برای مدیریت بارسا ؟؟؟نقل قول:
رکساچ، برنده ي مناظره های انتخاباتی. او بیشترین طرفدار را نسبت به سایر كانديد ها داشته است
Printable View
برای مدیریت بارسا ؟؟؟نقل قول:
رکساچ، برنده ي مناظره های انتخاباتی. او بیشترین طرفدار را نسبت به سایر كانديد ها داشته است
گل زیبای اینیستا ... 1.5 مگ
.نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?ji16o56j34394n5
فابرگاس: تجربه بازی در لیگ برترم به بارسا کمک می کند
هافبک ملی پوش بارسا معتقد است تجربه حضورش در آرسنال به این تیم کمک می کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – سسک فابرگاس هافبک اسبق بارسا می گوید تجربه حضورش در لیگ برتر به پیشرفت بارسا کمک می کند.
سسک که مدتها آرزوی پیوستن به بارسا را داشت بالاخره تابستان امسال به این تیم پیوست اما شنبه در بازی تیم ملی اسپانیا مقابل انگلیس بار دیگر به لندن بازمی گردد.
او در گفتگو با روزنامه سان می گوید:" در آرسنال من معمولا برای روبین فان پرسی توپ سازی می کردم اکنون همین کار را برای مسی و داوید ویلا انجام میدهم."
"در آرسنال چیزهای زیادی یاد گرفتم و خوشحالم که تجربیاتم را اکنون در اسپانیا پیاده می کنم. بازی هایی مثل تساوی یکشنبه مقابل بیلبائو به دلیل خیس بودن زمین نیازمند قدرت بالایی است که در فوتبال انگلیس وجود دارد."
این هافبک 24 ساله در 14 بازی اخیر برای بارسا 7 گل به ثمر رسانده است و در بازی دیشب این تیم مقابل هوسپیتالت که با پیروزی یک بر صفر آبی و اناری ها به پایان رسید 90 دقیقه در زمین حضور داشت.
فابرگاس: اسپیتالت کار ما را خیلی سخت کرد
تیم گمنام اوسپیتالت اگرچه در نهایت با تک گل اینیستا شکست خورد اما بارها حریف را به دردسر انداخت و بارسا را در لاک دفاعی فرو برد.
سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک بارسا، پس از پیروزی 1-0 تیمش مقابل اوسپیتالت در کوپادل ری، اعلام کرد تیم حریف بسیار جنگنده ظاهر شده شد.
تیم گمنام اوسپیتالت اگرچه در نهایت با تک گل اینیستا شکست خورد اما بارها حریف را به دردسر انداخت و بارسا را در لاک دفاعی فرو برد.
فابرگاس در گفتگو با سایت اختصاصی بارسا گفت:" آنها کار را برای ما دشوار کردند. بازی بسیار پرهیجان و نزدیکی بود. ما می دانستیم که به دنبال چه چیزی هستیم. ما می خواهیم در همه جام ها تا آنجا که می توانیم پیش برویم. ما برای رسیدن به این هدف باید شرایط سخت را پشت سر بگذاریم.
اوسپیتالت تیم بسیار قدرتمند و تهاجمی است. خط دفاعی آنها بسیار منسجم بود و ایجاد موقعیت روی دروازه آنها دشوار بود. با این وجود، ما توانستیم بازی را کنترل کنیم."
دیدار برگشت دو تیم روز 21 سپتامبر برگزار خواهد شد.
