این دوستانی که بازی گرفتم بیان یه چیزی بگن یه اسکرینی چیزی بزارن .
Printable View
این دوستانی که بازی گرفتم بیان یه چیزی بگن یه اسکرینی چیزی بزارن .
تو بازار بزرگ اهواز اومده؟
اونایی که بازی رو گرفتن بالاخره بگن چند dvd شده ؟
گفتید اسکرین شات بازی رو بذار اما کیبورد من اسکرین شات خرابه
منظورم دکمه اسکرین شات واسه همین از تو بازی نمیتونم اسکرین بذارم
اینا رو که صبح نصب کردم گرفتم
ضمنا بازی 4 تا دی وی دی 4.5 گیگا بایتیه که 146 پارت فایا فشرده داخل داره با نرم افزارهای دایمون تولز و فریم ورک و.. که بعد از اکسترکت بازی 2 تا ایمیج 7 گیگا بایتی ساخته میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 956x683. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 961x674. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نصب دوم بازی هستش
اقا هم 3 دی وی دی کامل هم 4 تا فقط شرکت های که 4 تا دی وی دی کرده خو سودشون بیشتر دیگه پس لطفا الاکی نگید 3 دی وی دی کامل نیست
----------
درضمن کی گفته روی sp2 جواب نمی ده شما خودتون تست کردی یا فقط به همین نوشته ها دل بستی
الان می گن بازی 1.5 رم می خواد ولی اطمانا روی 1 گیگ هم جواب خواهد داد همینجور کشی هم که نیست
عکساشو نگاه کنید !کد:http://shop.gt pl and.com/~Games/Grand_Theft_Auto_IV_PC.html
مگه تو این بازی میشه بری خونه مردم گرگان گیری کنی ؟
+ آیا میشه صندوق عقب یا کاپت جلو ماشین رو باز کرد ؟
کسانی که بازی کردن بگن
من قبلا این بازی رو با ایکس باکس بازی کردن و زیاد برام هیجان نداره
ولی جالبه
بخصوص کافی نتاش !!
بعدشم کلی اسکرین هست ازی بازی ایکس باکسش
و تا جایی که میدونم زیاد فرق ندارن
نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40:
نهههههههههههههههههههههههه ههههههه باورم نمیشه ینی این gta iv ؟ 3 سال انتظار شو کشیدیم
اصلا باورم نمیشه آخرش با این همه تاخیر و بحث و کل کل بلاخره بتونم رو pc بازیش کنم
تونیستی بازی رو اجرا کنی؟
مشخصات سیستمت چیه؟
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40:
راستی کسایی که بصورت پستی (پرداخت) سفارش دادن بدونن که احتمال زیاد زودتر از شنبه بدستشون نمیرسه
پس برید یه لیوان آب خنک بخورید !
ترینر بازیم به فارسی با من !