دوستان بالاخره همراه بانك ملي براي سيستم عامل آندرويد ارائه شد.
کد:http://www.bmi.ir/Fa/BMIServicesShow.aspx?sid=176
دوستان بالاخره همراه بانك ملي براي سيستم عامل آندرويد ارائه شد.
کد:http://www.bmi.ir/Fa/BMIServicesShow.aspx?sid=176
مبارکه رضا جان .نقل قول:
دیفایه خوشکله مشکی قرمزش !؟
راستی یه خبر خوب
البته برای شما رضا جان که ex115 خریدی ممکنه حال گیری باشه .
ex119 دو سیم کارته وارد شده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=2336
سلام هادی جان خوشبختانه من ex115 رو میخواستم امروز بگیرم ولی یک چیزی دیدم که شاخ درآوردم !!!!
ex119 , ex212 هر دو تا وارد شدن اونم به قیمت 285 تومن !!! جالبی قضیه این بود که ex212 هنوز comming soon هست
نکته جالبش این بود که هر 2 تا سیم روی هم قرار میگیرن و کنار هم نیست ولی رنگ بنفش یا قرمزش یکم از قشنگیش کم کرده
احتمالا یکی از این 2 تا گوشی رو بگیرم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم بهتره !!!
موتورولا spice xt300 هم با قیمت 340 تومن موجود بود و ex115 سفید هم 155 تومن و قهوه ایش با کیبورد عربی حدود 150 تومن
یک چیز جالب دیگه بلک بری torch 9810 بود با قیمت یک میلیون تومن !!!!
دوستان سلام. هادى جان ازشما ممنونم وقتى كه ديفاى وex115را داشتم سفارش مى دادم بنده خدا به من گفت كه اين گوشى هم جديدآمدوتوضيح دادكه
فارسى را ساپورت نمى كندوحدودقيمت آن هم بالاى ٢٥٠ هست ولى چون ساپورت كردن فارسى براى من مهم بودex115 را سفارش دادم وتواين رنج قيمت
گوشى خوبى است درموردديفاى بله گوشى بسيار خوش دست وزيبائى هست
16 گیگ کلاس 10 به قیمت 45000 یافت شد :46:نقل قول:
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
واسه اولین بار از دوربین فیلمبرداریش استفاده کردم من (رام سیانوژن) فوق العاده غیر قابل استفاده هست با این لگی که داره. شما کاری کردین که خوب کار میکنه؟نقل قول:
نرم افزار مخصوص فروم xda هستنقل قول:
کلید مربعی سمت چپ پنل گوشی رو توی صفحه اول بزن. بعد more رو بزن و unlock کننقل قول:
---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------
بهترین نرم افزار پخش فیلمی که تا بحال دیدم QQplayer هست. هر چیزی رو که فکرش رو بکنی نشون میده حتی mov که من رسما کف کردم. قبلا از موبو استفاده میکردم ولی این یه چیز دیگست... try itنقل قول:
سلام کسی بازی shadow guardian HDرو نصب کرده رو موتورولا دفی؟ آیا تونسته بازی کنه اگه بازی کرده از کجا دانلود کرده و چه نوع گیم دیتایی رو دانلو کرده
با تشکر
سلام بچه ها
آقا خیلی وقت بود توی جمعتون نبودم واسه همین شروع کردم فروم رو خوندم و اومدم جلو و چندتا جواب دادم که ظاهرا بعضیش توسط اساتید جواب داده شده بود. ببخشید از این بابت.
یه خریتی کردم به یه بنده خدایی گفتم این گوشی عالیه و برو اینو بخر و ال کن و بل کن و ... حالا بیچاره شدم هر نیم ساعت یکبار باید آموزش هر کاری رو براش بدم... الان یه مشکلی ایجاد شده که من سر در نیاوردم! واسه شارژ پولی سیمکارت اعتباری همراه اول میگه نمیتونم از کد استفاده کنم (واقعا نمیشد انگار دیدم خودم) و باید با 144 یا 140 یا یه همچین چیزی استفاده کنم که دردسر داره. من که تا حالا از اعتباری همراه اول استفاده نکردم و سر در نمیارم. شما میدونین مشکل از کجاست؟ خودم ایرانسل رو با ستاره 140 و 141 شارژ میکنم مشکلی ندارم (روی هر دو گوشی هم سیانوژن نصب کردم خودم)
و یه چیز دیگه واسه آقا احسان: یادم هست با برنامه PowerAMP مشکل داشتی و اکسپایر میشد. خوب یه نرم افزار جانبی داره که مثل کرک عمل میکنه. اول فول ورژن PowerAMP تریال رو نصب کن بعد این رو از 4shared دانلود کن و نصب کن
PowerAMP full version Unlocker v1.0-build-10.apk
الان شما دارای نسخه خریدنی PowerAMP هستی و میتونی ازش استفاده کنی. فقط یادت باشه که دیگه آپدیت نکنی. چون تا وارد 1MobileMarket بشی برات آپدیت اینو میاره ولی نباید نصب کنی چون دوباره تریال میشه
:11:
برای شارژ خط های همراه اول با شماره گویا 400 تماس بگیره بعد اونجا میتونه کد شارژ رو وارد کنه و شارژ کنهنقل قول: