اصلاح میکنم ببخشید :
سلام دوستان یکی از دوستان سینما خانگس سونی SONY DAV-DZ790
داره که با هر فرمتی فیلم یا ویدئو میزنم روی usb نمیخونه ...
باید چه فرمتی بزنم ؟
یا اینکه ابگرد کنم دستگاه رو ؟؟
Printable View
اصلاح میکنم ببخشید :
سلام دوستان یکی از دوستان سینما خانگس سونی SONY DAV-DZ790
داره که با هر فرمتی فیلم یا ویدئو میزنم روی usb نمیخونه ...
باید چه فرمتی بزنم ؟
یا اینکه ابگرد کنم دستگاه رو ؟؟
این مدل یکی از مدل های نسبتا جدید سری 7 سینما خانگی های سونی می باشد که قابلیت پخش چندین نوع فایل های تصویری از قیبل divx avi mpeg mpg رو با قالبیت پخش تا ریزولیشن 576 را دارا می باشدنقل قول:
حالا چرا اون دستگاه هیچ نوع فایل تصویری رو نمی خونه به 3 تا احتمال بستگی داره
یک در قسمت نوع فایل در یو اس بی وضعیت movie رو انتخاب نمی کنید
دو فرمت یو اس بی استوریج شما فت 32 نیست
سه فایل هاتون دارای فرمت بالا نیستند و یا رزولیشن بالایی دارند
در صورت موثر نبودن توضیحات بالا لطفا جزئیات را دقیق بفرمایید
اصلا لیست فایل ها را می آورد؟
دوست من ممنون از راحنماییتوننقل قول:
الان پشت دستگاه نیستم ولی وقتی usb رو میزنم فقط فایل صوتی رو نشان میدهد.
1-یعنی بازم همینطور که شما فرمودین باید movie رو فعال کنم ..از کدوم قسمت و چطوری ؟؟
2-یا اینکه از usb FAT هست ؟؟
سلامنقل قول:
آقا منم چند وقت پیش رفته بودم اونجا هرچی خواهش و تمنا و چک و چونه که RS-30 رو بگیرم اما به جای آمپش آمپ 819 بردارم راضی نشد ! گفت اینا با هم ست هستش و نمیشه !! خلاصه منم فعلا همون 819 + player 420 رو خریدم تا بعدا یه فکری برای باند بکنم !
اما در مورد ریموت کنترل خدمتت بگم که کنترل آمپ جدا ، کنترل پلیر جدا ! پس خیالت راحت باشه از نظر کنترل !
اگر فایل تصویری و می بینید ولی نمی تونید پخشش کنید یعنی هم یو اس بی تون فت 32 هست و هم وارد قسمت movie شدیدنقل قول:
باید بهم بگید دقیقا چه ارورری میده
شاید ریزولیشن بالا باشه شاید کدینگش رو نمی تونه پخش کنه
با سلامنقل قول:
آره درسته آمپ و باندا رو بهیچ وجه عوض نمی کنه و لی دوستانیکه میخوان بخرن توجه کنن که با پولی که میدن هیچ جا نمیتونن یه همچین سیستم با کیفیتی با ساب ووفر اکتیو و باندای چوبی و 5 به 1 تهیه کنن.
مرسی
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز اگه یکم سفت با هاشون برخورد کنی میتونی بدون پلیر هم 550 ، rs-30 رو ورداری. همین کاری که من کردم. من بهشون گفتم که چند وقت پیش اومدم برای تست و فروشنده بهم گفت که میتونی بدون پلیر ور داری(و واقعا هم گفته بود) . قیمت این سیستم با توجه به مشخصاتی که داره بنظرم به نسبت سینما های بازار خیلی منصفانس (البته تو ایران) بخاطر همینه که فروشگاه پلیر ها شو رو سیستم به مشتری میده چون حاشیه سودش خیلی پایینه.
در ضمن اگه فروشگاه راستین اینکارو نکرد ، اون یکی فروشگاه پایونیر تو پاساژشرکا این کارو میکنه ولی قیمت رو بالاتر باهات حساب میکنه.ایشالاه بخری و حالشو ببری.
درود.
با سپاس از راهنمایی های دوستان و بویژه رایان.
سرانجام بعد کلی تحقیق و تفکر و چرتکه انداختن رفتم یه پکیج جامو با ----- اونکیو گرفتم.
راستش نخست قصد داشتم یک سیستم صوتی خوب داشته باشم ولی دیدم هم به بودجم نمی خوره هم بلندگوهای خوب دیگه وارد نمیشن هم دیدم باید چیزی بگیرم که به ابعاد خونه هم بخوره دیدم این جامو صداشم بد نیست هم برا موسیقی خوبه هم سینما خانگی دارم در واقع با یک تیر دو نشونه دلمو یکی کردم رفتم گرفتم.
سیستم بدی نیست یک سری مزایا و یک سری معایبی داره که بعدن سر فرصت بیان میکنم.
درود
تفاوت اصلی rs30 , 70 در چی هست؟
تو شیراز نمایندگی های پایونر سیستم سینمای خانگی ندارن.
کسی جایی رو سراغ داره؟
ظاهرا از نظر کاربری اولیه چندان تفاوتی با هم ندارن.... آمپ و باندها در rs70 تکامل یافته تر هست. قاعدتا مدل بالاتر امکانات بیشتری هم داره اما باید ببینی چه امکانات و خواسته ای از سیستم می خوای داشته باشی... در کل همه چیز خلاصه می شه به بودجه وگرنه هر چه امکانات بیشتر، بهتر... حالا حتی اگه این امکانات سالی یه بار به کار بیاد..!!نقل قول: