تو گوشی من عکسهای گرفته شده با گوشی را کلا جدا نشون میدهنقل قول:
عکها پراکنده را هم باز جدا
و کلا گالری سونی اریکسون همشی تک هست
دیرو گالری 6 xرا دیدم حالم بهم خورد چون هنوز همون روش سنتی نوکیا هست و تغییرش نداده
منم همینطورنقل قول:
Printable View
تو گوشی من عکسهای گرفته شده با گوشی را کلا جدا نشون میدهنقل قول:
عکها پراکنده را هم باز جدا
و کلا گالری سونی اریکسون همشی تک هست
دیرو گالری 6 xرا دیدم حالم بهم خورد چون هنوز همون روش سنتی نوکیا هست و تغییرش نداده
منم همینطورنقل قول:
به به سلام:31:نقل قول:
نه یونس جان متعسفانه گوشی ویواز دوربینش در شب و مخصوصا فضاهایی که نیاز به فلش داره کم میاره:13:
تو همه فریم ورهاش همینه چون اصلا فلاشش اینجوری درست شده و مثل زنون خازن خاصی نداره برای اینکه بتونه یکدفعه نور زیادی تولید کنه و ال ای دیشم میشه گفت تغریبا ضعیفه:13: ولی عکس های روزش خیلی خوبه جدیدا از یکی از دوستان تو همینجاهم شنیدم فیلمبرداریشم بهتر شده با آپدیت جدید:46:
مال همه بچه ها همینطورهنقل قول:
این گوشی موقع عکاسی فلاش نمیزنه؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا موقعی که کادربندی میکنی فلاش روشنه، ولی تا دکمه شاتر رو میزنی فلاش خاموش میشه و عکس هم خب، تار میفته!!
وقتی روشن میکنی چراغ را، تا لحظه گرفته شدن عکس روشنه
وقتی عکس گرفته شد فلش خاموش میشه
و خب طبیعتا عکسها هم روشن منظور با فلش
اما در مورد توضیحات عجیبه که به حذف قرمزی چشم اشاره شده درحالی که این گزینه در منو نیستش !!!
خب چرا اینجوری طراحی شده؟ فلاش P990 هم تکی هست ولی موقع گرفتن عکس واسه چند لحظه پرنور میشه! خیلی عکس رو بهتر میکنه... من انتظار نور زنون ازش ندارم، ولی این دیگه خیلی ضعیفه! :(نقل قول:
آره الان تازه تست کردم تو اتاق کاملا تاریک یه نمه نور داره..! ولی خیلی ضعیفه.. من رو دوربینش خیلی حساب میکردم..نقل قول:
مال همه بچه ها همینطوره
وقتی روشن میکنی چراغ را، تا لحظه گرفته شدن عکس روشنه
وقتی عکس گرفته شد فلش خاموش میشه
و خب طبیعتا عکسها هم روشن منظور با فلش
واسه همچین دوربین این قابلیت میشه گفت واجبه... :| تو فریمور جدید مشکل رفع نشده؟نقل قول:
اما در مورد توضیحات عجیبه که به حذف قرمزی چشم اشاره شده درحالی که این گزینه در منو نیستش !!!
شاد باشی:40:
نه براي ريست معمولي شما ميري توينقل قول:
setting/phone/phone managment/default setting
بعد اونطوري ميشه ريست معمولي و با كد *#7370# از راست به چپ ميشه ريست كلي
گلمحمدي جان مشكلي كه سرعت گوشيم داره نمشيه ببرم بدم تعمير؟يا مثلا بزارم اپديت جديد بياد كه خدا كنه سيستم عاملش بشه سيمبين 3 تا ببينم درست نميشه؟اخه امشب بازم همونطور شد و خاموش روشن كردم الان درسته
راستي يه سوال ديگه من اگه بخوام با مشتي ... كل بندازم به نظرتون دوربين عكاسيش پوز n82 -n900-n 96-n86 و ... تو روز ميزنه
خب ببین کلا نورش تا چند متر بیشتر تاثیر ندارهنقل قول:
برد مفیدش تا 1.5 متر هست
چطور حساب میکردی ؟ چرا قبل از خرید تحقیق نکردی ؟
کلا ویواز 2 ایراد داره
1-ضعف فلش
2- ضعف صدا
در بقیه موارد خوبه
البته دوربینش در نور رو خیلی عالیه
حتی از بقیه گوشیهای قوی کمی نیماره و حتی بهتره
آخه خریدش یکم با عجله انجام شد! فرصت تحقیق نبود! حالا دیگه مهم نیست.. میخواستم ببینم مشکل از گوشی دست منه یا همگانی که گویا همه همین مشکل رو دارند! وگرنه تو عکاسی خوب روزش مشکلی ندیدم ..نقل قول:
ممنون.
شاد باشید:40:
مرسي 7evil عزيز
يعني من اينو برش گردونم به تنظيمات كارخونه؟
بزار انجام ميدم خبرشو ميدم...
آقاي golmohammadi من با فرمه گالريش مشكل ندارم، اتفاقا اينكه دسته بندي ميكنه رو خيلي هم دوست دارم، مساله اينجاست كه عشقي باز ميكنه عكسامو!!! يه سري كه با دوربينه گوشي قبليم انداختم و كيفيتش پايينه رو باز ميكنه، اما اونايي كه با دوربين ديجيتال انداختم و كيفيت بالا دارن رو رو لودينگ ميمونه!!!
از سرعت گوشي هم نميتونه باشه، آخه فيلمي كه مثلا 50 دقيقه است رو بدون كوچكترين مكثي باز ميكنه!!!
حالا من ريستش ميكنم ببينم چي ميشه
مرسي از راهنماييتون:11:
البته خب شاید بستگی به این داره عکسها را کدوم پوشه ها ریخته باشیننقل قول:
شما کجا ریختین عکسها را
دقیقا مسیرشو بگو
دوستان فیلم برداری ویواز از n8 خیلی ضعیف تره یا نه خوبه؟؟؟؟
چون اون لنز بزگتری داره و بالاخره 12 مگاپیکسل هست
یه کلیپ هم ازش دیدم کفم برید؟:18::18::18::18:
اینم لینک یوتیوب انیمیشنی که با n8 گرفته شده و با استفاده از میکروسکوپ
کوچکترین انیمیشن دنیا
یکی دیگه هم بود که یه یارو با لباس آبی یه سری کارا میکردکد:http://www.youtube.com/watch?v=CD7eagLl5c4
چنان کیفیتی فیلم گرفته بود که تو انجمن کف همه بریده بود/
کسی نظری نداره؟؟؟؟