بابا یکی آدرس مغازه ی معتبر برای خرید hp به من بده.فوریه.
بابا یکی آدرس مغازه ی معتبر برای خرید hp به من بده.فوریه.
نقل قول:
نه داداش مشکل که ایجاد نمیشه که هیچ اصلا باید همینجوری باشه
نقل قول:
ادرس نمیشه داد ولی تنها 2 گارانتی در hp خوبه : همپارد و iran hp
خودت تو گوگل سرچ کن سایت و ادرس اونها رو 2 سوته پیدا می کنی ( ریجستر . راهنمایی کردن که خلاف محسوب نمیشه ؟؟؟ میشه ؟؟؟ البته شاید تو این سایت که خیلی خاصصصه :27: اینم ممنوع باشه )
موفق
بابا ما چند وقت پرسیدیم اما جواب ندیدیم.باز میپرسم.دوستان چه لپ تاپی رو پیشنهاد می کنن که بشه به راحتی قطعاتی مثل گرافیک و سی پی یوش آپگرید شه؟نسبتا به پاسخ فوری نیازمندم.خودم6880 د نظر دارم اما در مورد این مسائلش اطلاعی ندارم.تو این مایه ها چی سفارش می کنید؟
خوب بهم پ.خ بزنین.( نیود
به نظر شما باید چند وقت صبر کرد تا بلو ری_رایت برو روی نوت بوک نصب بشود برای کامپیوتر های خانگی فقط یه مدل دیدم که 1 میلیون قیمتش بود به نظر شما چقدر باید صبر کرد
خدایش این دفعه سوم سیوال میپرسم ایا سیوالم ارزش پاسخ نداره؟
بین dell 1420 , hp2855 که تقریبا کانفیگ یکسانی دارند و عمده اختلاف در cpu هستش ( دل 1.8 و hp 2.1) و اختلاف قیمت هم دل 150000 تومان ارزانتر هست کدوم رو پیشتهاد میدید ...... ممنون
نقل قول:
100% hp
i love hp
حرف نداره خیالت راحت
تقریبا بازی های متوسط و رو به بالا را اصلا درست اجرا نمی کنه. همین عادیش 8400 به درد بازی نمی خوره دیگخ چه برسه مال Laptop . اگر می خوای خوب بازی کنی برو دنبال Laptop هایی که 8600M-GT به بالا باشند.نقل قول:
نقل قول:
اين كانفيگ 650.000 تومان :41::41::41::41::41:
- Processor: Intel Core 2 Duo 2Ghz, 4MB L2 Cache
- Screen: 15.4" Widescreen CrystalBrite Display
- Hard Drive : 250GB Hard Drive
- Memory: 2048MB RAM (2 x 1GB Ram)
- Optical Drive: High Defination DVD Drive
- Graphics: nVidia Geforce 8600M GS 256MB
- Networking: 802.11a/b/g/Draft-N & Gigabit LAN
- Operating System: Windows Vista Home Premium
- Webcam: Yes, 0.3 MegaPixel Webcam
- Other Items: 1 year warranty, 5 in 1 card reader, 8 cell battery, Dolby Home Theater Virtual Surround Sound speakers
- HDMI Output, S-Video Output, Firewire Port
جالبه اون سايته زده £479.99 (830.000تومان)
اونوقت ايران اسپاير 5720 رو با سي پي يو t2330 و گرافيك اينتل 630.000 تومان