اوسپیتالت 0- بارسلونا1 ؛ برد خفیف تیم کاتالان در جام حذفی
تک گل اینیستا کافی بود تا بارسلونا در دور سوم جام حذفی به پیروزی برسد
سایت گل- در دور سوم رقابتهای جام حذفی اسپانیا، کوپا دل ری، بارسلونا موفق شد تا در خانه اوسپیتالت به برد 0-1 دست یابد
در این دیدار که ویکتور والدس به دلیل تورم در ناحیه شانه در درون دروازه بارسا قرار نداشت،پینتو دروازه بان بارسا بود .جالب اینجا بود که یکی از بازیکنان تیم میزبان در پایان این بازی ادعا کرد که پینتو با سوت زدن او را گمراه می کرده و او به هوای اینکه داور سوت می زند متوقف می شده
این درحالی است که پینتو فصل گذشته هم به خاطر این رفتار محروم شده بود
بار دیگر این آندرس اینیستا بود که گلزنی کرد و گل سرنوشت سازی را به ثمر رساند.آبی اناری ها دراین دیدار نتوانستند کنترل بازی را در دست بگیرند و اینیستا با گلی که در دقیقه 42 به ثمر رساند برد را به بارسا هدیه داد
این درحالی بود که دفاع تیم حریف کاملا منسجم و خوب بازی می کرد و راه های نفوذ را به خوبی بسته بود
دراین دیدار این بازیکنان برای بارسا بازی کردند: پینتو، مکسول، فونتاس، پویول، دوس سانتوس، کیتا، چابی، سسک فابرگاس(رافینیا،75)، تیو، ویا، اینیستا ( بوسکتس،57)
آندرس اینیستا٬ تنها گلزن بازی دیشب٬ برای گلزنی دوباره در کوپا دل ری خوشحال است. آخرین باری که این هافبک در جام پادشاهی موفق به گلزنی شد٬ مربوط به فصل 2006/07 می شود.
تک گل فوق العاده آندرس اینیستا٬ بارسا را در اولین بازی از سی و دومین دوره کوپا دل ری از حریف خود٬ هوسپیتالت جلو انداخت. آخرین گل او در کوپا دل ری٬ مربوط به فصل 2006/07 در روماردا می شود: «خوشحالم که شوتم درون دروازه جا گرفت و موفق به گلزنی شدم».
با این گل٬ آمار گلزنی اینیستا در این جام به 3 گل در 36 بازی رسید. با این حال٬ این هافبک تنها در صورتی علاقه به گلزنی دارد که به تیم کمک کند.
«همه چیز سخت است»
تیم می دانست که بازی مقابل هوسپیتالت آسان نخواهد بود: «همه چیز سخت است و کار و تلاش زیادی می برد. کسی نگفت که این بازی آسان خواهد بود. مهم نتیجه گیری خوب تیم است.» بر خلاف برد با تنها یک گل در بازی خارج از خانه٬ این بازیکن گفت: «ما از نتیجه راضی هستیم؛ چرا که گلزنی در اینگونه بازی ها چندان ساده نیست».
پینتو:
«راضی ام؛ چون تلاشمان نتیجه داده است».
«دیگر نمی خواهم درباره اش فکر کنم. هر دفعه صدای سوت در زمین شنیده می شود٬ همه به من نگاه می کنند».
تیو:
«برای دعوت شدن بسیار خوشحالم و برای اولین بازی نتیجه خوبی بود».
«فعلا تمرکزم روی تیم ب است٬ اما برای راه یابی به تیم اول تمام تلاشم را به کار خواهم گرفت».
سسک:
«آنها بازی را برای ما سخت کرده بودند. بازی دوطرفه و سختی بود».
«ما هدف خود را می شناسیم. می خواهیم در تمامی رقابت ها با تمام وجود بازی کنیم٬ و ابزار آن بازی در همه نوع زمین است؛ از جمله همین بازی».
«هوسپیتالت تیم قوی و جنگنده ایست. آنها دفاعشان را بسته بودند و خلق موقعیت برای ما سخت بود. اما در نهایت توانستیم بازی را کنترل کنیم و از عهده آن برآییم».
مترجم: شکیبا رهنما / FCBarcelona.ir
FC Barcelona brothers
(carles&arseni comamala)
(calou &cesar rudriguez)
(maria&jozep gonzalvo)
(juaqim&llorence rife)
(roger&oscar garcia junyent)
(sergi&gerard lopez segu)
(giovani&jonathan dos santos)
(rafa&thiago alcantara)
(frank&ronald de boer)
بارسلونا بازی های قهرمانی کوپا دل ری فصل 2011/12 خود را به بهترین شکل ممکن با پیروزی 1-0 در مقابل هوسپیتالت در خارج از خانه شروع کرد. ویژگی این بازی آن است که بعید بنظر می رسد هوسپیتالت بتواند بارسا را در نیوکمپ شکست دهد.
