طبق معمول P30 World قاطی کرد و متنم پاک شد.
بین این دو هواپیما یعنی 747 و 737 از نظر زیبایی کاکپیت 747 از نظر سادگی و راحتی 737 . چینش امکانات و لوازم هدایتگر در 747 و همچنین استفاده از رنگ کرم و همچنین نحوه نور پردازی کاکپیت این هواپیما رو زیباتر کرده.
از نظر شکل بنده و ساختار بیرونی هم بازم 747. هیبتش منو کشته... البته نظر شخصیه دیگه...
در مورد هات کی هم بگم کلا توی برنامه ها هات کی به معنی استفاده از کلید هاییست که استفاده از این کلید ها در برنامه تاثر گذار هست. مثلا شما هات کی رو انتخاب می کنین Num 5. پس هر موقع توی برنامه اصلی کلید Num5 رو فشار بدید برنامه جانبی فعال خواهد شد.
در مورد پشیز و این چیزا هم بگم :31: ماشین های امریکایی از خیلی لحاظ سبت به خیلی خودرو های دیگه به خصوص خودروهای کره ای و ژاپنی برتری داره. حداقلش نرمی و راحتی هست که توی دنیا ماشین های امریکایی حرف اول رو می زنن. از نظر قدرت موتور و قدرت بدنه و همچنین قدرت مانور بالا هم که هامر معرف حضور هست. از نظر آپشن ها هم بد نیست ولی کمی ضعیف تر هست. تقریبا همه خودرو های جنرال موتورز ( شورولت - بوئیک - کادیلاک - هامر - GMC و ... اینجایی که من هستم تولید می شه و تقریبا با همون کیفیت اما کیفیت امریکایی یه چیز دیگست. از نظر قیمت هم تنوع خوبی داره. از 7 8 هزار یورو خودروی صفر شروع می شه تا بیش از 400 500 هزار یورو که البته وارداتی از امریکا هست.
نمی دونم نظرم با نظر شما در مورد صنعت خودروسازی هماهنگ بود یا نه. منظور شما هم کیفیت خودروها بود؟
بماند. ببخشید که گریزی به موضوع ماشین زدیم. نظر شخصی خودم بود...