یعنی با فرمان reboot هم نمیتونید ری استارت کنید ؟نقل قول:
Printable View
یعنی با فرمان reboot هم نمیتونید ری استارت کنید ؟نقل قول:
سلام
دوستان مشکل با ترمیم گراب حل نشد و دوباره همون ارور می یاد چی کار کنم؟
این مشکل می تونه پیش نیاد و معمولا بخاطر اشتباه در نصب و اشتباه در هنگام پارتیشن بندی بوجود میادنقل قول:
اشتباه بودن سطح دسترسی های لازم یا اکتیو نبودن پارتیشنی که بوت لودر روش نصب شده معمولا دلیل این اروره
حالا پارتیشنش رو با یه برنامه مدیریت پارتیشن نگاه کنید اگر اکتیو نیست تغییرش بدید انشاالله که درست بشه
مثلا اینو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نشد محتویات فایل etc/fstab/ روی لینوکسی که نصب شده رو بزارید ببینم
می شه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
وقتی ریستارت می کنید چی می شه؟
من همچین مشکلی ندارم...
سلامنقل قول:
این مشکل می تونه پیش نیاد و معمولا بخاطر اشتباه در نصب و اشتباه در هنگام پارتیشن بندی بوجود میاد
اشتباه بودن سطح دسترسی های لازم یا اکتیو نبودن پارتیشنی که بوت لودر روش نصب شده معمولا دلیل این اروره
حالا پارتیشنش رو با یه برنامه مدیریت پارتیشن نگاه کنید اگر اکتیو نیست تغییرش بدید انشاالله که درست بشه
مثلا اینو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نشد محتویات فایل etc/fstab/ روی لینوکسی که نصب شده رو بزارید ببینم
ببخشید دقیقا باید از چه برنامه ای استفاده کنم؟در ویندوز می دونم چه جوری اکتیو کنم ولی در لینوکس آشنا نیستم.به خصوص اینکه باید لیو بالا بیام ..یعنی مثلا از QTparted استفاده کنم؟(نمی دونم شاید منظورتون از مد ریپیر هست یا نه) همین پارتیشن بوت را ببینم اکتیو هست دیگه؟
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه بهتر بتونیم کمکتون کنیم محتویات دو فایل زیر را برای دوستان جهت بررسی اینجا قرار بدید:
اول فایل /boot/grub/menu.lst رو باز کنید و محتویاتش رو اینجا قرار بدید.
بعد با دستور fdisk -l لیستی از پارتیشن های موجود در سیستم خود را باز اینجا بگذارید.
در مورد سوالتون بله، منظور همون QTparted و یا Gparted و غیره هست.
از کجا میتونم phproxy رو برا فایرفاکس تو اوبونتو دانلود کنم؟
فرقی بین اکثر addonهای فایرفاکس برای ویندوز و لینوکس نیست:نقل قول:
کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3239
salam doostan . man mikhastam driver katre graphico nasb konam ke filesh pasvande .run dashte.
ama hengame nasb error mide ke bayad xserver ra cofig konid. man file xserver makhsoose nvidia ra download kardam ta nasbesh konam . ama filesho ke az halate feshoede dar avordam didam chandin file ba pasvande .c va .h ke makhsoose file haye c++ hastand vojood dare. doostan goftand bayad compile koni oonaro ta ye file vahed sakhte beshe bad nasbesh koni .
kasi hast betore kamel bege che konam ? ya age compile shode xserver ra darin ta nasbesh konam dar ekhtyar begzarin mamnoon misham.
اولا لطف کنید فارسی تایپ کنید.نقل قول:
ثانیا دوستانتون اطلاعات غلط بهتون دادن ! نیازی به کامپایل و این حرفا نیست. شما نباید فایل با پسوند run رو از حالت فشرده خارج کنید ! قبل از اجرای این فایل باید xserver رو متوقف کنید. شرح کامل نصب درایور Nvidia با پسوند run رو توی راهنمایی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم میتونید بخونید ...