تو ی و . ت ی و ب تلویزیون 57000 ال جی رو تو بازی ها دیدم نوشته لگ داره (lag) یعنی چی ؟ من ویدئو رو دیدم ولی نفهمیدم یعنی چی
در ضمن میخواستم بدونم چطور میشه کاری کرد زیر نویس تو تی وی بزرگتر نشون داده بشه
ممنون
Printable View
تو ی و . ت ی و ب تلویزیون 57000 ال جی رو تو بازی ها دیدم نوشته لگ داره (lag) یعنی چی ؟ من ویدئو رو دیدم ولی نفهمیدم یعنی چی
در ضمن میخواستم بدونم چطور میشه کاری کرد زیر نویس تو تی وی بزرگتر نشون داده بشه
ممنون
یعنی تصویر یه مقدار با تاخیر روی صفحه میادنقل قول:
مثلا تو بازی وقتی یه کلید رو می زنی با یه تاخیری نتیجش رو روی صفحه می بینی
تاخیرش در حد زیر 0.2 ثانیه هست
اگر گیمر حرفه ای هستی و برای گیم خرید می کنی ممکنه اذیتت کنه
برای سایز زیرنویس هم شما موقع پخش فیلم دکمه q.menu روبزن
بعد تو تنظیمات پخش فیلم که بری می تونی سایز زیرنویس رو تغییر بدی
مشخصات sky 3d رو لطف مي كني؟نقل قول:
سلام
برای تلویزیون LG57000 چه نوع فیلم سه بعدی دانلود کنم از نظر کیفیت بهتره؟من شنیدم باید فیلم ساید بای ساید باشه.ممنون میشم راهنماییم کنید و اگه سایتی هست برای دانلود فیلم سه بعدی لینک بدید ممنون میشم.
بله فیلم سه بعدی یا باید پهلو به پهلو باشه یا بالا و پایین. آناگلیف به درد تلویزیون های سه بعدی نمی خوره.نقل قول:
حالا شما فعلا این فیلم تن تن که من دیروز گذاشتم رو بگیر ببین تا بعدش هم تو همون تاپیک پر از کلیپ های تست هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
هاتبرد
11785 h 3/4 29900
با سی سی کم باز میکنم
سلام به همگي
من يه مشكلي با زيرنويسها دارم، بدين صورت كه حروف از هم جدا و از چپ به راست نوشته مي شن.
كسي مي تونه راهنمايي كنه.
با تشكر.
عزیز از اکانت سی سی کم کدوم سایت استفاده میکنی؟ فریز نداره؟نقل قول:
اگه میشه مدل ----- رو هم بگو مرسی
نقل قول:
دوستان در مورد ----- و فرکانس و سسیس کم شیرینک ناسکم اینا با پیغام خصوصی بحث کنید
درسته ، يه کم به قوانين احترام بگذاريد لطفانقل قول:
اولا که کلا به اين تاپيک مربوط نيست ثانيا همين صحبتها تو فروم ممکنه باعث هيتلرشدن سايت بشه
موفق باشيد.
يه صحبتي هم راجع به تاپيک بکنيم که خيلي آف تاپيک نباشيم ، کسي راجع به مدلهاي 2012 سينما سه بعدي ال جي اطلاعاتي داره?!
اينکه high end هاشون کدوما هستن و کي وارد بازار ايران ميشن و حدودا قيمتهاشون تو چه رنجي هست.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk