میگم که چرا این اخطار من از این کنار نمیره؟ قبلنا کسایی رو که اخطار میگرفتن فکر کنم فقط 24 ساعت این اخطارشون در انظار قرار میگرفت. نه؟ حالا تا کی باید این ننگ رو تحمل کنم؟
میگم که چرا این اخطار من از این کنار نمیره؟ قبلنا کسایی رو که اخطار میگرفتن فکر کنم فقط 24 ساعت این اخطارشون در انظار قرار میگرفت. نه؟ حالا تا کی باید این ننگ رو تحمل کنم؟
کجاش ننگه به قول بچه ها کلاس داره
اي بابا اخطار مثل زخم چاقو تو صورته راي بعضي ها افتخاره براي بعضي ها ننگ!نقل قول:
شما بايد يه مدت دور خلاف رو خيط بكشي و پسر خوفي باشي اونموقع به صلاح ديد مدير هاي انجمن پاك ميشه!
فکر میکنم اخطار ها اوتوماتیک حذف میشن بعضی هاشون ، چون در زمان اخطار دادن گزینه های زمانی هم وجود داره
ولی بعضی هم به دست خود فرد اخطار دهنده و مدیر باید بازگردانی بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخطار ها اتوماتیک حذف مشن دوست من
خب مشکل من اینه که این مایه ننگ اتوماتیک خذف نمیشه. البته هنوز تو کنترل پنلم مدتش تموم نشده. یعنی تا وقتی مدت اخطارم تموم نشه این رو باید تحمل کنم؟
یه سوال دیگه. این اخطارها تو پروندم ثبت میشه؟
بله یوسف جان ، مدتش باید تموم بشه
اون که بله احتمال زیاد ثبت میشه
نزنيد اين حرف رو!نقل قول:
◙
سلام چرا من نمیتونم برای امضام عکس بزارم؟؟؟؟؟ Can Upload Images for Signature خير
این پیغام به شما میگه که نمیتونید برای امضاتون، روی سرور پی30ورلد، عکس آپلود کنیدنقل قول:
وگرنه میتونید تو سایتی مث tinypic آپلود کنید و بذارید تو امضاتون