1-ا access point دستگاهی هستش که میتونه یه شبکه wireless راه اندازی کنه و بر حسب توانائی هاش به سایر دستگاه ها ( مثل PC ، لپ تاپ ، موبایل و ... ) این اجازه رو میده که از طریق Wi-Fi ، Bluetooth یا استانداردهای دیگه بهم متصل شن. امنیت بالا ، سهولت راه اندازی شبکه و برد زیاد از مزایای اصلی استفاده از access point هاست.
در ضمن باید بگم، همونطور که تو شکل زیر معلومه Aaccess point
فقط شبکه رو بین سیستم های مجاورش برقرار میکنه و خودش به تنهائی نمیتونه به اینترنت وصل بشه. برای دادن اینترنت به سیستم هایی که توسط access point بهم وصل شدن ، باید اون رو یه مودم adsl وصل کرد ( تو شکل زیر DWL-G700AP
فقط یه Access point هستش نه مودم adsl )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم های wireless که برای adsl استفاده میشن ( و تو این تاپیک ازشون صحبت شده ، مثل asus am604g ) معمولا تو خودشون access point دارن و نیازی نیست جداگانه خریداری بشه . واسه همینه که قیمتشون هم بالاست و روشون نوشته
ADSL Modem + Access point . و در اصل شما دارین دوتا محصول رو میخرین.
2- اگه PC از مودم دور باشه ، باید یه کارت شبکه wireless اینترنال واسش بگیری که حدود 45 تومن قیمت داره. ولی اگه PC بهش نزدیکه مودم های wireless معولا یک یا چندتا پورت LAN هم دارن که میشه به راحتی با یه کابل LAN وصلش کنی به PC . ( من خودم همین کار رو کردم ؛ مودم رو گذاشتم جای PC و با یه کابل 1 متری بهش وصل کردم و لپ تاپ ها هم از wireless استفاده میکنن ) .
یا حق . . .