گفته شبکه خبر
نایب رئیس سابق فدراسیون فوتبال اعلام كرد : سه ماه قبل به كمیته انتقالی فدراسیون فوتبال پیشنهاد دادم كه آقای لوكا بوناچیچ سرمربی سپاهان را به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب كنید تا ایشان كارش را شروع كند و تیم تشكیل دهد تا مشكلات تیم ملی حل شود .
افتخاری ادامه : به كمیته انتقالی گفتم اگر مربی خوبی پیدا كردیم سرفرصت بتوانیم جانشین بوناچیچ كنیم ولی متاسفانه كمیته انتقالی فدراسیون فوتبال این موضوع را قبول نكرد و با این كار لطمه زیادی به فوتبال ایران زد.
وی تصریح کرد : هم اكنون نباید حتی یك لحظه هم شك كنیم و همین امروز باید حكم امیر قلعه نوعی را به عنوان سرمربی تیم ملی ایران صادر كرد.
رئیس شورای استیناف فدراسیون فوتبال تاکید کرد : قلعه نوعی با همین تیم یكسال كاركرده است همه اعضای تیم ملی را می شناسد و از بازیكنان لیگ به خوبی شناخت دارد.
این مقام مسئول در فدراسیون فوتبال گفت : قلعه نوعی اشتباهات خود را اكنون متوجه شده و اشتباهات وی همگی فنی بوده است.
نایب رئیس سابق فدراسیون فوتبال ادامه داد : به عنوان كسی كه 30 سال در فوتبال ایران كار كرده است اعلام می کنم که نباید دست دست كرد و نباید فرصت را از دست داد.
افتخاری تاکید کرد : هر مربی كه بخواهیم از خارج از كشور بیاوریم باید حداقل شش ماه كار كند تا فوتبال ایران را بشناسد و نمی تواند در این فرصت كم كاری برای تیم ملی ایران انجام دهد.
افتخاری گفت : وی احتیاج به زمان دارد تا شناخت كامل از تیم ملی فوتبال ایران و بازیكنان ایران پیدا كند.
var currentImageIndex = 0; var imagesCount = 0; function CreateSlideShow() { imagesCount = images.length; ShowImage(0); } function CreateNav() { var nav = document.getElementById("slideshowNav"); nav.innerHTML = ""; if(imagesCount == 1) { nav.style.display = 'none'; return; } var prev = CreateNavLink((currentImageIndex == 0) ? imagesCount - 1 : currentImageIndex - 1); prev.innerHTML = ""; next.className = "next"; nav.appendChild(next); } function CreateNavLink(index) { var lnk = document.createElement("a"); lnk.innerHTML = index + 1; lnk.href = "javascript:ShowImage(" + index + ");"; return lnk; } function ShowImage(index) { var tmbImage = document.getElementById("thumbImage"); currentImageIndex = index; CreateNav(); var slideDesc = document.getElementById("slideshowDesc"); tmbImage.src = thumbs[index]; //tmbImage.alt = titles[index]; tmbImage.style.display = 'block'; slideDesc.innerHTML = descs[index]; } function ToggleFullscreen() { return false; }
رييس فدراسيون فوتبال كشور گفت : با توجه به منتفي شدن مربيگري " خاوير كلمنته " براي تيم ملي كشورمان ، هماكنون درصدد انتخاب يك سرمربي داخلي در مرحله مقدماتي جام جهاني هستيم.
"علي كفاشيان" روز پنجشنبه در كرمانشاه به خبرنگار ايرنا گفت : با برنامههايي كه كميته تيمهاي ملي و چند تن از مربيان داخلي ارايه كرده اند، پس از بررسي و جمعبندي گزينه مورد نظر را انتخاب ميكنيم.
وي افزود : در صورت صعود به مرحله بالاتر از يك مربي با دانش خارجي براي تقويت كادر فني نيز استفاده خواهيم كرد.
كفاشيان از ذكر نام شخص خاصي به عنوان گزينه سرمربيگري تيم ملي خودداري كرد و گفت : همه مربيان داخلي چه آنهايي كه در ليگ برتر فعاليت دارند و حتي مربيان قبلي نيز مدنظر هستند.
وي استعفاي "شاه حسيني"، رييس كميته انضباطي را تكذيب كرد و اظهار داشت: فقط ابهاماتي براي ايشان پيش آمده بود كه برطرف شده و هماكنون در سر كارشان حاضر هستند.
كفاشيان در پاسخ به تدابير فدراسيون براي توزيع جغرافيايي و عادلانه ليگ و سهم بردن استانهاي ديگر از ليگ برتر گفت : در هيئت رئيسه اين موضوع را در دستور كار قرار دادهايم كه استانهايي كه پتانسيل حضور در ليگ برتر را دارند مورد توجه خاص قرار بگيرند.
وي افزود: براي اين منظور طرحي را در دست بررسي داريم كه در صورت اجرايي شدن به صورت برگزاري مسابقات استاني يا روشهاي ديگر، زمينه براي حضور نمايندگان ساير استانها در ليگهاي سه، دو ، يك و در نهايت ليگ برتر فراهم ميشود هر چند كه تلاش مردم نيز بايد پشتوانه اين كار باشد.
كفاشيان درباره ظرفيتهاي فوتبال استان كرمانشاه گفت: اين استان در زمينه فوتبال و فوتسال داراي توان زيادي است و حتي ميتوان در اين استان دو تيم ليگ برتري داشت و ما هم با حمايت از برنامههاي هيئت فوتبال اين استان درصدد اجراي طرح آسيا ويژن در اين استان هستيم.
وي در خصوص ريشهكني نفوذ دلالها در فوتبال ايران و برنامههاي فدراسيون تحت هدايتش در اين راستا گفت : در اين باره طرحي در دست بررسي داريم كه در صورت اجرايي شدن آن ساختار فوتبال و نقل و انتقالات مربيان و بازيكنان ضابطهمند خواهد شد.
كفاشيان افزود : با اجراي اين طرح پيوستن تمام مربيان و بازيكنان خارجي به فوتبال ما بايستي با رعايت يك سري ضوابط و شاخصهها باشد و البته اين كار را با هماهنگي باشگاهها انجام خواهيم داد.
كفاشيان ادامه داد، داشتن دلايل توجيهي براي آوردن بازيكن خارجي مانند بالا بودن سطح فوتبالش، كمك به ارتقاي ليگ كشور مانند آنچه در بسكتبال ديده شد و منجر نشدن به افت و ركود بازيكنان داخلي از جمله شرايطي است كه در اين طرح براي بازيكنان خارجي در نظر گرفته شده است.
وي گفت : اين شرايط درباره آوردن مربيان خارجي با رعايت مواردي مانند سابقه مربيگري، مدارك مربيگري و ليگهايي كه در آن مربيگري كردهاند نيز صادق است و در صورتي كه تمام اين شرايط رعايت شود مطمئن باشيد ديگر دلال ها در فوتبال جايي نخواهند داشت.
آخ جون بدبخت شدیم!! مربی ایرانی!!
مربی داخلی فقط قطبی به نظر من قابل استفاده هست
با بقیه به هیچ جا نمیرسیم
درسته فقط قطبی.نقل قول:
خاوير كلمنته در تازهترين اظهاراتش گفت كه از رفتار مسوولان فدراسيون فوتبال متعجب و مايوس است.
دوشنبهي پيش فدراسيون فوتبال ايران به طور رسمي اعلام كرد كه خاوير كلمنته شرايط حضور در تيم ملي ايران را ندارد.
مرد اسپانيايي در تازهترين اظهاراتش دربارهي رفتار مسوولان فدراسيون فوتبال ايران گفت:« براي من رفتار آنها بسيار عجيب بود چرا كه من با مشكلات فراواني قبول كردم كه به آنها كمك كنم و اين تمايل زماني بيشتر شد كه من به آنجا رفتم. ميتوانستم كارم را به بهترين نحو در آنجا انجام دهم اما، اين كه آنها از ابتدا به توافقات پايبند نبودند همين بهتر كه اين كار انجام نشد.»
كلمنته دربارهي به بن بست رسيدن مذاكراتش براي حضور در ايران گفت:« بر خلاف حقايق رسانهها فشار زيادي را وارد كردند. من به فدراسيون فوتبال ايران گفته بودم كه ده روز پيش از هر بازي به تهران ميآيم.
آنها ميخواستند شرايط را تنها بر اساس منافع خود در قرارداد تغيير دهند. من هم ميتوانستم پس از امضاي قرارداد درخواست چند ميليوني ارايه دهم يا اين كه كاخ سلطنتي را براي اقامت از آنها طلب كنم اما، اين چنين نكردم. من به توافقات احترام گذاشتم اما آنها چنين رفتاري را نشان ندادند.
آنها وقت من را تلف كردند و من ديگر قصد ندارم در حال حاضر سرمربي تيم ملي ايران شوم. تنها به خاطر هواداران فوتبال در ايران متاسف هستم. آنها با من فوقالعاده رفتار كردند و به من انگيزهي زيادي دادند كه در آنجا كار كنم.»
سلام
از عنوان تایپک مشخص هست .
تا روز دوشنبه یا سه شنبه ( طبق گفته ی کفاشیان ) قراره یه
مربی داخلی انتخاب بشه .
اون گزینه هایی که تلویزیون اعلام کرده اینان :
- ابراهیم زاده
- علی دایی
- دکتر ذوالفقار نسب
- امیر قلعه نوعی
- افشین قطبی
که همه شون برنامه هاشون رو واسه فدراسیون فرستادن .
مدیران باشگاههای مربوطه هم موافقت کردن که به خاطر تیم ملی
مربی هاشون بدن تیم ملیو خودشون دنبال مربی دیگه ای باشن ...
نظر من روی امیر قلعه نوعی ـه .
به نظر من الان بهترین گزینه ست . چون به هر حال تجربه ی مربی گری
تیم ملی رو داره ( حالا خوب یا بد ) و مربی توانایی هست .
یا حق
:40:
با قلعه نوعی 100 درصد مخالفم ...
هر کی میخاد بشه فقط قلعه نوعی نشه.