من گرفتم 446 . همه چیش کامله. کارت گارانتیشم توشه ولی فقط انگلیسی و عربی و فرانسوی داره.نقل قول:
Printable View
من گرفتم 446 . همه چیش کامله. کارت گارانتیشم توشه ولی فقط انگلیسی و عربی و فرانسوی داره.نقل قول:
شاید اتصالات عمدا نیومده فارسیش کنه واین دسته موبایلا رو واسه اونایی که به بودن زبان فارسی علاقه ندارن گذاشته........
دستت درد نكنه بعد از خالي كردن مموري و چند بار ريست كردن درست شد ولي همه عكسام رفت:41:نقل قول:
سلام من تو خرید n82یا n85 گیر کردم... اگه میشه کمکم کنید.قدرت پردازشگر و رمشون یکیه یا نه؟؟؟؟
يه تاپيك براش تو مشاوره بزن....نقل قول:
اگه من بودم N85 ميگرفتم...
آخر معلوم نشد چجوري بايد از شر پيغام installing خلاص بشيم ؟
ممنون .
منم واسم جالبه! اتصالات بیاد گوشی گارانتی کنه بعد فارسیش نکنه! شاید به قول شما همین طوری باشه ولی منم زیاد واسم مهم نیست فارسی نداشته باشه.نقل قول:
دوست عزیز گوشی منم همینجوری بود. مموری رو فرمت کردم درست شد:8:نقل قول:
امتحان کن صد در صد درست میشه.
موفق باشی:20:
دوستان امروز برای اولین بار به گفته های منتقدین ایمان اورد اقا باتریش ..........
حالمو به هم زد امروز اردو داشتیم.بعد من دیشب گذاشتمش تو شارز 100درصد شد بعد رفتم خوابیدم وامروز تو اردو همش 3 تا اهنگ باش گوش دادم و3 دور همone بازی کردم 10 تا هم عکس گرفتم دیگه هیچ کار نکردم وسطای اردو خاموش شد لا مذهب از بی باتری حالم جدا به هم خورد اه اه...............
ان گیج که میخواهید بازی کنید برای حفظ باتری باید نور ال سی دی رو در حداقل قرار بدی و همچنین صدای بازی رو قطع کنی!اینجوری واقعا تاثیر گذاره!در ضمن وقتی میدونید داری میری اردو به کوه و دشت بهتره گوشی رو افلاین کنی تا همش بیخود به دنبال شبکه نگرده و عمر باتری همینجور کم نشه!!این برای تمام گوشیهای صدق میکنه!