نسخه فاینالشو از کدوم لینک میشه دانلود کرد؟؟نقل قول:
Printable View
نسخه فاینالشو از کدوم لینک میشه دانلود کرد؟؟نقل قول:
سلام
احتمالا قبلا بحث شده ولی ممنون می شم به منم جواب بدین
یک سیستم با سی پی یو 2.6 و رم 4 گیگ (1520) روش سون نصب کردم ولی نشون می ده 4 گیگ رم دارم که 2.9 تاش قابل استفاده هست
قضیه اون یک گیگ رم چی می شه ؟
(راستی اگه ممکنه بهتربن کرک ویندوز 7 را هم معرفی کنین - و این ویندوز را خودم بعد از انتشار نسخه نهایی دانلود کردم و هیچ مشکلی نداره)
ممنون
نسخه 32 بیتی فقط تا 3 گیگ رم میشناسهنقل قول:
اگه میخای کامل رم هاتو شناسایی که باید 64 بیتی نصب کنی
نقل قول:شما ويندوزتو اپديت كن ببين چطور ميشهنقل قول:
موفق باشيد
سلام کسی کرک تست شده و سالم ویندوز 7 64bit رو داره؟
1. داریور ویندوز 7 رو Defragment کن.نقل قول:
روش(روی درایور ویندوز 7 رست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید و از سربرگ Tools گزینه ی Defragment now رکلیک کنید)
2.سیستمت رو Clean Up کن.
روش(روی درایور ویندوز 7 رست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید سربرگ General گزینه ی Disk Cleanup رو انتخاب کنید و تیک های همه گزینه ها را بزنید و...)
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
شما install_w7ldr.exe رو از این فایل اجرا کن ایشالا حل میشه:
کد:http://rapidshare.com/files/278472330/Windows_7_Loader_v1.0.1.4-UNTERMENSCH.rar
دوستانی که بعد از نصب Windows 7 و اکتیو کردن اون با Vista به مشکل برخوردند و ویستاشون از حالت Genuine در اومد می تونن از کرک زیر ((Windows 7 Loader v1.7.3 (x86 & x64) استفاده کنند و هر دو ویندوز رو اکتیو کنند و لذت ببرند . من خودم این کار رو کردم (البته روی نسخه RTM)، هر چند که می خوام ویستا رو پاک کنم :
کد:http://slics.myftp.org/Tools/Daz/Windows%207%20Loader%20v1.7.3.zip
دستت درد نکنه مورد اولی رفع شد اما مشکل عوض کردن بک گراند حل نشد چون من نت بوکمو تازه گرفتم و از اول نسخه Windows 7 Starter Edition روش نصبه. چون سی پی یوی این نت بوکها Intel Atom هست و واسه همین بعضی از امکانات رو در نسخه starter حذف کردند. از جمله عوض کردن بک گراند. :41:نقل قول:
سلام
یه مشکلی با ویندوز 7 دارم: وقتی می خوام عکسی رو ذخیره کنم این خطا رو می ده؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]