در این بازی بعضی از بازیکنان تیم اصلی مانند پویول، ژاوی، اینیستا و بعضی از بازیکنان تیم جوانان مانند تلو و رافا آلکانترا به میدان رفتند. عملکرد تیم فوق العاده نبود اما به نظر میرسد بارسلونا همواره توانایی کنترل بازی را دارد، به ویژه بعد از گل شگفت انگیز اینیستا.
در ادامه به بررسی عملکرد و امتیازات بازیکنان بارسلونا در اولین بازی کوپا دل ری می پردازیم:
پینتو: 7
بازی آرامی را پشت سر گذاشت. در مواردی هم که خطر به خطوط دفاعی بارسا نزدیک می شد، مدافعان توپ گیری کرده و دروازه ی بارسا را از خطر مصون نگه می داشتند. هوسپیتالت تنها یک موقعیت خطرناک در دقایق پایانی بازی روی دروازه ی بارسا ایجاد کرد که پینتو با عملکردی عالی دروازه را نجات داد.
مکسول: 6
او چند بار مغلوب مهاجمین حریف شد و همچنین نتوانست در حملات بارسا نقش موثری داشته باشد. قطعا این بهترین بازی مکسول در ترکیب آب اناری پوشان نبوده است.
پویول: 7
کار زیادی برای انجام دادن در خط دفاعی نداشت اما وقتی نیاز بود بهترین عملکرد را داشت. او تقریبآ یک گل به ثمر رسانده بود ولی متاسفانه ضربه ی سر او به تیرک دروازه خورد. کاپیتان بارسا آهسته اما پیوسته بهترین عملکرد خود بعد از یک مصدومیت طولانی مدت نشان داد.
فونتاس: 7
او در مواردی که هاسپیتالت جرات جلو آمدن می کرد، کاملا استوار نشان داد و با خونسردی سعی در تصاحب توپ داشت و مانند یک مدافع کاملآ باتجربه عمل میکرد.
جاناتان دوس سانتوس: 6.5
بدیهی است که او هیچگاه مانند دنی آلوز عمل نخواهد کرد اما کار خود را در پست غیر تخصصی اش خوب انجام داد. او سریع و همیشه در دسترس بود تا پینتو توپ ها را به او برای شروع حمله بسپارد.
کیتا: 7.5
یک بازی عالی انجام داد. او خصوصیات دفاعی بالایی ندارد اما بخش جدایی ناپذیر حملات تیم محسوب می شود.اون چند موقعیت عالی برای گلزنی داشت و به زیبایی سسک را در موقعیت گل زنی قرار داد اما این موقعیت از دست رفت.
ژاوی: 7.5
مانند همیشه بازی کرد. کنترل سرعت بازی را به دست گرفت و مانند همیشه قدرت بالای بازیسازی اش را به رخ کشید. او در بهترین حالت خود نبود اما باز هم در هدایت خط هافبک بارسا در مقابل هوسپیتالت موفق بود .
اینیستا: 8.5
یک گل بسیار زیبا در اواخر نیمه ی اول بازی به ثمر رساند و عملکردی فوق العاده داشت. او بدون شک قهرمان این پیروزی است.
تلو: 6.5
اولین بازی خود را در ترکیب اصلی بازی انجام داد. او عملکرد امیدوار کننده ای داشت اما هنوز به اندازه کافی با تجربه نیست. اون چند پاس را از دست داد، در بعضی از موقعیت ها حضور به موقع نداشت و قدرت تصمیم گیری اش در بازی خیلی خوب نبود. اما این بازی یک تجربه ی خوب برای تلو بود که او را به یک بازیکن با تجربه در آینده بدل کند.
سسک فابرگاس: 6.5
بازی خوبی از خود نمایش نداد. او در این بازی نتوانست کیفیت لازم را ارائه دهد. او چند پاس و توپ ربایی عالی داشت ولی اینها برای بازیکنی که انتظار بیشتری از او می رود کافی نیست.
ویا: 8
عملکرد عالی داشت و تنها یک موقعیت گل را از دست داد. او در زمین فعالیت چشم گیری داشت و چندین بار شوتزنی کرد که دروازبان هوسپیتالت او را در گلزنی ناکام گذاشت. به خوبی در حملات تیم شرکت می کرد و پر تحرک ترین بازیکن بارسا در میدان بود. استراحتی که در مقابل پلژن و بیلبائو انجام داد به نظر برای او بسیار مفید بود.
تعویض ها:
بوسکتس: 6.5
او به جای اینیستا در نیمه ی دوم بازی به میدان آمد اما نتوانست در زمین واقعا موثر باشد. او به موج حملات بارسا با یارگیری های سریع خود و ارسال توپ کمک فراوانی کرد. همچنین چندین بار از حملات هاسپیتالت جلو گیری کرد.
رافا آلکانترا: 6.5
زمان زیادی برای به تصویر کشیدن مهارت خود در اولین بازی اش در تیم اصلی نداشت. اما عملکردی خوبی از خود نشان داد. او در پاسکاری و خلق موقعیت بسیار خوب بود و همچنین دید خوبی نسبت به بازی داشت. به نظر می رسد زمان زیادی تا پیوستن او به برادرش تیاگو آلکانترا در تیم اول باقی نمانده است.
مترجم: سید مرتضی اصلی / FCBarcelona.ir
در مجموع با شمارش این دو بازیکن، 21 بازیکن از سیستم جوانان باشگاه در زمان هدایت پپ گواردیولا در تیم اصلی بازی کرده اند. علاوه بر برادر تیاگو که در اواخر بازی در زمین ایفای نقش کرد، تلو نیز در دیدار مقابل هوسپیلت به میدان رفت.
پپ گواردیولا نشان داد که ترسی از فرصت دادن به جوانان در تیم اصلی ندارد. آخرین بازیکنانی که در تیم اصلی بازی کردند رافینا و تلو بودند که در بازی روز چهارشنبه در مرحله یک هشتم نهایی جام پادشاهی اسپانیا مقابل هوسپیلات به میدان رفتند. درست 10 روز پیش نیز دلوفئو پوشیدن پیراهن تیم اصلی را تجربه کرد. در مجموع 21 بازیکن از سیستم جوانان باشگاه در تیم پپ گواردیولا بازی کرده اند.
گذراندن آزمون
تلو از همان ابتدای مسابقه، به خصوص با نفوذ های ناگهانی خود از ناحیه راست زمین، یکی از فعال ترین بازیکنان زمین بود. رافینا نیز در دقیقه 75 به جای سسک وارد زمین شد و در 11 موقعیت تیم در زمین شرکت کرد.
دو مهاجم آینده
کریستیان تلو (20 ساله) مهاجمی با سرعت بالا است. او به لطف استعداد غریزی گل زدن و مهارت هایش می تواند در نقاط مختلفی از زمین ایفای نقش کند و وظایف یک بازیکن شماره 9 را در زمین انجام دهد. رافینا (18 ساله) برادر جوان تیاگو آلکانترا ست. بازیکن چپ پا و تهاجمی پس از گذشت فصلی عالی به تیم بارسا ب پیوست. او قدرتمند و از لحاظ فنی بسیار با استعداد است، اوزبیو (مربی بارسا ب) معمولا از او به عنوان مهاجم دوم در میانه زمین استفاده می کند.
بازیکنانی که در زمان پپ گواردیولا از تیم جوانان باشگاه در تیم اصلی بازی کرده اند:
2008/09: بوسکتس، تیاگو، ژاوی تورس، مونیسا، بوتا و آبراهام.
2009/10: فونتاس، دوس سانتوس، سوریانو، گای آسولین و بارترا.
2011/12: کوئنسا، دلوفئو، رافینیا و تیو.
مترجم: علی شکرانه / FCBarcelona.ir
بویان: دیگر نمی خواهم راجع به گواردیولا حرف بزنم؛الان رم ،بارسلونای من استسایت گل- بویان کرکیچ، فوروارد 21 ساله باشگاه رم تمایلی ندارد تا درمورد بارسلونا و پپ گواردیولا، مربی سابقش در تیم کاتالان صحبت کند.بویان در تابستان گذشته و با دلی شکسته از گواردیولا بارسلونا را به مقصد رم ترک کرداین ستاره 21 ساله اعتقاد داشت که شایستگی آن را داشته که بیش از اینها برای بارسلونا بازی کند و در شب فینال فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا که با برد 1-3 تیمش مقابل یونایتد و نیمکت نشینی او در ومبلی همراه بود تصمیم به ترک تیم کاتالان گرفته
ستاره 21 ساله و اسپانیایی رم دیگر تمایلی برای صحبت کردن درمورد مربی سابقش ندارد
این درحالی است که علاوه بر بویان، اخیرا زلاتان ایبراهیموویچ هم در کتاب اتوبیوگرافی اش ، زلاتان را به باد انتقاد گرفتهبویان در پاسخ به سوالی درمورد نظرش راجع به گواردیولابه گاتزتادلوسپورت گفت:« دیگر نمی خواهم راجع به گواردیولا و بارسلونا صحبت کنم. درمورد گواردیولا و ایبراهیموویچ هم باید بگویم که این مسائل فردی میان آنهاست و به من ربطی ندارد.هر کسی برداشت و دیدگاه خودش را دارد. الان رم، بارسلونای من است.»ستاره اسپانیایی درادامه درمورد فرانچسکو توتی هم صحبت کرد و گفت:« توتی لیدر تیم است و او کلید موفقیت پروژه رم در داخل و خارج از زمین است. فکر می کنم که زمانی که توتی درکنار ما باشد، همه بهتر از قبل عمل می کنند.»مهاجم اسپانیایی رم درمورد لوئیس انریکه، مربی جلوروسی گفت:« انریکه انسان رک و روراستی است و شخصیت فوق العاده ای دارد. رابطه او با تمام بازیکنان به یک نحو است و وقتی بعد از مدتی کوتاه از رسیدن او به رم، انتقادات از او آغاز شد به شدت تعجب کردم.»بویان درمورد شرایط خودش در رختکن جلوروسی گفت:« از اینکه در رم بازی می کنم،افتخار می کنم. رم تیمی است که هواداران فوق العاده ای دارد و هیچ وقت چنین احساسی را لمس نکرده بودم.آنها حتی در شرایط بد و سخت هم از ما حمایت می کنند و این به من نیرو می دهد. ما می خواهیم یک جام کسب کنیم ولی هدف اصلی ما راه یابی به رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاست. ما برای محقق کردن رویاهایمان اینجا هستیم و برای قهرمانی در سری آ به شدت تلاش می کنیم. باید ببینیم که در پایان فصل در چه جایگاهی قرار خواهیم گرفت.»
گواردیولا: مورینیو، احتمالا بهترین مربی دنیاست؛امیدوارم از مربیگری خسته شوم و کنار بروم، نه اینکه اخراج شومسایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید را می توان بهترین مربی دنیای فوتبال نامیدگواردیولای 40 ساله در سال 2008 هدایت بارسلونا را در دست گرفت و از آن زمان به بعد 12 جام قهرمانی با این تیم کسب کرد تا نام خود را به عنوان موفق ترین مربی تیم کاتالان ثبت کند.گواردیولا در دهه 1990 هم یکی از بازیکنان موفق باشگاه کاتالان بود ولی او اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که کارنامه ورزشی یک فرد به عنوان یک فوتبالیست، تضمینی برای موفقیت او درعرصه مربیگری نخواهد بود و برای مثال از مربی رئال نام برده
مربی اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرد که فوتبال بازی کردن تضمینی برای مبدل شدن به یک مربی موفق نیست
گواردیولا در صحبتهایی که در روزنامه آ.اس بازتاب یافت گفت:« برای مبدل شدن به یک مربی بزرگ ، اجباری نیست که فوتبال بازی کرده باشی. آریگو ساکی در حالی فوتبال را متحول کرد که خودش فوتبال بازی نکرده بود و مورینیو هم الان بهترین مربی دنیاست.»گواردیولا ادامه داد:« پوشیدن پیراهن فوتبال و حضور در رختکن، در برخی شرایط به تو امتیازات و مزایایی می دهد ولی عدم حضور در دنیای فوتبال به عنوان یک بازیکن هم مزایای دیگری برای تو دارد. زندگی همین است. به عنوان یک بازیکن، هیچ وقت استعداد یا مهارت فیزیکی خاصی نداشتم ولی دردنیای فوتبال ماندم و توانایی ها و استعدادهای دیگرم را تقویت کردم.»گواردیولا در ادامه صحبتهایش گفت:« زمانی که فوتبال بازی می کردم، دریافتم که در برخی از شرایط نمی توانم بیش از حد مشخصی از بدنم کار بکشم. در برخی شرایط خسته بودم و الان هم به عنوان یک مربی شرایط مشابه بازیکنانم را درک می کنم. »او ادامه داد:« درعرصه مربیگری هم می دانم که روزی می رسد که خسته می شوم و کنار می روم. امیدوارم که این روز از راه برسد. چون اکثر مربیان قبل از آنکه درمورد رفتنشان تصمیم گیری کنند، اخراج می شوند. در حال حاضر من می توانم خودم انتخاب کنم؛ چون می دانم که شرایط همیشه این طور نمی ماند؛ مربیان بازنده اخراج می شوند.»
گواردیولا تاکید کرد که دوست داشته گل بیشتری در این بازی به ثمر برسد، زیرا بازی برگشت در برابر هوسپیتالت درست چند روز بعد از بازگشت بارسا از ژاپن در جام باشگاه های جهان است. مربی بارسا نکات برجسته بازیکنانش را قدرت و تلاش آنها در بازی دانست.
مربی بارسلونا گفت: «نتیجه نهایی همین است». او اختلاف گل بیشتر را در دومین دور از 30 مین کوپا دل ری ترجیح می دهد. درست چند روز قبل از بازی بازگشت کوپا دل ری در نیوکمپ، در 21 دسامبر، بارسا در حال بازگشت از ژاپن بعد از بازی در جام باشگاه های جهان است. مربی بارسلونا گفت: «مسیر کاملا باز است. ما دوست داشتیم گل بیشتری در این بازی به ثمر می رسید تا حاشیه امنیت بیشتری در بازی بازگشت داشته باشیم. ما نمی دانیم در بازگشت از ژاپن چه وضعی خواهیم داشت. بسیار خوب بود اگر گل دیگری به ثمر می رسید، اما ما خواهیم دید بعد از بازگشت چگونه خواهیم بود».
ستایش هوسپیتالت
گواردیولا رقیب شب گذشته اش را ستایش کرد: «این واقعا بازی سختی بین دو تیم با سابقه بود و ما باید تلاش خیلی زیادی می کردیم. من می خواهم به هوسپیتالت، بخاطر این که تیم خوبی هستند و بازی خوبی در مقابل ما داشتند تبریک بگویم. آنها خوب و با اشتیاق بازی می کردند. دروازبان آنها فوق العاده بود. ما در شکستن سیستم دفاعی آنها دچار مشکل بودیم». از پپ پرسیده شد که آیا بارسا استانداردی است برای اینکه تیمها خودشان را با آن مقایسه کنند، او جواب داد: «بازیکنان من فقط تلاش می کنند و بهترین عملکرد خودشان را تا جایی که می توانند نشان می دهند. فوتبال برای برای همه است. ما واقعا می خواهیم بارسا را در بهترین شکل ممکن نشان دهیم، فوتبال را در بهترین حالت ممکن بازی کنیم و به بهترین شکل ممکن رفتار کنیم».
