شکلش چه جوریه ؟؟؟نقل قول:
Printable View
شکلش چه جوریه ؟؟؟نقل قول:
توانایی های ویژه اونهاست فکر کنم چند تا Trait خاص هست که با فعال بودنشون اون آرم ها میاد جلوی اسمشون توی ترکیبنقل قول:
اونا هرکدوم یکی از ویژگی های خاص اون بازیکنه.نقل قول:
سلام دوستان.
يه سولا واسم پيش اومده چندوقته مي خوام بپرسم اما يادم ميره.اين شكل هايي كه جلوي اسم بعضي بازيكنا هست واسه چيه؟ اصلا يعني چي؟ تو فيفا 2005 اينطور نبود(چه ربطي داشت؟!) تو تركيب رو ميگما! مثلا مسي و ژاوي و سمير نصري 3تا شكل دارن و ديويد بكام 2تا داره.سول كمپل و جان كاريو 1 دونه!
ممنون
مثلا برا ریبری اینا رو داره:
دریبل زن.. سرعت و همچنین آکروبات
میتونی رو این بازیکنا بری و بازدن RS قدرت های اونا رو بیاری و تو اون صفحه LT رو بزنی تا به قسمت این شکل ها به شما برسی و توضیحاتش رو بخونی
من اول فكر ميكردم اين شكل ها تعداد جايزه هايي هست كه بردن.مثلا مرد سال فوتبال جهان يا اروپا اما ديدم جان كاريو هم يكي داره گفتم پس اين نيست چون اين بنده خدا با اين كه مهاجم خوبيه اما در سطح جايزه نبوده.
ممنون
دوستان قبول دارین آهنگ ACE OF HZ خیلی باحاله ؟؟؟ اگه دوست داشتین واستون آپلود میکنم !!!
چطوری میشه آهنگهای دلخواه رو تو بازی وارد کرد؟نقل قول:
وارد نمیشه کرد ولی خارج میشه کرد !!!نقل قول:
نقل قول:
برادر اپ کن . لینکش رو هم پخ کن:31:
این کار توی XBOX360 که تنها از طریق فلش امکان پذیره مثل تمام بازیهانقل قول:
امروز یه شگفتی تو F.A Cup ایجاد کردم و با تیم Southampton تیم تاتنهام رو حذفوندم.... عجب بازی ای بود... بچه ها بهترین بازیشون رو به نمایش گذاشتن و از همشون راضیم : دی
رفتم دور پنجم و اونجا با منچسترسیتی بازی دارم که اینو احتمال زیاد می بازم !!
جالبه هرچی تو این F.A Cup جلو میرم بودجه هایی که برا ترانسفر باشگاه بهم میده افزایش پیدا میکنه.