اینطوری که شما گفتین پس در حالت پایه باید سرعتش از 65 70 شاتل که روی 512 داره این سرعت رو میده بیشتره. من که میرم همین فردا این شاتل رو لغو میکنم پارس میگیرم . هرچی باشه انگاری تو روز سرعتش حداقل 2 برار شاتله.
ممنون از همه دوستان
Printable View
اینطوری که شما گفتین پس در حالت پایه باید سرعتش از 65 70 شاتل که روی 512 داره این سرعت رو میده بیشتره. من که میرم همین فردا این شاتل رو لغو میکنم پارس میگیرم . هرچی باشه انگاری تو روز سرعتش حداقل 2 برار شاتله.
ممنون از همه دوستان
كسي از منطقه پيش شماره 44 پارس آنلاين داره به ما بگه سرعت روزانه و شبانه چقدره؟
من ميخوام از صبانت بيام بيرون
کیفیت سرویس دهی تو هر مرکز مخابراتی فرق می کنه این حرف هایی که ما می زنیم حالت عمومی داره و دلیل نمی شه برای همه صدق کنه اما شما برای این که مطمئن شی حتماً بگرد یکی رو توی منطقه مخابراتیتون که پارس انلاین داره پیدا کن و ازش سوال کن تا از کیفیت سرویس دهی مطمئن شینقل قول:
نقل قول:
با دانلود منیجر از شب تا صبح گذاشتم با سرویس 128 چیزی حدود 300 مگابایت دانلود کرد
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
دوست من 44 تهران هست و سرعت روزانه و شبانش خوبه من دیدم اکثر شب ها با سرویس 256 که داره 1500 مگابایت میگیره حدودا حالا یه شب بیشتر و یه شب کمتر تو روز هم که از ترافیکت کم میکنه سرعت بالاست 140 و 180 و همین حدودانقل قول:
من دارمنقل قول:
بله من هم 128 و هم 256 دارم و سرعت 256 روی 40 هست شب ها و 128 حدودا روی 15 میچرخه
سرویس 256 گزینه خوبیه ولی اگه بخوای دانلود های حجیم انجام بدی باید سرعت های بالاتر رو درخواست بدی که هزینت میره بالا
میگم اگه از خود شرکت بپرسم نمیگن سرعت تو مرکز مخابراتی ما چنده؟نقل قول:
خودشون حتما میدونن دیگه.
شما بقالی می شناسی که بگه ماست من ترشه :31:نقل قول:
اگه رفتی اونجا تا گفتی کیفیت سرویس... هنوز جمله ات رو تموم نکردی میاد چنان از سرویس هایی که می دن برات به به و چه چه می کنه که .... :27: (شوخی کردم )
نه معمولاً به این جور سوال ها جواب نمی دن و اگه جواب بدن قاعدتاً از سرویس هاشون تعریف می کنن بهترین راه پیدا کردن کسی توی مرکز مخابراتیتونه :46:
اینم حرفیست.نقل قول:
خب پس بچه های اینجا کسی که تلفنش از مرکز رجایی شهر کرج باشه نیست که به ما بگه سرعت چطوریه اونجا؟
خوب بید :31:
دوستان این لینک کنترل پنل پارس آنلاین چیه ؟
هیرچی میگردم پیداش نمی کنم
نقل قول:
کنترل پنل نداره
تو همون صفحه اصلی یوزر و پسورد و عبارت داخل کارد رو وارد کنید و enter بزنید وارد کنترل پنل میشید
نقل قول:کد:http://91.98.31.86/Onebill/Login.aspx