وفادار به فلسفه بازی خود
گواردیولا همچنین در مورد بازی خوب فونتاس و جناتان دوس سانتوس سخن گفت: «آن ها در کناره های زمین بازیکنان فوق العاده ای هستند. ما خوش شانس هستیم که آن ها را در بارسا داریم». وی همچنین روشن ساخت که در مونیکیپال، با بودن یا نبودن مسی «این ایده همیشه همان است، تلاش برای بازی در نیمه حریف در زمین و ایجاد شانس گلزنی».
در نهایت مربی بارسا، با شوق و هیجان بازی داوید ویا را تحسین کرد: «او به ما همه چیز داد. ویا برای من یک بازیکن بی چون و چرا است. من چگونگی بازی امشب او را حتی بیشتر از آنچه در گذشته ایفا کرد دوست داشتم».
مترجم: مارال مجیدزاده / FCBarcelona.ir
بارسا با جدیت تمام اجازه نداد تا توسط هوسپیتالت غافلگیر شود و با گل اینیستا (دقیقه 42) برای دور بعدی در جام اسپانیا باقی ماند.
در سه فصل گذسته بارسا همیشه هنگام رویارویی با حریفی از دسته های پایین تر در اوایل جام، با مشکلاتی رو برو بوده است و امسال نیز در هوسپیتالت این امر تغییری نکرد. هیچ عذری وجود نخواهد داشت، بارسا با ارائه ی بازی بی عیب، به خصوص در نیمه ی اول، در مسابقات حذفی قدم درستی برداشت و با گل اینیستا، یکی از دوازده بازیکن اول تیم گواردیولا، بازی را به سود خود تمام کرد.
پیروزی تاثیر گذار
پیش از بازی گواردیولا اصرار داشت تا یک بار دیگر درسی برای رویارویی با یک تیم از گروه ب به تیم بدهد که البته حق با او بود. آن ها بازی را با جدیت پیش بردند. سلطه و حملات در طول نیمه ی اول مقابل تیم ترسوی هوسپیتالت در جریان بود. ویا (دقیقه 8)، کیتا (دقیقه 19) و سسک(دقیقه 26) اولین کسانی بودند که موراگون را مجبور به واکنش کردند. فابرگاس دیرتر به بازی پیوست و تلوی تازه کار کابوسی برای دفاع تیم میزبان بود.
اینیستا طلسم بازی را شکست
در هر صورت بارسا تنها کمی در اوایل بازی سختی کشید تا زمانی که هافبک ها -کیتا، ژاوی و اینیستا- خود را در زمین راحت یافتند. اینیستا در دقیقه ی 42 با ضربه ای موثر باعث کسب امتیاز شد. حرکات هماهنگ و بی عیب و نقص تیم در حرکت بعدی بسیار مشهود بود؛ هنگامی که تیم به حمله می پرداخت و این حمله با ضربه ی سر پویول همراه بود.
کنترل کلی بارسا
درجه ی سختی بازی در نیمه ی دوم کمی کاهش یافت ولی این روند همچنان ادامه داشت. بارسا همچنان سخت به بازی ادامه می داد و موقعیت را کنترل می کرد و دائم به دنبال به ثمر رساندن گل بود؛ اما آن ها در هدفشان کمتر مصمم بودند. ضربه ی سسک به دقت بیشتری نیاز داشت تا بتواند از توپ خوب کیتا در دقیقه 65 گل بسازد. حملات بدون ایجاد خطری جدی برای موراگون همچنان ادامه داشت. داوید ویا قاطع ترین و برنده ترین بازیکن بارسا بود.
آغاز برای رافینا و توانایی پینتو
در دقایق پایانی، رافینا، بیست و یکمین بازیکن پرورش یافته در خانه که گواردیولا او را برگزید، برای اولین بار در زمین حضور یافت. پینتو با مهار دیدنی ضربه ای از آدای تاثیر مهمی در بازی به جای گذاشت و بهترین شانس هوسپیتالت را از آن ها گرفت (دقیقه 81). بارسا که از ابتدا تا انتهای بازی با جدیت بازی را اداره می کرد، نتیجه ای به خانه برد که می تواند در نیوکمپ آن را به تصویب رساند.
مترجم: الیکا چلانگری / FCBarcelona.ir