سلام دوستان
یه سوال داشتم
این درسته که میگن سیستم ماشینهای آمریکای با هوای خلیج فارس سازگار نیست و زود خراب میشه؟
Printable View
سلام دوستان
یه سوال داشتم
این درسته که میگن سیستم ماشینهای آمریکای با هوای خلیج فارس سازگار نیست و زود خراب میشه؟
كي اينو گفته؟:18::18::18: من يه دوست دارم كه چندين ساله كه پونتياك فاير برد داره و خيلي هم خود داره باهاش كار ميكنهنقل قول:
سلام
از لطف شما سپاسگذارم..
این گفته معروف را بخاطر داشته باشید که:
همه چیز را همگان دانند..
من هم تنها تجربه های خودم را نوشتم..خیلیها هستند که بسیار بیشتر از اینکه ما بدانیم میدانند..کاش آنها هم اینجا باشند و ما هم استفاده کنیم.
من فکر میکنم 300 اسب بخار هم خودش خیلی زیاده..در واقع عالیه..مثلا فراری 308 موتوری 8 سیلندر اما با حجم 3.4 بود و قدرت آن 300 اسب بخار..البته مدلهای بسیار متفاوتی هم ساخته شد اما کلا این قضیه نشان میده که قدرت 300 اسب در رده اتومبیلهای اسپورتی خاص مثل فراری هم مطرح بوده..حالا اگر قدرت بیشتر لازم داشتید که البته داشتن آن بد نیست..
در مورد خراب شدن ماشینهای آمریکایی در اب و هوای خلیج فارس من چیزی نشنیدم..
اگر امکان داره بیشتر در این مورد توضیح بدین که چه مدل ماشینهایی بودند و دقیقا چه ایراداتی پدید آمده؟؟
گفتم که شنیده بودم اما خودم هم میدونستم اشتباست خواستم شمارو امتحان کنم:31:
سلام..
بیایید کمی در مورد این مدل شورلت گمنام و زیبا صحبت کنیم..
CHEVROLET AEROVETTE 1973
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آئرووت کانسپته، درسته ؟
فکر کنم بر اساس کروت طراحی شده بود
درسته...اما کاملا مشخصه که یه طراح ایتالیایی این بدنه را طراحی کرده..درست مثل مدلهای لامبورگینی و فراری و مازراتی..
اما تعداد اینها خیلی کم بود..من که حتی توی فیلمها هم ندیدم..چه برسه توی ایران..مثل اتومبیلهای دلورین
مگه به تولید رسیده بوده ؟
كي واست بزنه من خواستم بكشمت:31:نقل قول:
آقا علي بي زحمت يه آمار دقيق برام از صاحب اون مكوان ميگيريد؟ ببينم واقعا فروخته يا نه :11: