آخه پست اول گفتن اسم شرکتا رو نیاریم،البته وقتی میگم این ISP به درد نمیخوره تبلیغ نیست دیگه!:31:نقل قول:
مشکل اساسی من دقیقا همین پینگه،همیشه از سرور kick میشم فقط واسه پینگ بالا. ربع اول پینگ مثلا رو 320 هستش،ولی ای کاش ثابت بود! بعد یهو میره رو 700 و حتی 900 ،بعد مینویسه:
!This server is for low ping players only
تازه خوبه میرم رو سرورای ایران که فاصلش دور نیست،سرور خارجی که اصلا request timed out میده!:44:
راستی من بیشتر MW2 بازی میکنم،اگر کسی اینجا بازی میکنه پینگش رو داخل سرورای ایران بگه لطفا.
حالا یه چیز مسخره تر ---->> شاتل: همچنان سرویس دهنده برتر اینترنتی کشور!!!!!!:39:
آخه سرعت دانلودش برتره،سرعت آپش برتر از همس،یا پینگش؟! طبق کدوم معیار اینا رو میسنجن؟لابد هر کدوم بهتر سر مردم کلاه بذاره برترینه!!!تازه یه سایت داده که نتایج تست سرعت کاربران رو از سرویس دهنده های اینترتی به صورت میانگین تو جدول رتبه بندی کرده.مثل اینکه مطالب سایت رو جدید کردن و شاتل تو چندتا از جدولا رتبش پایینه!!! بعد مثلا از یه شرکت 300 تا تست گرفتن میانگین سرعت شده 480،یعد از یه شرکت دیگه 4 تا تست گرفتن نتیجه شده 480.5 بعد اومدن گفتن این شرکت دومیه بهتره!!!!!!:38:
واسه همین شاتل اول شد،آخه این چه جور تست گرفتنه؟یکی بیاد از من تست بگیره خب...:19::19::19:
ولی تو این نتایجشون اصلا مخابرات نبود.شاید چون مخابرات سرعتش خیلی بالاس به حساب نیاوردنش!:دی