درسته دوست عزیز همونطور که خودتون گفتید قیمت دلار تاثیر مستقیم روی قیمت محصولات اپل داره و قیمت مک بوکها به میزان قابل توجهی بالا رفته (اصلی ترین عامل تغییر قیمت اپل همین دلاره.) که طبیعتا صبر کردن برای خرید منطقی تره.نقل قول:
Printable View
درسته دوست عزیز همونطور که خودتون گفتید قیمت دلار تاثیر مستقیم روی قیمت محصولات اپل داره و قیمت مک بوکها به میزان قابل توجهی بالا رفته (اصلی ترین عامل تغییر قیمت اپل همین دلاره.) که طبیعتا صبر کردن برای خرید منطقی تره.نقل قول:
دوستان عزیز و علاقمند به محصولات اپل و مکینتاش بهتره برای خرید صبر کنید تا ببینیم وضعیت دلار چه طور میشه !
الان تفاوت قیمت چقدره؟
سلام دوستان .
من می خواستم بدم مدل mc373 رو برام از کانادا بیارن اما مثل اینکه موقع خرید باید ضمانت بدن که لپ تاپ اپل رو خارج نمی کنن و تو گمرک بهشون گیر میدن . . . . . !
می خواستم بدونم که هیچ کدوم از دوستان اطلاعی در این مورد ندارند ؟
و یا تجربه ی مشابهی ؟
با تشکر .
سلام. لایف تایم باتری 10 ساعته مک بوک پرو منو وسوسه کرده.ولی نرم افزارهایی که من باهاشون کار میکنم تولید داخلند و فقط روی ویندوز اجرا میشند.
میشه یه نفر مک بو پروش رو هنگام اجرای ویندوز روشن بذاره ببینه چند ساعت باتری دوام میاره؟؟
اگه زیر 6 ساعت باشه خب میرم سراغ سری z سونی که ادعا میکنه 8 ساعت نگه میداره.
ممنون
سلام. لایف تایم باتری 10 ساعته مک بوک پرو منو وسوسه کرده.ولی نرم افزارهایی که من باهاشون کار میکنم تولید داخلند و فقط روی ویندوز اجرا میشند.
میشه یه نفر مک بو پروش رو هنگام اجرای ویندوز روشن بذاره ببینه چند ساعت باتری دوام میاره؟؟
اگه زیر 6 ساعت باشه خب میرم سراغ سری z سونی که ادعا میکنه 8 ساعت نگه میداره.
ممنون
اگر تعداد بیشتر از یکی نباشه موردی نداره ! احتمالا باید بدون کارتون وارد کشور بشه :27:نقل قول:
در حد ۲۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده!!!:31:نقل قول:
سلام
میخاستم بدونم مطمئن ترین جا واسه خرید اپل کجاس؟؟؟؟
من میخام ازنقش بگیرم
هر کی اطلاعاتی داره بگه لطفا؟؟
نقل قول:
قيمت خوب : الماس پايتخت
ضمانت خوب : اپل ايران - نقش