اون سرعت 100mbps سرعت اتصال اینترنت نیست سرعت پورت لن سیستمتونهنقل قول:
Printable View
اون سرعت 100mbps سرعت اتصال اینترنت نیست سرعت پورت لن سیستمتونهنقل قول:
منم یوسف ابادم ولی پایین میدون کلانتری.انتنم الان 4 تاست ولی 5 تا هم بعضی جاهای خونه میده ولی عجیبه که چند روز پیش بردم خونه یکی که چند تا خونه اونورتر از ماست از 2 تا بیشتر نمی شد .فقط یجا به 3 تا رسید که اونم هی روشن خاموش می شد؟ با 2 تا انتن نمیشه وصل شد نه؟ من که نتونستم.نقل قول:
شما از خود مبین پرسیدی که انتن جدید تو جهان ارا نصب کردن؟
cinr شما 9 استنقل قول:
کیفیت سرویس من همچنان افتضاح. صفحات که به زور میان با لا و نصفه لود میشن. سرعت دانلود با یک کانکشن هم بسیار پایین است. درمورد سایت هایی که هاست خارجی دارند که بسیار افتضاح تر.
سلامنقل قول:
من تازه تو اهواز گرفتم
کیفیت سرویس من که خوبه
سرعت دانلود هم همونی که باید باشه هست
کسی میدونه چطوری میشه تو سایت E-Care فهمید ترافیک شبانه را چجوری حساب می کنه؟
اصلا معلوم نیست این ترافیکی که کم می کنه مال چه زمانیه؟ چرا اینقدر با تاخیر میزان کم شدن ترافیک را نشون میده؟
آیا برای اینکه از ترافیک شبانه کم کنه باید بعد از ساعت 2 شب مودم را خاموش و روشن کنیم یا خودش عقلش میرسه ؟ :31:
این هم تست از ما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که سرعت کاملاً در نوسانه
در مورد سوالتون هم باید بگم که: نه خیر! خودش عقلش نمیرسه. بهتره مودم رو ریبوت کنید چون ممکنه بعضی ساعات رایگان رو محاسبه کنه.
در واقع زدن هر بلایی که خواستن سر اینترنت آوردن.
نتایج تست از سایت مبین نت:
-Download speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 508 Kbps -Upload speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 535 Kbps -D/load COS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98 % -U/load COS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 77 % -RTT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 78 ms -RTT Consistency [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 39 % -Max Delay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 73 ms -Avg Delay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 57 ms -Max Bandwidth [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 508 Kbps -Route Speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6721 Kbps
با نگاه به این نتایج متوجه شدم که کیفیت سرویس عادیه و تغییری نسبت به قبل نکرده پس نتیجه میگیریم کاسه ای زیر نیمکاسه است.
حجم دیتا در طرح ویژه 20-25 گیگه
میخواستم بدونم نحوه ی تقسیم تو هر ماه چطوریه ؟ ( تقسیم بر 12 میشه یا تا آخرشو میشه تو یه ماه استفاده کرد )
در ضمن کسی از طرح های آینده خبری نداره ؟
تو یک سال 20 گیگ به شما تعلق میگیره شما می تونید اون رو در عرض یک سال تموم کنید یا در عرض یک هفته هیچ فرقی نمیکنه.نقل قول:
ببینم بعد از اتمام حجم میتونم از طرح های ماهانه استفاده کنم یا فقط باید مگابایت اضافه رو بخرم ( همون که نوشته مگابایتی 50 ریال )نقل قول: