بچه ها مود فصل زمستون رو دارم کسی میخواد؟
Printable View
بچه ها مود فصل زمستون رو دارم کسی میخواد؟
لطفا اگه کسی می تونه جواب بده سرسری رد نشه.نقل قول:
اینم عکس :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن الان به نظرتون کدومو انتخاب کنم؟
هر وقت کد خواست بهش کد نده Esc بزن کلا از بازی بیا بیرون دوباره برو تو بازی اصلا ازت کد نمیخواد دیگه . واسه من که اینطوریه بازی هم که خوشبختانه خودش ثانیه به ثانیه save میشه .نقل قول:
ببین شما یه بار از بازی که اومدی بیرون دوباره برو تو بازی یکی از اون سریال ها رو بهش بده از این به بعد هر بار که گفت اکتیو کن دکمه activate رو به هیچ وجه نزن از بازی بیا بیرون و دوباره بازی رو اجرا کن دیگه هم لازم نیست کد بدی صاف برو تو بازی .نقل قول:
خدمت شما عرض شود که اولیه واسه محموله های خطرناک و آتشزا ست که هرچی آپگریدش کنی محموله های خطری مهم تری بهت میدن با دستمزد و امتیاز بیشتر ، دومی بارهای راه دور هست که باز بارهای راه دور رو واست باز میکنه که اگه کم حوصله هستی توصیه میکنم تا 2 یا 3 خونه بیشتر پرش نکنی که بار های خیلی راه دوری بهت میده .نقل قول:
و اما سومی محموله های باارزش بالا که به نسبت بقیه بارها به جز بارهای خطرناک پول و امتیاز بیشتری بهت میده که باعلامت ستاره تو قسمت برداشتن بار مشخصه .
چهارمی بارهای شکننده که من خودم 1 خونه بیشتر نگرفتم واسش الانم پشیمونم که همون یه خونه رو هم گرفتم چون فکر میکنم زودتر و بیشتر از بقیه بارها آسیب میبینن و از ارزششون کم میشه .
پنجمی هم مربوطه به بارهاییه که یه جورایی باید سریع و سیر به مقصد برسن که فکر میکنم پول خوبی بدن ولی اگه دیر برسی کلا دیگه رو پولش نباید حساب کنی .
ششمی رو هم خدا به سر شاهده نمی دونم چیه :sq_24: . خونه نیستم وگرنه اون اطلاعات سمت راستش رو یه نگاه مینداختم میگفتم چیه .
البته بگم من اینا رو بر اساس تجربه خودم از این بازی نوشتم و ممکنه دقیق نباشه ، اگه دوستان اطلاعات بیشتری دارن لطف کنن و برای دوستمون بنویسن .
راستی در مورد اینکه کدومش رو انتخاب کنی به نظر شخصی بنده بارهای خطر ناک و با ارزش به بقیه بارها اولویت دارن بعدش هم بارهای راه دور .
من خودم الان بارهای خطرناک رو 4 ، با ارزش رو 5 ، راه دور رو 3 و شکننده رو 1 خونه پر کردم که یه بار راه دور و خطرناک رو امروز بردم 31000 پول گرفتم .
سیستمت یه جورایی خیلی ضعیفه البته واسه منم خیلی بهتر از یکی شما نیست . فکر کنم 35 تا 40 فریم خوب باشه . دوستان گفتن رو ویندوز 8 بهتر جواب میده ، ویندوز 8 هم نصب کردم بهتر نشد که بدتر هم شد دیروز دوباره همون 7 32بیت رو نصب کردم بهتر شد البته این ویندوز 4 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه که حالا میخوام 64 بیتی نصب کنم ببینم باز فرقی میکنه یا نه .نقل قول:
آخرین ورژن انویدیا 306 هست فکر کنم . خود بازی تو سیستم پیشنهادی کارت گرافیک nvidia gforce gts 450 1GB رو پیشنهاد داده .
من خودم سیستمم اینه cpu amd phenom II x4 955-- vga gygabite nvidia gforce gt220 1gb-- ram 4gb .
تنظیمات رو بصورت ساده انتخاب نکنین خودتون بصورت advance انجام بدین . مثلا نذارین رو high برین خودتون یه چیزایی رو که زیاد واجب نیست رو بذارین رو low یه سری دیگه رو رو medium و high .
الان من کیفیت سایه ها و آب و هوا رو گذاشتم رو medium تکسچر ها و رفلکس و نور ماشین ها و اندازه سایه ها رو گذاشتم رو high . رزولیشن 1280X720 کیفیت چمن low
AntiA و HDR و ... همه رو تیکشو زدم و فعاله و scaling رو 100% و ......... بازی هم الان تقریبا روون هست غیر از جاهایی که یکم شلوغ میشه .
اینم یه عکس (البته عکس رو کوچیکش کردم و کیفیتش یکم اومد پایین):
از چه نظر ضعیفه من این سیستم را پارسال فقط کیسش را 650 گرفتم که الان 1 میلیون کمتر نمی دهند.نقاط ضعفش کدو هاست بگو.کارت گرافیکش هم 1 گیگا بایت up to 3 gb است.فقط بهم بگو از چه نظر ضعیفهنقل قول:
گفتیم حالا که داریم چیت میزنیم درست حسابی بزنیم که بچربه:sq_2:نقل قول:
من کارت گرافیکم asus 5870 هست الان درایور اپدیت کردم روی ultra حتی تا 70 فریم هم داشتم
البنه کارتم جز گیمرهاست دیگه.با گرافیک بالا حس میکنی که واقعیه:sq_25: