ريفر يعني اداره استاندارد مجوز نداده بهش قاچاق وارد شده و يه مارك قرمزي هم بهش مي زنن كه مرجوعي است يه خبري هم هست تو سايت ها اگه سرچ كني مس توني گيرش بياري لب تاب قاچاق و غير استاندارده چون زيادي داغ ميكنه ؟
شايد هم خوب كار كنه واست؟؟؟؟
ريفر يعني اداره استاندارد مجوز نداده بهش قاچاق وارد شده و يه مارك قرمزي هم بهش مي زنن كه مرجوعي است يه خبري هم هست تو سايت ها اگه سرچ كني مس توني گيرش بياري لب تاب قاچاق و غير استاندارده چون زيادي داغ ميكنه ؟
شايد هم خوب كار كنه واست؟؟؟؟
جالبه توی این همه بازار اولین باری هست که این حرف رو میشنوم
اصلا گمرک ایران چی کاره است که بیاد معنای ریفر رو تغییر بده ! هه :دی
من بعد از تحقیقات بسیار زیاد و با توجه به بودجه تقریبا یک میلیون تومانی ام تصمیم گرفتم Acer 5741G رو بخرم
به عنوان اتمام حجت این پست رو نوشتم که خودم مطمئن بشم !
آیا در این رنج قیمت یعنی تا یک میلیون تومان لپ تاپی مناسبتر از این گزینه پیدا نمی کنم ؟
آیا Asus K52JR بهتر از این مدل نیست ؟
شنیدم سی پی یوش زود میسوزه ! صحت داره ؟ کسی از این مدل داره ؟
میخوام چندتا از عیباش رو هم بدونم.
قابلیت نصب ایکس پی و سون رو هم داره دیگه ؟
ببخشید چند تا سوال پرسیدم.
عجیبه که پی سی ورد برام فیلثره اما اینجا فیلثر نیست !!
سلام
دوستان تا 750 هزار تومان چه لپتاپی رو برای کسی که یه استفاده معمولی داره پیشنهاد میکنید.
Studio .1558 = core i5 + ram 4 + 500 H.D.D + 4500/1759MB (VGA) in az in yeki 950.000 bi garanti
INSPIRON .1564 = core i3 + ram 4 + 320 H.D.D + Intel 4500/1759MB (VGA) inam az in 750.000 bi garanti
----
نظرتون در مورد این دو مدل چیه ؟؟ ( بدون گارانتی!) INSPIRON .1564 و Studio .1558
1- اصلا اینا به درد می خورن ؟( برا کارای عادی و گاهی کارای 3D و فتوشاپ (غیر حرفه ای))
2-قدرتشون؟ سرعتشون؟ ماندگاریشون؟
در ضمن آقا می ارزه من به خاطر سیم کارت خور بودن INSPIRON .1564 بی خیال Studio .1558بشم ؟؟؟ (اصلا این دو تا به درد می خورن ؟؟؟ )
:11:[/QUOTE]
ببخشید دوباره پرسیدم ولی این هم میتونه برای اونای که دنبال لپ تاپ زیر 900 هستن مفید باشه و هم اینکه دوستانی که دارن لطفا مزایا و معایب این دو رو بگن
تشکککر:40:
ولله من خودمم تا 900 میخوام هزینه کنم بهتر از این گیرم نیومد.میخوام همینو بگیرم.این مشخصات با مارکای دیگه 1200 هم نمیدن در حالی که این حدوده 910 تومنه.قابلیت نصب ویندوزای مختلفم دارم چون DOS هست.در مورد سوختن هم اطلاعی ندارم.نقل قول:
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
به نظرم دل 5010 با کانفیگای مختلفی که داره بهترین گزینه هست.تو دیجی کالا کانفیگاشو ببین.نقل قول:
نقل قول:
شما برو تو کار acer 4740G ... کلا معتادش میشی :31:
نقل قول:
15 اینچی ؟ خیر .. کلا یا این انتخاب هست که قویترینه یا ایسوز ! البته رم ایسوز 1333 فرکانسشه که قابل توجه هست ... ولی هارد ایسر بیشتره ... به نظر من ایسوز توی خنک کنندگی قویتر کار کرده
من خودم طرفدار ایسر هستم ... و قبلش هم ایسوز :دی
برای چی باید سی پی یو بسوزه وقتی که سیستم cooling خوبی داره ؟ این هم از جماعت بازاری شنیدی که فرق بین لپ تاپ و نت بوک رو نمی دونن ؟ :27:
عیب ؟ والا من با هر دوشون کار کردم عیبی ندیدم ... شفافیت lcd led ایسر بهتره ولی ایسوز باز هم زاویه دید بهتری داره ... جنس بدنه و ارگونومیک بودن کیبورد ایسوز هم بهتره چیزی که خیلی ها بهش توجه نمی کنند
قیلترینگ ؟ این هم داستانی داره :21:
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
ببخشید دوباره پرسیدم ولی این هم میتونه برای اونای که دنبال لپ تاپ زیر 900 هستن مفید باشه و هم اینکه دوستانی که دارن لطفا مزایا و معایب این دو رو بگننقل قول:
تشکککر:40:[/QUOTE]
ابدا دو تاشون بدرد نمی خورند حتی برای فتوشاپ و 3d
شما میخوای 750 بدی یکی از اینا رو بگیری که گرافیکش اینتله ؟ چه کاریه !!! :13:
خوب 750 رو بدید که 5740 ایسر بگیرید اینا رو میخوره !
سلام دوستان
من برای یکی از آشنایان می خوام یه لپ تاپ بگیرم با قیمت تقریبی 900 هزار تا 1 تومن
چی پیشنهاد میدین؟
این یک لب تاب با قیمت 990000 تومان
model: acer
CPU: intell core i3 2.53GHZ
cach: 3 MG
RAM: 4GB DDR3
HDD: 640 GB SATA
VGA: intel 320GF GT
DIAPLAY: 15.6 INCH LED
ASS: WEB-WIFI-LAN-HDMI-قAC
WIGHT: 2.7KG
البته این مدل را خودم پسند کردم که بخرم نظر شما چیه دوستان؟